Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor Zsoldossal nyomtam,s visszajöttem Bányavölgyböl (s elkezdödött chapter 3),akkor Lee egyböl adott egy jobb páncélt. Most varázslóval vagyok,s visszajöttem,s elballagtam pyrokarhoz,de semmit sem adott. Ez azt jelenti,hogy ebben a chapterben nem kapok jobb páncélt varázslóként vagy valamit meg kell csinálni hozzá?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
mivel írtad ki? vagy, miért nem kapcsolod be a daemon (v.3.33) összes kapcsolóját? -ha bemountolva installáltad fel-
ilyenkor a codec pack-okkal szoktam elb@szni az oprendszeremet. mert hátha....
War. War never changes.
viszont elõtte 2x csinált olyat, hogy elindítottam, és mikor teszteli a rendszert, kábé 1 perc múlva kiírta, hogy az exe-ben hiba történt.😊)) aztán parasztmódszerrel reseteltem, és...😊
visszatérve egy régi észrevételre:amúgy a lányok szolgáltatásai (mert ketten vannak), 50 gold!😊
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Amúgy ha a G2 kiegnek javítják a motorját, akkor az alapjátéknak is jobb lesz a motorja, mivel gondolom egybeintegrált lesz. Vagy nem???
szerintetek így hány cd lesz a kieg? 2-3?
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Repatarurgyán
War. War never changes.
Elméletileg 256mb rammal csak alacsony részletességen fut stabilan a játék (látótáv nem számít, csak a LOD-ok), lehet hogy ez okozza a problémádat.
Nos. Tegnap, majd 3 órát játszottam vele úgy, hogy nem vágott ki.
Majdnem mindent maximumra raktam kivéve a FOG(valamit). Azt off-ra. És..😊))

War. War never changes.
War. War never changes.
Én a wco-ról szedtem le a rip-et, de már az indítással voltak kemény gondjaim. Jelenleg megy, csak annyi a prob., hogy ablakban. Ami cseppet idegesítõ. Teljes képernyõn egyszerûen nem akar elindulni. AthlonXP 1.8 256mb DDR, GF4. Win98 Se.
Help me pls!
Repatarurgyán
Oksa, megegyeztünk.
Én mondjuk a saját oldalamra akartam felnyomni, mivel ott van 60 mega, csak még nincs kész a honlap😞
A telepítõkészítést majd elmagyarázhatnád😊
DrakeX: én az Enter The Matrix-ot nyomtam végig😊
azt honnét tudhatom hogy directx9 vagy d9a van a gépemen?
War. War never changes.
hiába van pl. 150 manám, ha van egy ellenfél (pl. csontvázharcos) és csak tûzlabdával tudom lõni, és 15 tûzlabda után elfogy a manám... van erre megoldás?
Drake:hogy volt neked 150 manád? Hányas szinten csatlakoztál a mágusokhoz?
War. War never changes.
Drake: Köszönjük faradhatatlan munkassagodat!
Na azt hiszem egy idõre abbahagyom a g2-t, és játszok valami mást is
A fordításban továbbra is részt veszek, illetve idõnként benézek segíteni is, ha valakinek olyan kérdése van, amire nincs válasz a végigjátszásban.
Apropó, végigjátszás: frissítettem a végigjátszást, a guide-ot, és felraktam a saját térképeimet.
Végigjátszás: minden küldetés benne van, és a megcsinálható dolgok 99%-a. Egyetlen küldi nincs benne, ami állítólag létezik, de én négy végigjátszás alatt sem tudtam aktiválni...
Guide: beleraktam egy külön részt minden karakterúthoz, illetve a három céh cuccaihoz, ezt a legvégén találjátok. Benne vannak a rúnakövek helyei is, illetve az ajánlott varázslatok, valamint az is, hogy melyik csapattal melyik fejezetekben mit, és hol kaphattok (páncélok, fegyverek, ilyesmi). Befejeztem a félkész részeket, mint a lovag rúnák, és betettem egy táblázatot a szörnyek értékeirõl.
Térképek: felraktam egy térképet az alap helyszínrõl, egyet a városról, és egyet a bányavölgyrõl.
Elméletileg ha valaki megnéz mindent, akkor a technikai problémák kivételével minden kérdésre választ kap, amit itt valah is láttam.
Jó szórakozást mindenkinek

ja, az angol verzió magyarításából miért hiányzik rengeteg fordítás, ami a németében már benne volt, gondolok itt pl a növények megnevezésére, vagy a menüre?

Itt csak azért nem az, mert már valaki bejegyezte...
drake ha lehet minél gyorsabban válaszolj, kösz.
hunnenkönig csdak a 7 végére küldöm a fordítást, mert lefoglal az xbox amit kaptam a minap, tudod tesztelnem kell...

Vagy ha akarod, szolok HornOx-nak, hogy mindjart nekem küldje azt is es akkor csinalok ahhoz is telepitöt!
Egyebkent akinek van hozza kedve, szedje le ujra a forditast. Hozzatettem a zenes videot. Igaz tudom nem erdekel senkit, de hatha megis :-)
Amit körbejártál, az lehet, hogy nem az a torony volt, hanem a démontorony:-). Amit te keresel, az a térképen egy picit felfelé van a tábortól.