21229
-
#10146 Hi Bandew
A legujabb Daemontools-sal már lehet minden imaget mountolni a neroét is. Egyébként a neronak van saját mountoló progija.
Egyébbként lehet, hogy túl gyorsan írta a cd-ét a haverod ilyenkor szokott olvasás képtelenség lenni velem is volt már ilyen csak nem játékkal hanem filmmel. De lehet még fizikai sérülés is a cd felületén vagy az adathordozófelület sérülése a cd másik oldalán, egyébbként az sokkal gázabb mintha az alsó fele sérülne meg. -
#10145 En becsben vettem nemetül. Szoval ebben nem tudok sajna segiteni. -
#10144 Hol lehetne megvenni, és most mennyi az ára? A CDGalaxisnál nem találtam. -
#10143 Óóóóó!!!!!
Kösz a tippet! -
#10142 Hehe, nekem eredetiben van meg. -
#10141 De szerintem már nincs meg neki az image. Hát akkor gáz. Miért te az Imaget írtad fel a CD-re? -
#10140 Cd-röl masolni nem szabad! Akkor mar tenyleg nem müködik.
A legjobb lenne, ha felegetned az imaget cd-re ugy ahogy van, aztan fel a vinyora es utana daemontools. -
#10139 Mondjátok, melyik az a Trails of Darkness, és mi köze a Gothic-oz? -
#10138 Dik azt én még ki sem próbáltam. Úgysem tudok mit csinálni itthon....áh fel is teszem! -
#10137 Nahát ez furi. Kipróbáltam azt, hogy a CD fájlait felmásolom a vinyóra, és onnan telepítem. El is indúlt a telepítő, de megint kiírta a hibaüzenetet. Úgyhogy szerintem a Daemon Tools sem segíthet, egyszerűen a CD-vel van valami gáz.
Na mindegy remélem az Arx Fatalis demoja azért műxik. :D -
#10136 Próbáld Alcohollal. -
#10135 Bár lehet, hogy ő kiírta magának CD-re az imaget, aztán nekem a saját CD-jéről. Az úgy már gáz? -
#10134 A haverom írta át nekem, de neki imageben van meg.
De (mint írtam lejjeb) ez közvetlen a telepítés elején van. -
#10133 Ja, a ship.bik a legutolso fajl, szoval ne fajjon a fejed, hogy meg valami lemarad. -
#10132 Hat honnan van a jatek? Nem image-ben töltötted le?
Egyebkent van egy megoldas erre, most jutott eszembe. Figyeld a telepitest es amikor a ship.bik nevü fajlhoz er, akkor szakitsd meg.
Ekkor nem törli a fajlokat, amiket eddig telepitett.
Utana, ha kesz vagy, masold be a könyvtarba a ship.biket a cd-röl.
Menni fog. -
#10131 De hát mondom, hogy átraktam a sima CD olvasóra, és ott sem ment. A Neroval meg csak olyan imaget tud csinálni, amit a Daemon Tools nem tud beolvasni.
A francba, pedig most szerváltam be egy 512 DDR Ramot, gondoltam uccu neki Gothic 2. :( -
#10130 A gothic2-t nem lehet CD-irorol telepiteni!
Ha a cd romrol sem megy, a legjobb, ha hagyod image-ben a wincseszteren es Daemontools-al bemountolod. Akkor tökeletesen megy! -
#10129 ZSÍR!!!!! -
#10128 Passz........ -
#10127 Lee-től. Én mindig tőle tanultam. -
#10126 Hi 1.Lenne egy hozzászólásom ezekhez a magyarosításokhoz, nem tudom hogy mindenkinek így van-e vagy nem de nekem nem kezeli rendesen a naplót, miután felteszem a cuccot semmi sem válltozik a naplóban hiába teljesítek vagy kapok új küldiket, persze attól még teljesítve lesznek de akkor is idegesítő. 2.A gothic egyben 5.fejezetben ki a fenétől tanulhatnék kétkezes harcot, mert én senkit sem találtam aki segítene? -
#10125 mármint a játékba, pl víz mint a morrowindbe ? -
#10124 ebbe van pixel shader ? -
#10123 Átkötöttem az IDE kábelt a Cd olvasómra, és így se ment. :( -
#10122 Nem. de hogy nem hiányzik az biztos, mert ez az alap Gothic fájl, ami kb 660 Mb. Ráadásúl a telepítő is ezzel az exe-vel indúl, tehát ha nem lenne meg, akkor el se indulna. -
#10121 Talán hiányzik a file. Felinstalláltad már azelőtt, UGYANEZT a cd-t? -
#10120 Rögtön az elején, amikor a gothic2setup fájlhoz ér. Az a második fájl a telepítésben. -
#10119 Ez mikor jelent meg?
Amikor nekiálltál (akartál álni) a telepítésnek?
Vagy akkor amikor végeztél a telepítésssel? -
#10118 Ha több mint 1 cd olvasód van, tedd be a másikba, és akkor talán felismeri. Lehet hogy karcolt a cd, vagy már rég takarítottad az olvasódat, esetleg az installációs program, nemott keresi a cd-t, ahol kéne. Vagy vírusos a géped :P -
Na valaki ebbe lécci segítsen. -
#10116 Öröm a köbön, hogy végre van neted Koenig.
Már csak HornOxot-ot kellene megtalálni.
Nagyon jó lenne ha elkészülne a teljes magyarosítás, szerintem ez minden magyar gothic-os álma. -
#10114 Cska szért mert valami ilyet ír. Várj, mindjárt benyomom, aztán segíccs lefordítani, mert hülye vagyok. -
#10112 Sztem tökmindegy. Persze lényeg az, hogy tudjon olvasni... ;) -
#10111 Ja, és egy kérdés:
A Gothic II-t nem lehet CD íróról telepíteni? Csak mert nekem kiírt valami hibaüzenetet a telepítő, és sajna most nincs kétcsatis IDE kábelem, így nem tudom az olvasót rákötni a gépre. Remélem, hogy csak ez a gond. -
#10110 -
#10109 Sziasztok sracoooook!!!!
Ujra van internetem! Jippieeee!
Kutatom HornOxot, hogy folytathassuk a forditast!
Ha van valtozas, szolok! -
Zoleeca #10108 Jézusom! A harmadik lapra csúsztunk le.
Randal: még senki sem irt ide olyat hogy ért hozzá :(
#10083 - nál van egy link.Még én sem néztem meg. -
#10107 köszi, mert kiszedtem valami eldugott helyről egy üres rúnakövet, és kéne belőle csinálni valamit, hátha ad rá valami extrát:DD -
#10106 Ha tűzmágus leszel, akkor majdnemminden egyes mágus tud rúnakészítést tanítani. Ha paladin, akkor a városházán egy másik paladin (ott van a bejáratnál.Zsolosként nemtanulhatsz mágiát. -
#10104 Sziasztok, valaki segítsen már, hogy kitől tudom megtanulni a rune készítést? nagyon kéne:D