Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merre van Innos könnye?
Fuck!!! Most kellett szétszednem a gépet, mert a vinyónak érintkezési hibája volt.
ja nekem is ez a bajom

War. War never changes.

Crokin
Köszi, megjött.

Repatarurgyán

Elment

Crokin

Repatarurgyán

Ha adsz egy e-mail címet ami mûködik akkor elküldöm.

Crokin
Valaki küldene nekem egy normális .ini-file-t?
Ami 1024-re van beállítva, full screenben. Mert mégiscsak idegesítõ ablakban játszani 800x600-ban.
Ha meg 1024x768-ra teszem, akkor már szép nagy lesz az ablak, csak pont kilóg a HP-csík alul 😞

Repatarurgyán

Hyder_work
jaaaj, télleg..

én nOOB

jam@
töltsd fel az Inos szeme amulettet egy alkímista asztalnál.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Hyder_work
hi all

kérdésem a köv lenne: lvl 29 vari, miért nem tudja kinyírni az uccsó sárkányt =/

az eddigi 3 simán lement, de az uccsó "jég" nem sebzõdik

valaki pls helpeljen

Shaman
No 1 kis összefoglalás. Bár varázslóval még nem vittem még végig,de már chapter 6-ban vagyok.
Szvsz sokkal jobb,mint zsoldossal,élvezetesebb,váltotzatosabb,stb.A 6. szintü varázslatok iszonyat durvák.Felmentem az északi erdöbe,s addig rohangáltam,amíg vagy 20-30 lény futkosott körülöttem,s akkor benyomtam egy tüzesöt.....:-)) 1 kellett belöle,s mindenki feküdt.Magas szinten mágussal nagyon lehet írtani.
Amúgy valaki lentebb említette,az nálam is elöfordult. Lényeg chapter 3-ban NEM sebeztek semennyit a seekerek(kutatók). Ez azért érdekes,mert késöbb,mikor viszont kapsz egy jobb páncélt (nagyobb mágia/tüz ellenálással)és felveszed akkor onnatól pedig már sebeznek.Nem tom miért. EZ elég nagy bug. Tehát aki tudja, írtsa le a seekereket chapter 3-ban (varázslóval),mert mondom akkor nem sebeznek. Bár késöbbi chapterekben mindig születik néhány úõjra,szal teljesen úgyse tudod kiírtani öket.
Mondjuk chapter 4-böl 5-be (teljes térképírtás+sárkányvadászat után úgy érkeztem hogy volt 90 LP-m. Kénytelen voltam crossbowra fordítani,mivel mágiát hamar kikoppoltam:-))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ha megtanulod kinyerni a sárkányokból, akkor lesz bennük, addig nem. Ezt Gestath tanítja, nézd meg a térképet a címsor linkjében.

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Nem a másodikkal van a baj, hanem az elsõvel. Azt kellene leszedned újra. Használd ugyanazt a verziót mindháromból (tehát pl ne legyen az elsõ clone, a másik kettõ meg immersion).

Sárkányvért honnan lehet szerezni? Én a sárkányoknál nem találtam.

igen, az angolt írtam ki. szerintem tök mind1 milyen progit használsz a kiíráshoz. de mondjuk elõbb kiírhatnád rw-re is, hogy megbizonyosodj a mûködésérõl.
Randal
Hunnenkoenig, ezt kaptam HornOx-tól, nemtom, hogy neked szól-é, vagy ezt te írtad

Hunnenkoenig: Warum kommt in der G1 Übersetzung kein "komisches ü" vor

Na mivel legközelebb csak hajnalban nézek be, inkább beírom neked az insert kódokat:
Mocsársárkány: ITAT_SWAMPDRAGONHEART
Kõsárkány: ITAT_ROCKDRAGONHEART
Tûzsárkány: ITAT_FIREDRAGONHEART
Jégsárkány: ITAT_ICEDRAGONHEART

Randal: igen, mûködik. Nem próbáltam imagebõl, egybõl kiirtam. A Clone CD-s 1. cd-vel nem érdemes szenvedni.
Én simán kiírtam az angol 3cd-s immersiont és tökéletesen megy minden gond nélkül - chapter 2-ig tutira😊

TSW: Tunderke

A hatodik fejezetben is kell, kétszer is (ott is van két sárkány).

