Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Nem tudtad, hogy a konvertálás nagyon sok idõt emészt fel? :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Beliar karddal el kell menni egy Beliar shrine-noz és áldozni neki max hp-t.
Késöbb ugyanígy lehet majd javítani a sebzésén.

Ottto
A beliar kardot odaadtam saturasnak, salz nemtom. Vidd el Xardasnak, õ mondta hogy "ó de hülye vagyok hogy odadtam, mert használhattuk volna"

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Shongi
Hát ja közelharcosnak a csonti nem nagy gond, viszont "távol" harcosnak meg a sárkik nem okozhatnak gondot.
Amúgy lenne egy kérdésem, Beliar kardal mit kell csinálni hogy használható legyen?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Ottto
Nem ellenfelek? Hmm...nemtom. Nekem a sárkányokkal addonba nagyon meggyûlt a bajom. Csontikkal meg orkokkal nemnagyon volt problémám. Pár vágás és feküdt mind.

Shongi
Hmm, a sárkányok sose voltak ellefelek, és nem is lesznek, sztem egy íjásznak😊 Én csak egy mostát utálok nagyon a shadowcsontikat azok közül is fõleg a nevesítetteket.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Át van már konvertálva a 100 %-os magyarositás????? Ha igen HOL????????

Kurty
Mikor lesz már az a szaros 100%-os magyarítás???

Ottto
Nem én! Megidéztem és néztem a mûsort.
Bár ez még csak a "sárkányvadászat" chapterben volt, késõbb nemtom addig még nem jutottam meert abbahagytam.

de akkor te is segitettél

Ottto
nekem 1 démon elég volt

Nem maradtál le semmirõl 😊))))

tibor16
Haq az Addon angolosítására gondolsz, -akkor bizti így van. Ha viszont van az ADDONnak!!! hu verziója, vagyis magyarosítása, istenbizonyleugrokatizedikrõl, -de rögtön, -mer akkor lemaradtam vmirõl.....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sok-sok kis goblin skeleton és a sárkányok sem ellenfelek már

Ottto
Az biztos! Társat kellett idéznem hogy kinyírjam õket 😊

50. szintig jutottam a kieggel. Elég lesz mindenre a tp. Nem lesz olyan tápos mint addon nélkül, de a végefelé már itt is csak a sárkányok az ellenfelek.

Ottto
Sztem lesz elég tp. Van annyiküldi+szörny amivel eleget szerzel magadnak, bár a játék lényegesenn nehezebb lett!

Shongi
Hmm, de ha minden többe kerül mint eddig és keményebb is a game hogy lehet olyan jó karikat csinálni mint a simában? Lesz elég tp? Én max 40-es lettem a végére az meg nem hinném hogy elég tp lenne.

Szerintem korrekt a fordítás (az addon-é) Simán el lehet igazodni rajta. Mondjuk van benne pár elírás, helyesírási hiba, amit még gyér english tudásommal is kiszúrtam rögtön 😊)

Hali!

A Gothic 1 feliratos videóit már nem lehet sehonan letölteni? Mert sem a Randal honlapjáról, sem a Gamestarról nem lehet...
tibor16
Sziasztok, -vagyok, rá- rá nézek a fórumra, a Gothic Addon is fennt van a gépen, csak most nem jáccottam vele egy ideje. Nekem kissé macerás a fordítása a gémnek. Megakasztja a játékmenetet. ASz'al azér vagyok... 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Igéretesnek tünik. Csak egyenlõre német 😞(......

Duzsuki
A kiegnél minden tulajdonság az erõsödéssel arányosan drágább lesz. Így van ez az ügyességgel és a többivel is.

Shongi
Hát a fegyvereket tudom, de ez úõgy látszik egy kieg. es NAGY FEKETE pont. Na mindegy, így má végképp nem tudom hogy közel vagy távolharcos legyek

Nem növelted együtt az erõvel vagy késöbb egyébként is drágább(nem tudom pontosan).Ugyan ez van a fegyvereknél is: ha az egyiket túlságosan megnöveled a másik kétszer annyiba kerül de így mindkettõ megnövekszik.

