Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
tessék szépen tanulni angolul

a játékok pont ezért jók

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

magyarosítás nálatok hogy megy?
vagy ennyire 0.0000001%nál járna?
nekem csak a menü magyar a tulajdonság,fegyver leírás...de pld egy polgárt polgárnõnek ír..ehh..ez még nem is gond...hanem ha beszélek
1sor magyar a többbi mind angol..

Szóval akkor mégis van combo, csak nincsenek hozzá billentyü kódok. Na erre voltam kivancsi... Azert kösz.

Mike
eh, most irtam milyen kombó van benne
ennyi, nincs több

ez nem egy Blade of Darkness

Aha!! Szóval ez nem a tekken 6?😄 Na de tréfát félretéve szerintem a játék élvezése szempontjából ez elsõdleges, ha már kardra edzettél. Pont az a problémám amit mondasz egyébként. Összevissza nyomkodok mindent és ha véletlen be is jön egy combo, tuti nem tudom hogy csináltam. Úgyhogy aki tud ilyen konkrétumokat hogy kétszer jobbra balra stb.. az nagyon nagy király volna ha megosztaná velem a tudást.

Mike
meg kell venni

ja hogy nem lehet itthon kapni?

Mike
tudomásom szerint a kard kámbók a képzettséggel jönnek, szóval ha már mester vagy (60%) akkor az elõre gomb megfelelõ ütemü nyomkodásával nekiáll combozni

Shaman
Ezt már többen is írták.
Én nem tom mi a megoldás,mert nálam nem fordult elö. Az ar.exe-t (vagy mit) is felülirattad?
ne csak az indítófilet.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Hmmmm magyar oldalon nincs,esetleg valami külföldi site-on.De egyébként annyira nem bonyesz.Kaszabolsz jobbra,balra elöre,össze-vissza,s majd kisül valami:-)))

Shaman
válaszemil elment.

Hali! Azt szeretném megtudni, hogy fel van e valahol sorolva milyen kard combo-k léteznek.

Sziasztok!
Hogy áll a játék magyarítása? Szívesen beszállok ha csak fordítani kell, mert angolul ugyan tudok, de minden máshoz lama vagyok:-(.
Shaman
Akinek tegnap este esetleg elkezdett restartolgatni a gépe magától,ne ijedjen meg,ne húzzon új rencert,inkább dobjon egy mailt. Mo. lakosainak a felénél elöfordult a problem (akik nem ülnek tüzfal mögött)

Mike at home
ki hasznalja a lovag tamado varazslatait?
a holy arrow? eleg impressziv, kettotol fexik egy csonti (5 mana 150 sebzes)
a kovetkezo szintu varazslatot miert nem akarja megadni a lovag irnok?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
majd igen, de arra meg sok LP-t el kell koltened

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
el kell maszkalni, osszeszedegetni a fuveket, amiket akar

egyebkent szvsz annyira nem jo tanoncanak lenni

Mike at home
ugyvan (ezt megmondtam volna en is 😊
a Taverna-beli picivel jobb

Mike at home
mindket kuldi letudva

azert koszi

Mike at home
a kard 2000-be kerul
az elso szenteles 5000-be (az elso)
a ketkezes kard pedig (elso szenteles utan) 85 sebzesu, es csak 50 str kell hozza, nem 80-90

szoval nekem a szamszerij melle ez jobb

Shaman
sry.Fizessek?

raziel.
Hát eddig mindent rendesen csináltam de chapter 1-ben az a Constandi.. mittudom én mi a neve nem tanit meg alkimiára és a tanonca se lehetek de miért. elösször mentem oda hozzás és nem és egyszer beleirt valami a journalba aztán csak vehetek tõle. Pedig õ tud megtanitani erõ, élet elixirre nem? de.😄

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

...copyright...

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)

Shaman
Na utána néztem.
Háááát kicsit beégtem.A 2 páncél majdnem teljesen azonos,csak a börvért ad 5-öt a tüzellenállásra. Mondjuk ez semmit sem számít,mert akkor még nem harcolsz olyan lény ellen aki tüzzel támad.(max ha öngyilkos hajlamú vagy,s a piramisnál megtámadod a tüzlizardokat:-))

Shaman
Egyébként mielött erröl vitát nyittok,sztem a 2 ugyanolyan:-))
(mondjuk ebben nem vagyok 100%,huhh nehogy beégjek,mingyá megnézem gyorsan)

lwb
lehet. ayt még soha nem probáltam megvenni. meg azon a szinten olyan nagyon még nem is számított nekem.

