21229
-
#9728 Hi Hunnenkoenig!
Egy időben aktívan jártam az rpgdot.com -ra. Szóval csak azt akarom kérdezni h. arrafele sem jár már Hornox?
Pár fórumban találkoztam a nevével anno... -
#9727 És van elég fordító? -
#9726 Sajna nincs kesz. Mindenfele bajok tetejeb nem jelentkezik a srac, aki be tudja tenni a szövegeket a szükseges fajlba, igy minden all... -
Szid #9725 Hacker!
És mi van a mágussal, ha varázslás kozben utik.
Mert biza G1ben kénytelen voltam taktikailag elszaladni, és távolabról sutogetni az ellent. A kedvencem a tuzvihar volt. A gyagya templomosoknak, nomeg gomeznek is elég volt 3db -
blazini #9724 Ja egyépként van már valami jó kis patch a játékhoz? -
blazini #9723 Sziasztok!
Már rég voltam itt valaki írja már lr hogy,kész van már a magyarítás vagy hol tart?thx -
#9722 Úgy látom a csontvázidézés maradt ki nekem meg az alkimia. Na majd legközelebb... Most Paladinnal állok neki a gaménak. A hús sütögetése tényleg gyorsabb a G1-ben. Ott 100 húst is megsütöttem pillanatok alatt. -
#9721 Hát amikor megtanultam a csontvázidézést, nemigen álltak meg előttem.
Amikor már tudtam lélekelixírt csinálni, akkor megvettem minden king sorelt, és a megfelelő mennyiségű firerootot, és temérdek laborüveget. Annyi lélekelixírt csináltam, amennyit csak tudtam. Így lett 300 körüli a manám, az 5. chapterben.
Aztán jött a fire rain. Na AZ volt a legkeményebb. Bár az elit orkokra kétszer is el kellett sütnöm, de nagyon kemény volt (van egy képem mikor jön vagy 20 gyíkember, ellövöm, oszt csókolom :) ).
Asszem ez volt a legkeményebb, bár az élőhalottak ellen, a destroy undeadot használtam, mindig.
Az viszon durva volt, hogy kemény 65-ös erőm volt a game végére (Stormbringerrel járkáltam a kriptákban). Ebből én csak 20 tp-t áldoztam rá, a többi a sárkánytojás italoknak, innos könnyének, meg erőitaloknak köszönhető.
Szóval a mágus úgy a 3.-4. chapterben, már nagyon kemény.
Most újra elkezdtem, ezennel zsoldos leszek, és ha ezt is befejezem, akkor elmondhatom, hogy minden karival végigvittem a gémet :) -
#9720 G1
Dehogy rossz. Sőt. Szerintem jobb mint a 2-nek. Igazán maradhatott volna, a tárnyak felvétele, és a hússütés is (a hússütés gyorsabban megy az egyben) -
#9719 Áh igen. Az Outcast. Az nagy játék volt, bár egyáltalán nem híres. De nekem nagyon tetszett, de soha nem sikerült továbbvinnem. Vagyis megtaláltam a teleportkapukat, és ugráltam én mindenfelé, de az az izét amit kerestünk, az soha sehol nem találtam meg. De azért jó volt kalandozni dimenzióról dimenzióra :) -
#9718 A karinak 0. szintről kell kezdeni, így valahogy el kellett veszítenie az erejét (az egyben összeverték, a kettőben meg meghalt) -
#9717 Visszatért a felszínre, nem volt semmi izgi kint, ígyhát visszament és befeküdt a kövek alá. Mi ebben olyan meglepő? -
#9716 Egyébként nemtom ki emlékszik még a G1 végére meg a G2 elejére, mármint a videóra, de történt egy kis baki.
A G1 végén főhősünk azt mondja:
...Visszatértem a felszínre....
A G2 elején viszont Xardas azt mondja, hogy a templomban maradt.
Végülis lényegtelen, dehát erre figyelhettek volna. -
#9715 Az első 10 perc nekem is nehéz volt, de utána nagyon megkedveltem. -
#9714 Azt sajna nem, de a hivatalos oldalon vannak képek, előzetesek, és demo verzió a játékból (ami mellesleg szerintem közel sem adja vissza a valós játékélményt, mert a demo alapján még nem tetszett a játék...)
A zenéit viszont érdemes letölteni.
A hivatalos oldal letöltés részét itt eléred:
Summoner ízelítő annak aki nem ismeri... -
#9711 Szerintem király, csak meg kell szokni. -
#9709 Csak nehogy valaki félreértse, természetesen a G1 magyarítás is profi munka, és nagy élmény volt vele játszani! -
#9708 Ezt a hangulatot eddig csak egy játékban éreztem, és az az Outcast! Bár abban nincs fejlesztgetés, meg fejlődés, a történet és a zene bivalyerős! Sok küldetés és nagyon jó sztori!
