Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Késöbb ugyanígy lehet majd javítani a sebzésén.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Amúgy lenne egy kérdésem, Beliar kardal mit kell csinálni hogy használható legyen?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Bár ez még csak a "sárkányvadászat" chapterben volt, késõbb nemtom addig még nem jutottam meert abbahagytam.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A Gothic 1 feliratos videóit már nem lehet sehonan letölteni? Mert sem a Randal honlapjáról, sem a Gamestarról nem lehet...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Shongi: Amúgy ha íjász akarsz lenni akkor légy számszeríjász azzal lehet igazán sebezni, ha meg harcos akkor egykezes mert akkor gyors is vagy nem csak nagyot ütsz és lassú mint a 2 kezes.
Mit ajánlanátok, mert én közelharcost akartam, de az íjak/számszeríjak képességait látva elbizonytalanodtam. Szerintek harcos vagy íjász/számszeríjász? Ha harcos 1 v. 2 ketzes fegykós??? please help ez nagyon más mint a régi
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Yang: Skandi- senior shao wari
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Max a mod(ok)ra lehet még várni.
Valami új hír a Gothicról.

Itt mindent megtalálsz (igaz németül, de azért ki lehet silabizálni)
Sziasztok mégegyszer, most vagyok az Addon helyszínén és ezek a küldik vannak hátra:
1: Metal Meander - Fortunonak vittem Green Noviceot és még kéne neki valami agyrefress
2:Temple Access megöltem mindenkit csak bementem a templomba
3:The Stones-Three Diggers beküldtem három csákányost oszt nem adja meg a küldit
4:The Assassination
5:Spy out Bandits
6:Advance Party of Water ha jól emléxem megtaláltam lance hullájat és semmi ha visszamegyek saturashoz, de az is lehet meg sem találtam! Na remélem tudtok segíteni, elõre is kösztök, helló
(Remélem mûködõképes verzió)
Ha megy szólok és ti is szóljatok ha kell !!!
1: Metal Meander - Fortunonak vittem Green Noviceot és még kéne neki valami agyrefress
2:Temple Access megöltem mindenkit csak bementem a templomba
3:The Stones-Three Diggers beküldtem három csákányost oszt nem adja meg a küldit
4:The Assassination
5:Spy out Bandits
6:Advance Party of Water ha jól emléxem megtaláltam lance hullájat és semmi ha visszamegyek saturashoz, de az is lehet meg sem találtam! Na remélem tudtok segíteni, elõre is kösztök, helló
Ha van ilyen akkor írjon és majd megbeszéljünk e-mailben a részleteket.