Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

© nosR ma 10:45 | Válasz erre | #6285

PLÍZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már többen kérdezték hogy hol vehetek(mert az van irva a végigjátszásban hogy vehetek khorinisban),vagy találhatok,vagy kitõl kapok RÚNAKÖVET!!!
13 as szintû tûzmágus vagyok
tüznyilat tudom meg a könnyû seb gyógyítást!!
kezdeném a chapter2 õt de jó lenne ha meg tudnám csinálni a tûzlabdát!!
egyébként mért nem fog a tüznyil a 1 es fejezetben a csontvázon elit orkon és az árnyékfutón????
HELP ME!!!!
Látom fórumoztok segítsetek már nekem!!!!!
jam@
Én még nem játszottam mágusal, de a tûzlabda 2 vagy 3 kör varázslata, tehát késõbb tudod megtanulni a Chapter1-ben nem. A paladinnal rúnakövet én nem tudtam venni (lehet,hogy én vagyok a béna), az eddigieket mind találtam.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

05.31. a dátum a detonator driveren.

Megkésve bár....Bheart:
Nos. Kedd este, erõs felindultság hatása alatt felraktam a 44.5....franc tudja melyik legutolsó detonatort. állítottam a game optionba is, és........és....most 60-70 percet is ment szépen.😊

na megjött a kedvem kezdek egy új karaktert és varázsló leszek 😊

War. War never changes.

egyszerre hány lényt lehet idézni? 1-et? (kivéve gondolom az army of darkness, az 6 csontvázat ad)

War. War never changes.

ha csatlakozol vhova, máshová már nem tudsz

War. War never changes.

Galy
Hali!

Beálltam City Guardnak. Innentõl kezdve már esélyem sincs bekerülni bármilyen mage guildbe??

:-)
Na mi van???
Látom nemenvoltam is már vagy két napja szenved mert nem mondjátok meg hol a picsába van RÚNAKÖ!
Csak azt ne mondjátok hoy senki se vitte végig mágussal mer nem hiszem el!!!LÁDÁKBAN szokott lenni RÚNAKÕ????
lwb
Harcossal kicsit nyugisabb a játék, mint varázslóval. De pl. én is azzal kezdtem most, és egész jól boldogulok. Mondjuk viszek mellette párhuzamosan egy harcost is (paladin palánta). Hát azért vele egy picit könnyebb a játék.

Segítség!!
már többen kérdezték hogy hol vehetek(mert az van irva a végigjátszásban hogy vehetek khorinisban),vagy találhatok,vagy kitõl kapok RÚNAKÖVET!!!
13 as szintû tûzmágus vagyok
tüznyilat tudom meg a könnyû seb gyógyítást!!
kezdeném a chapter2 õt de jó lenne ha meg tudnám csinálni a tûzlabdát!!
egyébként mért nem fog a tüznyil a 1 es fejezetben a csontvázon elit orkon és az árnyékfutón????
HELP ME!!!!
a mágus az jó karakter? Megéri vele lenni?

War. War never changes.

varázslóva hányadik fejezetben lehet válni?

War. War never changes.

Mellesleg merre találok még üres rúnát, mert mos már varázsló vagyok.
És Garvellnek hol tudok szerezni információt, és hol van Innos szeme?
Az elsõ fejezet végén egy varázslónak mennyi mannára van szüksége kb.?
Nekem midnen indításkor van ilyen virtual disk teszt! La. 1 perc, míg végigmegy! Ja és winXP-m van

War. War never changes.

Galy
Hali!

Beálltam City Guardnak. Innentõl kezdve már esélyem sincs bekerülni bármilyen mage guildbe??

jam@
A fekete troll barlangjától lefelé jövet, egy Inos oltár melletti részen van egy nagyon eldugott barlang, ahol lovagszobrok és kék fények között van egy láda. Ezt csak most fedeztem fel, és a kérdésem a következõ lenne, hogyan vagy kinél tudom megtalálni a kulcsát? Nagyon izgat, hogy mi lehet benne 😊

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Randal
Nem volt, csak már egyszer belinkeltem az oldalt😊

Shaman
A királyszár és cimborái (értsd elixírek kellékei) vajon újranönek chapter váltáskor? Mert akkor egész sok lenne belölük a játékban.
Bár van egy olyan érzésem,hogy nem.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hunnenkoenig
Ha mar volt, akkor bocs:

Hunnenkoenig
Gondolom ledöl az ork fal :-)

Faki
Áhh semmi, késõ van hülyeségeket beszélek 😊
Cor Agnarral kevertem, vagy hogyishívják... Tod a pap aki Khorinisban van, az is valami "A" betûs 😊)

magus
agnar? az ki?

Hunnenkoenig
Ok sracok, sajnalom, eddig nem jött vissza a forditas konvertalasrol.

Ugyhogy valszeg csak holnap lesz!

Drake: Nem voltam itthon, mindjart küldök uj anyagot! :-)

Amíg nem csatlakozol senkihez, addig a bõrpáncélnál nincs jobb. Egyébként a Könnyû Milíciavért a legjobb, André adja, ha hozzájuk csatlakozol.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Faki
Jó kérdés hogy mi a neve, mert eddig mindig belefolytották a szót 😊
1. részben amikor beesik és behúznak neki egyet, akkor elkezdi mondani hogy "My name is..." Diego leoltja, hogy ki nem szarja le a neved 😊
2. részben is van egy ilyen szitu... szal nem jöttem még rá a nevére én sem, bár szerintem ez nem véletlen 😊
- vagy égõ a neve... mondjuk: Fikusz Kukisz

Faki
Hallgasd meg mit prédikál Agnar Khorinisban.
A végén ha megkérdezed a sárkányt hogy ki õ, akkor elmondja...

magus
kiraly, ezt honnan tudod?😊

amugy kiraly lenne gothic 2 ALTERNATIVE, es egy aranyos pici kis sarkannyal kene kaladnozni a halottak vilagaban, es a csunya eloket irtani, mig olyan nagy undead dragon leszekl, es talalkozol ezzel a csavoval...

mi is a neve?😊

Hunnenkoenig! Hol az anyagom? Az anyagomat akarom!

