21229
-
joe38 #21149 Sziasztok,feltettem a játékot és ezt a Reconing cuccost,és olyan gondom van,hogy a menüben nem látok egérkurzort,és nem tudom hogy ez normális-e,mert magára az egérgörgőre és a kattintásra reagál,na de beállitgatok dolgokat és az új játék indításnál tölti is egy darabig,már majdnem betölt,de kilép az asztalra valami jó nagy és hosszú hibaleírással , és olyan mintha megfagyasztaná az egérkurzort és bentragad középen csak feladatkezelőből tudom bezárni,ilyenkor mit ronthattam el vagy nem,de mi lehet?
Utoljára szerkesztette: joe38, 2016.07.31. 01:58:56 -
#21148 A képeket kivettem inkább az írásból és galériába foglaltam.
Beraktam még egy videót, ami nem a Returninggal kapcsolatos, de bemutatja a Dx11 modot..és szerintem nagyon fasza xD
-
#21147 Tényleg oldalakon keresztül tudnám írni, hogy mennyi újdonság van. És még csak az első fejezetnél járok... xD
Remélem kipróbálod majd :) -
WagnerUr #21146 Nem semmi, rengeteg munka lehet benne. Meg is érdemli ez a játék, az 1. résszel egyetemben a mai napig a kedvenceim. Kb. 2 évente végig szoktam játszani őket, legközelebb biztos hogy a Returning moddal csinálom. -
#21145 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eleve egy intróval kezdődik a játék, még az előtt, hogy Xardas megidézne. Amikor Xardas megidéz, akkor először az érc páncél van rajtad, és csak az után törik szét, mikor befejezi a varázslatot, akkor gyengülsz el tehát ezt a saját szemeddel látod, hogy idézett meg Xardas az alvó templomából.
Rengeteg utalás van a szövegekben az első részre, nagyon sok új beszédopció nyílt meg a karaktereknél, szerintem 10ből 9nél amik összekötik a két részt. Pl felismeri a főhös a régi cimbit a bányákból, a kocsmába nagyot oda lehet nekik köszönni és csevegni stb.
Nehézségi fokozatok amik MINDENRE kihatnak.
Xardas tornyát kő kemény csontvázharcosok őrzik, és csontváz servantok takarítanak, főznek nála :D
Megváltozott az npck viselkedése a városban. Pl Lord André reggeltől olyan délelőtt 10-ig eligazításon van Lord Andrénél a városházán, illetve Ingmar sorakozót tart reggel 8kor a paladinoknak a kikötőben a hajójuk előtt (beszarás).
Constantino kedves alkimista reggeltől kora délutánig kotyvaszt, ezt követően késő estig a Coragont, a tulajt próbálja kiinni a vagyonából. Előfordult, hogy épp kotyvasztottam estefelé valamit amikor a mester beszédelgett az ajtón és lehuppant mögöttem az ágyra, de csoda, hogy oda talált. Ez nem tudom, hogy így volt-e az előző részben, de majdhogynem behugyoztam ezen.
Nem állnak veled szóba a mesterek először, ha a városba érsz, egy utolsó senki vagy igazából, tehát örülj, hogy nem ölnek rommá az őrök. Ki kell érdemelni a tiszteletet, és először ezt a kikötőben kell kezdeni pár küldetéssel.
A kolostor fel van tuningolva, elvileg Goraxék borászattal foglalkoznak még sincs egy kurva tőke sehol sem az egész zárdában. A mod telerakta szőlőtőkével az egész bejárati részt a fal mentén, szőlőfürtök alatt lépsz be a kolostor kapuján.
A Dead Harpyban megjelennek bizonyos rosszarcú emberek akik azzal foglalkoznak, hogy fogadásból összeverik egymás arcát, és aki állva marad az nyer és viszi a zsetont. Lehet nevezni természetesen.
A kikitői kocsmában Kardifnél lehet kockázni. Minigame, igen!
Itt már meg se próbáld a Fekte Trollt lvl 1-en kipicsázni, mert nem fog összejönni. Konkrétan nem tudod megsebezni, úgy ahogy a hozzád képest kurva erős mobokat sem. Sztem korrekt.
