Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
na akkor javítsunk, ill. pár megjegyzés

- jópofi, hogy elolvasás után a könyveket simán el lehet adni 1500-ért.
- a shadowbeast szarvát ki veszi meg jó pénzért, ha Onar tanyájánál lévõ zsoldos nem?
- a karmokat, fogakat szintén

- 4. fejezet, jégsárkány kilõve, eddig ok, de nem 21, hanem 31

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shaman
Ez esetben hülyén fogalmaztam meg magam. Bár szvsz én nem ezt írtam,amit te ide.
Nem erre akartam kilyukadni.Igaz én nem vagyok win expert,de attól még némi fogalmam van a dolgokról,de mind1 hagyjuk. Ezek szerint nálad több óra játék után is ugyanolyan gyönyörüen reccenés mentesen megy a game,mint indításnál.Örülök.
De most má hagyjuk a fenébe az egész vitát.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Mike
De hogy a játékról is beszéljünk:

az elején az volt a bajom, hogy nincs pénzem (be is csaltam rögtön az elején 1000 aranyat - pfuj) most meg van 20k kp-m, és nem tudom mit csináljak vele. Kell majd ennyi pénz vmire?

jó, mondjuk a 5000-es könyveket sem vettem meg, hanem simán kinyirtam a aházában a fickót érte (+ 1 szemtanút is)

egyeébkéent 4. fejezetben járok, most öltem meg az elsõ sárkányt (jég) és 21-es szintü a paladin mukim (aki ugye ahhoz képest, hogy Innos lovagja, lopott, csalt, és még gyilkolt is, szóval abszolút nem egy tiszta lelkü egyén, ez a mentalitás inkább illene Beliarhoz mint Innoshoz, félek is mi lesz majd a végsõ megmérettetéskor, mert mindig azt mondogatja az összes pap, hogy Innos minden cselekedetemet látja 😊))

hm azon gondolkodom, némi xp-ért lepofozom az összes városlakót, aztán pengetek Andre-nál némi cash-t 😊

Mike
bocsesz, de azt irtad, pár óra alatt betellik a memória, és akkor újra kell indítani.
Okfejtésed alapján tehát akinek 512 mega ramja van mondjuk 2-3 óránként indítja újra, akinek meg 3 giga az 12-18 óránként.

ez meg bárhogy is nézzük egetverõ marhaság

Mike
köze nincs a memóriakezeléshez

ajánlanám figyelmedbe szakkönyvek olvasgatását, az oprendszerekrõl, a gép fizikai mûködésérõl

a saját szemednek aztán majd csak hiszel (bár ugye a könyvek írói is lehetnek mind sarlatánok)

Shaman
Sztem akkor nem ugyanarról beszélünk. Nem Ignáz az alkimistát kereste?
Lehet én olvastam félre.

Hacker
Igen? Nekem ott állt a kikötõ közepén.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Shaman
Egyébként vagy télleg bug,mint elmítették,vagy még nem találtad meg.Ignacz kissé el van dugva a kikötõben,de ha megnézed ezen az oldalon lévö flash térképet,akkor ott megtalálod.

Shaman
Nem kell Tolvaj céh tag lenni,hogy ellopd.Simán bebaaktatsz mellette a házba,s kirámolod a ládáját,oda sem fog bagózni.

Shaman
Én nem mondtam,hogy a kifagyás ettöl van.Én azt mondtam,amit te is,hogy szarul vannak megírva sok game (köztük ez is)és egy idö utánbelassul,receg,stb.
Hmmmmm visszaolvastam azon régi kommentemet.Télleg azt írtam kifagy.No akkor ezennel módosítom. NÉHA kifagyott NÁLAM!! Szal nem akarok általánosítani.

Shaman
Egyébként nem akarok vitázni,biztos neked van igazad.tuti illúzióm volt mikor belassult,meg berecegett egy idö után a gamma.

Shaman
Ott van csak el van dugva:-)
A fal mellett ha kikötõ felé allász rögtön fordulj balra,s uccsó házban megleled.

Shaman
Kérlek tedd meg amit mondtam,s utána láss csodát....

Hacker
Nis, bvalószínûleg elfelejtettél crackelni. Van egy ar-file a cd-n. Azt is át kell másolni. Már más is jött ezzel a problémával.

