Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoozoo
Mentett állások mellett a tiszta játékidõt mutatja;
nekem kb 40 volt (és gyönyörû😊.

Shaman
Ez hülyeség,mert ez csak azt mutatná mióta van meg a játék,nem pedig a vele ténylegesen játszott idöt.Azt csak abban az esetben,ha telepítéstöl folyamatosan nyomnád.
Ámbár most dereng valami,mintha télleg írná a mentett állásoknál,hogy mennyi ideje nyomtad.......erre már nem emléxem 100%-osan,lehet mégis igazad van,csak hülyén fogalmaztad meg

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Detori
Én már kétszer végigjátszottam a Gothic 2-t és egyszer sem volt gondom vele, pedig hosszú órákat húztam le a monitor elõtt! 😊
Csak azért mondtam, hogy ne menjen el rögtön mindenki kedve a játéktól!
Shaman
Ennek szvsz nem sok köze van a memória hiányhoz,egyébként érdemes a gamét úgy jáccani,hogy olyan 2-3 óránként kilépsz,s üríted a mem-et (vagy restart,vagy softveresen). Ugyanis sok ideig nyomod egy idö után betelik a memória,s úgy receg mint állat,valamint hirtelen váltásnál (pl teleport a városba) úgy kifagy mint szél.

Hacker
Igen. Jónéhány szörny, szõrén, szálán eltûnt. Ilyenek voltak a sárkányok és egész kavalkádja (gólemek, gyíkemberek), csontik, azok a tyúkszerû ízék is. Szóval gáz! Nem tudom, bug-e vagy valami más (én memóriahiányra gyanakszom), de nagyon ki tud akasztani 😞

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

igen pl Gothic 1 😊

War. War never changes.

raziel.
Hogy hogy eltünnek a szörnyek?
bug?
😄DD

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Hacker
Én már voltam zsoldos, milica, meg lovag. Sajnos a sárkányvadászig nem jutottam el, mert a program beszart a chapter 2 végén. Most megpróbálom újra a lovaggal. Újrakezdtem a Chapter 3-at, remélem, (mire odaérek) most már be fogja tölteni a sárkányokat (amúgy észrevettem, hogy sok más dög is eltûnt
Ti honnan szereztétek meg a gothic 1. részét? Ha letöltöttétek, írjátok meg a címet mailben., plíííííííííz

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

tibor16
Nnnnaaa, -remélem szent a béke. Én is elnézést kérek. (Hidd el csak a javát akarom a fordító csapatnak és a gamétval játszó társulatnak.)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A fordítás Gothic 1-nél annak ellenére, hogy a -Randal oldaláról-letölthetõ verzióban az áll hogy 40%, már jóval elõrehaladottabb állapotban van. Csak még össze kell gyúrni az egészet meg kell csinálni az install programot, valamnit még lektorálni is akarja Randal. Úgyhogy a látszat csal.

Lehetséges, hogy ugyanez a helyzet a g2-nél is. Errõl Hunnenkoeniget kell kérdezni. De mostmár õ csinálja a Gothic 1 adminisztratív feladatait is. Tehát pontosan õ tud nyilatkozni.

zoozoo: örülök hogy így látod

BaLeeX: én is végigviszem még egyszer mindegyiket, de csak ha kész lesz a magyarítás. Szóval én is ugyanannyira várom mint te

Tibor16: Mi is volt az az egy kérdés? Ha eddig még nem válaszoltam volna meg, tedd már fel megint és megpróbálom.

Hunnenkoenig: Hol vagy?

Üdv

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Nem kiabáltam... csak HANGSÚLYOZTAM. Egyébként milyen a hozzászólásom milyensége?

Attól hogy nem kertelek, és nem virágnyelven mondom el a véleményem még lehetek normális ember is. Csak kicsit felhúztam magam.
Nem kell elkeseredni. Elõbb utóbb kész lesz.
És bocsánat ha elragadtattam magam...hamar felkapom a vizet...meg a sört is...

Az igérgetést meg úgy értettem, hogy te mondtad a fiadnak, hogy mi mondtuk hogy... pedig tudjuk mindannyian (hála a politikusoknak) hogy nem minden igéretet tartanak be...

