Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ámbár most dereng valami,mintha télleg írná a mentett állásoknál,hogy mennyi ideje nyomtad.......erre már nem emléxem 100%-osan,lehet mégis igazad van,csak hülyén fogalmaztad meg

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Csak azért mondtam, hogy ne menjen el rögtön mindenki kedve a játéktól!
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
War. War never changes.
Ti honnan szereztétek meg a gothic 1. részét? Ha letöltöttétek, írjátok meg a címet mailben., plíííííííííz

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Lehetséges, hogy ugyanez a helyzet a g2-nél is. Errõl Hunnenkoeniget kell kérdezni. De mostmár õ csinálja a Gothic 1 adminisztratív feladatait is. Tehát pontosan õ tud nyilatkozni.
zoozoo: örülök hogy így látod
BaLeeX: én is végigviszem még egyszer mindegyiket, de csak ha kész lesz a magyarítás. Szóval én is ugyanannyira várom mint te
Tibor16: Mi is volt az az egy kérdés? Ha eddig még nem válaszoltam volna meg, tedd már fel megint és megpróbálom.
Hunnenkoenig: Hol vagy?
Üdv
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Attól hogy nem kertelek, és nem virágnyelven mondom el a véleményem még lehetek normális ember is. Csak kicsit felhúztam magam.
Nem kell elkeseredni. Elõbb utóbb kész lesz.
És bocsánat ha elragadtattam magam...hamar felkapom a vizet...meg a sört is...
Az igérgetést meg úgy értettem, hogy te mondtad a fiadnak, hogy mi mondtuk hogy... pedig tudjuk mindannyian (hála a politikusoknak) hogy nem minden igéretet tartanak be...
És még egyszer ne haragudj.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Sárkányvadásszal az eleje könnyebb úgy 3. chapterig.(utána sem nehéz,de mágussal utána sokkal könnyebb)
Mágussal az eleje kicsit kínlódás,de olyan chapter 3-tól beindul,s pl chapter 5-ben iszonyat mit müvel!! Északi erdöbe berohantam,körém gyült vagy 20 lény,elnyomtam 1 fire raint,s láss csudát. Volt lény nincs lény. 1 Varázslattal nyírtam ki 20-at. A mágus a vége felé nagyon tömeghentes lesz,cserébe az elején való kínlódásért. Egyébként ha nem akarsz nagyon szenvedni,akkor érdemes íjász/mágust csinálni. Értem ezalatt,hogy felviszed a dexed 40-ig,hogy az 55-öt sebzö nyílpuskát használni tudd,s ez nagyon megkönnyíti a dolgokat.(hátránya annyi,hogy mivel dexre acc,ezért kevesebb jut manára,s kicsit késöbb maxolod ki). Egyébként én föleg potionokból nyomtam fel a dexem.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Mind1 megcsináltam egy két órával régebbibõl így már hamarabb ment, hogy tudtam mit csinálni, most pedig 3 slotot használok mentésekre, mindig máshova 😊
Zoleeca, ha ez segít: én már 2x végigjátszottam a G1-et, de ha meglesz a magyarítás fullra tuti nekiállok még1szer! Alig várom. Most a G2-t nyomom és engem az is baromira feldob, hogy jópár ember magyarul szól hozzám mégha egyelõre közel sem az összes. A G1-hez képest ez is csoda hiszen azt full angolul nyomtam végig és sok mindent nem értettem belõle.
G2-t is biztos újrajátszom majd ha az is készlesz mit ajánlotok majd a Sárkányvadász vagy Mágus irányvonalat? Most 4. fejezetben vagyok egy íjásszerûséggel.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Egyébként a tüzsárkány még közel sem a játék vége..