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Nos, agysorvasztó, valószínûleg a játék 2. legeslegidegesítõbb hibájával találkoztál. A fickó eltûnt, mint a kámfor, és nem fog visszajönni. Nekem, Oric-al, és egy bagádzs sárkánnyal volt ugyanez. Ezt nem tudod kikerülni, újra kell kezdened az elõzõ Chaptert (én ezt csináltam. Sajnos nem tudom mûködik-e, mert újabb hibába ütköztem. Nem tudok Chaptert váltani. Midig kidobja hibaüzenettel. Szerintem az angol verzió, DIREKT gátolja, hogy végig játszd a játékot 😞 )

yellowcab
AHHHHHH
Yo shit, the hell are yo doin' here?
Remember?...I'll see you the day after tomorrow.
Do download Shadowbane(find out more in it's topic)we may play againsteachother;there
I'LL KILLLLLLLLLL YOUR FAT ASSSSS

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Detori
Igen, már volt róla szó...
...egyébként WELCOME BACK!
Mike at home
en is igy csinaltam, eloszor kipucoltam az utat (persze miutan elso probalkozasra meghalt)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ugy tunik jobban mint te

vannak informacioid, a tobbit meg hozzafantazialod
aztan igy terjednek a baromsagok

bocsesz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tibor16
Az elsõ részben a kikötõben a perton lakik egy muki, a nevét nem tudom, -a hajóács mûhely és a fogadó között. Na tõlle, de ha csatlakoztál a tolvajcéhhez, el is tudod lopni a ládájából. A késõbbiekben is lehet venni tõlle speckó térképeket (pl Inos oltárosat) A bányavölgyben, pedig a vár ura ad amikor elõszõr beszélsz vele, és a küldetését elvállalod.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

rage
Biztos volt már, de hadd ne olvassam el a több ezer hozzászólást:

XP alatt , amikor kilépek a játékból , 800*600*16 -ba dobja az asztalt.
Minden alkalommal

Vajon miért?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

yellowcab
Hk,Randal!

Nem végérvényesen, de visszamondom a fordítási szándékomat,egyszerûen semmi idõm(játszani már hetek óta nem tudam semmivel)

Ha megváltozik a helyzet jelentkezem.
Sziasztok

yellowcab
A Gothic 2 kieg. aranylemezen van!!!
Bár lehet már más is írta!

Shaman
Hmmm nekem nincs sajna😞 chaper 6-os,level 38-as nemjó?:-))

Shaman
Mingyá megnézem,de én igen ritkán mentettem,föleg a quicksave-t használtam,az meg ugyi felülíródik....

Shaman
Hmmm nemtom,egyébként nem hiszem,hogy a játék szempontjából döntõ fontosságú quest (bár lehet,hogy akkor nem kapod mag a "Bánya és Érc küldetés" teljestését,de sztem igen.

tibor16
Sziasztok, -én 13-as szintû voltam amikor átmentem a Bányavölgybe, és a 2. átlépésemnél eluntam az orkokat a bejáratnál. Nem volt egyszerû, de sámánostul mindenestûl kipucoltam õket. Most 18-as szintû vagyok a 2. részben. Van egy olyan gondom, hogy a Bilgot komát nem vittem át amikor megkért. Gondoltam, elõbb megnézem az utat. Mikorra visszamentem érte, már nem lehetett elvinni. Nem mutatja a párbeszédbe. Elõfordult ez már vkivel? A visszatöltésen kívül van erre megoldás?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hát hol is kezdjem? Hmm? Na tehát eza .....-e játék kitörölte a mentésemet úgyhogy most szívok. Tehát arra akarok kilyukadni ,hogy valaki tudna küldeni egy mentést mágussal miután a tûz runáját megszereztem? Elõre is kössz.
Hacker
Hú de lejöttünk. Írok valamit, hogy feljebb kerüljünk 😊
Lí? Az 1. részben? A 2.-ban én nem vettem észre, bár én csak a 4. chapterig jutottam el 😞

Shaman
Lí vágdos az asztalra? Ez valami Hongkongi kung -fu mester?:-))

A Gothic 1 magyarítása (nem teljes kb 40%) Randal oldaláról tölthetõ le(kb 2 Mb):

user.sync.hu/randal

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Shaman
Nincs mit.

Shaman
Esetleg próbáld ki,hogy amint átmész visszajössz,ugyani teljesen mind1 mikor mész át,de mikor elöször átmész,Bányavölgyben MINDIG éjfél lesz. Szal menj át,gyer vissza,aludj reggelig,újra menj át,s akkor már normálisan müxik a dolog,s ott is nappal lesz,így könnyebben megtalálod az ösvényt.
(egyébként nem nagyon értem,hogy lehet nem megtalálni,mert csak elindulsz lefelé a hegyen)

Hányszor írtuk már le, hogy miért vágdos li az asztalra...?

