Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem beszéltek más fordításról, csak félreértés történt. Jövõhétre akkor tényleg csináld meg mert már én is türelmetlen vagyok...persze csak kicsit.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

krob
Tisztelt Urak!
Tudna valaki ajánlani egy elérhetõséget Gothic 1-hez.
Nyálcsorgatva olvasgatom az elsõ rész hozzászólásait, de sehol nem találok letöltési helyet. Még boltokban is menéztem, de semmi.
Fizetõs helyen meg elvbõl nem kerestem, akkor inkább bolt!
Ha valaki tud egy jó lehetõséget akkor kérem jelezze!
Köszönettel!

Forditás közben én is találkoztam a koncertes témával, csak már nem emlékszem hogy hol. Ugyértem beszélt róla valaki valakinek. Konkrét mi?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Randal
Az a kép azt hiszem tényleg egy easter-egg. Van pár gothicos honlapcímem és azokon találtam sok-sok dolgot, amit anno a másik fórumba be is írtam, de senki nem vette a fáradságot, hogy megnézze.

Amúgy a kép a Gothic 1 zenéjét készítõ csapatot ábrázolja, valami német banda, a nevük nem jut az eszembe, de az rpg.dot-on van egy link hozzájuk.
Meg emlegetik is a játékban, hogy valamikor lesz valamilyen koncert.

Olvass utánna az angol nyelvû végigjátszásban vagy ott ahol a képet találtad.
Asszem a helyszín az Old Campben van, a vár fala melett valahol.

Amúgy a fordításból tényleg csak annyi hiányzik, hogy a maradék 200 sornak kijavítsam a helyesírási hibáit, no meg berakjam azt a pár mondatot amit Zoleecanak elküldtem és még annyi, hogy kicsit szebbé tegyem az egész szöveget. Ezt a munkát most hétvégén szándékozom összehozni.

Milyen egyéb fordításról beszéltek még???

Amúgy szerintem Hunnenkoenig most dolgozik és nõzik ezerrel😊))

Hacker
Jó jó persze persze. Vannak olyan képek is, amelyek csak hibával készülhettek. És én is felismerek rajta majdnem minden helyszínt. De az a táncos-hárfás-tûzköpõs-stb.-s kép.....na az hol van? Ó annyira megnézném élõben
DE NEM TUDOM HOL VAN

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Kurty
Na ez nem semmi... szerintem ez egy:

Hacker
Sokára...

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Na hehehe....

Hacker
Ok bakker. Most telt be a pohár. Mint a legtöbben tudjátok, végignyomtam a gothic 1-et. Éppen képeket, mitöbb SCREENSHOTokat nézegetek a gamerõl, és látok egy nagyhalom olyan helyszínt és cselekvést, amit sehol nem láttam. Ilyen az a hely, ahol van egy porond, és a poronon, énekelnek, táncolnak, meg hárfáznak. Körülöttük emberek táncolnak. Vagy Oric, harcol egy shadowbeastel. És ez csak 2 a többezerbõl. Nem hiszitek? Lessetek utánna ITT
A középsõ képrõl beszélek. AZ hol van?

Kurty
Mikor lesz MÁR GOTHIC 2 FORDÍTÁS:? egyébként nem kiabálok!

Kurty
Én azt hittem: Hunnekögin 😊 De egyébként szerintem magyarosítókirály 😞 , de nem az ha így folytatja esetlek 1500XP adó Swarcz König

Hacker
Én ebbõl is kimaradok

Hacker
Mondja már meg valaki mi az a...várj idézem:"Hunnenkoenig" ?????
Mert csak találgatok. Amikr elõször olvastam, azt hittem Hungaroling, de látom nem (és mit értessz azon, hogy mikor jelenik meg?)

Kurty
Amúgy 31.-es szintû vagyok, 115+ erõ, 68 ügyesség, 620 élet, 40 mana, Kard: Innos Haragja, Páncél: Lovagpáncél (legjobb), 54 óra játékidõ! Akik végigvitték a gothic2-õt
miért ne csináljunk egy versenyt, hogy mennyi idõ alatt????
Én 54:46, de még nem vittem végig má csak a fõszörny!

Kurty
Én már az Elõhalott Sárkánynál tartok, de nem tom leverni!
Nem is akar beszélni velem 😞 Miért? Habár nincs feltöltve az Innos Szeme,de a ku*** Dragonislandon sehol (a hajót kivévve nincs egy laborüveg se, a háón három van azokat már felvettem)nincs egy laborüveg se! Hol találok? Van valami kód hozzó? Pls hlp me!