A szektások nem szívódtak fel, hanem némelyik átjött a térképre, így vertek is egy tábort a Khorinisi hágó mellett a vízesésnél. Igen, be lehet állni szektásnak is.
Vannak vadászok, akiknek a tábora Dexter banditatábora alatt van. Igen, be lehet állni vadásznak is. Új páncélok fegyverek, minden.
Vannak új mobok, és a banditák is kicsit át lettek varriálva a térképen. Az orkok teljesen át lettek rendszerezve, sokkal több féle van belőlük, de ugyan olyan kemények.
Ha nekromantaként elő merem venni a sötét támadó varázslatomat egy tűzmágus előtt, vagy egy csontvázidézés rúnát meglátnak a kezemben, szó nélkül rám támadnak. Elvégre ez tiltott mágia, nem véletlenül közösítették ki Xardast sem.
Saturassal lehet egyezkedni, hogy miként léphetnél be a vízmágusok közé.
Az őröket nem lehet már átbaszni a fegyver elő -> "Put away your weapon" -> majd átfutás technikával. A játék megtiltja, hogy az őr közelében elővedd a fegyvert, vagy le se szarja, ha előveszed. Ha még is átjutnál, akkor nem egymás mellett állnak az őrök, hanem egymás mögött 2 méterre, biztos ami biztos alapon tehát mindenképp megállít az egyik.
Bosper íjat és nyilakat készít. Nyílkészítő munkaasztalon. Amit te is használhatsz. Matteo kereskedő és ékszerész. Külön munkaasztalon. Amit te is használhatsz.
Ha varázsló vagy tanulhatsz manaregenerációt.
A mágusnak botja van, ami KELL. Intelligenciát ad, és az életerő + intelligenciádtól függ a sebzésed a rúnával. Asszem valahogy így van. Természetesen az intelligenciát a könyvek olvasásával gyűjtöd, amiből +5ször annyit tettek a játékba, de legalább baromi drágák.
Nem olyan egyszerű bekerülni sehova. Ahová eddig 3 küldi kellett oda lehet most 7 fog kelleni.
Van egy teljesen új helyszín a játékban, elvileg akkora mint a Bányavölgy, de még nem voltam ott. De van új helyszín.
Ork fegyvereket is lehet forgatni. Ha megtanulod az orkoktól hogy kell. Igen, az ork táborban.
Ha játszol, és mondjuk felállsz a gép elől egy pár percre és nem nyúlsz az egérhez, akkor a karakter leül a földre és pihen. Ha megnyomod az egyik mozgás billentyűt feltápászkodik és megy tovább.
Nem tudom írtam-e, de van stamina csík a mana és a health mellé. Ha harcolsz megy lejjebb a staminád. Max staminával olyan másfélszer vagy gyorsabb az alapjáratnál és nagyobb az esélyed kritikust ütni, ha elfogyott a staminád kétszer olyan lassan tudsz csak csapkodni és szinte alig ütsz kritikust.
Meg lehet tanulni főzni sok ételt főzni a fazékban. Ezen kívül nagyon nagyon nagyon sok féle alkímiarecept van (nem egyenlő a főzéssel)
Az orkmészárló el lett tüntetve az első térképről, a portál melletti piramisból. Tehát nem az van, hogy felkapod a fegyót és félisten vagy.
Vannak goblin mágusok akik gyógyítják a goblin harcosokat. Téged meg jól ledobálnak tűzzel.
A zombi akkorát üt beléd, hogy kiszakad az arcod (ha utolér) A csontváz is.
Ha megcsíp egy vérlégy, akkor nagy valószínűséggel meg is mérgez, így sebződni fogsz egy ideig folyamatosan.
Ha tiltott helyen nyitogatod a ládákat, akkor előfordul, hogy meglepetés fog érni...mondjuk egy villámcsapás, vagy egy tűzcsóva, tövisbokor nő köréd, stb.
Van Bestiary. Minden szörnyet jegyez, az elején csak leírja a tapasztalatokat róla, de minél többet ölsz egy adott fajtából meg annál több infót rögzít a jegyzetekbe, pl a gyengeségeit ilyesmi.
Vannak rare, nevesített szörnyek amik nagyon kemények, és más támadásuk is van mint az alapjáratú társainak. Heroic kill bonus jár érte és még más.
