Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
500 lesz Gorn erszényében (vagy csak 250 az is?) a régi torony romjainal -kint a várároknál- Ezt az infot megkapod, ha beszélsz a börtönõrrel és megcsinálod a küldetést.
Szóval nem kell mind az 1000-et saját zsebbõl fizetni.
500 lesz Gorn erszényében (vagy csak 250 az is?) a régi torony romjainal -kint a várároknál- Ezt az infot megkapod, ha beszélsz a börötnõrrel és megcsinálod a küldetést.
Szóval nem kell mind az 1000-et saját zsebbõl fizetni.
szóval bejutottam a várba
összekapartam a 2500 aranyat a nehéz milicia vértre (vittem minden mozdíthatót), erre most Grom, Gnom vagy ki tudja hogyhívják kolegáért kéne lepengetnem 1000 aranyat. Megéri?
Ugyanis én varázslómmal ettem,de mintha nem 30,hanem 31 v. 32 kellett volna.Legalábbis én számoltam,miközben ettem,sha nem csesztem el akkor 1-2 darabbal többet kell enni,hogy megkapd a manát. Ugye mondanom sem kell,hogy ez csak akkor müxik,ha mindegyiktöl gyógyulsz is,magyarán olyan 170-es életvesztés után már müködni fog sztem.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Egyébként most honnan és meddig netezel, mert én nemsoká megyek feküdni, holnap ugyé vár a munka...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
a modern világ varázslói már az internet segítségével is hazsnálhatják a mágiát.
Ugyebár neked van egy neved, amit CSAK TE használsz, no meg a logód is.
a varászló egyszerûen csak megkeresi a neten a lelked/szellemed lenyomatát, aztán a szellemvilágban is megteszi ezt és már meg is vagy😊
... csak akkor ha azt megtudja egy gonosz varázsló, még a végén rám mond egy abraka-dabrát...azt meg ugye nem akarjuk\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Csütörtökön go home. otthon nincs net, max a könyvtár 56k-s modeme, vagy talán a szomszéd gyerkõcé.
könyvtárba is csak aug 4-ig lesz mert utánna szünet. Szal a gépen lévõ cuccost el tudom küldeni, ha igyekszem, de a lefordított fájlt, már csak akkor kapom meg ha feljövök Bp-re. Az is valamikor a jövhét folyamán.
Szal ezért mondtam, hogy nem kell sietni.
Modemem meg nicns csak HUB-om, ammeg nem jó ilyenre😊
de a kettõ ugyanaz😊
Az installban hidd el, hogy a te neved is ott lesz.
Ez nem rangra megy, hanem ez egy CSAPAT!
Mégha a tagjai nem is tudják😊
Az én nevem csak azért lesz elõl, mert én kezdtem el, meg én raktam össze😊
mondjuk ilyen erõvel lehetne utolsó is.
Valszeg betûrend szerint lesz benne az installba a cuccos.
Szal válassz másik nevet😊
Én meg azért akarom magyarítani, hogy magyarul is játszhassak vele, mert végigjátszottam igaz, de mégiscsak más így😊
+900-1000 körül
+500
+300
=5900-6000
plusz még ehhez jön:
a te 500-ad amit most küldtem
Nel 1000 sora
DrakeX 500 sora:
=8000 sor
összesen kb 8200 sor.

, én meg szeretnék valakivel élõszóban is elcsevegni a tapasztalatairól. Meg persze reménykedem, hogy ha majd kész lesz, valamelyik eldugott kis részecskén az installban ott figyel majd a nevem...és az nagyon jól fog esni.
(vagy legalább is a bõröm a szemem körül) de persze az nem biztos hogy ezért van...meg különben is FANATIKUS VAGYOK! ÁÁÁÁRRRGGGHHH...
Az életet meg élvezem. Voltam csajozni is úgyhogy OK. Eddig mennyi az ami már nálad van és tutira kész?
Mail ment!
tényleg nem kell kapkodni.
Legfeljebb jövõ hétre lesz kész.
Nem akarom, hogy emiatt ne aludj meg ne éld az életed...
Küldjél még bõven!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
olvastam, hogy 30 fekete gomba (black mushroom) megevése +10 manát ad (miliciával vagyok), szóval lesérültem jól, 178-ról 11-re, de hiába ettem meg, nem történt semmi
Gothic 1 magyarosítás
A fordítás jelenleg 40%-os.
Azért raktam fel, hogy teszteljétek.
Jelenleg kb. 75-80%-nál jár a fordítás, de még nincs konvertálva, plusz még nem érkezett meg mindenkitõl az anyag.
Látható a telepítõ háttérképe?
Jólvanna, nem nagy izé az egész, hisz úgyis tudom már mit kell benne legyakni, mármint a játékban, csak még nem játszottam vele.
No, valaki németes ezt nyomja le:
Hey Frischling.
Falls Du es noch nicht kapiert hast:
Es gibt hier im Knast drei große Lager.
Das Alte Lager, das Neue Lager und den Sektentempel.
Wenn Du nicht den Erzbaronen im Alten Lager den Arsch abwischen willst, kommst Du zu uns.
Nyugi már nem a hullás barlang a lényeg,hanem a másik poén amit ott találsz,na azt nem árulom el ne izgulj.
Ugye itt tényleg nincs semmi érdemleges? Én legalábbis egy poénon kívûl semmit nem találtam...
De ne az uton menj hanem párhuzamosna a várral a dombon. Elég csak annyi távolságot hagyni a vártól,hogy az orkok ne támadjanak meg,s akkor nem fox a domb bal oldalán lézengö T-Rexekbe,stb futni.
az király

Mail ment!
DrakeX:
neked mely sorokat küldtem el?
no, majd este tudok csak lenni, szal most nem tudok fordítani😞