Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Tehát belépsz Marvin módba ('B', 'marvin', 'B')
berakod a kulcsot ('insert itke_thiefguildkey_mis')
és kilépsz marvin módból ('B', '42', 'B').

Az a páncél az árnyékharcosoké, nem lehet megtalálni a játékban, csak csalással berakni. Ennyi erõvel felírhatnám Angar, Lester, Diego, vagy akár a Kutatók páncéljait is;-)
2. fejezetben elindulok a börtönkolóniában és olyan harmatgyenge vagyok, hogy a scravenger, meg a sárkányölõ simán kinyír 😞( Ezekbõl pedig sok van 😞
30 a strenght, mert én hülye, megtanultam nyúzni, meg kardot forgatni, de az ütésem meg gyenge.
Valakinek van ötlete, vagy járt így, ahogy én?
Tegnap felraktam a legújabb magyarítást és 1 óra alatt kétszer lépett ki, amikor újra be akartam tölteni a mentett állást. Még tesztelem, mert elõtte meg jó volt, magyarán lehet, hogy nem is ez a baja.
A másik: a naplómban benne van egy pár küldi, olyan is, amit már megoldottam (pl Pecket összeszedtem a bordélyházban, meg is kaptam a kardot stb), de még mindig nem tekinti elvégzettnek a melót. Ez viszont azóta van, hogy felraktam a magyarítást.
Nagyon jókat tudok nevetni, amikor kiírja a fószerra, hogy 'parasztasszony', illetve a városban, hogy 'polgárnõ' 😊
Ennyi az észrevétel.
Nagyon jó magyarul olvasni, szóval csak így tovább srácok!😊
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Általában alcohol 120, Blindwrite, CloneCd-vel írok.
De ha neked így mûxik...
És angolt írtálki?
Nem szeretem elbaszni a cd-ket.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Piratessel játszani fogok, de majd csak hétvégétõl. Mistmare-t inkább kihagyom.

drake, ha nem "látnánk" egymást soha többé, akkor csak azt szeretném mondani, hogy nagyon köszönök mindent, tényleg.
ja, esetleg próbálkozhatnál a mistmare-val, vagy pirates of the caribbeannal, szerintem ezeknél is elkell a segítség.

Na szal végignyomtam a gamát mind zsoldossal és lovaggal is.Na most kezdem mágussal, mindent 1bevéve iszonyat kira game volt régóta sztem a legjobb rpg.Igaz a végén picit elkeseredtem😊, ugyanis a föellenfélnél sztem még 1 hig fost is nehezebb legyakni😊 de ez nem volt lényeg.Szerencsére 1 olyan problemem se volt h lefagyna v csak kis ablakba menne a game...
királyul futott ahogy kell😊
Külön köszönet a srácoknak akik a forditással szenvedtek mert ugye nekem a Német verzio van meg és olan nyelven 1 kukkot se tudok😊
De a legjobb duma a game be a NA WARTE DU MISTKERL volt😊)
Na ennyi további jo gamát mindenkinek.
bye all..
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Protection : securom + svpk
a németnek meg nemtom, de van😊
Mé' hívják az angol verzióban a földmûveseket mindet 'parasztasszony'-nak?

Neked mûködött, hogy simán kiírtad?
Nem a bincue fájlokat a cd-re, hanem az image-bõl a gammát.
Esetleg még az alcímet is nézd meg.
...
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
, kicsit szenvedtem, de sikerült 😊
2. alkalommal már zsoldosként 42-es szint 100% 180 strength, gyerekjáték volt...
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Én most mágus/íjász vagyok:-)) Értsd alatta,hogy alapból mágus de felvittem (szinte csak potionokból) a dexteritymet annyira,hogy egy elég jó crossbowal rohangálok. Végeredmény: csicska lények 1 lövés;közepes lények több lövés,vagy mágia;kemény lények mágia. Így manát is kevesebbet használok,mintha még a csicska lényeket is manából kéne ölni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!