Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja... ez nagyon lecsökkenti a játékélményt (mármint a fagyás) remélem megjavul vhogy. Tök jó hogy mágusként még a lovagok is kiválasztottnak hívnak.

War. War never changes.

Shaman
Az szopi....
Hát figyu én találtam már üres laboros üveget elite ork hullában is.Esetleg názd végig a várban lévö embereket,hátha árul 1.
Amúgy ha jól emléxem akkor a kösárkánynál talán volt üres laboros üveg a vár egy alsóbb szintjén.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Randal
Na mi van itt gyerekek?
semmi érdekes csevej, csak segítségkérés?
G1 fordításra nem akar jelentkezni senki sem?

Shaman
:-)))) Sorry ezt nem kárörvebndöségböl írtam...
És akkor te hogy nyomod? 2 percenként autosave?

na megvan a kén...csatlakoztam a mágusokhoz, duáltam mindenkivel, és büszkeségtõl dagadó mellel kilépek a kolostorból, maj degy nagy levegõ, és LEFAGY...

War. War never changes.

Falabu
Köszönöm a válaszokat!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Shaman
Csekkold meg itt fennt a Topic címnél a végigjátszást. Nem kell a leírást elolvasnod,de van ott Egy GUIDE link. Ha az abban lévö dolgokat elolvasod egyböl tisztában leszel vele.

Yal: Kicsi az ügyességed! És beszélgetés közben adja azt a lehetõséget, hogy lopás. Én 21-es dex-el csak a "gyerekjáték" child play lopásokat tudtam végrehajtani. Asszem drakex irta, hogy az easy-hez már min. 30-as dex kell.
Falábú: Egyszerû az egész - Amikor szintet lépsz, kapsz 10 learning (tanulási) pontot ami a karakterlapodon is megjelenik. Különbözõ "tanítóknál" fejlesztheted belõle a fegyveres képzettségeidet vagy a tulajdonságaidat. Sokan csak akkor tanítanak, ha teljesítesz/elérsz valamit.
még mindig nem találtam ként...

War. War never changes.

na, most mentés közben fagyott ki, hogy a jó **** anyját...

War. War never changes.

Falabu
Hi all!
Most kezdtem játszani a Gothic 2-vel! Valaki magyarázza el nekem ezt a szintlépés mizériát, mert nem tudok kiigazodni rajta. Egyes játékokknál úgy van, hogy elkell osztani pontokat szintlépéskor, de itt nemtaláltam ilyet!
Segítsetek Falábúnak a kis fakezûnek!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Ide írom 500. hozzászólásomat.
Shaman
Hát én zsoldossal találtam egy csomót,ládákban,hulláknál. Nemtom,talán próbáld végig a kereskedöket.tuti lesz valamelyiknél eladó.

Sulfurt (ként) hol lehet találni? Kell a tûzpróba teljesítéséhez, és már csak az hiányzik.

War. War never changes.

Shaman
Érdekes mert nekem viszont volt. Volt sima bányavölgy térképem,meg volt ez ami jelölte a bányákat. És eccercsak eltünt ez ami jelölte a bányákat.Nálam nem eltüntek a jelek,hanem eltünt maga a térkép.

Shaman
Az nekem is eltünt,de végigjátszásból,meg fejböl nagyjából tudtam merre vannak. Nem tudom miért tünt el,de nálam is volt.

Shaman
nincs

Shaman
Tüzlabdád chapter 2-ben lesz.

Shaman
Csak mágusok tudják!!! Oda van nekik egy quest. harcosok nem. Amúgy senmmi értelmes nincs benne asszem.

Shaman
30-as dex kell hozzá

Nektek is minden indításnál végigmegy az a teszt?
Most lettem novice, és tök jó, hogy amikor megkérdezem az egyik mágustól, hogy mikor tanulahtok mágiát, azt mondja, hogy nem azért vagyok itt, hanem azért, hogy szolgáljam Innost😊
Ja meg tök jó a zene a temetõkben, meg a zombik is jól néznek ki 😊

War. War never changes.

