21229
-
Joi #11736 Passzzzzzzzz.... Ha rendesen felteszed, semmi gond vele...
Próbáld meg még1x, előlről az egész telepítést. -
#11735 A kieget felraktam és mikor mentenék kilép, mit tegyek???? Írjatok!!! -
sanyiiiii #11734 uge a kieg nem fér össze a magyyaritassal:(
ja és terveztek a kieghez magyarosítást? -
greco #11733 A magyarítással kapcsolatban: ez a konvertálás miért tart ilyen sokáig?Nem értek hozzá,de szerintem nem lehet ennyire időigényes a dolog.Az sem igaz,hogy vki ennyire elfoglalt legyen.
Most már tényleg csak azt sajnálom aki időt nem kímélve befejezte a magyarítást.
Valaki magyarázza már el nekem,hogy miért csak 1 ember tud
konvertálni?És ez az 1 ember miért nem mondja el a másiknak
hogy hogy kell?
Eh...az igazság az,hogy én is nagyon várom és a fordítás nehézségei után egy egyszerű konvertálásra kell várni....
-
Braveheart #11732 Ja. Uninstall :)
amúgy az utolsó fejezetben fogyott el a türelmem
talán a kiegészítőtől megjavul majd -
#11731 Megoldottad valahogy? -
#11730 hmmm Hunnekoenig oldalán fennt a linkben azt írják hogy 75%-os a magyarítás,de mintha 1-2 hete azt olvastam volna itt,hogy kész van teljesen. Most hogy is van ez? -
#11729 Csatlakozom, már a 4. fejezetet csinálom, lassan végig érek, és attól félek már nem fogom élvezni a 100 %-os magyarítást ...ehem -
Braveheart #11728 Nekem is ez volt a gondom... -
kHares #11727 Egészen egyszerűen odaállsz és nyomsz egy action gombot vagy click. Ennyi. nem kell a kezedben sem a hátadon lennie a pick axe-nek -
#11726 Köszi!
Működik, csak soxor lefagy a játék... :( -
#11725 úgy láccik fogtam egy méretes bugot, mert akármit csinálok abba rohadt barlangba, sehogy nem dobja be az ásást a piros X-nél. lehet a pick axe a hátom v a kezemben, zsír mind1. :( -
#11724 Lehet tudni ,hogy mikor kerül ki az oldalra a 100%-os magyarítás? Mert már rég befejeztem az egyet ,de majd megőrülök ,hogy végre játszhassak ezzel a gyöngyszemmel. Viszont örülnék a teljes fordításnak. -
Gary #11723 Etikus kihasználni a programhibákat? Azaz, cheat vagy nem?
Pl.: G1-ben bármilyen magasról leeshetek sérülés nélkül, ha a hátra és valamelyik oldazás (jobb/bal) gombot nyomvatartom. Sajnos a G2-ben már nem jön be.
A G2-ben a terep adta lehetőséget kihasználva 5. szinten lecsaptam (na jó, vagy 10 percig ütögettem :)) egy Fekete Trollt nyamvadt 1000 xp-ért :) (párbajtőrrel, ami 18-at sebez)
Az érdekes még, hogy 4. szinten egy disznópatkánnyal küzdve (párbajtőr rulez!:)) nem úszom meg sérülés nélkül, viszont csont nélkül leölök egy tárnarák harcost... -
#11722 Nem kell hogy equipped legyen a csákány meg nem kell battle üzemmódban sem lenni. -
#11721 ok. kösz, megnézem. -
Joi #11720 Pedig csak simán ki kell ásni a "kincset". Ha megfelelő távolságra állsz a kereszttől és van nállad csákány, automatikusan kiássa azt. A kapott cuccot őrizd meg, mivel Greg elkéri majd. Lesz még vagy 6-7 ilyen hely. Greg elmondja, hogy hol vannak. Ha mind kiásod és odaadod neki a lomokat, megjutalmaz :)) -
Was #11719 Kösz. Közben már tegnap rájöttem. De azt nem tudtam, hogy ki is kell nyírni Dextert hogy azt a levelet megszerezzem.