Ráadásul egy Yaryar nevű úriember jóvoltából teljesen (és nagyon igényesen) magyarított játék!!! -
#9707 Szerinted mi volt a mágusnál az a pont (varázslat, tulajdonság) amikor a szerencsétlenkedő tanoncból iszonyatos tömeggyilkos lett? Lehet hogy az idéző varázslatokat kellett volna használni? -
Szid #9706 Igaz nem RPG, de a hangulat ott van:
Clif Barkers - UNDYING
Tiszta beszarás, hangulat.. -
Zoleeca #9705 Gothic1 -
Zoleeca #9704 Semmi gond! A lényeg hogy meg van. Bár nem valami hatalmas mennyiség -
#9703 Nekem a Summoner pl. nagyon bejött. Az elején nem tetszett annyira, aztán egyre jobban megszerettem a hangulatát, a zenéit, és a történetét is (elég fordulatos).
Ha jó irányba fejleszted a karaktereidet (max 4 fős csapat, ahol mindenki más kasztú), akkor elég könnyű. Csupán a legjobb cuccok megszerzése ami kicsit körülményes. -
#9701 Igen megkaptam! Köszi!
Bocsi, hogy nem irtam!
Legközelebb nem hanyagollak el ennyire. :-) -
#9700 nah. 9700. hozzászólás. Jeeee -
#9699 Azért ne bízd el magad. Az biztos hogy a game nem lesz kész egy-kettőre. És az angolra még többet kell várni...hajjaj. Még messze van az új topic (de az addon?!) -
#9698 Igen. Viszont még nincs meg a gothic 2 addon angolja. Ésmivel már az alapmunkálatokat elkezdték a 3. résznél, ez kétféleképpen befolyásolhatja a kieg. megjelenését.
1. Hónapokat fog késni, mivel a csapat a gothic 3-ra koncentrál.
2. Már Decemberben kérhetjük aputól karácsonyra, mivelhogy minél hamarabb kész akarnak lenni, hogy teljes erővel dolgozhassanak a gothic 3-on.
Na most hogy melyik lesz, azt nem tudom, de reméljük hogy a 2-es, bár ott fennáll a veszéje, hogy összecsapott munkát adnak ki a fejlesztők. -
#9697 Hamarosan új topic. :D -
#9696 Kircsi. -
#9695 Újabb hírek:
HURRÁ HURRÁ HURRÉÉÉÉÉÉÉJ
Elkezdődtek a munkálatok a gothic 3-on. A Phiranya Bites, úgy nyilatkozott, hogy megpróbálják, még jobbá, még használhatóbbá tenni a harcrendszert. A játék története, az előzőekhez híven, remek lesz (ez biztos). Új enginel is előállnak a fejlesztők, ami nem minden szempontból előnyös, hiszen már a 2 gépigénye, is eléggé magas volt, hát a 3-é még magasabb lesz. Így lehet kezdeni a spórolást, egy jobb gépre. -
#9694 Hát én elvittem a régi haverjaimat. Milten, Lester, Diego, Gorn, Lee, "Cor" Angar, Lares. Meg Vatrast és Giriont, de őket csak a 2-ben ismertük meg.
(Bocs ez a jó. Nincs a játékban két Lester :))
-
#9693 Jah. Mégvalami. A sárkánytojást, a jégsárkánynál találod. De ha jó a szemed, akkor már a 4. chapterben felveheted. -
#9692 Hát állítólag az íjászkodásra a milica-paladin a legjobb. De most hogy végigvittem mágussal a gamet, azt mondom, azt válaszd, íjásznak. Hát majdnem összecsináltam magam, amikor megtudtam, hogy ő viseli a játék legjobb páncélját!!!
Amúgy ha rendesen akarosz játszani, akkor legyél milica, és azzal íjász. AZ a game 2. legjobb páncélját tudja viselni. -
#9691 Hát én elvittem a régi haverjaimat. Milten, Lester, Diego, Gorn, Lee, "Cor" Angar, Lester. Meg Vatrast és Giriont, de őket csak a 2-ben ismertük meg. -
#9690 Az NEM Xardas volt. Nem tom ki, de biztos hogy nem ő. Végülis több fekete mágus is van. És ha mágussal vagy, akkor még több. -
Zoleeca #9689 Hali Hunnenkoenig!
Megkaptad az emailem?
Ugyanerre a cimre küldtem el a multkor is. Ha esetleg nem, akkor megpróbálom majd egy másik emailről(ez primpostás volt)
-
Zoleeca #9686 A videó feliratozását lehet hogy meg tudom oldani. Majd ha hazamentem ma megnézem mit tehetek. Ha gondolod küldd el emailben a szöveget, de még nem garantálok semmit -
Zoleeca #9685
Hali!
Nyugi Randal, nekem is elküldted a fordítást, és még meg is van.Persze a javítások nincsenek meg. De persze igy már nem gond. -
#9683 Sziasztok!
Na, egy kislemezen rajta voltak a cuccok.
A fordítást elküldtem HornOx-nak, remélem azért nézi a mailjeit.
A videók sajna csak később lesznek készen, mivel a vinyót be kel adnom szervízbe.
ha minden igaz, csak az elektronikája ment tönkre. -
#9682 Újra szeretném kezdeni a Gothic 2-t főleg ijászkodásra koncentrálva. Az Gothic 1-esben nagyon bejött. Zsoldost vagy Paladint válasszak inkább erre a célra?