És még egyszer ne haragudj.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Shaman
Én vótam sárkányvadász,meg mágus is.
Sárkányvadásszal az eleje könnyebb úgy 3. chapterig.(utána sem nehéz,de mágussal utána sokkal könnyebb)
Mágussal az eleje kicsit kínlódás,de olyan chapter 3-tól beindul,s pl chapter 5-ben iszonyat mit müvel!! Északi erdöbe berohantam,körém gyült vagy 20 lény,elnyomtam 1 fire raint,s láss csudát. Volt lény nincs lény. 1 Varázslattal nyírtam ki 20-at. A mágus a vége felé nagyon tömeghentes lesz,cserébe az elején való kínlódásért. Egyébként ha nem akarsz nagyon szenvedni,akkor érdemes íjász/mágust csinálni. Értem ezalatt,hogy felviszed a dexed 40-ig,hogy az 55-öt sebzö nyílpuskát használni tudd,s ez nagyon megkönnyíti a dolgokat.(hátránya annyi,hogy mivel dexre acc,ezért kevesebb jut manára,s kicsit késöbb maxolod ki). Egyébként én föleg potionokból nyomtam fel a dexem.

tibor16
Szia Zoozoo, -igazat adok neked, -csak aggódtam,- köszi a higgadt sorokat.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

BaLeeX
Hali, gondoltam erre is de nem mûködött 😞
Mind1 megcsináltam egy két órával régebbibõl így már hamarabb ment, hogy tudtam mit csinálni, most pedig 3 slotot használok mentésekre, mindig máshova 😊

Zoleeca, ha ez segít: én már 2x végigjátszottam a G1-et, de ha meglesz a magyarítás fullra tuti nekiállok még1szer! Alig várom. Most a G2-t nyomom és engem az is baromira feldob, hogy jópár ember magyarul szól hozzám mégha egyelõre közel sem az összes. A G1-hez képest ez is csoda hiszen azt full angolul nyomtam végig és sok mindent nem értettem belõle.

G2-t is biztos újrajátszom majd ha az is készlesz mit ajánlotok majd a Sárkányvadász vagy Mágus irányvonalat? Most 4. fejezetben vagyok egy íjásszerûséggel.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

tibor16
Nem az volt a szándékom, hogy bárkiben felzavarjam a békét, eszem ágában se volt fikázni semmit. Becsülöm a munkátokat, használom is, és már többször is megköszöntem. Egy kérdésem volt mindössze, -tán csak elkellett volna magyarázni. Attól, hogy ordítassz még nem lessz igazad, -nem? Amikor magam elvégzek egy munkát, senki nem tudja, hogy csináltam, esetleg sz*rból gyúrtam és vért izzadtam, vagy karosszékben sörözés közben. Általában az embereket a végeredmény érdekli, és én meg nem vállalom el csak ha megtudom csinálni. Mondjuk PL egy 39%-os híd, az azért még nem híd, -nem de??? Tisztelem és becsülöm az erõfeszítést, sajnálnám, ha ennyibe maradna, ezért kérdeztem. Nem mindenki tudja egyébbként ki kivel fordít, a látszat az volt, az egyiket lecseréltétek a másikért. Ha ebben tévedtem, -akkor sorry. Lehet, hogy nem kellett volna a véleményem leírnom, de ha már ennyi munkátok van benne akkor miért nincs folytatás? Jó az, hogy ez csak egy majdnem, egy 39%-os híd?

tibor16
Kedves Uram! -idézek - "Az meg hogy felelõtlenül igérgetsz a fiadnak" - nem én igérgettem, hanem Ti (olvass vissza, -de tényleg!!!). Kár volt szóba hoznom, gondolhattam volna, hogy ez lessz az eredménye. A hozzászólásod milyensége egyébbként nem engem minõsít, úgyhogy ezzel nem fogok foglalkozni.

Shaman
Nem csak sárkányszív kell hozzá,hanem egy üres laboros üveg is (bármelyik alkimistánál vehetsz)
Egyébként a tüzsárkány még közel sem a játék vége..

Shaman
Tölts be egy régebbi állást,s utána töltsd be a legutóbbi mentésedet ( ha quicksave volt,akkor is menüböl).Ennyi,s simán be fogja tölteni.

Bocs az ismétlésért.
Egyébként még csak annyi(és talán lehiggadok) hogy pl én még külön fizetek is érte, hogy fordíthassam a Gothic-ot, ugyanis egyébként nem neteznék, csak emiatt járkálok fel a netre. A telefonszámlát meg ugye ki kell fizetni...

Tibor16:És senki nem hagyta abba Gothic 2 fordítását a Gothic 1 miatt. Egyedül DrakeX neve szerepel mindkét játéknál. Õ valószínûleg mindkettõben SEGÍT. Külön köszönet érte.

Ha esetleg elõbb utánna néztél volna...

