21229
  • Mr_no_NaMe
    Amihez én írtam a leírást az már kicsit öreg és azóta fejlesztettek rajta. De a forrás fórumokon ugyan úgy megtalálhatjátok a letöltési linkeket az új verziókhoz, a telepítés konkrétan ugyan az.

Amúgy így visszaolvasva ezt a leírást elég szájbarágósra sikeredett...bár én nagyon örültem neki mikor megtaláltam ész játszottam vele. Konkrétan tényleg kapunk egy új játékot, és ha a piranyák adták volna ki, sztem senkinek nem tűnne fel, hogy ez egy maszek, sufnituning addon.
  • DonnieBrasco
    Majd írjátok meg, hogy megy-e DX11-el, az alatt már nem bírja a szemem sajnos.

Ez lesz a játék, amit szerintem alsó hangon 10x elkezdtem, és sose vittem végig. Legutóbb DX11 moddal már a sziget túlfelén levő questek végén jártam, szerintem olyan 70-80% körül lehettem a teljes végigjátszásban, mire lehalt.

Újra most már csak ezzel a moddal lenne erőm elkezdeni, pl.

DB
  • molnibalage83
    Csak akkor ez újabb változat, mint amit te próbáltál? Ha kipróbálom, akkor csakis DX11 moddal.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.09. 14:18:19
  • Mr_no_NaMe
    Ha a Gothic II - The Returning modról beszélünk akkor igen :)
  • molnibalage83
    Ja, hogy ez az?
  • Mr_no_NaMe
    Ha érdekel a Returning bővebben akkor picit olvass vissza, vagy nyisd meg a banner alatt lévő linket ;)
  • molnibalage83
    Whoooooooooa!
  • Mr_no_NaMe
    akkor erre majd visszatérünk 6 év múlva :D de azért jó hogy valaki még csinálja ezeket...a magyar nyelvet kétlem, de legalább egy normális angol fordítás lehetne.
  • grebber
    Rajongói előzmény készül a Gothichoz

"A Gothic: History of Khorinis fő sztorija a készítők becslései szerint hosszabb is lehet, mint az első Gothic fő cselekménye, emellett számos mellékküldetést, játékmenetbeli újításokat, profi szinkront, számos nyelvre (így magyarra is) lefordított feliratokat és aláfestő zenét is ígérnek."

• Mr_no_NaMe
  • joe38
    Amúgy szerintem a Returningnak az indítóját rontották el, ha nem ilyen AST-s módon kéne indítani még menne is,ugyanis egy másik G2 NOTR módot játszok ill. próbálok,és annak nem csinál külön az asztalra parancsikont,hanem a systemből indítom el egy másik exe.ről és megy is a mód.
  • Mr_no_NaMe
    Elvileg hibátlanul (vagy a legkevésbé bugosna) a GOGos verzióval fut. Amiket linkeltél biztos jók, de ha beírod bárhol virágboltba, hogy gog gothic 2 akkor az biztos, hogy jó és fejfájás sincs vele. Természetesen megveheted ezután bármelyik verziót, hogy honoráld a fejlesztők felé a tiszteletet, de az inkább legyen csak egy jelképes dolog, tehát egyszerűbb ha lerántod valahonnan és gyorsabb is.
  • joe38
    Ezek egyformák szerintem,és amondó lennék,hogy jó kell legyen a dobozos Gold verzió is,mert én próbáltam nem Gog-ossal is és engedi.
  • steweee
    vagy ez ?

http://www.argep.hu/product_373098.html
  • steweee
    ez jó a modnak ? gog-os verzió a gold ?

http://www.arukereso.hu/jatekprogram-c3255/jowood/gothic-ii-gold-edition-pc-p589047/
  • Mr_no_NaMe
    Talán soknak tűnhet egy wintelepítés egy modnak, de sajnos igényli. Én win7-el soha nem próbáltam még, csak win8.1-en illetve win 10-en.
  • joe38
    Szerintem akkor lehet a win 7-el van baja ami nekem fent van,mivel elég régi gépen nyomom.a telepítésit meg már zsigerből csinálom:)
    Igen le szoktam gyalulni mindent teljesen,úgyhogy tiszta telepítéssel kezdek neki. Mondjuk picit fura,hogy másik két G2 NOTR hoz készült mód,amiket próbálgatok,gond nélkül megy,még úgy is hogy nem tiszta telepítést csinálok,csak unistallálom az előző próbálkozásomat:)
    Utoljára szerkesztette: joe38, 2016.08.22. 16:12:18
  • Mr_no_NaMe
    Ha neked valóban az AST file miatt hisztizik, és valóban egy agyonpecselt windows 10-en játszol mint én, és pontosan ugyan azokat a fileokat raktad fel ugyan abban a sorrendben, akkor ilyen problémád innentől nem értem, hogy lehet. Nekem is ki kéne írnia akkor. Ennél többet akkor én sem tudok segíteni sajnos :/