Kell hozzá még nyers acél is. Ore-t sok helyen találhatsz, többek között Bennettõl is vehetsz. A legtöbb (5) egy helyen a banditák táborában, a bányában van (Onar farmjától délre egy torony környékén).

Ha a használati tárgyak (fegyverek, páncélok, rúnák, stb.) kódjai érdekelnek, akkor nézd meg a hippy által beírt linket (#6727).
A többi cuccot én úgy nézem meg, hogy marvin módban betöltök egy állást, amiben nálam van az adott tárgy. Onnan meg tudom nézni bárminek a kódját.

Az a gáz, hogy amennyire emlékszem, nem ment együtt a kettõ, tehát a clone-os felesleges, de errõl inkább mondjon valamit, aki foglalkozott a dologgal, én még mindig fel sem raktam az angolt...

Senkitõl nem lehet venni.

A sárkányszíved csak akkor tud elfogyni, ha eladtad, fel sem vetted, vagy felhasználtad újratöltésre... Ha eladtad, akkor vissza tudod venni (már ha megtalálod, kinek adtad el). Ha fel sem vetted, akkor menj vissza a sárkányokhoz, a hullájuk nem tûnik el. Gyanítom, hogy ha elhasználtad, akkor nem írtál volna. Ha sehogyan nem tudod megoldani, akkor megnézem neked az insert kódot.

Problámám van. Elfogyott a sárkányszivem. Kitõl lehet venni? Igy nem tudom újratölteni az Innos szemét.
Összesen 12 karakter van, akiket magaddal vihetsz a hajóra, tehát nem nagyon kell válogatni.

Az a rúna nem üres.

Négy alkalommal fog kelleni a negyedik ejezetben ahhoz, hogy beszélni tudjak a sárkányokkal, de minden alkalommal újra kell tölteni.
Még nem szereztem meg a szemet, de miért kell újratölteni? Mivan, ha lemerül?

War. War never changes.

Problámám van. Elfogyott a sárkányszivem. Kitõl lehet venni? Igy nem tudom újratölteni az Innos szemét.
Evil
Sziasztok.

Nemreg megkaptam az angol gothic 2 t iso ban.Van egy 3cd s immersion , es egy proper fele 1 cd s clone.Kerdesem az lenne hogy eleg a 3 cd s immersion t kiirni vagy szukseges e a clone is?emlexem anno volt itt szo rola de annyira beindult a topic hogy nem talaltam meg az iso k kiirasahoz szukseges infot.Szoval mivel es hogyan kell oket kiirni helyesen?
Elore is koszi.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

A saját fegyver kovácsolásához szükséges magic ore-t hol találok? Más is kell még hozzá?

Randal
Hunnekoenig:
HornOx visszaírt már? egyáltalán megkapta már a fordításomat amit elküdltem neki mailben?

Itt van egy egész jó felsorolás:
http://www.gamewinners.com/DOSWIN/blgothic2.htm

Shaman
Jajj értem. Akkor bocsánatos bün:-)))

Shaman
Háááát szvsz ez attól függ milyen karival vagy,s esetleg mire akarsz még gyúrni.Pl ha Zsoldos vagy,s eröd már 100 felett van,akkor nem érdemes olyat vinni aki eröt tanít,mert felesleges. Én Zsoldosként pl elvittem Lee-t,mert ugyan egykezes harcom 100-as volt,de kétkezes "csak" 60. S mivel oly sok mindenre már nem tudtam osztani ezért felvittem azt. Éppen ezért elvittem még a kovácsot,hogyha úgy gondolom akkor meg tudjam csinálni a kétkezes érc sárkányölö kardot (addig egyekezessel nyomtam). Szal ilyesmiket ki kell gondolni,hogy miket is akarsz.
Akit feltétlen vinni kell szvsz az Vatras (esetleg még Milten is).Én vittem mindkettöt. Vatras sok mindere jó a hajón.Gyógyít,mágiát tanít,alkimíát tanít (sárkánytojásos cuccos),stb. Szal sztem ö Joker ember a hajón. A többit te döntsd el.Attól függ milyen karid van,s mire akarsz még esetleg chapter 6-ban gyúrni.

