Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Nah, most küldtem el HornOx-nak a G1 fordítást, valszeg holnapra megcsinálja.
Akit érdekel az kipróbálhatja.
Majd mondom a címet, hogy honnan,s mikor lehet letölteni.

mármint lötyikkel meg ilyenekkel

War. War never changes.

tök idegesítõ hogy magától nem töltõdik a mana, így a kezdõ varázslók pár tûzlaba után már tölthetik is

War. War never changes.

CarajoEsp
Huhh minden tiszteletem a magyarítóké. Végre elkezdhetem:d

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

remek😊
tök jó volt, amikor a kriptában kinyírtam az összes crypt guardiant, majd 15 hp-vel kinyitottam az egyik ládát 😊))

War. War never changes.

Nem. Az egy 1.6MB-s (tömörítve) gothic2.exe a gcw-rõl.

Nem tûzlabdával, hanem tûznyíllal nem tudta sebezni. A tûznyíl sebzése 30, a tûzlabdáé 60, a csonti védelme tûztõl 30, az árnyékharcosé 65.

Hunnenkoenig
Yippieeee

mágus után zsoldos leszek...
vki írta nemrég, hogy ne mtudta mágussal megsebezni a csontikat tûzlabdával... nos, én sebeztem õket (bár vagy 8 kell egynek), de pl. a shadow huntert vagy warriort nemtom mi a neve na azt már szinte nem

War. War never changes.

milyen az a gcw-s törés? az a 7 kb-os ar.exe?

War. War never changes.

Na most minden király
Benne van az összes javítás, benne vannak a szövegeim, újra magyar minden, és lehet enni-inni, meg minden.

Elméletben ha letörlöd az ar.exe-t, és a gcw-s törést használod, akkor mennie kellene, többet nem tudok mondani.

Ja, exe-t nem tudok küldeni, én nem az angollal játszom, hanem a némettel...

Nincs több ötletem. Elméletileg a törésnek pont ezt kellene eltüntetnie...

Már nézem is...

Hunnenkoenig
Felkerült egy uj verzio!
A menü magyar (kiveve az intro Spielen-t).
Elvileg vissza kellett, hogy jöjjenek a feliratok, amik eltüntek. Töltsetek le es ezt hasznaljatok!

Köszi a türelmeteket!

Letörölted az ar.exe-t?

Ha meg tudod ölni a gyíkembereket anélkül is, akkor nincs értelme 12k-t kidobni arra a páncélra.

Ez egy küldetés Mágusoknak. A végigjátszásban is megtalálod. Vedd el Fernandotól a könyvet, ami nála van (ne próbáld meg elolvasni), és vidd el Pyrokarnak, hogy elkezdõdjön a küldetés. Egyébként ez a játék leghosszabb küldije, csak az utolsó fejezetben lesz vége.

Megéri nekem ha Jan csinál nekem egy sárkánypikkelyvértet??????? Most könnyû Sárkányvadászvértem van. (4. fejezet)
Nekem a ripelt angol verzió van meg és szerintem azok a crackek amiket belinkeltél nekem nem jók.

Történt velem egy fura dolog, de szerintem másnak ez általános. Elkezdtem a 3. fejezetet, ahol ugye megjelennek a Kutatók. Nos bementem Khorinis felsõvárosába, és ezzel Fernando küldetését megcsináltam, miután beszéltem vele. Na ezután történt egy hülye dolog. Ezután megkérdeztem tõle hogy hogy van, erre átváltozott Kutatóvá, és megtámadott. Ez miért van?
Az nem egészen olyan. A bányavölgyben csak egy csonti mágus és néhány sima csonti van. Egyébként a jégvidék bejáratánál, ahol a gólemeket ölöd meg Sylvio-nak, van egy szerpentin fel a hegyre. Azon indulj el, és meg fogod találni.

10000 hála!
A 11 rúnakõ helye:
1. A Tûzpróba alatt a ládában, ebbõl kell megcsinálnod a 'Tûznyíl' rúnát.
2. Lutero ad egyet, amikor teljesíted a 'Ragadozókarmok' küldetést (illetve ad egy kulcsot, ami a városból a Tavernához vezetõ úton, a híd alatt, egy barlangban található ládát nyit; ebben van a kõ)
3. A bányavölgyben, a vízesés melletti barlangban kapsz egyet (Kerves-tõl), ha a Második, vagy a Harmadik Fejezetben megölöd a barlang elõtt az összes Lopakodót.
4. Miltentõl kapsz egyet a Második Fejezetben a bányavölgyi várban, ha a felszerelésrõl kérdezed.
5.-6. Goraxtól vehetsz 2 üres rúnakövet a Második Fejezetben
7. Goraxtól veheted a Harmadik Fejezetben
8. Talbintól kapsz egyet jutalomként a 'Ki kell jutnom innen' küldetésben a Negyedik Fejezetben.
9. Goraxtól veheted az Ötödik Fejezetben
10. Lutero árulja az Ötödik Fejezetben
11. Miltentõl vehetsz egy utolsó rúnakövet a Hatodik Fejezetben, ha magaddal viszed a hajóra.

