Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
De aztán lassan-lassan irtogattam öket,s eccer csak azt vettem észre,hogy már simán írtom öket,még akkor is ha többen támadnak.
Valamint amint említettem ha elindulsz az orc mészárló felé vezetö úton,akkor ott lesznek: farkasok,scavengerek,goblinok,vérlegyek,s elvileg ezeket kéne tudnod írtani. Amúgy bóklássz a térképen,s találsz sokat.
Én spec úgy kezdtem,hogy beúsztam a végigjátszásban is említett hajóroncsig,valahogy (nagy nehezen) megöltem az ott lévö lizardokat,s felvettem a 45-ös kardot. Utána azzal már jól írtottam. Mondjuk ehhez kell 45-ös strangth. És én ezt már egész alacsony szinten megtettem (asszem 3.v 4)Azért arra figyelj,hogy ha mágus akarsz majd lenni,ne szórj el annyi LP-t eröre. egyébként ha van egy-pár fireball tekercsed (elvileg találsz jópárat),akkor azzal is lehet írtogatni.
Rögtön gyilkológép lennél,s nem lenne kihívás.
en inkabb azon elmelkedem, hogy hogy oldjak meg a karaktert, marmint atlehet sztetek vinni az egeszet majd a gothic3-ba?
2. Valamilyen szinten lehet vegyes karid. DE! Zsoldos nem fog tudni varázsolni,max tekercsekböl,meg 1-2 rúna (gyógyítás,ilyesmi),milicia sem igazán nagy varázsló. SZvsz a varázslóból tudsz vegyes karit csinálni,mert neki meg lesz az összes mágiája,de fejlesztheted neki a dex-et,meg strenget,s akkor fegyverrel sem lesz rossz.
War. War never changes.

Komoly belsö forrásoktól iszonyat nehéz munka árán szerzett információ szerint a címe valószínüleg Gothic 3 lesz

Amúgy igen nagy királyság a gamma Én is sikeresen végigtoltam. Roarr.
Most akkor mi van? Lesz folytatás vagy mi? Merthogy a végén lehet találni egy soulstone-t amit ugye minek megtalálni ha úgyis vége a történetnek???
War. War never changes.
a jatek vegen, megolom az undead dragont... de az ki vegulis? a sleeper, vagy beliar, vagy ki?
Nem ismeri fel alaplapi chipset,alaplapi Gigabites hálókártya,USB2.0,videjókártya.Ezeket mind installálni alaplapi CD-röl,illetve vga drivert.USB2.0-hoz fel kell raknom SP1-et. És ekkor még semmilyen felhasz progit nem tettem fel:-)))
Milyen géped van? Elsösorban procira lennék kíváncsi:-)))
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Én most akarok csinálni vagy egy ghostolást,vagy egy olyan installálós XP image filet amiben benne vannak a legalapvetöbb felhasz progik. (értsd wincmd,winamp,winace,codecek...stb) S akkor csak be a cd,s szépen felrak egy olyan Xp-t amin ezek már mind rajta vannak.
Csak 1 a gond. Hogy ugyi ezek frissülnek is néha s jönnek ki újabb verziók.Na mind1,azé megcsinálom:-))))
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A meglepi a jatek elejen lesz, mielött beleptek a menübe!
Majd meglatjatok. Most rohannom kell!
Amúgy ha csatlakoztok a Milíciához a barakban mentsetek és aztán üssétek meg Wulfgart vagy kit( az oktató csákó) ezután a hülye tanoncai nem téged hanem õt gyakják le, LOL😊, mondjuk én utánna visszatöltöttem.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Már eccer végigvittem zsoldossal,most meg elkezdtem mágussal.Szal én nemtom,de este felé szokott jönni drakeX. Ö mindent tud:-))
Majd ö megmondja:-))
War. War never changes.
Azé ha nekem egy gamma 10 percenként fagyna,hiába lenne a világ legjobb játéka,akkor is max 1 óra után menne kukába:-)
War. War never changes.
War. War never changes.
De lehet beteszi drakeX 3* is valahova:-))
A taktika a következö.Ott ahol bemész a várba azon a ferde gerendán. Na oda kell csalni az okrokat,s ott elteszik a fegyvert.Akkor hátulról le tudod öket kaszabolni. Azonban arra vigyázz,hogy amint kicsit eltávolodnak,megint elöveszik,s egy elöreugrásos vágást csinálnak feléd.Így még beljebb állva is séríthetnek.De aztán megint elteszik a kardot. Én (föleg elite orkoknál) úgy csináltam,hogy hátba szúrkáltam öket,s mikor elökapták a fegyvert,akkor visszább szaladtam 1-2 lépést a gerendán,majd megint a hátukhoz mikor elteszik,s gyakni öket. Ha ügyes vagy akár az összeset sérülés nélkül megölheted.
Persze mikor mondjuk már a vár másik végénél vagy,kissé sokáig tart visszacsalni öket,de megéri. A lényeg,hogy mindig jöjjenek utánad.ha leszakadnának várd be öket.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.

War. War never changes.