És senki nem hagyta abba Gothic 2 fordítását a Gothic 1 miatt. Egyedül DrakeX neve szerepel mindkét játéknál. Õ valószínûleg mindkettõben SEGÍT. Külön köszönet érte.

zoozoo
Tibor16 is örül neki, csak egy kicsit elvesztette a türelmét. Bocsássátok meg neki ezt a mellékvágányt, de az ilyen hozzászólások nehogy elvegyék a kedveteket!
100x annyian várnak erre a fasza dologra, és örülnek neki, mint akik ellenzik.

Igen Biztos vagyok benne, hogy készen lesz. Higgyétek el, megteszünk mindent ami tõlünk telik. Gothic 1 szerintem szeptemberben már 99% hogy meglesz(Tibor 16-nak: nem biztos, ott van az az 1% is)

Gothic 2: Biztos hogy az is kész lesz egyszer.
Senki sem unta meg a dolgot. Különben is az angol verzióra fél évet kellett várni. Ehhez képest jól haladunk.

Hunnenkoenignek üzenem, hogy nekem küldhet egyszerre több sort is(mondjuk 2000), hogy tudjak vele foglalkozni, akkor is ha õ épp nem ér rá.

A biztatást meg mindenkinek köszönjük. Nem is hiszitek mennyire lelkesít ha beírjátok, hogy "köszi", meg "alig várjuk". Tényleg. Mert miattatok csináljuk. Azok miatt akik ott állnak mellettünk akkor is ha lassabban halad a munka.

Az viszont ha fikáznak minket az iszonyatosan elveszi a kedvemet. Az hogy ilyen emberek miatt dolgozunk nem túl lelkesítõ.(akinek nem inge...)

Üdv

zoozoo
Nem kell beszarni, nem fogják a srácok félbe hagyni. Biztos megvan az okuk rá, hogy most nem tudnak foglalkozni vele. Szeptemberben SZVSZ meg lesz mind a kettõ. Ha nem, akkor október. Mit számít?
Tényleg nagyon jó, hogy fordítják a srácok. Csakis ezért fogom mégegyszer végigjátszani mind a kettõt.

Valszeg azért ígérgettek, mert bíztak valamiben. Abban hogy minden jól megy, minden jól sikerül (lehet hogy oda is írták) az ilyesmit nem kell kézpénznek venni.

NA IDEFIGYELJ TIBOR16!

Szállj már le a földre!

Én felajánlottam Hunnenkoenignek hogy SEGíTEK neki a g2-ben(Igen már végig játszottam és ez AZUTÁN volt) Õ bizonyos okokból nemn ér rá - õ dolga. Ezután felajánlottam Randalnak a g1-hez a SEGÍTSÉGEM. 3-4 nap alatt úgy 1400 sort fordítottam le. Napi 6-7 óra munkával. Egyedül. Ingyen. És már RÉGEN végigvittem a G1-et. A két csapatnak nincs köze egymáshoz. Randal csinalta a Gothic 1-et, Hunnenkoenig a G2-t. Randal miután hatalmas lutaságában lefordított "csak" 4200 sort sajnos nem tudott tovább lustálkodni, mert ugyen nincs net otthon. Most kb. 80-90%-nál tarthat a munka(G1).

Ja nekem 500 sor kb 6-7 órámba került. A g2 több mint 13000 soros (pontosan nem tudom, mert nekem azokat kuldte Hunnenkoenig), lehet hogy megvan 20000 is. Számold ki mennyi idõbe kerül 4-5 embernek lefordítani. Arról nem is beszélve hogy 3 nap mulva már kiszáradt a szemem, de folytattam.

Ahhoz hogy ki mit fordít SZABADidejében neked semmi közöd. Az meg hogy felelõtlenül igérgetsz a fiadnak senkit nem hat meg. Te bajod.

Lehet hogy durva voltam de, kibszottul felhúztál...és meg kellett védenem Randal barátunkat is aki most nem tud neked írni.

Tényleg, a lab bottle! Gondolkodtam, hogy mi kell még az alkímista ügyködésekhez, de ez nem jutott eszembe (talán, mert eddig még mindig volt belõle elég). Nagyon köszi a tippet!
Miért? Az angol verzióra is fél évet kellett várni.😞

Galy
"Az angol verziója mikor fog megjelenni?"

Ez komoly kérdés???

