Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy az a baj, hogy volt egy levél Luciatól Elrichnek, és túl hamar adtam volna neki? (Leült a sátorban).
Mert egyik haverom akkor adta oda a levelet amikor már visszament a városba. És úgy neki továbbment a játék.
Szoval nemtom most mi van, már egész nap keringek körbe-körbe és nem haladok sehova.

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

Vatras adja, az elején, amíg nem teljesítem nem mehetek el az új világba, mert Saturas nem adja ide a gyûrût.

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

Johnyy
Melyik is ez a küldi, ki adja?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hi!
Tudna nekem valaki segíteni?
Az elveszett emberekrõl lenne szó (missing people).
Hogy lehet ezt a questet végigvinni?
Mert már az egész pályát körbejártam, mindenkivel beszéltem és semmi. Megtaláltam Elrichet is, csak nem jön velem vissza a városba. Please HELP!

Johnyy
mert elvileg aszonták valhol hogy a nekromácia sötét rendjébe is belépésem lehet

Alapból ugyanaz, de lehetsz még Vízmágusbarát vagy rabló-kalóz. Gondolom én

Yang: Skandi- senior shao wari

Johnyy
Ja emberek! mien uj karakcsör vagyon azadonban ,,?

Johnyy
EGyetértünk!!!!!! én bevégeztem mind a 3 karival és most már addonialázódni is akarok 😉

Takanohana
Én most már kivárom a 100% magyart, ha karácsonyig tart is. Negyedszerre végre minden egyes párbeszédet érteni szeretnék.

Kurty
Nembítam magammal felraktam a gothic 2-t és elkezdtem, igaz vagy fél órát játszottam de az is jó volt!! 😊

lwb
igaz multilanguage game nem? 😊

Akkor orosz alapjátékra rakd a kieget és máris a szöveg fele orosz lesz😊

Esrohnoil
De azért lol baze, h. németül szövegelnek benne, angol a felirat, én meg magyar vagyok. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

lwb
jáccál te is a némettel angolosítva, ahogy mi is csináljuk. 😊 a semminél jobb.

Ottto
De. Nem lesz 😞

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Semmi 😞(

Randal
Sziasztok!
Eh, ez jó lenne, mert még az 1-be is vbannak hibák és senki se tudja megcsinálni. pedig csak Perl kellene hozzá.
Egyébként semmi hír az angol kiegrõl?

Kurty
Nekem már nagyon nagy gothic hiányom van,de már megvárnám a fordítást. Amúgy valamelyik gamestarban az volt hogy 2005 nyarán lesz G3-om!! Na ennyi csá!

Esrohnoil
Akkor ideje nekiállnotok.
Készüljetek fel rá h. hosszú és pár helyen gondolkodni kell...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Johnyy
Köszesz! Sztem is! ,Yeah(aszem ja),bár még én sem jáctam, majd foook 😄

Ottto
Kis off:
Jó a logod Jhonyy 😊
Longes Jurneybõl van a csaj ugye? Jó játék, bár még nem volt szerencsém játszani vele

Sry az offért.

Ottto
nemtom hol tanítják, és azt se hogy mibõl lehet kinyerni. Ha tudnám már megmondtam volna. sry.

Johnyy
De hogy nézne már ki hogy egy középsulis magyar csávó felyleszti a gothicot, ha nem járnék suliba meg egy picit jobban értenék a motorkészítéshez, még meg is próbálnám.... höhö

Ohh értem.
Akkor 1 utolsó black ore kérdés: hol lehet megtanulni a kinyerését és miböl lehet kinyerni???
nah ez má 2 volt most már kussba maradok

Ottto
Lehet venni is, meg ki is lehet nyerni valamibõl.

több is van ? én csak egyet daláltam de ugy tünik akkor bennem van a hiba.

Ottto
Nemtok németül 😛PPPPPPPP

Ottto
Hú már nemtom. Magas szintû rúnákhoz kell az biztos. asszem a démonidézéshez keell egy, meg a holtak sseregéhez is.