De viszont így magyarát taki Randal, hogy le van forddítva. Teccik érteni?
Még ki kell venni belõle a hibákat, valami 30 ezer vagy nem tudom mennyit. De az ellen nem véd

Még nincs kész, majd jövöhéten. #9016

tibor16
Sziasztok, -Peresze a G1-re gondoltam. Felfüggesztettem a játékot, a fordításra várva. Persze a G2-õt is nagyon várom.
Kérdés, -a G1 fordítását, ha kész van, és már forgalomban is van, nem lehetne feltenni vhová, mert én nem vagyok pesti (Tatabánya), és mostanság nemigen megyek Pestre. Esetleg magánban nem kérhetném el? Nagyon megköszönném ([email protected]) Persze, ha kell megvárom, csak már tûkön ülök miatta...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Igaz. Ennyi halogatás meg kihagyás meg elhalasztás meg pihenés útán úgy látom már Randal kollegám sem mer egyértelmûen nyilatkozni...csak ezért voltam én is óvatos.

Az elõzõ neked ment.

Shaman
Okes teljesen mind1,mert a kommentem után bejelentkezett.
Szal így értelmetlen volt

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
G1 röl volt szó. Bár lehet,hogy te is azt nézted.Ahogy Randal írta lassan megy konvertálásra,s utána kész. (kb. jövõ héten)

zoozoo
Tud valaki valamit Hunnenkönigrõl?
Gothic2 gondolom ott áll, ahol abbamaradt 2 hónapja

Bandew
A teljes még nincs fönn.
Majd Randal értesít minket ha fenn lesz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
De az csak demo nem?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

DIEGO
A Gothic 2 -nél rajta van a CD-én mint ajándék. Ha érdekel akkor menjél be ebbe az üzletbe ott minden továbbinélkül megkaphatod. www.mandb.hu

ps. elirtam magam helyesen ARX FATALIS Egyébként a gothic2 sokmindenben hasonlit rá.
tibor16
Már fenn van???
-mert leszedtem, felraktam, de nemigen változott, legalábbis hol angol, hol magyar volt a felirat 😞((

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hacker
Randal! Te vagy a király!

Shaman kasztommal, már magyarul játszom végig a gamet.

Kössz, kössz, és harmatszor is kössz

Bandew
Én igen, de sajna még nem jáccottam vele. 😞
Nem tod honnan lehet leszedni?

DIEGO
Ahogy már irtam, az addon version minden towábbi nélkül megtekeinthetö söt mi több játszhato(ingyen) a következö cimen:www.mandb.hu
Pontosabban fogalmazva bekell menni az üzletbe a Vigszinház mögött. Magam eddig 5x játszottam végig most egy kis szünetett iktatok be. Valoszinüleg megint lejatszom az ARX FTALIS nevü játékot. Ismeri valaki itt?
Randal
ööö, izé, hááát.

user.sync.hu/randal

Bandew
ÉG ÁLDJA RANDALT!!!!!!!!!!

Ja és honnan lehet majd leszedni?

zoozoo
Suhéjj!

Röviden...

És megint:

Randal
A pontos megfogalmazás az, hogy sikerült LEFORDÍTANUNK a G1-et.
A munka nagy része még nyár közepén kész lett, azóta stagnált a dolog. Ha minden jól megy, akkor jövhéten küldöm HornOx-nak konvertálásra a cuccot. Onnantól meg már csak várhatunk😊

Bandew
Ez most halálkomoly????
Jövõhétre lefordítod TELJESEN a Gothic1-et?????????

Randal
Ja egyébként megjelent egy fajin kis dolog:

Gothic 2: Die Nacht des Raben vagy mi

Randal
Hali!
Látom türelmetlen vagy.
Bocsi, csak hétvégén kikapcsolódtam(Fallout2)
Most meg volt egy kis magánéleti problémám.
De azért nem kell idegeskedni.
Max jöv. hétre befejezem. Igérem.
Remélem nem köveztek meg.

Shaman
Elolvastam,és???
Azt írtad: "Randal ELVILEG már dolgozik rajta..."
És itt az "elvileg" szón van a lényeg. Ez ugye testvérek között is a "nem biztos" megfelelöje.

Shaman
Hát igen,ming Hunnenkönig,mind Randal eltünt valahova.
Sosem lesz mán lefordítva egyik gothic sem

Bandew
Akkor megnyugodtam.
Már azt hittem, senki se fejezi be a Gothic1 fordítását.

Csak Te! =)
Bandew
Csak én nem láttam Randal-t hónapok óta, vagy ti sem?

Hacker
Lehet. De szerintem nagyon szépen virít az a 9000-es a nevem mellett
" Válasz 'Hacker' üzenetére (#9000) "

Hacker
Ja már Shaman, felvilágosított. Akkor remélem megértetted. A nagymesterrel nem illik packázni 😊

Shaman
Heeee ez így nem ér! Én úgy gondoltam értelmes beszólásokkal érjük el!!!

Hacker
Hülyegyerek! Ha nagybetûkkel írsz, az azt jelenti, ordibálsz. MEGÉRTETTED!!!

Hacker
GYÕZELEM

Hacker
Megértetted?

Hacker
Barátocskám

Hacker
Shaman