Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PLÍZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
már többen kérdezték hogy hol vehetek(mert az van irva a végigjátszásban hogy vehetek khorinisban),vagy találhatok,vagy kitõl kapok RÚNAKÖVET!!!
13 as szintû tûzmágus vagyok
tüznyilat tudom meg a könnyû seb gyógyítást!!
kezdeném a chapter2 õt de jó lenne ha meg tudnám csinálni a tûzlabdát!!
egyébként mért nem fog a tüznyil a 1 es fejezetben a csontvázon elit orkon és az árnyékfutón????
HELP ME!!!!
Látom fórumoztok segítsetek már nekem!!!!!
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Nos. Kedd este, erõs felindultság hatása alatt felraktam a 44.5....franc tudja melyik legutolsó detonatort. állítottam a game optionba is, és........és....most 60-70 percet is ment szépen.😊
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Beálltam City Guardnak. Innentõl kezdve már esélyem sincs bekerülni bármilyen mage guildbe??
:-)
Csak azt ne mondjátok hoy senki se vitte végig mágussal mer nem hiszem el!!!LÁDÁKBAN szokott lenni RÚNAKÕ????
már többen kérdezték hogy hol vehetek(mert az van irva a végigjátszásban hogy vehetek khorinisban),vagy találhatok,vagy kitõl kapok RÚNAKÖVET!!!
13 as szintû tûzmágus vagyok
tüznyilat tudom meg a könnyû seb gyógyítást!!
kezdeném a chapter2 õt de jó lenne ha meg tudnám csinálni a tûzlabdát!!
egyébként mért nem fog a tüznyil a 1 es fejezetben a csontvázon elit orkon és az árnyékfutón????
HELP ME!!!!
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Beálltam City Guardnak. Innentõl kezdve már esélyem sincs bekerülni bármilyen mage guildbe??
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Bár van egy olyan érzésem,hogy nem.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Cor Agnarral kevertem, vagy hogyishívják... Tod a pap aki Khorinisban van, az is valami "A" betûs 😊)
Ugyhogy valszeg csak holnap lesz!
Drake: Nem voltam itthon, mindjart küldök uj anyagot! :-)
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
1. részben amikor beesik és behúznak neki egyet, akkor elkezdi mondani hogy "My name is..." Diego leoltja, hogy ki nem szarja le a neved 😊
2. részben is van egy ilyen szitu... szal nem jöttem még rá a nevére én sem, bár szerintem ez nem véletlen 😊
- vagy égõ a neve... mondjuk: Fikusz Kukisz

A végén ha megkérdezed a sárkányt hogy ki õ, akkor elmondja...

amugy kiraly lenne gothic 2 ALTERNATIVE, es egy aranyos pici kis sarkannyal kene kaladnozni a halottak vilagaban, es a csunya eloket irtani, mig olyan nagy undead dragon leszekl, es talalkozol ezzel a csavoval...
mi is a neve?😊

Mindamellett NEM a varázsló az a karakter, akivel a legtöbb xp-t lehet gyûjteni. Sajnos a 2. fejezetben van jópár szörny, aki újratermelõdne, de varáival egész egyszerûen képtelenség megölni. Lovag tud a legtöbb xp-t kapni, de a sárkányvadász sem marad le nagyon. Mondjuk varinak nem is kell az xp, csak az elején, akkor viszont nagyon.
Az élõhalott sárkány Beliar kiválasztottja, ugyanúgy, ahogy a karakter, akit irányítasz, Innos kiválasztottja.

Hát ezt éppen most válaszoltam meg. Mindenesetre ebbõl téged annyi érint, hogy: Fejezetfüggõ(!)Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Lenyeg: Van ugye az elet elixir. Namarmost sajat tapasztalat szerint az 1 szar. Ha nem kiraly szar kene hozza megerne, de igy...
Ha harcos vagy akkor kiralyszar+sarkanyfu, stb. Mana noveleshez asszem meg kiralyszar + a 30-as manonovelo szar kell.
Fontos meg hogy cska akkor tanulj meg elixirt csinalni, ha mar elerted a 90 str-t/dex-et, mivel az a max.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
War. War never changes.