Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát hol is kezdjem? Hmm? Na tehát eza .....-e játék kitörölte a mentésemet úgyhogy most szívok. Tehát arra akarok kilyukadni ,hogy valaki tudna küldeni egy mentést mágussal miután a tûz runáját megszereztem? Elõre is kössz.
Hunnenkoenig
Randal megirta a dolgokat a G1-el kapcsolatban. Szoval atveszem azt is. Mindenki nekem küldjön mindent!

De csak a hetvegen szamitsatok barmire is. Akkor idöt szakitok ra.

Ezt a G2 kapcsan is ertsetek!
Mindenki, aki anyagot var, csak legkorabban vasarnapra varja!

Mike
ha tudsz angolul több küldit csinálsz? nem értem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ha nem veszed fel az ore skin-t, nincs csonti

Mike
én is legyaktam a csontit, Oric mégis ott dekkol a fõnöknél. nem lehet, hogy csak szunyálni ment?

zoozoo
Innen látszik, hogy ki ért angolul és ki nem 😊
Meg sem csináltam a küldi egy részét szerintem.
De majd ha magyarul lesz, akkor mágusként kisöpröm a térképet a rossz alakoktól.

Kosz Braveheart es Toomy_xp1. Megyek, kiprobalom.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Csakl asszem az utóbbi lehetõségnél megtámadnak az orcok

War. War never changes.

Ahol volt az ork teleport tekercs ott találni fogsz mégegyet.

War. War never changes.

Lenne 1 Gothic 1 kerdesem😊)
Szal csapter 5be epphogy kiertem a templombol, teleportaltam xardashoz. Megcsinaltam az uriziel questet, ezaltal atkerultem csapter 6ba. Mennek vissza, de nem tok bemenni a templomba, mivel a racs be van zarva(elozoleg ork teleport spellel kellett bejutni, ami ugye mar nincs meg). Igy nem tok bejutni a templomba. Gondolom meg belulrol kellett volna kinyitni, de en 1bol teleportaltam, es az a mentes mar nincs meg. Szal most lehet-e vmit csinalni hogy bejussak? Ha mas megoldas nincs ilyen falonatmenes😊 csit is jol jonne, vagy 1 orkish teleport spell(itemcsit) az inventoriba. Kicsit OFFtopic ugyan a kerdes, sry😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mike
Jut eszembe, az meg milyen vicces, hogy leendõ Inos paladinja, lop, csal, összeveri a börtönben a fegyenceket 😊

Mike
Vicces, de teljesen elmentem lövöldözõs bácsiba, ami úgy néz ki, hogy keresek vmi szikláát, farönköt, és arra felmászok - szóval a lehetõ leg lehetetlenebb helyekre próbálok felmászni 😊

pár lövéssel kinyirok bármit (jelenleg - itt a vár környékén) csak akkor van szivacs, ha nekem ugranak 4-5-en (vagy a sárkányrablõk 3-an) tehát inkább felmászok vhová 😊

ja és az is tetszett amikor a banditák rohannak felém, kapnak egy vesszõt a mellkasukba (látszik ahogy beléáll) hátratántorodnak, és elfexenek - elég élethû

Shaman
én olyan 40 körül fejeztem be (de majdnem mindenkit kiírotottam minden chapterben)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Kösárkány: Délen (Gestath felett kell továbbmenni) van egy torony,ott a szobornál felugrálsz,s a torony felett a hegytetön.(útközben Kögólemek,s gyíkemberek)
Tüzsárkány: Kicsit északabbra van egy Vulkán annak a tetején.Kijössz a várból a rámpán elmész jobbra elöre a hegyek felé,s ahol elágaznak az utak ott balost veszel,fel a szerpentínen a hegyre.(útközben tüzgyíkok,tüzgólem,gyíkemberek)
Mocsári Sárkány:Ahol chapter 2-ben volt a......
Hmmm nehéz elmagyraázni.Neked is ajánlom,hogy nézd meg a #7872-esben benyomott linkemet.Abban benne van hol vannak a sárkányok. Még ha nem is tucc németül az ilyen "drache"-re végzödö dolgokat nézd meg a térképen.