Egyébként még csak annyi(és talán lehiggadok) hogy pl én még külön fizetek is érte, hogy fordíthassam a Gothic-ot, ugyanis egyébként nem neteznék, csak emiatt járkálok fel a netre. A telefonszámlát meg ugye ki kell fizetni...
Ha esetleg elõbb utánna néztél volna...
100x annyian várnak erre a fasza dologra, és örülnek neki, mint akik ellenzik.
Gothic 2: Biztos hogy az is kész lesz egyszer.
Senki sem unta meg a dolgot. Különben is az angol verzióra fél évet kellett várni. Ehhez képest jól haladunk.
Hunnenkoenignek üzenem, hogy nekem küldhet egyszerre több sort is(mondjuk 2000), hogy tudjak vele foglalkozni, akkor is ha õ épp nem ér rá.
A biztatást meg mindenkinek köszönjük. Nem is hiszitek mennyire lelkesít ha beírjátok, hogy "köszi", meg "alig várjuk". Tényleg. Mert miattatok csináljuk. Azok miatt akik ott állnak mellettünk akkor is ha lassabban halad a munka.
Az viszont ha fikáznak minket az iszonyatosan elveszi a kedvemet. Az hogy ilyen emberek miatt dolgozunk nem túl lelkesítõ.(akinek nem inge...)
Üdv
Tényleg nagyon jó, hogy fordítják a srácok. Csakis ezért fogom mégegyszer végigjátszani mind a kettõt.
Szállj már le a földre!
Én felajánlottam Hunnenkoenignek hogy SEGíTEK neki a g2-ben(Igen már végig játszottam és ez AZUTÁN volt) Õ bizonyos okokból nemn ér rá - õ dolga. Ezután felajánlottam Randalnak a g1-hez a SEGÍTSÉGEM. 3-4 nap alatt úgy 1400 sort fordítottam le. Napi 6-7 óra munkával. Egyedül. Ingyen. És már RÉGEN végigvittem a G1-et. A két csapatnak nincs köze egymáshoz. Randal csinalta a Gothic 1-et, Hunnenkoenig a G2-t. Randal miután hatalmas lutaságában lefordított "csak" 4200 sort sajnos nem tudott tovább lustálkodni, mert ugyen nincs net otthon. Most kb. 80-90%-nál tarthat a munka(G1).
Ja nekem 500 sor kb 6-7 órámba került. A g2 több mint 13000 soros (pontosan nem tudom, mert nekem azokat kuldte Hunnenkoenig), lehet hogy megvan 20000 is. Számold ki mennyi idõbe kerül 4-5 embernek lefordítani. Arról nem is beszélve hogy 3 nap mulva már kiszáradt a szemem, de folytattam.
Ahhoz hogy ki mit fordít SZABADidejében neked semmi közöd. Az meg hogy felelõtlenül igérgetsz a fiadnak senkit nem hat meg. Te bajod.
Lehet hogy durva voltam de, kibszottul felhúztál...és meg kellett védenem Randal barátunkat is aki most nem tud neked írni.

Ezek után a fõellenfél nem hajlandó velem szóba állni, és meg sem tudom sebezni.
Találkozott már valaki ezzel a hibával? Mit lehet ilyenkor tenni? Az nem lehet, hogy ne tudjam befejezni a játékot hajszálnyival a vége elõtt!
Plíz help!
Ma pedig baszott visszatölteni egy állást, amivel elqrt vagy 5 óra játékidõmet meg 5 szintlépésemet (20. fölött voltam már). Hát ez kibaszott jó...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ja, hopp. Nekem is ki szokott írni pár hibát, de csak akkor, ha közvetlen a "kivágás" után indítom újra.
Viszont, volt olyan, a városban (Khor.), hogy teljes csendben kezdte a betöltött állást.
War. War never changes.
War. War never changes.
Ja, gondolom tudjátok, de jó leírni:
Készül a Gothic 2 küldetéslemez! 😊))
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Azért egy kicsit performancia szempontjából optimalizálhatttak volna a fuik , mert ugyan szép a grafika (pláne a városban) de nehogy már ilyen konfiggal menjen csak szaggatásmentesen!#merges2]