Hol találok a 3. fejezetben üres rúnát? Nagyon kéne. Esetleg nincs erre valami térkép?
dzsonesz
szeva all!

figyuzzatok valaki meg tudná nekem mondani, hogy a bányavölgybe hol van olyan kripta mint az onar tanyája meletti? mert mintha hallottam volna valakitöl h a bányavölgyben is van 1 olyan
választ elöre is thx

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

hosszú 'û' van a klavidon, ne aggódj. Így néz ki: \

Fullscreen-ben továbbra sem megy?

Vagy másold be a crack-et a cd-krõl, vagy ha ezt megtetted, és mégis gázos, akkor tölts le másik törést innen.

Sikerült elindítani windowed mode-ban, tetszik is a game.Nyomnám fullscreenben is...

Ja, de még is kezeli az ékezeteket. Csak éppen nem jelöli a billentyüzetem. Meg hosszú ü betü sincs.
Ugyanugy csinalsz mint ha varazsolnal, vagy mint ha utnel a karddal. Egyebkent bocsi, de uj billentyuzetem van, es nincsenek rajta ekezetek.
Hunnenkoenig
Ennel mar rendben van, viszont ugy tünik, hogy jo nehany szöveg nem jelenik meg magyarul!

Legyszives szoljatok, hogy az angolban is csak fele magyar menü van-e es hogy valami eltünt-e a szövegben, ami eddig magyar volt!

Köszi!

tibor16
KIöszi az újjabb magyarítást, -már nagyon vártam/tuk. Ennél az evés ivás, gyûrû használat már rendben van???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Reggelre abban a guide-ban benne lesz az összes üres rúnakõ pontos helye is, illetve az is, hogy melyik varázslatokat éri meg megtanulni.

Üres rúnák: #6380-as hozzászólás.
A varázslatok tanárairól nézd meg a guide-ot a címsor linkjében. Ha megtanultad a rúnát (egy rúna megtanulásához ismerned kell az adott mágiakört), és megvannak a komponenseid, akkor mehetsz a rúnaasztalhoz, azt hajrá.
Végsõ érték: 11 üres rúnakõ van a játékban, jól válogasd meg, hogy mit tanulsz meg, és mit nem.

Akkor legyek benne, amikor a szövegeim is benne vannak

Persze, hogy láttuk a videót:-)
Viszont a szövegeim nincsenek benne, legalábbis a németben nincsenek. Visszanéztem az elsõ adagot, amit fordítottam, és azok a németben továbbra is németül vannak...

Hunnenkoenig
A következö videoban te is benne leszel drake :-)
Es lesz zene is!

Hunnenkoenig
Hat csak, hogy ne lehessen olyan könnyen kisajatitani :-)

Hunnenkoenig
drakex: Igen a te szövegeid is benne vannak.
En is lattam, hogy nemet szövegek vannak benne.
Valami összezilalodott a hosszu ü-betük miatt azt hiszem!

Lehet, hogy kiszedetem öket belöle, mert ugy latszik több gond van velük, mint hasznalnak.

A videot is lattatok? :-)

Na meg persze van 'powered by Hunnenkoenig' felirat a menü alatt...

Viszont van hosszú 'û'.

Kapcsolj ki minden vírusirtót, és hagyd a fekete képernyõnél állni a gépedet 5 percig (ne nyúlj semmihez). Az elsõ indítás gyakran elég sokáig tart. Ha így sem történik semmi, akkor nyisd meg a gothic.ini-t, tedd át a játékot ablakba (zStartupWindowed legyen 1), és próbáld úgy ugyanezt. Ha egyszer elindult, akkor utána visszarakhatod teljes képernyõre. Ha ez sem jön be, akkor írj újra.

A karakterlap fele is ismét német.

Hello mindenkinek!
Már visszaolvasgattam a fórumot de enm találtam megoldást a problémámra.Tegnap szedtem le és nem akar elindulni.
Na szóval unzipelek,install,setup.Eddig gondolom jó, aztán elindítom, elkezdi csinálni azt a virtuális adatbázis csekkolást vagy mit, utána logó kb. 2 percig ,aztán fekete képernyõ.
Amúgy a már lejebb belinkelt frissítést már leszedtem.Remélem tudtok segíteni.

Kellene, hogy legyen benne már az én szövegembõl is?

A Menü egy része ismét német (mármint olyanok, amik az elõzõben magyarul voltak).