Akkor mégiscsak a zene lesz a ludas? 😊

Botond
és ami még jobban bosszantott,hogy lvl32 vagy 33hoz csak 750-700xp hiányzott,erre vége lett a gamének :-D majdnem visszatöltöttem az állást,hogy kinyírjak mindenkit a hajón,hogy meglegyen a szint :-)
Botond
én minden gaméban elsõnek kikapcsolom a zenét,egyrészt halálba idegesít,másrészt nem vmi erõgépem van,és szép lagot generál a fölösleges erõforrás pazarlás,harmadrészt pl evil islandsba csak úgy tudtál megküzdeni a fõellenséggel,hogy zene off,egyébként rommáfagyott pont a fõellenfélnél,meg hasonló lol-ok voltak már,pl gothic2 is bejött elõször zene nagyon off,városba és lám lám,egyszer se fagyott,pedig nem vmi atomerõmûvem van...
Botond
ja,én is belefutottam,lol,szal lemész a hajó rakterébe,ott van 2 lab bottle,az egyikkel a sárkánytojásos lötyit kell megcsinálni,a másikkal feltölteni inos szemét :-) ne tudd meg mit össze anyáztam,mire rájöttem :-) másik megoldás,hogy veszel 762db lab bottle-t mielõtt mész a szigetre :-) nekem maradt így vagy 3-4 dragoon root,amit üveg híján kénytelen voltam alá natúr elrágcsálni ;-)
Úgy néz ki, sikerült egy méretes bug-ba belefutnom, és pont a játék legvégén! A tûzsárkány legyõzése után nem sikerült Innos Szemét újra feltöltenem, pedig nálam volt a sárkányszív. Amikor odamentem egy alkímista asztalhoz, és megpróbáltam használni, kiírta, hogy nincs meg a megfelelõ tárgyam hozzá.
Ezek után a fõellenfél nem hajlandó velem szóba állni, és meg sem tudom sebezni.
Találkozott már valaki ezzel a hibával? Mit lehet ilyenkor tenni? Az nem lehet, hogy ne tudjam befejezni a játékot hajszálnyival a vége elõtt!
Plíz help!
szopacs

BaLeeX
Na, ma a gamének sikerült jó mélyre ásnia magát nálam. Elõfordult már töbször, hogy dumálni akartam valakivel a játék kamerát váltott mint dumálásnál vagy amikor valami történik de a szövegdoboz nem jelent meg meg ugyanilyen volt amikor megtámadtak de én nem tudtam mozogni és halál után a menü sem jött elõ. Ilyenkor csak a reset segített.
Ma pedig baszott visszatölteni egy állást, amivel elqrt vagy 5 óra játékidõmet meg 5 szintlépésemet (20. fölött voltam már). Hát ez kibaszott jó...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hmmm.....nálam 768MB DDR RAM van és ugyanennyi virtuális, igaz XP SP1 az op.

Ja, hopp. Nekem is ki szokott írni pár hibát, de csak akkor, ha közvetlen a "kivágás" után indítom újra.

Volt úgy, hogy kikapcsoltam. Akkor is ment. 😊
Viszont, volt olyan, a városban (Khor.), hogy teljes csendben kezdte a betöltött állást.

Talán ha kikapcsolnánk a zenét akkor menne,nem?

War. War never changes.

Miért? Passz! Az oldworld-ben nekem össz-vissz 2 óra alatt 1szer fagyott. Hiába állítom a hangnál software-esre, vagy hardware-esre, tökmind1 neki.

Na, ebben viszont van vmi! Az old worldben sokka lritkábban fagy ki... pedig jó a játék zenéje... és miért fagy ki zeneváltáskor?

War. War never changes.

Pláne, mikor átmész a Gothic 1 helyszinére. Oda + nem kell térkép.
Ja, gondolom tudjátok, de jó leírni:
Készül a Gothic 2 küldetéslemez! 😊))

A fagyás oka. Ez foglalkoztatott sokáig. Nos, valaki írta (igaz nem az SG-n), hogy a zene lehet a bûnös. Néha, mikor változik a helyszin, akkor töltené be a másik háttérzenét. Néha kiakad.

hú mi is a neve... Brahim, vagy mi... általában egy padon üldögél a háza elõtt

War. War never changes.

nekem is de szaggat a városban meg kifagy gyakran... mondjuk nálam nem tuningolt semmi, és 512 ramom van

War. War never changes.

Majda városban, a kikötõben tudsz venni az árustól.

War. War never changes.

...de videókártya nélkül.....szaggat

"P43.2Hz" Ja,...😊)) Ilyen gépen már nem illik szaggatnia.

Nekem is elöjött eddig, de egy hete P43.2Hz és 9700Pro-val nyomom és semmi szaggatás minden 300%-on full grafik 1600*1200 32bit.
Azért egy kicsit performancia szempontjából optimalizálhatttak volna a fuik , mert ugyan szép a grafika (pláne a városban) de nehogy már ilyen konfiggal menjen csak szaggatásmentesen!#merges2]
ja, ez a városbeli szaggatás minden gépen elõjön. progihibu.