Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Repatarurgyán
Ami 1024-re van beállítva, full screenben. Mert mégiscsak idegesítõ ablakban játszani 800x600-ban.
Ha meg 1024x768-ra teszem, akkor már szép nagy lesz az ablak, csak pont kilóg a HP-csík alul 😞
Repatarurgyán
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
kérdésem a köv lenne: lvl 29 vari, miért nem tudja kinyírni az uccsó sárkányt =/
az eddigi 3 simán lement, de az uccsó "jég" nem sebzõdik
valaki pls helpeljen
Szvsz sokkal jobb,mint zsoldossal,élvezetesebb,váltotzatosabb,stb.A 6. szintü varázslatok iszonyat durvák.Felmentem az északi erdöbe,s addig rohangáltam,amíg vagy 20-30 lény futkosott körülöttem,s akkor benyomtam egy tüzesöt.....:-)) 1 kellett belöle,s mindenki feküdt.Magas szinten mágussal nagyon lehet írtani.
Amúgy valaki lentebb említette,az nálam is elöfordult. Lényeg chapter 3-ban NEM sebeztek semennyit a seekerek(kutatók). Ez azért érdekes,mert késöbb,mikor viszont kapsz egy jobb páncélt (nagyobb mágia/tüz ellenálással)és felveszed akkor onnatól pedig már sebeznek.Nem tom miért. EZ elég nagy bug. Tehát aki tudja, írtsa le a seekereket chapter 3-ban (varázslóval),mert mondom akkor nem sebeznek. Bár késöbbi chapterekben mindig születik néhány úõjra,szal teljesen úgyse tudod kiírtani öket.
Mondjuk chapter 4-böl 5-be (teljes térképírtás+sárkányvadászat után úgy érkeztem hogy volt 90 LP-m. Kénytelen voltam crossbowra fordítani,mivel mágiát hamar kikoppoltam:-))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Hunnenkoenig: Warum kommt in der G1 Übersetzung kein "komisches ü" vor
Mocsársárkány: ITAT_SWAMPDRAGONHEART
Kõsárkány: ITAT_ROCKDRAGONHEART
Tûzsárkány: ITAT_FIREDRAGONHEART
Jégsárkány: ITAT_ICEDRAGONHEART
TSW: Tunderke
A többi cuccot én úgy nézem meg, hogy marvin módban betöltök egy állást, amiben nálam van az adott tárgy. Onnan meg tudom nézni bárminek a kódját.
). Ha fel sem vetted, akkor menj vissza a sárkányokhoz, a hullájuk nem tûnik el. Gyanítom, hogy ha elhasználtad, akkor nem írtál volna
. Ha sehogyan nem tudod megoldani, akkor megnézem neked az insert kódot.Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
War. War never changes.
Nemreg megkaptam az angol gothic 2 t iso ban.Van egy 3cd s immersion , es egy proper fele 1 cd s clone.Kerdesem az lenne hogy eleg a 3 cd s immersion t kiirni vagy szukseges e a clone is?emlexem anno volt itt szo rola de annyira beindult a topic hogy nem talaltam meg az iso k kiirasahoz szukseges infot.Szoval mivel es hogyan kell oket kiirni helyesen?
Elore is koszi.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
HornOx visszaírt már? egyáltalán megkapta már a fordításomat amit elküdltem neki mailben?
http://www.gamewinners.com/DOSWIN/blgothic2.htm
Akit feltétlen vinni kell szvsz az Vatras (esetleg még Milten is).Én vittem mindkettöt. Vatras sok mindere jó a hajón.Gyógyít,mágiát tanít,alkimíát tanít (sárkánytojásos cuccos),stb. Szal sztem ö Joker ember a hajón. A többit te döntsd el.Attól függ milyen karid van,s mire akarsz még esetleg chapter 6-ban gyúrni.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Összeraktam Eye of Innost le is zajlott a szertartás,de mielött átmennék Bányavölgybe (akkor kezdödne chapter 4)mondom csinálok új varázsrúnákat,mert már lehet. Bemeek a Kolostorba és pfffff:-))))
A Végtelen pénz küldi miatt minden hozzávalót eladtam Sengrathnak:-))) (persze rúnákat,tekercseket nem).Na kezdhetek el kutakodni ki árul szurkot,csontváz csontot meg ilyenek:-))))Bár lehet inkább átmeek chapter4-be s visszajövök a cuccaimmal. Csak nehogy elkezdödjön chapter 5. Valaki írta lentebb,hogy ki se nyírta az összes sárkányt mégis elkezdödött chapter 5.