Egyelőre ennyi jutott eszembe egy levegővel. Amúgy még rengeteg dolog van.
-
Zozo0122 #21144 Spoilerbe írnál kérlek valamit az új feature-ökről, easter eggekről, varázslatokról, páncélokról, + questekről vagy bármiról? Tehát konkrétumokat, írtad, hogy nem akarsz ömlengeni, felőlem nyugodtan, ha van kedved, én kíváncsi vagyok :D -
#21143 Mivel lehetsz a tűzmáguson / lovagon / zsoldoson kívül még szektás / nekromanta / vízmágus, ezért nagyon sok új varázslat van, igen :D -
Zóanagyvarázsló #21142 Azért a GOg-os G2 volt már sokszor és lesz is még pár száz forint, meg is érdemli az ajánlást. Persze akinek megvan legálisan más forrásból, azt joggal bosszanthatja, hogy elvileg újra meg kell vennie.
Nekem a dobozos mellett van GOG-os verzióm is, szóval azzal a legegyszerűbb, az előbbi már Win 7-en se nagyon akart működni.
Új varázslatok vannak egyébként? -
#21141 A leírásban szerepel, hogy rohadtul instsbil az egész DX11 dolog. Konkrétan az a meglepő akinek nem fagy szét az egész.
Dx11 nélkül viszont teljesen jól megy, és szerintem úgy is gyönyörű a hd textúrák miatt. -
#21140 Hát sajnos én hamar abbahagytam. Megpróbáltam a tesselation-t bekapcsolni a DX11 menüben, erre az egész gép szétfagyott, hard resettel indult csak újra! Pedig fél éves masina, minden pöpec benne.
Ráadásul utána már el sem indult a játék, változatos hibaüzenetekkel dobált ki.
El is mentem a kedvem az egésztől, alig van heti 3-4 órám játszani, nincs időm itt bűvészkedni, tudva hogy úgyis el fog szállni valamikor.
Úgyhogy inkább nekiestem a Wasteland 2 DC-nek, korábban csak a régebbi verzióval toltam, az előző configommal Las Vegasban játszhatatlanná lassult, úgyhogy még végig se toltam.
Azért a szemem a G2-n tartom, ha lesz kőbiztos DX11 mod, neki fogok még esni tuti... :)
DB -
#21139 Teljesen igazad van, bár nem egy közvetlen link volt a leírásban... mindenesetre átjavítottam már csak a készítők iránti tisztelet miatt se kéne hogy ott legyen, de az a helyzet, hogy én is virágboltival installálgatok, mert azzal sokkal egyszerűbb.
Amúgy rájöttem, hogy tényleg elkúrtam a tűzmágust, mert miután beléptem egy helyre már nem lehettem nekromanta... visszatöltöttem egy régi állást és nekiültem újra. Most már immáron nekromanta varázslóként vagyok a 2. fejezetben és hát...elég durva ez a kaszt :D
Nagyon részletesen és igényesen meg van csinálva minden, mintha hivatalos kiadás lenne. Már nem olyan egyszerű a megidézett csontvázakkal szétkapatni mindenkit, de még is szükség van rájuk, de más varázslatokra is. Nem szeretnék lelőni semmi poént, a lényeg az, hogy ki van balanszolva ez a kaszt is.
Eddig kb 30 órám van a játékban (igen, volt pofám a szabadságom felét ezzel elbaszni :D ) és még csak a 2. fejezetben járkálok az első térképen, és még mindig vannak küldetéseim.
Szerintem ha kicsit haladtam a történetben akkor írok 1-2 beszámolót a leírásba is a gameplay részbe, csak az a baj, hogy ömlengenék és spoliereznék amit nem akarok :D
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.07.25. 15:43:05 -
Zóanagyvarázsló #21138 Szerintem eleve fölösleges a warezlink bele, azt nem művészet találni (szemben a többi információ hasznosságával), és többek között az SG szabályait is tiltott normál topikokban. Célszerűbb lenne inkább simán a GOG-os linkre cserélni. -
#21137 Javítottam a linket köszi, hogy szóltál!