Shaman
hf

Shaman
Olvass 5 kommentet vissza:-)))

Shaman
Minecrawler.

Randal
További jó játékot mindenkinek!
Jó nyaralást, pihenést meg mindent, lassan eltépek haza.
Néha még benézek, de majd csak szeptbe leszek fullosan, remélem, ha lesz netem

Mike
opsz, már kérdezték

Mike
mi a tarnarák angolul

tarnarák páncéljának "kinyerését" ki tanítja a bányáknál?

zoozoo
Hello
Arra lennék kíváncsi, hogy ki, milyen szinten volt a játék végén, amikor kinyírta a .......-t? 😊
Én 34. Ez nekem túl kevésnek tûnik.

Shaman
Egyébként ha meg nézed ezt a linket akkor itt találsz egy kis flash térképet (rá kell klattyintani a "Clicke hier um die `Gothic 2` maps - anzusehen" linkre)amin rajta van,hogy ki hol van.

Shaman
Mondjuk ez az újratermelödés változó,mert ha chapter 2-ben kiírtod a vár körüli orkokat,akkor chapter 3-ban nem lesz ott senki,de chapter4-re újratermelödik egy részük:-) persze ekkor már SOKKAL könnyebben leírtod öket.

Shaman
1: Gestath,Grimbald,Wolf tanítja
2: A csatornában a tolvajcéhnél. Ahogy bemész a tenger felöli bejáraton az elsö keresztezödésnél balra,majd jobbra be egy boltív alatt.ott lesz egy láda abban van.
3: Egy részük igen.(chapterenként sok újraéled) de ezt úgy képzeld el,hogy mittomén az egyik erdö ami chapter1-ben tele volt szörnnyel,mondjuk chapter 2-ben lesz benne 3 farkas. Szal valamivel kevesebb (de erösebb) lények születnek újra.

Shaman
Pedig ott kell legyen ugyanabban a teremben. Középen az asztal és oszlop mellett álldogál 2 fószer,s az egyik Oric a másik Parcival. (lehet éccaka nincs ott,mert alszik)

Randal
Ma még átnézem a tegnap visszaküldött fordításod, kijavítom aztán már nem tudok vele foglalkozni.

Randal
Zoleeca:

Ha 11-ig elkészülsz akkor nekem😊

Hunnenkoenig:

Küldök neked mailt!

Nevl:

Szintén

Randal!Ha van még anyagod ami nincsen kint senkinél akkor azt küldd el nekem, hogy legyen min dolgoznom. Jõvõhétem megyek nyaralni...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Hunnenkoenig!Akkor mostantól mindent neked küldjek, ne Randalnak?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Randal! Akkor mostantól mindent Hunnenkoenignek küldjek?

Detori
Én csak azután kerestem a sárkányokat, amikor már küldetésem is volt hozzájuk, mert a Lizad Man gárda egy jó darabig rendesen helyben hagyott, de úgy gondolom nekik a Chapter 2 kezdetétõl a helyükön kellene lenniük!

Oric általában Garond mellett álldogál...
Detori
#5402 >> Részletes leírás képekkel...
Randal
Zoleeca:

Szintén😊

Detori
Szerintem várd meg amíg a küldetések alkalmával elmondják hol is vannak...
...persze hegyen esetleg mocsárban is elõfordulhatnak!
BaLeeX
Grat a magyarítás készítõknek!

Végre meglett a játék, feltettem alá a magyarítást és eszméletlen nagy élmény volt már az elsõ beszélgetés xardas-al full magyar nyelven. Így tovább bár nem hiszem hogy bírni fogom kivárni inkább majd végigjátszom mégegyszer ha kész lesz a magyarítás!

