Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
!!Kérdés:
Amikor Zsoldossal nyomtam,s visszajöttem Bányavölgyböl (s elkezdödött chapter 3),akkor Lee egyböl adott egy jobb páncélt. Most varázslóval vagyok,s visszajöttem,s elballagtam pyrokarhoz,de semmit sem adott. Ez azt jelenti,hogy ebben a chapterben nem kapok jobb páncélt varázslóként vagy valamit meg kell csinálni hozzá?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

micsoda??? ilyen protect van benne? 😊
mivel írtad ki? vagy, miért nem kapcsolod be a daemon (v.3.33) összes kapcsolóját? -ha bemountolva installáltad fel-

😊)) na, akkor az lesz a gond??? mert akkor nálam is az lehet.
ilyenkor a codec pack-okkal szoktam elb@szni az oprendszeremet. mert hátha....

Na legalább másfél óráig nem fagyott ki, talán mert kikapcsoltam a radiant fogot?

War. War never changes.

tegnap, este 6-tól 9-ig ment, és nem vágott ki.
viszont elõtte 2x csinált olyat, hogy elindítottam, és mikor teszteli a rendszert, kábé 1 perc múlva kiírta, hogy az exe-ben hiba történt.😊)) aztán parasztmódszerrel reseteltem, és...😊

hopp. errõl jut eszembe. nálam néha a feliratok nem jelennek meg, csak késve. pl.:ha beszélek valakivel, utánna a másik karaktert észre sem veszi néha (rögtön).
visszatérve egy régi észrevételre:amúgy a lányok szolgáltatásai (mert ketten vannak), 50 gold!😊

megnézem FOG nélkül énis

War. War never changes.

a FOGot kikapcsoltad és már megy?

War. War never changes.

Mondom (írom). Nálam, nagy valszin. a FOG opció kavart be, de nem biztos. Majd ma este megnézem. T

1...

War. War never changes.

Randal
Ha kicsit pontosabban nzzük, akkor 1 karakterrel durván 6-7 óra.😊

Amúgy ha a G2 kiegnek javítják a motorját, akkor az alapjátéknak is jobb lesz a motorja, mivel gondolom egybeintegrált lesz. Vagy nem???
szerintetek így hány cd lesz a kieg? 2-3?

Crokin
Ok, köszi a helpet. Ha hazaértem akkor majd szenvedek vele és jelentek.

Repatarurgyán

Mindegy, bár az ini jobb megoldás.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Crokin
Hát, volt 5 perc, talán még több is. Ablakban elindítva vegyem le a gfx-eket, vagy az .ini-t buheráljam?

Repatarurgyán

Mennyit vártál, hogy történjen valami? Ha nem volt 5 perc, akkor próbálj meg annyit várni, ha igen, akkor vegyél le minden gfx opciót minimumra, és próbáld úgy, hátha az segít.

Van akinek megy vele, van akinek nem... Túl sok sajnos a hibaforrás:-(

igen d9a van. csak a sima d9 jó?

War. War never changes.

Crokin
Fekete képernyõ, aztán csak a reset marad.

Repatarurgyán

ja és mégegyszer: Athlon 1.2GB, Abit kg-7, 768DDR, Inno3d Gef3ti200 128MB, Inno3d 5.1 sound. WinXP Pro Sp1 HUN. Dx9a.

Randal: daemon v3.33. minden ON, és akkor tuti.

Mit jelent az, hogy nem akar elindulni? Elindítod, és nem történik semmi? Vagy szimplán kifagy?
Elméletileg 256mb rammal csak alacsony részletességen fut stabilan a játék (látótáv nem számít, csak a LOD-ok), lehet hogy ez okozza a problémádat.

Na, úgy látom B.heart-nál még mindig gond van.
Nos. Tegnap, majd 3 órát játszottam vele úgy, hogy nem vágott ki.
Majdnem mindent maximumra raktam kivéve a FOG(valamit). Azt off-ra. És..😊))

Na ez látod nem jutott eszembe

Azt én majd' két hónapja végignyomtam, még jóval a g2-zés elõtt, de az nem számít igazán, mert 2 nap alatt végig lehetett játszani.

Nincs.

Íjásszal durvább volt. 18. szinten mentem át chapter 2-be.

12 szintû voltam a táborválasztás elõtt úgy, hogy mindösszesen 5 pontot költöttem el (Zárnyitásra). 2 szintet léptem még tanoncként. Viszont amikor Mágus lettem, akkor mentem én is át rögtön.

A dxdiag-ban a verziószámból megtudod, hogy sima dx9, vagy dx9a. De ha nem változtattál azóta, hogy elküldted nekem a txt-t, akkor dx9a-d van.

már az 1. fejezetben 14-es szintû voltál? Én most mentem át a valley of minesba 13-as szinten

War. War never changes.

14. szintû voltam, amikor varázsló lettem, viszont elköltöttem 1000 (10x100) aranyat az Innos Oltáraknál (+40 Mana), rögtön a belépéskor.

Randal
Nekem meg azt mondja má meg valaki, hogy mivel és milyen védelemmel írjam ki az IMMERSION-is G2-t...

nekem megy mindig kifagy, akármit állítok be és akárhogyan futtatom

War. War never changes.