Természetesen nem buzdítok senkit a virágbolti verzió használatára, én annak tudatában osztom meg a linket, hogy azok fognak belőle dolgozni akiknek már amúgy is megvan a játék a polcokon (mint nekem)
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.07.25. 12:11:50 -
#21136 A Gothic II GoG a G2 alapjatek es a Night of the Raven kiegeszito hivatalosan felfrissitett, es masolasvedelem nelkuli kiadasa, a legfrisebb. A Returning 2.0 az pedig egy mod, de ahogy a leirasban is irtam ez inkabb egy kiegeszito mert olyan nagy.
Koszi hogy szoltal a linket illetoleg, ahogy tudom ki fogom javitani. Amugy ha korbenezel bizonyos oldalakon akkor ugy is meg fogod talalni. -
Krusade #21135 GOG-os verzióba benne van a sima gothic 2 illetve a Night of the Revan kiegészitője. A gothic 2 The Returning az meg egy külön mod. -
steweee #21134 hétvégén otthon voltam, mármint ugye most péntek van és múlt szombat vasárnapra gondolok. anno próbáltam a játékot, de akkor vmiért nem jött be, talán lassan ment az akkori gépemen vagy ilyesmi. a hárommal játszottam, az nagyon bejött, bár igazából csak 2 évvel ezelőtt, amikor is már fullosan modolva játszottam vele bivaly gépen SSD-vel.
na most ez, kurva jó, és még csak az nem is a modoltam játszom.
áruld már el mi a különbség a Gothic 2 GOG és a Gothic 2 The Returning között ?
a Night of The Raven The Returning 2 már nem egy kiegészitőkkel turbózott változata a cuccnak ? mert a telepitési útmutatóban mind a kettő meg van adva hogy töltsük le, de a GOG verzióra mutató link amúgy sem működik. kell az egyáltalán ? -
#21133 Pedig elég menő, hogy le kell vetkőznöd ahhoz, hogy ne fulladjál meg a vízben :]
Igazából a staminád fogy el hamar, és ha az elfogy akkor elkezdesz fuldokolni. Ezzel gondolom azt akarták kiküszöbölni, hogy ne folyamatosan a legerősebb ruha legyen rajtunk, és ne ugyan azt bambuljuk órákon keresztül...meg ugye a realitás. -
Zóanagyvarázsló #21132 Pl ne is álmodjatok arról, hogy felcsatolt karddal, páncélban 2 méternél tovább tudtok úszkálni a tengerben / folyóban, vagy sprintelni :D
Ez elsőre nem hangzik jól, hacsak nem nagyon képletes a 2 méter, a valóságban ennyire nem jelentene korlátot, csak túl sokan nőttek fel a D&D korlátain és tévhiteken. -
#21131 Hát gyerekek, ahogy haladok előre a játékkal egyre több dolog bukik ki amitől leesik az állam. Nem szeretnék lelőni semmi egyebet, de kb óránként jön elő egy olyan dolog, ami az alapjátékban nem volt benne, de a modkészítők még is beletették praktikusságból. Pl ne is álmodjatok arról, hogy felcsatolt karddal, páncélban 2 méternél tovább tudtok úszkálni a tengerben / folyóban, vagy sprintelni :D
23 órám van a játékban és még az első fejezetben vagyok lvl 14-es tűzmágusként...nekromanta akartam lenni, úgyhogy ezt lehet elbasztam, de eléggé meleg a pite így is :D
Képek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#21130 Ezt a dll-t szerintem csak a DX11 mod kéri illetve kellene telepítenie, maga az alapjáték és a redistek telepítésénel nincs a csomagokban.
Telepít is, csak nem olyan verziót (47), amivel a játék el akar indulni, hanem 43-asat.
Hogy neked elindult, jó eséllyel annak köszönhető, hogy a 47-es is valamilyen default elérhető (win) system könyvtárban lehet. De ez csak tipp :)
Nekem is windowsos könyvtárban volt meg, csak nem sys-esben alighanem.
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.07.19. 12:53:48 -
#21129 Köszönöm szépen, hogy szóltál, már ki is javítottam a pdf-et
A DX11-es D3Drenderer dolgot igazából nem értem, elvileg a winfos update - vcredistek - dx telepítéssel minden hiba kiküszöbölődik. A játék könyvtárából hiányzott, vagy a system32/64ből?
