Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert egyik haverom akkor adta oda a levelet amikor már visszament a városba. És úgy neki továbbment a játék.
Szoval nemtom most mi van, már egész nap keringek körbe-körbe és nem haladok sehova.
http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés
http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Tudna nekem valaki segíteni?
Az elveszett emberekrõl lenne szó (missing people).
Hogy lehet ezt a questet végigvinni?
Mert már az egész pályát körbejártam, mindenkivel beszéltem és semmi. Megtaláltam Elrichet is, csak nem jön velem vissza a városba. Please HELP!

Yang: Skandi- senior shao wari
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Eh, ez jó lenne, mert még az 1-be is vbannak hibák és senki se tudja megcsinálni. pedig csak Perl kellene hozzá.
Egyébként semmi hír az angol kiegrõl?
Készüljetek fel rá h. hosszú és pár helyen gondolkodni kell...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Jó a logod Jhonyy 😊
Longes Jurneybõl van a csaj ugye? Jó játék, bár még nem volt szerencsém játszani vele
Sry az offért.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Akkor 1 utolsó black ore kérdés: hol lehet megtanulni a kinyerését és miböl lehet kinyerni???
nah ez má 2 volt most már kussba maradok

Tehát folytatás várható ...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Csak mert van egy a kocsma mellett a zombis barlangban de nem igazán jo semmire csak elhasználható és akko szédülök mg belémvág a villám.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Ja és csak kétkezes verziója van, mert valami német oldalon az egykezesek között is szerepelt.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Szoval szerintem a kieg ugy keszult hogy az eredeti Gothic2-t megkurtitottak, majd kiegeszitettek egy picit nehany extraval (balance-valtoztatas, extrabb cuccok) es igy maris ketszer lehetett ugyanazt a jatekot. 😊
Eppen ezert most sem ertem mi a francert nem tudjak kiadni angolul a kieget, egy amator csapat nehany het alatt leforditana angolra..