Ha esetleg még megvannak a növényeid, akkor: 1 kell mindegyikbõl!!! Ezek kellenek egy küldihez, ha azt már megcsináltad, akkor akármit megehetsz.

Tegyük tisztába a dolgot: 1 Mana=1 TP, egészen addig, amíg nem vagy Milícia/Lovag/Zsoldos/Sárkányvadász.

Mindenki másnak ingyenes...Ez csak elég olcsó

Nagy valószínûséggel a karakter hajótörést fog szenvedni, és a hányattatás miatt megint 1. szintrõl indul

Ez mind szép és jó...LENNE, ha a varázslónak a belépéstõl kezdve nem kerülne 2x annyiba az Erõ, Ügyesség, és a fegyveres képzettségek tanulása. Ergo ahhoz, hogy 5 Erõt növelj, 10 TP-t kell költened. Esélytelen.

Mindamellett NEM a varázsló az a karakter, akivel a legtöbb xp-t lehet gyûjteni. Sajnos a 2. fejezetben van jópár szörny, aki újratermelõdne, de varáival egész egyszerûen képtelenség megölni. Lovag tud a legtöbb xp-t kapni, de a sárkányvadász sem marad le nagyon. Mondjuk varinak nem is kell az xp, csak az elején, akkor viszont nagyon.

xp: nincs olyan konkrét hely, ahová elmehetsz szörnyet ölni, szerencsére (neked szerencsétlenségre) elég vegyesen vannak a szörnyek. Viszont viszonyításképpen elmondom, hogy nekem van 12. szintû karim, aki még nem járt a felsõvárosban, nem tanítvány senkinél, és nem csatlakozott sehová. És ha ez még kevés, elmondom mellé még azt is, hogy van 12. szinten 115 TP-je, azaz összesen 5 pontot költöttem el, azt pedig zárnyitásra. És mindez megoldható a bõrpáncéllal, és egy nemes rövidkarddal (bár én farkasfoggal csináltam).

Szó szerinti fordításban: 'Lovag varázslat', ergo nem kell hozzá mágiaismeret.

***SPOILER***

Az élõhalott sárkány Beliar kiválasztottja, ugyanúgy, ahogy a karakter, akit irányítasz, Innos kiválasztottja.

Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy neked minden indításkor 'virtual teszt' van? Ha igen, akkor csak szólj, mert megoldható a dolog...

Hát ezt éppen most válaszoltam meg. Mindenesetre ebbõl téged annyi érint, hogy: Fejezetfüggõ(!)

Sehol nem fogsz lovaggal mágikus köröket tanulni, de a lovag varázslatokhoz erre nincs is szükség. A varázslatokat Albrecht tanítja lovagoknak (fejezetfüggõ).

Onarból elég nehéz pénzt kihúzni. Ha elõzõ nap nem jártál nála, vagy ha a napnak akár csak a felét is alvással töltötted, vagy csak egyhelyben álltál, akkor nem kapsz semmit. Akkor sem kapsz semmit, ha az adott fejezetben nem csináltad meg Torlof éppen aktuális küldetését, illetve attól kezdve, hogy sárkányvadász leszel, már egyátalán nem kapsz semmit. Viszont ha visszaviszed Onar feleségének az aranytányérját, akkor megemelik a zsoldodat.

1ertelmu. Goblin berryt akkor elixirezz, ha ilyasz vagy. Ha harcos vagy akkor Dragon root kel lmajd...
Lenyeg: Van ugye az elet elixir. Namarmost sajat tapasztalat szerint az 1 szar. Ha nem kiraly szar kene hozza megerne, de igy...
Ha harcos vagy akkor kiralyszar+sarkanyfu, stb. Mana noveleshez asszem meg kiralyszar + a 30-as manonovelo szar kell.
Fontos meg hogy cska akkor tanulj meg elixirt csinalni, ha mar elerted a 90 str-t/dex-et, mivel az a max.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tanácsot kérek növényügyben: Mit ehetek meg és mit tartogassak elixirekhez? Goblin berry-t ehetek? (növeli az ügyességet) vagy kell valamihez?
Nem cehtagoknak 5mana 10lp, de ha novice vagy, vagy mage akkor 1 mana 1 lp.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jo fegyver kell, ennyi. Inka piramisnal vagy minem felveszed akardot oszt kesz, azzal kinyirsz szinte barmit capter1be. Igy gyenge ellenbol nem sok van. Field riderbol van sok.

Na, a ch2-ben ki fejleszt strenghtet? Kéne mert már 12-es vagyok de csak 37-es. Asszem a következõ karakterem varázsló lesz. A gothic 1-ben is az volt a legerõsebb karakterem, csak a mana volt mindig kevés. Tényleg: hogy lehet fejleszteni manát, mennyi LP-ért? Egyszer megnéztem, és azt láttam, hogy +5mana:10LP. Ez nem furcsa?

War. War never changes.