Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 mega

Randal? Hány kb-os a 40% os forditas G1 hez? mert pont most szedem modemmel, és nem irja ki(ismeretlen) nem akarok orakig toltogetni most.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Shaman
Jah kell

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Mike
királyszár mindenképpen kell az erõ/ügyesség elixirhez?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
megpróbálom, köszi

gothic1
250 -et ad Milten,
500 lesz Gorn erszényében (vagy csak 250 az is?) a régi torony romjainal -kint a várároknál- Ezt az infot megkapod, ha beszélsz a börtönõrrel és megcsinálod a küldetést.

Szóval nem kell mind az 1000-et saját zsebbõl fizetni.

gothic1
250 -et ad Milten
500 lesz Gorn erszényében (vagy csak 250 az is?) a régi torony romjainal -kint a várároknál- Ezt az infot megkapod, ha beszélsz a börötnõrrel és megcsinálod a küldetést.

Szóval nem kell mind az 1000-et saját zsebbõl fizetni.

Mike
nohát elmondásotok alapján tök könnyü volt megcsinálni, köszi 😊

szóval bejutottam a várba
összekapartam a 2500 aranyat a nehéz milicia vértre (vittem minden mozdíthatót), erre most Grom, Gnom vagy ki tudja hogyhívják kolegáért kéne lepengetnem 1000 aranyat. Megéri?

Shaman
Gomba: Várj még,lépj vagy 1-2 szintet utána edd.
Ugyanis én varázslómmal ettem,de mintha nem 30,hanem 31 v. 32 kellett volna.Legalábbis én számoltam,miközben ettem,sha nem csesztem el akkor 1-2 darabbal többet kell enni,hogy megkapd a manát. Ugye mondanom sem kell,hogy ez csak akkor müxik,ha mindegyiktöl gyógyulsz is,magyarán olyan 170-es életvesztés után már müködni fog sztem.

Randal
Most még koliban vagyok😊
én is lassan mek feküdni, mert holnap megint vár egy kis rohangálás😞

Nyeltem egy nagyot...Para indul
Egyébként most honnan és meddig netezel, mert én nemsoká megyek feküdni, holnap ugyé vár a munka...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Randal
sajna ezzel elkéstél...
a modern világ varázslói már az internet segítségével is hazsnálhatják a mágiát.
Ugyebár neked van egy neved, amit CSAK TE használsz, no meg a logód is.

a varászló egyszerûen csak megkeresi a neten a lelked/szellemed lenyomatát, aztán a szellemvilágban is megteszi ezt és már meg is vagy😊

Nem kell nevet változtatnom, ha akarom akkor az Igaz Nevemet is használhatom nemde? Az pediglen bé betûs... csak akkor ha azt megtudja egy gonosz varázsló, még a végén rám mond egy abraka-dabrát...azt meg ugye nem akarjuk

Szomszéd gyereknek csoki a szájába, nyalóka a kezébe, oszt el van intézve... ha meg nagyobbacska akkor Playboy.

Randal
Ez a következõképp néz ki:
Csütörtökön go home. otthon nincs net, max a könyvtár 56k-s modeme, vagy talán a szomszéd gyerkõcé.

könyvtárba is csak aug 4-ig lesz mert utánna szünet. Szal a gépen lévõ cuccost el tudom küldeni, ha igyekszem, de a lefordított fájlt, már csak akkor kapom meg ha feljövök Bp-re. Az is valamikor a jövhét folyamán.
Szal ezért mondtam, hogy nem kell sietni.

Modemem meg nicns csak HUB-om, ammeg nem jó ilyenre😊

Randal
Én a fõiskolásokét😊
de a kettõ ugyanaz😊

Az installban hidd el, hogy a te neved is ott lesz.
Ez nem rangra megy, hanem ez egy CSAPAT!
Mégha a tagjai nem is tudják😊

Az én nevem csak azért lesz elõl, mert én kezdtem el, meg én raktam össze😊
mondjuk ilyen erõvel lehetne utolsó is.
Valszeg betûrend szerint lesz benne az installba a cuccos.
Szal válassz másik nevet😊

Én meg azért akarom magyarítani, hogy magyarul is játszhassak vele, mert végigjátszottam igaz, de mégiscsak más így😊

Ja egyébként valahol az irtad hogy azert nem tudsz ezután foglalkozni vele mert nem lesz neted. Hát az hogy lehet? Én most freewebbel nyomulok, rosszabb esetben ha nagyon kell akkor matav. Vagy otthon nincs géped/modemed?

Randal
4200
+900-1000 körül
+500
+300
=5900-6000

plusz még ehhez jön:
a te 500-ad amit most küldtem
Nel 1000 sora
DrakeX 500 sora:
=8000 sor
összesen kb 8200 sor.

Ja meg egyébként most épp az egyetemisták nyugis nyári életét élem...ezért nemcsak hogy lelkes vagyok de még idõm is van rengeteg

Meg kaptam azt is amivel te nem boldogultal, majd holnap neki esek annak is a nagy Oxford szótáram társaságában. Ha máshogy nem megy, van egy frissen diplomázott angol tanár leányzó ismerõsöm, majd megkérdezem. Egyébként igen sokat jelent nekem mert haverok csak azért nem ismerik ezt a fantasztikus járékot mert nem tudnak egy szót sem angolul, én meg szeretnék valakivel élõszóban is elcsevegni a tapasztalatairól. Meg persze reménykedem, hogy ha majd kész lesz, valamelyik eldugott kis részecskén az installban ott figyel majd a nevem...és az nagyon jól fog esni.