Talán még ennyit: újratelepítésnél MINDENT le szoktál törölni? Tehát a játékot úgy ahogy van könyvtárostul le szoktad törölni mielőtt elkezdenéd újratelepíteni? Mert nagyon fontos, hogy egy újratelepítésénél ne hagyjon nyomokat az előző telepítésből mert maradhat ott pár hülye file. Nem tudom, hogy a ret telepítő miket hagy ott, de én mindig kitörlöm a mappát, meg se nézem mi van benne...
  • joe38
    Pedig kiírja sajna,hiába csinálok mindent úgy ahogy kéne,szerintem akkor is hibás lehet az AST,másképp talán nem tenné ki ablakba az indításkor,és onnantól már tuti,hogy nem lesz jó,ugyanis fura hogy mindig ugyanannál a szövegrésznél lép ki,és ha jól látom megnézve videókat,hogy valamikor utána jönne az,amikor szintet kell választani.Pedig aztán már mindenféle orosz és német fórumot, átnéztem de sehol nincs rá semmi segítség,még rátettem pedig az orosz oldalakon található 2 hotfixet is a 0060.-as verzióhoz,gondolva az hátha segit de nem,pedig abban már más az AST.
  • Mr_no_NaMe
    Ha mindent úgy csinálsz, onnan töltesz le, és azokat a verziókat használod amiket én írtam, akkor nem szabad, hogy ilyen hibát írjon ki.
  • joe38
    Értem,de akkor miért írja ki,amikor rákattolok a parancsikonjára,kitesz egy kis ablakot,benne angolul,hogy az AST .dll nem olvasható,és szerintem ez okozza a hibát.Pedig mindent jól csinálok.
    Utoljára szerkesztette: joe38, 2016.08.15. 17:08:33
  • Mr_no_NaMe
    Megválaszoltad a kérdésedre a választ. A 0060-as pseudo patch a 0060-as returninghez való. A 0061-es returning nem megy hibátlanul, vagy sehogy sem a 0060-as pseudo patchel. Mivel AST.dll hibát kapsz, ami a pseudo patch egyik fileja, ezért több mint valószínű, hogy ez a hiba.

Azért mondom, hogy mindent pontról pontra úgy kell telepíteni mert nekem így működik. Tudom, hogy kijött a 0061-es verzió, de azt még nem próbáltam ki, tehát nagyobb eséllyel megy a 0060-as mint ez.

• joe38
    Persze hogy rossz a AST,de mint írtam vala,azzal nem tud uj game-t indítani nálam amit nem értek miért. Tényleg, jut eszembe,az nem lehet zavaró,hogy én a Returning 0061-es verzóját akarom rakom fel,mert van már ez a verzó is?
  • Mr_no_NaMe
    Pseudo english patchet úgy másold be ahogy leírtam és nem fog fagyni. Azért dobálja ezt, mert valamit félremásolhattál, vagy rossz helyről kivettél / rossz helyre tettél.

Lassan az 50. órám van a játékban a 4. fejezet elején vagyok. Kurva jó.
  • joe38
    Ugyanúgy az Access Violation hiba,csak ilyenkor nem a Gothic Exe-re ,hanem a AST.dll-re ,mivel nálam nem az az AST_en dll van a systemben amit mellékeltél a leírásban,hanem én egy másik régebbi van benne,és szerintem lehet ez a baj,de a másikkal el se inditja az uj játékot és már inditásnál egy kis ablakot dob ki olyan üzivel hogy az AST.dll nem olvasható,de lassan elindul a játék.
  • Mr_no_NaMe
    Milyen hibaüzit ír ki mikor kifagy? Ott nem nagyon fagy a játék.
  • joe38
    Sajna nem tudok még játszani vele,mert ugye még küzdök azzal,hogy egyáltalán új játékot tudjak rendesen indítani,mert elindul ugyan de már a Xardassal való beszélgetés közben kifagy és kilép,pedig ha már lenne egy mentésem akkor talán már jó lenne..
  • Mr_no_NaMe
    Ez simán elképzelhető, hogy csak a GoGra lett tervezve a telepítő.

Te játszol már vele? Mi a véleményed róla?
  • joe38
    Üdv néktek,a helyzet az hogy nem mindegy, hogy milyen verziószámú az indító exe.-je,ugyanis rájöttem hogy az utolsó verzióval,a 2.7-el nem látja a telepítő,az az alatti verziójukkal igen,szerintem ez a titok.
  • Mr_no_NaMe
    Gyerekek én nem tudom mit csináltok, de a telepítő mindenképpen felismeri a GoGos verziót. Nem kell hozzá eredeti. Sima Gogos verziót felteszitek, és mennie kell.