Shaman
Ö nem jó pénzért veszi meg,hanem ez egy quest és egy gyürüt ad érte (meg lehet,hogy pénzt is).
De mivel ilyen fönök,csak 1 darab van a játékban......

Hacker
Azt tudom, hogy a snapper fõnök karmait (Bilgot tudja hol van), a felsõ-városban lévõ Lutero (nézd meg a térképen, lejjebb) veszi meg jó pénzért.

Onar tanyáján, egy zsoldos 500 aranyért, és 3 erõs életelixíréert megveszi tõled, a fekete-troll lenyúzott bõrét (nem tudom hogy hívják, de ott áll a bejáratnál, Santenza után)

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
A lovagnál, maximum a szentelt érc kard, ami sok pénzbe kerül (2000 a kard amit Harad ad el neked, és a templomban, Innos szobránál felszentelheted 7000 aranyért. Így lehet egy 70/70 egykezes, vagy egy ennél valamivel jobb, ám lassúb kétkezes fegyvered (nem tudom, én egykezest vettem). De erre nincs szükség, mert ha megszerzed az érc sárkány-ölõt (kétkezes), ami "ingyen" van (3 csonti, és 2 árnyék-harcos õrzi) lesz eg remek fegyvered, ami egy darabig biztos jó.

Amúgy a késõbbi költségeket nem tudom, mert én a chapter 4-nél nem vihettem tovább (továbra sem tudom tovább vinni, pedig már a windowst is reinstalláltam, de nem megy 😞 ).

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Jujjujjuj
Én kevertem Lares-el. Bocsánatot kérek a tévedésem miatt, de a nevek terén, hihetetlenül hülye vagyok. Bocs mégegyszer.

Shaman
Egyébként Rod nem eröt tanít. Onar farmján Torloff tanít eröt.Asszem kaszt nélkülieknek illetve Zsoldosoknak.
Rod azért nyíg a 30 erö miatt,mert ha az megven neked akkor utána ö tud KÉTKEZES HARC-ot tanítani.

Mike
a Tavernabeli jobb

lwb
Anélkül, hogy belépnél valamelyik céhbe (milícia, zsoldosok, kolostor) a legjobb elérhetõ páncél a ragadozóbõrvért (snapper leather armor). ezt meg tudod venni Matteonál a városban vagy a tavernában is.

Mike
olvasd el guide-t ott leorták, ki mit tanít

Shaman
Beszúrtam ide azt a buzi nagy térképet pár kommenttel lejebb,na azon keresd meg Carl-t. ott áll Ignaz háza mellett. Ö tanít 30-ig.De asszem kell neki 50 arany.

😊) Rulez!
Mike
vedd meg, de aztán add el nekem jó olcsón 😊)))

Wanted
Hi!
Nem tudom leszedni Randal oldaláról a G1 magyarítást.
Mûködik valakinek?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Mike
kérdezd a Johwood magar képviseletét

Shaman
Nem tom:-))
Látod milyen jó,hogy ide írtál!:-)))
Amúgy valaki más biztos tudja,majd írnak.

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Gothic II-t(angol) mikortól lehet megvenni Magyarországon a boltban és pont. Thx...
Shaman
:-)))
Na ez az,akkor mán rég potionokat kéne iszogatnod,az összes árustól megvéve. Én mondjuk chapter 5-ben kiírtottam a bányavölgyi várban akit lehetett (beengedtem az orkokat,s a nagy csata alatt gyilkolásztam,s leverve a konyhai csávót is jópár ingyen italt szereztem:-)

Mike
beletehették volna azt, hogy valaki pénzért megsüti a húsaimat, tök uncsi, amikor van vagy 100 hús azt sütögetni

(mondjuk más kérdés, hogy 400 hp fölött minek eszegetek húst)

Mike
pala

Mike
bár mondjuk így sem tudok mit kezdeni a pénzemmel

Mike
😞 ez nem túl jó hir

szóval darabja max 4 arany

Shaman
Milyen karival tolod,mert ha Sárkányvadász,akkor 20K-ba fog az uccsó páncélod kerülni. A többi kasztnak nem igazán kell mán sok pénz chapter 4 után.Max italokra.

Mike
mennyi megverhetõ npc 😊

Shaman
Azokért külön jó pénzt nem ad senki.
Ugyanannyiért tood eladni mindenkinek.
Ez nem olyan,mintha Bosper tanítványa lennél,s eladnád neki a bõröket jobb pénzért,bárkinek eladhatod.

Mike
nagyjából. sohasem fagyott addig ki, amíg nem kezdtünk errõl vitatkozni, azóta meg már 2x is 😊))

Shaman
Na itt van Ignaz (16-os)
Kicsit nagy lesz,moderálni is fognak érte:-))