Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Lehet enni, inni stb.
Haggyatok lefutni a videokat! (az elsöt)
Interjú
még egy érdekes dolog, az RPG.Dotról, amit a HARDWIRED-en nem említettek:
"RPGDot: Are we plaing our nameless hero from Gothic 1 & 2 again and if so, is he starting from scratch again or with the stats from after Gothic 2 and is the addon thus for experienced characters only otr can a new character from Gothic 2 also take on the quest?
Mike Hoge: The latter. We didn't want to use the stats from after Gothic 2. Anyone who wants to play a superhero, look forward to Gothic III. The addon is mainly for enriching the world of Gothic 2, to embed the addon in Gothic 2. There has been some criticism on this approach, but all who test-played the resulting addon, didn't have any problems with it anymore 😊))"
Még egy link egy kis érdekességrõl a készítõktõl:
Érdekesség
Ez is az RPG.DOT-on van, itt a legelsõ rész az érdkes, a készítõ ott mond el pár dolgot.
Gothic 2. addon, Gothic 3. interjú
Birdy, 16:43 - Játék: RPG -
(RPGDot) Alig jelent meg a Gothic 2. angol nyelvû verziója, már szállingoznak a hírek a kiegészítésrõl és a harmadik részrõl. A RPGdot Mike Hoge-t a Phirana Byte-tõl faggatta egy kicsit a témában. A kiegészítõ címe "The night of the raven" lesz és kapcsolódika Gothic II. sztorijához, de nem azt folytatja. A kiegészítõt a játék a Gothic II. elején lehet elinditani, csak figyelni kell Xardas szavaira... Lesz pár új varázslat és monszter, de fõleg a 100 új NPC-re és a kibõvített világra büszkék a készítõk. Találkozhatunk egy pár Gothic 1 karakterrel is, olyanokkal, akik az Gothic 2-ben nem szerepeltek. Lesz még némi javítás az játék motorján is, de ez egyelõre ég titok. A Gothic 3-ról túl sok infót nem adott a fiú, majd ha elkészül a iegészitõ akkor akarják csak bemutatni. Megjelenési dátum sincs, annyit tudnak hogy "sokára" lesz még... De az biztos, hogy továbbra is sztori alapú RPG lesz, nem masszív online darab.
Ami ebbõl számomra az érdekes az az, hogy javítják a játék motorját is.
Ergo ha egybe lesz integrálva akkor a 2-nek is jobb motorja lesz elvileg. (kérdés, hogy hány cd-s lesz, meg mit kell felülírnia)
Valszeg akkor augusztus-szeptemberben lesz kieg😊
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
).Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Swedish people are albino monkeys

Egyébként még nem fagyot ki...
Szép klafa...
De hogy a pöcsbe lehet egy ilyen nagyszerû gémnek ilyen szar irányítást adni?
fél óra alatt sem bírtam megszokni.
Ha jol tudom a 3. reszhez mar csinaltak uj motort!
Ok-ok, lehet felbontást változtatni, de bakker, én szeretem nézni a tájat, a városon túl lévõ sziklákat, a szikla felett meredezõ árbóccsúcsot!
Szal, lehet, hogy ez jó gamma,meg minden, de ebbõl a szempontból elcseszték, de rendesen.
Sajnos olyat meg nem szoktak csinálni, hogy kiadnak egy játékot új motorral.
remélem a 3. részt, de legalább a kieget(bár ezt nem hiszem) új motorral fogják megcsinálni.
Ja igen.
Még mindig nem tudja senki se hogy hogyan írjam ki a G2-t.
NMert ugye az elsõcd a védett, szal abból a Cloneosat írjam ki vagy a normált, meg milyen védelemmel.
War. War never changes.
Letöröltem. De talán majd viszarakom, ha csinálok helyet.
Braveheart:
Na jah,elég szívás ez. Most gondolkodok el, hogy miért nem csináltak új motort😞 a pénz miatt?😞
Na, bezséltem HJ-vle, sajna nem tudja vállalni a melót, megértem, hisz eszméletlen mennyiségûlenne, szal majd akkor a fordítók fogják átnézni az eddigieket.
War. War never changes.
War. War never changes.
Most egyeztetek HJ-vel, hogy elvállalja-e a soronkénti korrektúrázást.
Azaz, össze kell vetnie azt amit eddig lefordítottam, meg a nyers szöveget.
szal nem lenne semmi meló.
Én most uninstalltam a G2-t.
Kicsit rosszkedvem lett a szaggatás, meg az F1-F4-ezés miatt.
De azért majd visszarakom.
Nagyon örülök ám, hogy segítesz, mivel te elég jól fordítasz és gyorsan is.
nomeg így legalább normálisabb szöveget kapunk, nem nyerset.

A paladin vértet csak az 5. fejezetben fogod megtalálni.
Így igaz, a paladin rúnákat csak Albrecht adja, a 3. fejezet után fejezetenként kettõt.
Még valami, mikor kapom meg a nehéz paladin vértet, vagy mikor lehet venni.
Amúgy a paladin Rúnákat ki kell érdemelni, az a csávó adja õket aki Lord Hagen elõtti folyosón olvas egy könyvet.
Az egész játékban összesen 10(!) db üres rúnakövet szerezhetsz, és ebbõl 1 elmegy a tûznyílra...

), legalábbis lefordítani nem volt olyan egyszerû. Vannak olyan szavak/szóösszetételek, amiknek a magyarba átültetésével még nekem is gondjaim adódnak (fõleg, ha még valamennyire korhûnek is kellene lennem, ami ennél a játéknál különösen fontos), pedig 15 éve nyomom az angolt.Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Azt hiszem a hetvegen fent lesz. En is varom mar, de most nem rajtam mulik, sajna.
Tudom, és nem vagyok türelmetlen, csak elkeserít, hogy egy ilyen egyszerû mondatot félrefordítok.
Nem tudom, hogy mennyi lehet benne a hiba.
Teljesen abbahagyni nem szándékoztam persze, annyiban nem hagyom, csak kellene valaki aki korrektúrázza és ellenõtzi a szövegeket, ami kb ugyanannyi meló mint lefordítnai.
. Nem kell átmenned sehová, mert már Lord Hagennél elkezdõdik a 2. fejezet... Szóval vegyél Goraxtól. Megnézheted Lutero-nál is.Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Ezért ugyan ne játszd újra... Menj Xardas tornyához, és beszélj Lesterrel. Minden kérdésedre választ fogsz kapni.