Mindent a telepítésben leírtak szerint csináljatok. Ha valami nem működik, akkor teljesítsétek azt ami le van írva. Külön mappába kell telepíteni, az se baj ha nem arra a meghajtóra ahol a winfos van. Fel van rakva az összes vcredist? Próbáljátok meg az összeset feltelepíteni. Friss a winfos? Ezek csak tippek igazából, mert én ugyan ezekkel a fileokkal telepítettem és elsőre hibátlanul ment minden.

Betűről betűre csináljatok mindent úgy ahogy leírtam a leírásban. Minden számít.
  • steweee
    nem találja nekem a Gothic 2 telepitési mappát amikor rátenném a The Returning-et. az miért lehet ? csak az eredetit ismeri fel ? nincs meg, de nem gond megvenni hozzá, a Gothic 3 is megvan Goldban
  • Mr_no_NaMe
    Ez nem értem igazából, hogy miért lehet.

Tisztán uninstalláltad az előző verziót? A maradék fileokat kukáztad? Az újonnan telepített GoG verziót egy más nevű mappába telepítetted? Ha nem találja meg, akkor te is meg tudod neki adni a főkönyvtárat. Ezeket próbáld meg, mert működnie kell mindenképpen. A telepítő ugyan úgy működik, mint akár mely más programnál.
  • joe38
    Üdv megint,az a helyzet,hogy mivel nekem csak egy másolt verzió volt fenn a játékból,beszereztem egy full Gog-os verziós Gold verziót a játékból,felraktam,2.7 verzió,és az a baromi nagy helyzet hogy a Returning telepíője egyszerűen fel se ismeri!!! Se a Necessary files-ban,se a Setup részben. Ilyenkor mi a bánat van?? Mindegy melyik meghajtóra teszem,tök mindegy,hogy átnevezem,amikor kiválasztom a játék mappáját,nem tudok továbbmenni,nem tudom leokézni!
    Utoljára szerkesztette: joe38, 2016.08.03. 21:01:04
  • Mr_no_NaMe
    Acces violation nagyon sok mindentől lehet, ezért lenne jó ha lefényképeznéd. Még akkor sem biztos, hogy ismert hibád van, de így meg aztán pláne semmi tanács vagy gyógyír. Én újraraknám a winfost, de szerintem nyílván nem fogod emiatt.

Talán próbáld meg feltelepíteni ezt, ez egy német progi, letöltögeti a legfontosabb progikat. Csak elindítod a progit, rányomsz, hogy start, és végigcsinálja. Hátha ez megoldja.
  • joe38
    Köszike,közben egy haver is mondta hogy nem volt sose kurzor,rájöhettem volna:)
    Na de,mindent ujraraktam,szépen sorban mindent ahogy a leírásban van,de ugyanaz a hiba, vmi " Access Violation" nevű hibaüzenet jön,ha jól sejtem valamilyen memoriahiba lehet,de fura,mert a havernál a játék közben jött elő,én meg meg új játékot se tudok indítani,mert már ott kidob,tény rgi a gépem már csak 4 GB rammal,de szerintem ez csak elég..
  • Mr_no_NaMe
    joe38: a menüben soha nem volt kurzor, viszont ha mindent a telepítés szerint csináltál akkor működnie kéne. Próbáld teljesen előröl mert működnie kell. Esetleg lefényképezhetnéd a hibaüzenetet is.

steweee: a mentések NEM fognak működni. A Returning pedig csak úgy működik, ha a Gothic 2 GOG (gold) verzióra telepíted (G2 + Notr). De ezt a leírás részletesen taglalja.
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.08.01. 10:14:22
  • Zóanagyvarázsló
    Én nem próbáltam még, de teljesen kizártnak tartom a régi mentések működését. Az alap G2 és a NotR között sem mennek, vagy a G3 régi verziói és az újabb community patchei között. Ez meg egy elég komoly mod, és mivel átalakítja a teljes játékot, értelme sem lenne régi mentésről folytatni.
  • Zóanagyvarázsló
    A Gothic 2 menüjében sosem volt kurzor, billentyűvel lehetett ott mindig lépkedni.
  • steweee
    rendben, megvan a linkről a The Returning 2.

ez önálló játék, vagy a G2 Night of the Ravenra kell telepiteni ?

illetve az otthoni gépemen már elkezdtem a G2 NotR-t. ha most utólag rátelepitem akkor a mentések működni fognak vagy újat kell kezdeni ?
  • joe38
    Bocsi a dupláért de természetesen Returning akart lenni :)