Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Tudna valaki ajánlani egy elérhetõséget Gothic 1-hez.
Nyálcsorgatva olvasgatom az elsõ rész hozzászólásait, de sehol nem találok letöltési helyet. Még boltokban is menéztem, de semmi.
Fizetõs helyen meg elvbõl nem kerestem, akkor inkább bolt!
Ha valaki tud egy jó lehetõséget akkor kérem jelezze!
Köszönettel!
. Ugyértem beszélt róla valaki valakinek. Konkrét mi?
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Amúgy a kép a Gothic 1 zenéjét készítõ csapatot ábrázolja, valami német banda, a nevük nem jut az eszembe, de az rpg.dot-on van egy link hozzájuk.
Meg emlegetik is a játékban, hogy valamikor lesz valamilyen koncert.
Olvass utánna az angol nyelvû végigjátszásban vagy ott ahol a képet találtad.
Asszem a helyszín az Old Campben van, a vár fala melett valahol.
Amúgy a fordításból tényleg csak annyi hiányzik, hogy a maradék 200 sornak kijavítsam a helyesírási hibáit, no meg berakjam azt a pár mondatot amit Zoleecanak elküldtem és még annyi, hogy kicsit szebbé tegyem az egész szöveget. Ezt a munkát most hétvégén szándékozom összehozni.
Milyen egyéb fordításról beszéltek még???
Amúgy szerintem Hunnenkoenig most dolgozik és nõzik ezerrel😊))
DE NEM TUDOM HOL VAN

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
A középsõ képrõl beszélek. AZ hol van?

Mert csak találgatok. Amikr elõször olvastam, azt hittem Hungaroling, de látom nem (és mit értessz azon, hogy mikor jelenik meg?)
miért ne csináljunk egy versenyt, hogy mennyi idõ alatt????
Én 54:46, de még nem vittem végig má csak a fõszörny!
Nem is akar beszélni velem 😞 Miért? Habár nincs feltöltve az Innos Szeme,de a ku*** Dragonislandon sehol (a hajót kivévve nincs egy laborüveg se, a háón három van azokat már felvettem)nincs egy laborüveg se! Hol találok? Van valami kód hozzó? Pls hlp me!

Még ki kell venni belõle a hibákat, valami 30 ezer vagy nem tudom mennyit. De az ellen nem véd

Kérdés, -a G1 fordítását, ha kész van, és már forgalomban is van, nem lehetne feltenni vhová, mert én nem vagyok pesti (Tatabánya), és mostanság nemigen megyek Pestre. Esetleg magánban nem kérhetném el? Nagyon megköszönném ([email protected]) Persze, ha kell megvárom, csak már tûkön ülök miatta...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Szal így értelmetlen volt

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Majd Randal értesít minket ha fenn lesz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ps. elirtam magam helyesen ARX FATALIS Egyébként a gothic2 sokmindenben hasonlit rá.
-mert leszedtem, felraktam, de nemigen változott, legalábbis hol angol, hol magyar volt a felirat 😞((
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Shaman kasztommal, már magyarul játszom végig a gamet.
Kössz, kössz, és harmatszor is kössz

Nem tod honnan lehet leszedni?
Pontosabban fogalmazva bekell menni az üzletbe a Vigszinház mögött. Magam eddig 5x játszottam végig most egy kis szünetett iktatok be. Valoszinüleg megint lejatszom az ARX FTALIS nevü játékot. Ismeri valaki itt?

Ja és honnan lehet majd leszedni?
A munka nagy része még nyár közepén kész lett, azóta stagnált a dolog. Ha minden jól megy, akkor jövhéten küldöm HornOx-nak konvertálásra a cuccot. Onnantól meg már csak várhatunk😊
Jövõhétre lefordítod TELJESEN a Gothic1-et?????????

Látom türelmetlen vagy.
Bocsi, csak hétvégén kikapcsolódtam(Fallout2)
Most meg volt egy kis magánéleti problémám.
De azért nem kell idegeskedni.
Max jöv. hétre befejezem. Igérem.
Remélem nem köveztek meg.
Azt írtad: "Randal ELVILEG már dolgozik rajta..."
És itt az "elvileg" szón van a lényeg. Ez ugye testvérek között is a "nem biztos" megfelelöje.
Sosem lesz mán lefordítva egyik gothic sem

Már azt hittem, senki se fejezi be a Gothic1 fordítását.

" Válasz 'Hacker' üzenetére (#9000) "