Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked is leállt az imént a fórum?
Shaman
Talán úgy hogy az azelött említet 2 küldetést kell megcsinálni,nem? Amúgy estefelé szokott jönni drakeX,s egymás utánban válaszolgat a problémákra. Ha mákod van,neked is fog:-)))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Egyébként te tudsz segíteni?
Az elõbb csak nekem nem mûködött a fórum?
lálélálé
Úgy tûnik egymagam vagyok. Tyehol tyenki
justin
Mindenki játszik 😊

Mér' van ekkora pangás a fórumon?
Megnéztem a végigjátszást, abban azt írja, hogy csináljam meg az elõzõ két küldetést, de nem értem, hogy hogy érti.
Shaman
Amúgy tessenek irogatni,mert a forum lekerült a 2. helyre a legnépszerübb témákban.Pedig kora délután még elsök voltunk!!

Shaman
SZtem olvasd el itt a végigjátszást,az talán segít. Amúgy szvsz halajd a többi questeddel tovább,biztos van még egy csomó amit nem oldottál meg.

Shaman
Pls fordíccsd le mi van oda írva,mert neeem took németül

Na már megint elakadtam. Amikor Nagur elküld akil tanyályához, felvettem a csomagot, vissza is vittem, majd aludtam rá egyet. Nagur le is perkálta nekem a pénzt. De utána mit csináljak?
Randal
dracoon
gondolom raesik valami, es elfelejt mindent 😛

Shaman
Asszem a föhös el fog menni kicsit pihenni,horgászgatni,s pihenése közben nagy meglepetés fogja érni:-)
De ez legyen egyelöre titok:-)

Öh izé. Kérdeztem már de nem válaszolt senki. Tud valaki valamit a kieg történetrõl? Mert volt róla annak idején szó.

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

dracoon
chapter5-be mi a f*szt kell csinalni, hogy a lord hagen elmenjen banyavolgybe?

zoozoo
Sõt, egyenként ki lehet csalni õket a barlangjukból - mellékesen marha fasza, ahogy lógnak a gyökerek a barlang mennyezetérõl😊 - és úgy elgyepálni.

GRATULA!!! :-)

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Shaman
Jah és ecerre csak 1-el,szal mondd hogy Xardastól jöttél,akkor egyböl megtámad,s nem visz be a cimboráihoz a barlangba

Shaman
Rablókat könnyí pedig kinyírni,csak védekezz mikor támadnak,s utána üss vissza.

Hyder_work

zoozoo
Én is csak belekukkantottam. A rablókat ki akartam nyírni, de nem volt türelmem hozzá - talán nem is lahat. Goblinoknak adtam, majd elértem egy bálványhoz, ahol adakozás helyett... 😊)

Hyder_work
#4741 hozzászólás

Shaman
Nekem az tetszett benne,mikor lett "palacsintasütö szerüségem",s az állatokból kinyert nyers húsokat meg lehetett sütni:-)) Ezután értékesebbek lettek,meg több HP-t gyógyítottak. Fél napig a Tavernben csöveztem,s sütögettem a húsokat,bár gondolom ezt bármelyik tábortüznél is meg lehetett volna tenni.(azé csak ez tetszett eddig,mert még nagyon elején vagyok)

KÖSSZ! Sajnos még nem tartok ott, ahol te tartasz, így nem tudok segíteni.
zoozoo
Beszarás ez a játék. Annyira sem lehet a sûrû aljnövényzetben észrevenni egyes gyógynövényeket, mint az elsõ részben. Ismerõs volt, oda mentem és akkor írta ki, hogy az biza egy hasznos sás.
Térképrõl meg annyit, hogy minek? Az a legjobb, ha fejbõl nyomod és mindig felfedezel. Nem jó dolog, ha orkra bukkansz, de legalább tudod, hogy hova ne menj, ha még csíra vagy. 😊

Randal
igen, a karakterlapon, de nézd csak meg a küldetéseknél! ott kell lennie valahol..

I.C.ram
Tehát ha més a fõúton a kikötõbe, akkor a falmentén balra menj.
I.C.ram
A lefoglalt raktár mögött kovácsolgat.
I.C.ram
Hát a 3 bányás csoport keresése!
Merre találom Karlt a kikötõben?
Melyik küldetés?
I.C.ram
Hol találom Diegot, aki eldugta az érceket? Megtalálam a paladin naplóját, és abban írt róla, hogy õ fogja eldugni, de nincs a környéken sehol.
zoozoo
De én arra gondoltam, hogy ezzel a konfiggal kell nyomni, mert jól megy rajta 😊)
Megtisztelem a játékot és közvetve magamat, hogy egy jó gépen futtatom. Csak ilyenre nincs zsém 😊 vagyishogy 😞

Merre találom Karlt a kikötõben?
I.C.ram
De én is megtanultam a bunda lenyúzását (nem kinyerését 😄), és nekem gond nélkül kiírta, hogy Learned: Animal Trophy vagy mit.
Randal
Kandurex:
Oksa késõbb rájöttem, hogy nem lehet 95-ös gamma a Gothic.
Néha nem gondolkozonm😞

Nektek mûxik a gombaevéses dolog?Én hiába zabálom nem történik semmi😞(

Titeket nem zavar, hogy nem egyforma a háttér és a köd szine? Ha nem 300%-on játszik az ember elég furán néz ki. Egy megoldás van: Az ini-ben át kell állitani a "Zcolorise sky"-t 0-ra. Igy ugyan nincs árnyalat külömbség az ég teteje és a horizon között de legalább a köd egyezik a háttérrel. Próbáljátok ki azt is, hogy a "ZmoonSize"-t átállitjátok 150-re. Tök jó nagy lesz a hold éjjel. Viszont ehhez jó ha 32 biten van a szinmélység, mert egyébként a hold udvara láthatóan béna lesz.😊)

Hyder_work
igen, a hajoroncsnál mentsél =)

Hyder_work
ha jobbra mész el, ott a "leírásban is szereplõ" aranyos dolog történik, és pesze kis XP és 350 arany az úton odáig

dracoon
chapter5-ben mit kell csinalni? biztos annyira egyertelmu, azert nincs benne journalban 😛 lementem a titkos konyvtarba, lord hagenek varnak a felszerelesre, mielott indulnanak a valleyba, en meg a hajo tetejen csucsulok, kovetkezo lepes? 😊

Shaman
Okes igazad van hagyjuk.

Szal még nem próbáltam,de tengeren meddig lehet beúszni? Van valami láthatatlan fal,vagy valami ami megfog? Vagy akár átúszhatok Kamcsatkáig?

Shaman
Miután lett egy-pár hozzáaszólás moderálva,kintt azt írja,hogy még csak 4998

Kandurex
re 95

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hyder_work
nahh, ideje visszatérni a G2-höz, mint téma =)

Hyder_work
akkor számoljunk
-4996

Azt hittem enyém a 4998