A Gothic1-et is lehet végignyomom majd full magyarul igaz azt már 2x végigtoltam. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Randal! Mail ment...

tibor16
Sziasztok, -korábban már írtam, nekem ugyanez volt, (Copy Protection Error) -de sok játék után, váratlan jött elõ. Mivel mindig ugyanarra a helyre mentettem több napon át, ezt az idõt újra megkellett csinálnom. Hiába lett késõbb másik törésem, azon az álláson már nem segített. Ezért azt javaslom, sûrûn mentsetek, és mindig máshová, mert így van annak esélye, hogy nem buksz nagyot, ha feljön ez a probláma.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Randal
SPOILER!!!!
GOTHIC 2 ADDON

A kiegészítõ három új küldtetést tartalmaz:
A játékos csatlakozhat a Vízmágusok titkos harcos rendjéhez, lehet inkognítós bandita vagy találkozhat kalózokkal. Az felsõ világ egy új része lesz elérhetõ, amely fõleg hegyekbõl, mocsarakból és partokból áll.
Egy rég elfeledett kultúra romja számtalan titkot rejtenek, amely veszélyeztetheti a Gothic 2 világát.

A karakter többféle védelemmel rendelkezhet az ellenfél támadásai ellen. Ha nem a helyes páncélt viseli, a banditák megtámadják és fordítva is igaz, hogyha bandita kinézetû vagy, bajba keveredhetsz a vársoban.

Több hír:

nagy mocsaras területek, hegyek, kis erdõk, homokos partok, füves puszták, sziklák.

Két új tábor (kalózok és banditák, több mint 100 NPC)

Néhány dungeon(bánya, templomromok)

Az új terület nagysága: A Gothic 2 világának kb 30%-a

új páncélok, szörnyek, fegyverek, zenék, varázslatok....

Randal
Én a NOCD exe-t szedtem le és nekem azzal mûxik.

Thx, bár már találtam olyat, hogy ar.exe-t kell bemásolni gondolom a Gothic2 könyvtárba... És akkor megszünik a CP ...
Randal
Sziasztok!

Hunnenkoenig:

Köszönöm szépen!
Ha nem érkeznek meg a fordítások akkor küldök neked mailt, hogy mit tegyél meg nekem, jó?

Mike:
Ha akarod😊

Árnyvadász:
www.gamecopyworld.com

Ez ok, én meg is veszem, ha meglesz Mo.-n és végigvittem a DD-t. A barátomnak viszont sajna elég silány az anyagi helyzete. A megfelelõ törést hol lehet meglelni? Most keresem itt a fórumban a helyet, de egyenlõre még nem találtam semmit. Uszkve 8000 hozzászólást azért nem egy rövid idõ átnyálazni. De folyamatban van. Azért ha valaki esetleg tudja a választ, akkor megköszönöm neki. Thx...
Mike
Ha netán lektort kerestek aki kikaprgatja a magyartalanságokat, én szívesen átolvasom

Mike
1. megfelelõ törés
2. boltba maszkálás pénzszórási célzattal

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy:

Barátom tegnap megkapta az írott Gothic 2 (angol) 3CD-s verziót. Van egy olyan problémája, hogy amikor ellenféllel kerül szembe, akkor nem tud vele harcolni, mert a program kiirja másolásvédelmi hiba, így sebzést sem tud bevinni. Hasolnó ez, mint ami a Vietcongnál is volt. Van erre valami gyógyír? Elõre is thx bárkinek aki tud ezzel kapcsolatban valamit...

hát igen a Gohic2-nek van néhány kompatibilitási probémája...

War. War never changes.

ja: xpt használok,1.7es proci 4es gforce..
Sziasztok,vki help pls..Tudom,hogz végig kellene olvasnom az eddigieket,de sokK van.Nekem 1 cd-s verzió van+ ami elvileg már 1.31es angol,telepités utan 1x tudom csak használni aztán 1xcsak kifagy és nem lehet utanna még 1x elinditani.A gép pedig jó elvileg ,9.0ás directx,legújabb detonátoe,pls HELP,elöre is köcc...
Randal
jaja, 2 mega.
Az egész lesz össz-vissz annyi.
Próbáltam normálisan megcsinálni a telepítõt, de még nincs kész.
épp most ellenõrzöm a fordításokat.