Crokin
Hi.
Én a wco-ról szedtem le a rip-et, de már az indítással voltak kemény gondjaim. Jelenleg megy, csak annyi a prob., hogy ablakban. Ami cseppet idegesítõ. Teljes képernyõn egyszerûen nem akar elindulni. AthlonXP 1.8 256mb DDR, GF4. Win98 Se.

Help me pls!

Repatarurgyán

Randal
Hunnenköenig:

Oksa, megegyeztünk.
Én mondjuk a saját oldalamra akartam felnyomni, mivel ott van 60 mega, csak még nincs kész a honlap😞

A telepítõkészítést majd elmagyarázhatnád😊

DrakeX: én az Enter The Matrix-ot nyomtam végig😊

hú most nagyon nem megy a játék megint... load után pár perccel kifagy
azt honnét tudhatom hogy directx9 vagy d9a van a gépemen?

War. War never changes.

Varázsló:
hiába van pl. 150 manám, ha van egy ellenfél (pl. csontvázharcos) és csak tûzlabdával tudom lõni, és 15 tûzlabda után elfogy a manám... van erre megoldás?
Drake:hogy volt neked 150 manád? Hányas szinten csatlakoztál a mágusokhoz?

War. War never changes.

Hunnenkoenig
Elvileg benne kell lennie, de majd megnezem. Szedd le a 0.5b-t!

Drake: Köszönjük faradhatatlan munkassagodat!

MINDENKINEK:

Na azt hiszem egy idõre abbahagyom a g2-t, és játszok valami mást is
A fordításban továbbra is részt veszek, illetve idõnként benézek segíteni is, ha valakinek olyan kérdése van, amire nincs válasz a végigjátszásban.
Apropó, végigjátszás: frissítettem a végigjátszást, a guide-ot, és felraktam a saját térképeimet.

Végigjátszás: minden küldetés benne van, és a megcsinálható dolgok 99%-a. Egyetlen küldi nincs benne, ami állítólag létezik, de én négy végigjátszás alatt sem tudtam aktiválni...

Guide: beleraktam egy külön részt minden karakterúthoz, illetve a három céh cuccaihoz, ezt a legvégén találjátok. Benne vannak a rúnakövek helyei is, illetve az ajánlott varázslatok, valamint az is, hogy melyik csapattal melyik fejezetekben mit, és hol kaphattok (páncélok, fegyverek, ilyesmi). Befejeztem a félkész részeket, mint a lovag rúnák, és betettem egy táblázatot a szörnyek értékeirõl.

Térképek: felraktam egy térképet az alap helyszínrõl, egyet a városról, és egyet a bányavölgyrõl.

Elméletileg ha valaki megnéz mindent, akkor a technikai problémák kivételével minden kérdésre választ kap, amit itt valah is láttam.
Jó szórakozást mindenkinek

Nem lehet, hogy a 0.4b-t használod?

így már menni fog, azt tudtam, hogy onar-nál kell kereskednem, csak pontosat nem tudtam. de így zsír lesz, köszike
ja, az angol verzió magyarításából miért hiányzik rengeteg fordítás, ami a németében már benne volt, gondolok itt pl a növények megnevezésére, vagy a menüre?

Hunnenkoenig
Mosmán nem akarom ujracsináni.....

Ja, ha nem tudsz odateleportálni, akkor menj ode, és Festernél fordulj vissza az úton, majd ugyanúgy a keresztezõdésnél jobbra.

Naszóval. Teleportálj Onar farmjára, és indulj el az úton a farmról kifelé (a pajta és a konyha között, a házzal szemben). Menj az úton egészen a keresztezõdésig a szántõföldek közepén, és ott fordulj jobbra. Menj végig azon az úton, és máris Sekob farmjára érsz. Beszélj vele, mert ad egy küldit is, amit úgyis rögtön megcsinálsz.

Lehetne a nevem 'Drake'?
Itt csak azért nem az, mert már valaki bejegyezte...

drake! segíts merre találom sekobot, mert kellene xadras ládájából vmilyen könyv? kérlek pontosan írd le nekem, mert különben nem találom meg.
drake ha lehet minél gyorsabban válaszolj, kösz.
hunnenkönig csdak a 7 végére küldöm a fordítást, mert lefoglal az xbox amit kaptam a minap, tudod tesztelnem kell...
Hunnenkoenig
Ha elküldöd nekem, akkor felteszem a honlapra!
Vagy ha akarod, szolok HornOx-nak, hogy mindjart nekem küldje azt is es akkor csinalok ahhoz is telepitöt!

Egyebkent akinek van hozza kedve, szedje le ujra a forditast. Hozzatettem a zenes videot. Igaz tudom nem erdekel senkit, de hatha megis :-)

Beszélj Bilgottal a ragadozókról, és vállald el, hogy segítesz neki. Ezután a falkavezért kicsit északra találod a torony tövében.
Amit körbejártál, az lehet, hogy nem az a torony volt, hanem a démontorony:-). Amit te keresel, az a térképen egy picit felfelé van a tábortól.

Csináld meg Nagur küldetését is (kérj 'speciális' munkát a kikötõi kocsmárostól), és ne add fel õt sem. Ez meg fogja oldani a problémádat.

Hát nem tudom, engem cseppet sem zavart, bár igaz, hogy én 150 Manával lettem varázsló...