Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékok pont ezért jók
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
vagy ennyire 0.0000001%nál járna?
nekem csak a menü magyar a tulajdonság,fegyver leírás...de pld egy polgárt polgárnõnek ír..ehh..ez még nem is gond...hanem ha beszélek
1sor magyar a többbi mind angol..
ennyi, nincs több
ez nem egy Blade of Darkness
Én nem tom mi a megoldás,mert nálam nem fordult elö. Az ar.exe-t (vagy mit) is felülirattad?
ne csak az indítófilet.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Hogy áll a játék magyarítása? Szívesen beszállok ha csak fordítani kell, mert angolul ugyan tudok, de minden máshoz lama vagyok:-(.
a holy arrow? eleg impressziv, kettotol fexik egy csonti (5 mana 150 sebzes)
a kovetkezo szintu varazslatot miert nem akarja megadni a lovag irnok?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyebkent szvsz annyira nem jo tanoncanak lenni
a Taverna-beli picivel jobb
azert koszi
az elso szenteles 5000-be (az elso)
a ketkezes kard pedig (elso szenteles utan) 85 sebzesu, es csak 50 str kell hozza, nem 80-90
szoval nekem a szamszerij melle ez jobb
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Suttyo - Troll Rogue 60 Veteran of Cult of the Titans Burning Blade (US)
Háááát kicsit beégtem.A 2 páncél majdnem teljesen azonos,csak a börvért ad 5-öt a tüzellenállásra. Mondjuk ez semmit sem számít,mert akkor még nem harcolsz olyan lény ellen aki tüzzel támad.(max ha öngyilkos hajlamú vagy,s a piramisnál megtámadod a tüzlizardokat:-))
(mondjuk ebben nem vagyok 100%,huhh nehogy beégjek,mingyá megnézem gyorsan)
De mivel ilyen fönök,csak 1 darab van a játékban......
Onar tanyáján, egy zsoldos 500 aranyért, és 3 erõs életelixíréert megveszi tõled, a fekete-troll lenyúzott bõrét (nem tudom hogy hívják, de ott áll a bejáratnál, Santenza után)
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Amúgy a késõbbi költségeket nem tudom, mert én a chapter 4-nél nem vihettem tovább (továbra sem tudom tovább vinni, pedig már a windowst is reinstalláltam, de nem megy 😞 ).
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Én kevertem Lares-el. Bocsánatot kérek a tévedésem miatt, de a nevek terén, hihetetlenül hülye vagyok. Bocs mégegyszer.
Rod azért nyíg a 30 erö miatt,mert ha az megven neked akkor utána ö tud KÉTKEZES HARC-ot tanítani.
Nem tudom leszedni Randal oldaláról a G1 magyarítást.
Mûködik valakinek?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Látod milyen jó,hogy ide írtál!:-)))
Amúgy valaki más biztos tudja,majd írnak.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Gothic II-t(angol) mikortól lehet megvenni Magyarországon a boltban és pont. Thx...
Na ez az,akkor mán rég potionokat kéne iszogatnod,az összes árustól megvéve. Én mondjuk chapter 5-ben kiírtottam a bányavölgyi várban akit lehetett (beengedtem az orkokat,s a nagy csata alatt gyilkolásztam,s leverve a konyhai csávót is jópár ingyen italt szereztem:-)
(mondjuk más kérdés, hogy 400 hp fölött minek eszegetek húst)
Ugyanannyiért tood eladni mindenkinek.
Ez nem olyan,mintha Bosper tanítványa lennél,s eladnád neki a bõröket jobb pénzért,bárkinek eladhatod.