Pedig már a szemem télleg kezd kiszáradni(vagy legalább is a bõröm a szemem körül) de persze az nem biztos hogy ezért van...meg különben is FANATIKUS VAGYOK! ÁÁÁÁRRRGGGHHH...
Az életet meg élvezem. Voltam csajozni is úgyhogy OK. Eddig mennyi az ami már nálad van és tutira kész?

Randal
zoleeca:
Mail ment!

tényleg nem kell kapkodni.
Legfeljebb jövõ hétre lesz kész.
Nem akarom, hogy emiatt ne aludj meg ne éld az életed...

Randal! Forditás ment... gyerünk gyerünk szorít az idõ!

Küldjél még bõven!

Randal
http://g2db.mondgesaenge.de/

Mike
szóval gombával kapcsolatban senki?

Detori
Visszaváltozás >> ENTER billentyû... 😊
Mike
miellõõtt elterjedne, csak én kérdeztem lehet-e, nem volna rossz

tibor16
látom, nem ez volt a gond... 😞

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike
azért a 15 mana mellé +10 max mana nem olyan rossz, szóval kéne nekem vagy 30 mana, de mivel lovag szeretnék lenni, túl sok LP-t nem szeretnék rákölteni

tibor16
Szia, - a manna az a varázslatokhoz kell, a másik az életerõ. Azt meg kajával tudod növelni. PL az elejtett állatok húsával, mindig kattints rá, ha megölsz vmit, és ha hasznosítható vmije jelöli a game.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike
+1

olvastam, hogy 30 fekete gomba (black mushroom) megevése +10 manát ad (miliciával vagyok), szóval lesérültem jól, 178-ról 11-re, de hiába ettem meg, nem történt semmi

Galy
Hey Frischling = Hé újonc
Randal
Gothic 1 magyarosítás letölthetõ innen:

Gothic 1 magyarosítás

A fordítás jelenleg 40%-os.
Azért raktam fel, hogy teszteljétek.

Jelenleg kb. 75-80%-nál jár a fordítás, de még nincs konvertálva, plusz még nem érkezett meg mindenkitõl az anyag.

Látható a telepítõ háttérképe?

Randal
de akkor is!!! 😞(

Jólvanna, nem nagy izé az egész, hisz úgyis tudom már mit kell benne legyakni, mármint a játékban, csak még nem játszottam vele.

No, valaki németes ezt nyomja le:

Hey Frischling.
Falls Du es noch nicht kapiert hast:
Es gibt hier im Knast drei große Lager.
Das Alte Lager, das Neue Lager und den Sektentempel.
Wenn Du nicht den Erzbaronen im Alten Lager den Arsch abwischen willst, kommst Du zu uns.

Shaman
hehe!:-))
Nyugi már nem a hullás barlang a lényeg,hanem a másik poén amit ott találsz,na azt nem árulom el ne izgulj.

gothic1
Ja bocs, negyedszer, a német verzióval is eljutottam a 4. fejezetig. 😊

gothic1
😊 HÁt én azt nem is láttam.

Hmmm. Akkor végigcsinálom harmadszor is 😊))

Randal
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Shaman!!!! megöllek!!!! ezért kapni fogsz!

most véged lesz!!!

Shaman
Van egy barlang ahol hullák vannak,ennyi van még.

Randal
neeeee, ne mond el! én még enm játszottam vele!!!
na, de most komolyan ne😊

gothic1
Én snapperré változtam, úgy mentem túl az ork barikádon 😊

Ugye itt tényleg nincs semmi érdemleges? Én legalábbis egy poénon kívûl semmit nem találtam...

Shaman
Igen ott.
De ne az uton menj hanem párhuzamosna a várral a dombon. Elég csak annyi távolságot hagyni a vártól,hogy az orkok ne támadjanak meg,s akkor nem fox a domb bal oldalán lézengö T-Rexekbe,stb futni.

Mike
sárkánnyá nem lehet változni? és mondjuk tüzet fújni? elég impressziv lenne 😊)

Mike
ha mondjuk farkassá változom, simán nem támadnak meg?

az király

Detori
A "transform to sheep" is megteszi...
Randal
mondjuk transform to ork hound-ot😊

Detori
Ha mindenképpen el akarod kerülni az orkok elleni harcot, egyszerûen használj valamiylen "transform to..." tekercset és mielõtt felmennél a gerendán változz vissza!
Randal
Köszi!😊

Mail ment!

DrakeX:

neked mely sorokat küldtem el?

no, majd este tudok csak lenni, szal most nem tudok fordítani😞

Mike
ott ahol a farkasok, és a vérszunnyogók vannak? illetve ha tovább mennék az úton, akkor 3 mini T-rex, bal oldalt, meg két sárkány-dinó?

Shaman
Nagy Ork támadás 1 féleképpen lehet,ha beengeded öket a várba,úgy hogy felhúzod a rácsot:-))))
De hogy ezt hogyan,s mikor teheted meg,legyen titok:-))