Kyel
Az ok, csináltam úgy is, de a vár másik oldaláról már kicsit necces😊
Kyel
eh, úgy értettem hogy amikor már nem követtek tovább:p
Kyel
Másik: tipp mágusoknak. Nagyon jól lehet haladni a fire storm-mal, ami 2. circle és területre ható spell, én úgy csináltam hogy futottam egy kört az orkok között, aztán amikor rohantak mögöttem egy kupacba akkor megálltam mikor már követtek (pár lépést azért futni kell még) visszafordultam és utána folyamatos storm of fire, volt amikor 10-nél többen is feküdtek. Igazából csak az Elite Orkokra nem túl jó a sebzés, õket én csak 2 körben tudtam kicsinálni. Sárkányok ellen meg nálam ez mûkõdött a legjobban: beszélsz vele, utána elfutsz, visszamész range határba és summon goblin skeleton vagy skeleton. 15 goblin skeleton úgy szétkapta a sárkányt hogy öröm volt nézni😊 Skeleton ból 10 sem kell hozzá, az a lényg, hogy sokan üssék, mert egyszerre csak eggyel tud foglalkozni, és mire végigver mindenkit addigra már fekszik a sárkány is.
Kyel
Oki, köszi, megnézem a tippeket. Egyébként valahogy úgy mûködik, hogy minden chapterben lehet valamennyit venni a kereskedõknél, meg 1-2-õt lehet találni is, csak az a baj, hogy így összesen 7-8 kõhöz lehet hozzájutni, pedig ennél lényegesen több kéne. Elég nagy parasztság szerintem, hogy nem elég a komponenseket megszerezni a rúnákhoz, de még aaz üres rúnakõvekkel is szívni kell. Egyébként nálam egy bug miatt van a baj, mert egyszer felszedtem 3 követ, benn volt az inventoryban és amikor legközelebb megnéztem akkor csak 1et írt ki 3 helyett. Nem tudom miért van, de gyanítom, hogy a magyarítás kavart be itt is, mert annak idején feltettem, aztán késõbb le is szedtem, de még mindig vannak magyar szövegek a diaryban...
drakeX kollega hol van ilyenkor???
úgy látom nemigen lehet elérni!!
biztos alszikál!!
akki éjjel 1 kor fórumozik.......!!!
mér ne fog a tüznyil a csontikon????
brü-hü-hü már kitépem a hajam de ezek a szarok
nem pusztulnak meg csak én!!!
Segítsetek már na!!!
Nézd már a fönök felébredt!!
Esetleg segítesz nekem? Megköszönném!!!
gondolom már az elején megtanultad!!!
na mindegy van mentésem onnantól hogy nem kezdem a 2 es chaptert!!!
akkor újra járom a térképet!!
lehet hogy még fejlõdni fogok!!!
köszi a segítséget!!
erre még válaszolj légyszi!!!
csontvázon mért nem fog a tûznyil???
mer csak ez a varázslatom van!!!
te mivel ölted meg!!!
csontvázon mért nem fog a tûznyil???
mer csak ez a varázslatom van!!!
jam@
a cuccok tényleg szarok, de sok xp-t lehet szerezni ha nem nyírod ki egybõl a csontmágust, és folyamatosan nyomja neked az ellenfeleket. Ha a bányavölgyi kriptában még nem voltál akkor ne hagyd ki az xp pontjaidnak ezzel a módszerrel való növelését! Ha elég erõs vagy sok ezer xp pontal leszel gazdagabb 😊

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Galy
😞

na mindegy koenig urunk ezt nem említette a végigjátszásban!! Igy bonyolítani a játékot!!
merre van Innos szeme?
lwb
Nekem van lockpickem, szóval egy részük biztos volt ládában is.
Érdemes megtanulni, ha erre akarsz kilyukadni.

amikor elindítod, meddig teszteli a rendszered?

lwb
Asszem a prison colonyban Miltennél valahol is van egy üres.
Vagy ládában van, vagy õ adja. Nem emléxem pontosan. 😞

oké!!
nincs gond!!
de arra se emlékszel hogy ládában voltak-e??
látom elég jól haladsz!!
én még csak a 2est kezdem!!
HOL A FRANCBA szereztél köveket!! Gondolom nem csak tüznyillal mentél végik az 2-3-4-5 fejezeten????hol kapok khorinisban nincsen!!!!
lwb
Szívesen segítenék, hogy hol lehet üred rúnakövet találni, de még csak chapter 2-ben vagyok a mágusommal - szóval korántsem vittem végig. Mondjuk nekem van 3 üres rúnakövem is, de azt már nem tudom, honnan szedtem össze õket. Nem emléxem, bocsi.
Csak azért írtam, nehogy azt hidd, azért nem segítek, mert egy állat vagyok. 😊

mágussal mentél???
OKÉ!!!
ha ez nem lenne meg akkor hogy lehetnék mágus????
valaki csak tudja hol van üres is???
jam@
és a kulcs, hol van hozzá???? mármint a ládához...

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

hú most nagyon nem megy a game load után 10mp-vel kifagy

War. War never changes.

állítom, hogy már nem emlékszem.😊)
az optionba a video részénél húztam feljebb a dolgokat.
amúgy engem a Gothic1 is ilyen hibával vágdosott ki. rendszerint, mentés után szokta csinálni.

és mit állítottál?

War. War never changes.

jam@
Én elég magas szinten mentem a kriptába a paladinnal, ha ügyes vagy és van sok élet elixired és védelmed,több szintet is tudsz fejlõdni itt. A mikor kinyotod az egyik ládát megjelenik a csntmágus és folyamatosan termeli a csontikat ha elég gyorsan elintézed a csontikat akkor, mindíg csak 1-el kell küzdened, ha nem hagyod el a termet folyamatosan adja a csontikat amíg meg nem unod, vagy el nem fogy az élet elixired, ilyenkor nyird ki a csontmágust, és menj el élet elixirt gyûjteni, majd jöhet a következõ terem. A három teremben én több szintet fejõdtem, az viszont igaz, hogy 22 szintû paladin voltam mikor lementem. alacsony szinten életveszély ezzel próbálkozni. A bányavölgyben is van egy kripta ott u.e. el lehet játszani!

Kyel
Ha van valakinek valami infója, hogy honnan lehet üres rúnakövekhez jutni, akkor legyen szíves ossza meg velem. a Chapter 5 végén tartok, a 6. circle összes varázalatát megtanultam, csak nem tudom megcsinálni a rúnákat, mert kellene hozzá üres rúnakõ. Venni nem tudok, a merchantoknál nincsenek, találtam egyet Xardas régi tornyában a Bányavölgyben, de legalább 2 vagy 3 még kéne. GOndolom a chapter 6ban tudok venni megint, de még az 5ben kellene, akkor rendbe tehetném az orkokat a Bábyavölgyben...
OKÉ!!
találtad,de üresek voltak a rúnakövek(nekem üresek kellenek???
és HOL tláltad????