Amúgy vannak benne ilyen karattyolások amiket a modkészítők tettek bele, de ehhez még nem tudtam feliratot állítani. Hálisten az intrónál több nem nagyon van, csak a főhösnek vannak még elszólásai mikor mérföldkövekhez érsz, pl Khorinis, Monostor, Onar farmja stb.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.07.19. 12:13:32 -
#21128 Na, tegnap én is feltettem sikeresen, azaz 2 kisebb döccenővel.
1. A DX11 mod keres valamilyen D3Drender...47 akármi nevű .dll-t. Igen ám, de csak ...43 van a telepítőjével. Probléma áthidalva, megtaláltam a kérdéses file-t valamelyik windows repositoryban a gépemen, átmásol, elindul (a jelzett hibaüzenettel, de amúgy fut simán).
2. A pdf-ben a nyelv file-ok linkjei német nyelvű verzióra mutatnak. Megoldás: átírtam mindkét linkben a "de" részt "en"-re, és úgy tényleg a 2 angol nyelvű file jött le (ég áldja a logikájukat :D).
Ha gondolod, ezeket korrigálhatod/beleírhatod a pdf-be, hogy tökéletes legyen.
Játszani nem sok időm maradt így, de azért elkezdtem. Az intrónál a felirat nélkül orosz karatty kicsit megijesztett, szerencsére később mindig van felirat. Fura ez a kétnyelvűség, de nem game breaking, elviselhető. Az angol nyelvű szövegek nem szépek, de teljesen érthetőek, ezzel semmi gondom nem volt.
Fagyás semmi, megy a DX11 szépen, remélem sokáig kitart gond nélkül.
Már csak időt kellene szereznem valahonnan.... :/
DB -
#21127 Alap Gothic is nehéz a csoffadt harc miatt de szerencse ezer sebből vérzik a cucc így a bugok miatt lehet kaszálni rendesen. -
#21126 Szerintem ez úgy nézhet ki, hogy amelyik csapat átveszi a ritmust olyan nyelvű lesz a cucc...a RET 1.1 még lengyel volt úgy emlékszem, de ezek szerint az oroszok vették fel most a kesztyűt.
Grebber: Ha csak és kizárólag a magyar változat érdekel, akkor csak Gothic 2 + NOTR. Ha nem játszottad eddig, akkor biztos nagyon fog tetszeni ha bejött az alapjáték, de ahogy Zó írta, sokkal nehezebb lesz. Mondjuk ez csak jó mert tovább tart :D -
Zóanagyvarázsló #21125 Az a furcsa, hogy németül sincs, azt hinné az ember, hogy a hazai rajongók lefordították. Majd meglátom, de nem szeretem a nyelvi igénytelenséget, ezért is vannak fenntartásaim magyarításokkal szemben is. -
Zóanagyvarázsló #21124 Mindjárt az elején. Történet szempontjából az első három fejezetre terjed ki, a többire már csak az új képességek, cuccok és a módosított statisztikák, karakterfejlesztés marad. Jóval nehezebb is az alapjátékkal. -
#21123 Returning nem érdekel mert nem magyar.
És hol csatlakozik bele a Raven a Gothic 2-be? Százezer éve nem toltam aG2-öt nem is rémlene ha látnám hogy az most a raven vagy a sima még... -
#21122 A Night of The Raven egy hivatalos expansion a játékhoz ami beépül a játékmenetbe. Ad új helyszíneket, de azt teljes mértékben a játék történetébe építi bele, és emellett rengeteg, az alapjátékhoz tartozó tárgyat / statot / karaktert / dialogot variál.
Olyan mint egy nagyobb patch
A The Returning 2.0 nagyjából ugyan akkora dobás mint a hivatalos Night Of The Raven, csak ez fan addon és egyáltalán nem hivatalos.
Kötelező mindkét dolog, ez a lényeg :D -
#21121 Soha nem toltam még a Ravent. Az hogy van külön inditható a game menüjében vagy x helyen becsatlakozik egy történetsorozat? -
#21120 Most, hogy mondod nekem mintha rémlene valami arról, hogy egy idő után annyi item lesz nálad, hogy a játéknak problémát okoz a betöltése és a játék felétől ajánlott ládába rakni az alapanyagokat stb. Erről hallott más is? Nagyon úgy rémlik, hogy ezzel kapcsolatban olvastam ezt, még évekkel ezelőtt. -
#21119 Én anno vagy 50-60 játékórát végignyomtam mielőtt ezzel a hibával kiakadt volna. A játék szerintem 2/3-áig eljutottam, mire elkezdett fagyogatni.