Na, a kulcsszó a ZENE.

Shaman
ÖÖÖ ezt most nem értem.
Még az elsö térképen kinyitód a 2 ör között az átjáróhoz vezetö faajtót,aztán úgy haladsz tovább,hogy csekkolod a bal oldalt,ott lesz egy barlang ami felvisz a hegyre,s itt egy felüljárón átérve egy újabb barlangba jutsz,ami átvisz Bányavölgybe. Itt a barlang szájánál balra fordulsz,s lemész az ösvényen a folyóig,sott szemben már látod a várat.nem értem mit nem találtál.
Sztem te átmentél a járaton,és JOBBRA fordultál,ugyanis az visszavisz a felvonóhoz,s ott télleg visszajutsz az elsö térképre.

Shaman
Ha még nem vagy chapter 2-ben nem fogsz tudni átmenni.Ehhez pedig csatlakoznod kell valamelyik csoporthoz (mágus,zsoldos,milícia). Ugyanis amint kezdödik chapter 2 utána kell elvileg egyböl Bányavölgybe menni (mondjuk ha van kedv elsö térképen is lehet elötte barangolni,mert jópár lény újraszületik).

Shaman
Töccs vissza egy olyan állást mikor még megvannak a sárkányok (chapter 2) csekkold meg ott vannak-e,s ha igen innen folytasd ismét.Ez egy bug,de nemtom mitöl van.Te vagy a 2. ember akivel elöfordul.

Shaman
kedves Mike.
Meséld már el te mennyire értessz a windóz memóriakezeléséhez??
Jobb ha tölem tudod,hogy nagyon sok (a legtöbb)játékot úgy írják meg,hogy elcseszik vagy akár teljesen kifelejtik azt a részt,hogy ürítenie kéne a memóriát.Tedd meg a kedvemért (de télleg),hogy 3 óra Gothicozás után beteleportálsz a városba. Aztán lépj ki a gaméböl,restartolj,s indítsd el újra.teleportálj akkor be a városba,s Hoppá!!!Ha te nem veszel észre különbséget akkor elég vaksi vagy.

Hacker
Nincs guild? Talán pont ez a baj. Egyáltalán a titkos bányánál próbálsz átmenni, vagy legyilkoltad az orkokat (bár ezt kétlem egy 10-es, guild nélküli karakterrel. Nem azt mondom hogy lehetetlen, de az biztos, hogy ki****ottul nehéz. Már csak azért is, mert a Chapter 1-ben, csak a guildban kapsz klafa páncélt)

Hacker
AHA!!!!!!
Nekem pont ugyanez volt a hiba a játékban. Az öszes sárkány eltûnt. Próbáld meg újrakezdeni a chapter 3-at. Én is azon vagyok. Talán most majd sikerül. Ezt nem tudod kikerülni, úgyhogy remélem, van egy régi mentésed a chapter 3-ból. Még azért lenne hozzád 2 kérdeésem.
1. Mi vagy? (Ezt a kasztra értem. Lovag? Mágus? Sárkámyölõ?)
2.Az angol, vagy a német verzió van meg? (Gyanítom, hogy az angol, mert az van tele hibával, és az én verzióm is angol.)

tibor16
...XP)

tibor16
Pedig az én gépem is kirugdos az asztalra idõnként (512 ram; 2,4 P4; XP9 Ha nem a meória, akkor meg miért???

Mike at home
Es mit varsz tolunk?

Kivanom, hogy legyen oyy egy sarkany!

Aldjon meg Inos!

Mike at home
valszeg bug
irj a jowood forumra

Mike at home
ha ez igy lenne, egyreszt ellentmondana a PC-k/Windows memoria kezelesenek, masreszt ha - csak feltetelezes keppen - tenyleg igy lenne, akkor mindenkinek lefagyna egy ido mulva, sot, a programozok akkora nagy marhak lennenek, hogy megallna a kapanyel a szajukban

szoval bocs, de ez NAGY butaasag

Mike at home
bocs, de ez ritka nagy marhasag

zoozoo
Arról az oldalról, ahol majd fent lesz, ha kész lesz 😉

raziel.
Meglehet hogy csak figyelmetlen voltam, de honnét lehet leszedni a G1 fordítását?😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

zoozoo
40 gyönyrû óra volt 😊)

Shaman
öööö a "gyönyörü",hogy jön ide??