Így már persze megy minden simán tovább. Valószinűleg minden problémám ebből adódott. Az új területen már tudok továbbfejlődni, van ice lance-m is :) . -
#11718 csinálta már valaki a kiegben greg barlangos küldetését? levertem a goblinokat és ott állok a piros keresztnél, de nem tudom mit kell csinálni. hiába hadonászok a pick axe-szel, amit kaptam tőle. -
#11717 az elejétől újra végig kell nyomni ... -
Sanca #11716 Ma megin sarkanyokat kell olni?:( Vagy az elejetol ujra vegig kell tolni? -
Chaos Mad #11715 köszi a választ -
Joi #11714 #11523-ban részletesen leírva. Tökéletesen működik. Amúgy valaki tart már a sárkányoknál? A 2.-t próbálom kinyírni, de eddig csak szenvedek vele. Nagyon felerősítették őket. Megszünt az "odamegyek oszt 2 kardcsapás" -
Joi #11713 csak angolosítás -
Joi #11712 nincs még angol kieg -
Chaos Mad #11711 #11686-ra valaki? -
sanyiiiii #11710 Dexter-nél van 1 levél, azt kell megmutatni vatrasnak! -
#11709 Sziasztok!
A kieg semmiképpen nem jön össze a magyar fordítással?
Az angolosítás működik?
Felraktam, de minden felirat német maradt?
Tud erre valaki megoldást? -
Joi #11708 Mágusokkal játszóknak: A 3. részben, az egyik vízmágusnál (neve nem jut eszembe) lehet kapni egy vízmágia recept könyvet + 5 üres rúnát :))) (jégvihar, jéglándzsa stb...) -
Was #11707 Az a gond, hogy a STR-re mentem rá, az már 73-nál jár, a dex-em csak 20...
Más:
Hogyan és mikor tudok bekerülni a circle of water-be?
Egy helyen azt írja, hogy Vatras addig nem akar beengedni, amíg a missing people küldetés nem sikerült. De a hiányzó emberek egy része szerintem a másik területen van.
Ugyhogy egyelőre csak Elvrich lett meg. -
sanyiiiii #11706 asszen sajna 6. circle-s varázslat:( -
kHares #11705 Inkább a 60 dex - master epee kombóra. Ice blockkal nagyon hatásos. -
Joi #11704 Használi kell a tűzvihar varázslatot. Mondjuk én harcossal nyomulok, de a talált tekercseket kipróbáltam. (csak 5 mana kell hozzá) A bányvárnál "összecsalogattam" egy rakás orkot és wargot és elsütöttem.... Mit mondjak, csak az elit orkok élték túl, ők is csak minimális élettel. (1 kardcsapás) Azt viszont nem tudom, hogy a mágusok hanyadik körtől tudják megtanulni. Ja, és a dragon snapperek szintén
fekszenek tőlle. -
#11703 G2: Nem csináltam meg az innos szemét készre, mert a végigjáccásban az van, hogy azt hagyjuk a kör legvégére, mer a többi küldi elveszhet.
re Takanohana: Paladinnal már végigjáccottam, és úgy emléxem rögtön a 3. elején megkaptam (?). Most azér is csodálkozom. Lehet, hogy mágusként meg se kapom??? -
Was #11702 Kösz. Akkor azt hiszem még rágyúrok egy picit a kétkezesre.
-
sanyiiiii #11701 azt csak a pala/milicista-ként kapod meg -
#11700 Valamit elszurtál, vagy kihagytál.
Innos Szeme meg van javítva?
Xadras adott egy kulcsot?
Xadrast és Vatrast a lagkönnyebb elküldeni a kökörhöz, nem tudom mi lehet a gond. Talán nézd meg a fenti linken a végigjátszást hátha az segít! -
blazini #11699 Vele csak annyit kellett csinálni hogy Xardas-tól kellet hozni egy könyvet hogy bizonyítsam neki hogy Xardas a mioldalunkon áll!
Akkor most mit csináljak elmenetem a tűzkörhöz is ott még nem csinálnak semmit mert hiányzik Xardas!
Te miket csináltál hogy xardas jöjjön? -
#11698 Hi!
Érdekes, mert Xardas nem akadékoskodik, hanem rögtön megy. Pyrokar szokott okoskodni, tényleg őt hogy győzted meg? -
#11697 Én ezt a küldit paladinként kaptam meg, biztos, hogy mágusnak is feladják?