Ottto
Azt merészlejék! Visszarúgom õket németországba ha nem adják ki PCre az biztos!

Internet, távmunka

Melyikhez??????

Johnyy
Én jelentkezek, de majd bejárok suli mellet németbe dolgozni!!!!

Esrohnoil
Egyébként azt hittem már csinálják...

Esrohnoil
Jelentkezzünk.

Ja. És majd megjelenik a G3 konzolon, németül 😞((((((((

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Ottto
Mágusoknak kell egyes rúnákhoz.

A black ore mire jó??
Csak mert van egy a kocsma mellett a zombis barlangban de nem igazán jo semmire csak elhasználható és akko szédülök mg belémvág a villám.

Shongi
Még egy kérdés, mire jók a black ore-ok???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Az a késõbb mikor jön el???
Ja és csak kétkezes verziója van, mert valami német oldalon az egykezesek között is szerepelt.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

gothic1
Csak beszelunk rola.

nah akkor lesz kieg fordítás vagy csak beszéltek róla?

Johnyy
EGyetértek

gothic1
ugyertem:
ketszer lehetett ugyanazt a jatekot eladni
(az ige lemaradt)

gothic1
Pl. a Kökörök (a stone hengek) eddig semmi szerepuk nem csak annyi hogy sok gyogynoveny nott ott. Most mar ezek tudjuk teleportok. 2) Khorinistol nem messze a fogadohoz kozel volt egy barlang ami elott egy szeker felborulva volt egy csomo cucc meg ver korulotte (ket "diszno"-val) a sima Gothic2-ben semmi nem utalt ra hogy ez jelentene valamit itt megtudjuk mi tortent. 3)Vagy itt van Dexter es a banditak, a sima Gothic2-ben franc se ertette minek vannak ott csapatostul, a kiegben megtudjuk.

Szoval szerintem a kieg ugy keszult hogy az eredeti Gothic2-t megkurtitottak, majd kiegeszitettek egy picit nehany extraval (balance-valtoztatas, extrabb cuccok) es igy maris ketszer lehetett ugyanazt a jatekot. 😊

Eppen ezert most sem ertem mi a francert nem tudjak kiadni angolul a kieget, egy amator csapat nehany het alatt leforditana angolra..

Johnyy
Engem is érdekel! CSak jó lenne egy oszan fordítás ami a kieget is fordítja, mondjuk az angolosítás textjeit ki lehet ne cserélni, csak hogyha tudod mivan akkor a kérdéses mondatokat is tod hogy annak idelyén erre a szövegre mit csinálltál így sokkal jobban menne,,,,,Jah nekem úgy is tetszett nagyon a gothic alapban, amúgy milyen ujj csatlakozási helyek vannak?

gothic1
Amugy eleg sok szovegeles van kiegben is ugyhogy nem ket perc leforditani, tegnap jutottam el oda hogy jatszok vele, elegge ugy tunik hogy kieg nem "utomunka" hanem egyszeruen az Gothic2 ezzel a resszel meg volt csonkitva, egy csomo dolog igy nyer ertelmet a jatekban... Ettol fuggetlenul tetszik, szerintem jobb lett.

Johnyy
Le kéne és bele is vágnék , épp ezért kéne tuddni hogy kb menyi tippre a szövi, csak azerszer könyebb fordítani ha már végigvitted a kieget és tudodmi a küldi és nem fordítasz félre

gothic1
Akkor gyorsan forditsd le haver, hogy ne kelljen keresni ketszer a konverter csavot! 😊))

Johnyy
Fiúk, menyi a kieg szövege pluszba, mert csak azért mert ha most konvertálják a 2-t akkor gyorsan le kéne fordítani a kieg szövegeket is és akkor a konverter csávó is most van és berakná aztis... nem? most ha majd késõbb le lenne fordítva a kieg is akkor megint lehetne konverter csávó után kutatni... nem?