Shongi
Ezeket a kódokot hol találjátok, mert ugyan csítet nem szeretem, de megnézni megnézném😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shaman
öööö Biztos ami biztos csekkold le.Nem akarok hülyeségeket beszélni,de MINTHA adott volna rúnát. Ezt olyan 70%-os biztonsággal állítom,amiben ugyan böven benne van,hogy tévedhetek:-)))))

Kiket muszály (vagy szükséges) a hajóra vinni?
Shaman
Amúgy én a Királyszár-akkal szívtam sokat. Ugyan HK oldalán fennt lévö Német térképen rajta van NAGYJÁBÓL hol vannak,de elég nehezen találtam/om meg öket. Különösen igaz ez Lobart háza mögötti kõkörre. Na ott (pedig anno megtaláltam) legalább 1 órát járkáltam össze-vissza,forogtam stb. Csak nem volt meg a királyszár. No most azt jól elpazaroltam,ugyanis késöbb kiderült,hogy addig NEM IS LESZ ott királyszár,amíg Zuristól meg nem kérdezed,hogy Constantino hol gyüjti a növényeit. Miután ezt megtettem visszamentem a kõkörhöz,s láss csudát ott virított egy (el sem volt dugva bokorba vagy valami). Szal ez kissé felnyomta bennem az ütöt. Mondjuk már annyira haladtam,hogy úgy 70%-ban megtaláltam a királyszárakat.(meg ugye chapterenként van 1-2 darab az alkimistáknál is)

Shongi
Én visszamentem 4.bõl és nem kezdõdött el ugyhogy próbáld meg!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

jam@
Ha jól emléxem a bányavölgyben valamelyik szakadék szélén bal oldalon is van egy üres rúna, csak úgy a földön, de nem tudom pontosan hol. Ma este eljutok a bányavölgybe a mágusommal is és akkor bejelölöm a térképen.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

zoozoo
Ahham 😊)
Akkor van még mit aprítanom 😊)
Köszönöm 😊

Shaman
Hömm-hömm olyan 9-es szint alatt nem nagyon érdemes átmenni chapter 2-be. Én nem írtottam ki mindent amit lehetett,de így is lev 11-en mentem át.

Shaman
öööö pedig olvasom a fórumot,de valamiröl lemaradtam.Ez a kulcs mire jó?? Minden ládát nyithatsz vele vagy mi? Mondjuk én tutkó nem fogom használni,mert utálok minden csalást,csak kérdem..

zoozoo
7. szint és a városõrök cuccosában vagyok már. 30% az egykezesem

Shaman
Na jól megszívattam magam:-))))))
Összeraktam Eye of Innost le is zajlott a szertartás,de mielött átmennék Bányavölgybe (akkor kezdödne chapter 4)mondom csinálok új varázsrúnákat,mert már lehet. Bemeek a Kolostorba és pfffff:-))))
A Végtelen pénz küldi miatt minden hozzávalót eladtam Sengrathnak:-))) (persze rúnákat,tekercseket nem).Na kezdhetek el kutakodni ki árul szurkot,csontváz csontot meg ilyenek:-))))Bár lehet inkább átmeek chapter4-be s visszajövök a cuccaimmal. Csak nehogy elkezdödjön chapter 5. Valaki írta lentebb,hogy ki se nyírta az összes sárkányt mégis elkezdödött chapter 5.

Kár pedig csinos darab😞Köszi a kulcs kódját.Nem akartam csalni,de ezt valószínûleg alkalmazni fogom.