Utána viszont exponenciálisan egyre gyakrabban fagyott, és egy idő után teljesen beállt, sajnos.
DB -
#21118 A mod nagyon jó, én folyamatosan játszom vele. Most vagyok a "mocsári táborosok" új helyén :D Teljesen jól illeszkedik a játékba.
Angol nyelv sajnos nem lesz, mivel nem angolok csinálják. Ha 7 év alatt nem csináltak hozzá normális angol fordítást, akkor ez után sem fognak :( De amúgy tényleg érthető a szöveg, csak szarul ragoz és néha rosszul rakja össze a mondatot... -
Zóanagyvarázsló #21117 A Gothic 2 eleve tele tudja szemetelnia mmeóriát, régen 512 MB RAM-ot sokszor emgöltötte nekem, de 7-8 órás etapokkal az 1GB-ot is. Nem lepődnék meg, ha a mod még több mellékterméket pakolna bele.
A nyelv (nem igazi angol) és a gépigény egyelőre visszatart (megvan az ajánlott, de az a Gothicoknál sosem jelentett semmit), és az időhiány is, de én is köszönöm az összedobott útmutatót.
Majd a modrókl még mindneképpen írjatok, hadd jöjjön meg hozzá mégis a kedvem! :) -
#21116 Zozo: np :)
DB: kipróbáltad és tapasztaltad a DEVICE_HUNG hibát? Mert attól, hogy ugyan olyan kártyád van mint nekem, még nem teljesen biztos, hogy ugyan így fagyni fog. A fórumon sokan írták, hogy a legújabb DX11 moddal (ezt linkeltem az írásba inkább), valaki akár 8-10 órát is játszik DEVICE_HUNG fagyás nélkül. Azért az elég korrekt.
Amúgy fény derült egy újabb hibára: Out of memory hibaüzenettel kihajigál a játék olyan két-háromóránként. Ezt azzal fogja jelezni a játék, hogy a mentésnél nincs kiskép, és elfelejt betölteni 1-2 textúrát, majd fogja magát és bumm. Megjegyezném, hogy nekem nincs SSDm, tehát aki azzal játszik annak lehet nem lesz ilyen problémája. Bár szerintem memória bőven van, csak a játék nem üríti le magáról :/ -
#21115 Sajnos nekem is R9 270x karim van, úgyhogy a DXG1 fagyás hiba ezentúl is jönni fog :(
DB -
#21114 Óriási! Megathanx :)
DB -
Zozo0122 #21113 Ez szép, elég jól összeszedtél mindent! -
#21112 Köszönöm szépen!
Magyarítás...hát még ha hibátlan angol lenne..ezen amúgy el is gondolkodtam, de így azért elég nehézkes feladat :/
A lényeget meg fogjátok érteni, de ha belekerültök egy fél A4-es nagyságú dialogba valamelyik npc-vel, akkor azért néha el-el lehet veszteni a fonalat, a gúgli ford. motor maitt de attól még nagyjából érthető a szöveg. Ha végigviszem a moddal, talán még neki is állnék fordítani, ha van kivel.
Amúgy én azt sajnálom rettenetesen, hogy a lengyeleknél / oroszoknál / németeknél a mai napig kő kemény kultusza van ennek a játéknak, itt pedig teljesen kihalt :( Nem baj, nekem ez lesz, és ez is marad a kedvenc játékom :) Ha 2003 óta ez nem változott, akkor ez után sem fog :D -
Krusade #21111 gyönyörű leírás. minden van ami kell, amint lesz egy kis időm ki is próbálom. Remélem egyszer magyarítás is készül hozzá. :D -
#21110 Sziasztok! Ígértem egy részletesebb leírást a Returning 2.0 modról / telepítéséről. Most volt egy kis időm, úgyhogy megcsináltam. Használjátok egészséggel, remélem nektek is annyi örömöt fog okozni ez a mod, mint nekem. Talán még a topik is újra belendül :)
Gothic II - Night of The Raven - The Returning 2.0 útmutató (.pdf)