Shongi
hi, mért van az hogy 30 dexteritim van és ha tovább akarnám nyomni akkor már 10 pont kéne 5 dex-ért???

http://en.tagmt.devmode.de/index.htm

Kurty
Hát nekem a kieg annyira nem jön be, várom a magyárítás és kezdem elõlrõl 4-ed *-re! úgyhogy hornox siethetne!
Shongi: Amúgy ha íjász akarsz lenni akkor légy számszeríjász azzal lehet igazán sebezni, ha meg harcos akkor egykezes mert akkor gyors is vagy nem csak nagyot ütsz és lassú mint a 2 kezes.

Shongi
HI. Lenne egy kérdésem, a kiegben mien karival nyumoltuk?
Mit ajánlanátok, mert én közelharcost akartam, de az íjak/számszeríjak képességait látva elbizonytalanodtam. Szerintek harcos vagy íjász/számszeríjász? Ha harcos 1 v. 2 ketzes fegykós??? please help ez nagyon más mint a régi

Toughtful
Hiszem, ha látom - játszom -

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

De jó. Addigra már hazamegyek(remélem hoszabb i´öre mint 1 hétvége)

Yang: Skandi- senior shao wari

Esrohnoil
Pontosan, ha tanul még akkor szerintem még szeptemberben kész lesz a 100%-os magyarítás, letölthetõ állapotban.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kurty
Eza HornOx egy elég fura szerzet, emélekeztek mindíg rá kellett várni mikor készen lett x% fordítás akkor ez szerintem el is mondhatta volna Hunnenköenig-éknek hogyan kell de nemmondta, majd suliidõszakban biztos meglesz gondolom koliból csinálj, na ennyi csá!

Johnyy
yeah, meg tesszük ;D

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Bandew
Tom, errõl beszélek. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
Kész rég csak ujra kell konvertelni az egész anyagot,, a csávesz csinállja,, mostmár gyakorlatilag rá várunk

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Bandew
...ami elvileg már rég készen van.

+ a magyarosításra....

Ottto
jah, csak nincs mire. Már csak gothic3 lesz angolul.
Max a mod(ok)ra lehet még várni.

Vagyunk, várunk 😊)

Mivan mindenki eltünt??
Valami új hír a Gothicról.

Ha befejezted, esetleg leírhatnád magyarul is

http://www.yiya.de/games/gothic2/index.htm

Itt mindent megtalálsz (igaz németül, de azért ki lehet silabizálni)

Kurty
Nem segít nekem senki meghalt a fórum???? elvok akadva kijátszás vagy valami ha már nem segítetek 😞((
Sziasztok mégegyszer, most vagyok az Addon helyszínén és ezek a küldik vannak hátra:
1: Metal Meander - Fortunonak vittem Green Noviceot és még kéne neki valami agyrefress
2:Temple Access megöltem mindenkit csak bementem a templomba
3:The Stones-Three Diggers beküldtem három csákányost oszt nem adja meg a küldit
4:The Assassination
5:Spy out Bandits
6:Advance Party of Water ha jól emléxem megtaláltam lance hullájat és semmi ha visszamegyek saturashoz, de az is lehet meg sem találtam! Na remélem tudtok segíteni, elõre is kösztök, helló

Már megint kintrohadok németben Gothic nélkül :o(((

up 😊) (nehogy már süllyesztõbe kerüljön a topic)

GGeo
Na 76% a letöltés kivésem annak akinek kell ! 😊
(Remélem mûködõképes verzió)
Ha megy szólok és ti is szóljatok ha kell !!!

Kurty
Sziasztok mégegyszer, most vagyok az Addon helyszínén és ezek a küldik vannak hátra:
1: Metal Meander - Fortunonak vittem Green Noviceot és még kéne neki valami agyrefress
2:Temple Access megöltem mindenkit csak bementem a templomba
3:The Stones-Three Diggers beküldtem három csákányost oszt nem adja meg a küldit
4:The Assassination
5:Spy out Bandits
6:Advance Party of Water ha jól emléxem megtaláltam lance hullájat és semmi ha visszamegyek saturashoz, de az is lehet meg sem találtam! Na remélem tudtok segíteni, elõre is kösztök, helló

Kurty
Nekem mikor valaki (bocs hogy nem tom a nevedet)feltöltötte a Seneca FTP-re haveromnak szóltam és lekapta 10 perc alatt, na csá!

Shongi
HI lenne egy kérdésem, valaki akinek megvan a Gothic 2 kieg németül, nem tudná nekem átírni és postázni, cd+postaköltséget természetesen állnám, sõt...
Ha van ilyen akkor írjon és majd megbeszéljünk e-mailben a részleteket.