Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
reménykedjél, hátha vki olyan olvassa, akinek nem csak hogy megvan, de még oda is adja neked

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én spec tegnap hallottam elõszõr arról, hogy van kieg

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csakhogy nem tudjuk, ha eddig nem derült volna ki

GGeo
Hát köszönöm az értelmesebbnél értelmesebb hozzászólásaidat THX.
Rendben megint arra kérlek benneteket hogy mondjátok meg hogy honnan tudnám letölteni ha ti fordulnátok hozzám efféle kéréssel ha tudnék rögtön segítenék.

Ja és hagyjuk ezt a "türelmetlen" témát már megmondtam hogy igen türelmetlen vagyok! 😊

Ja én is megvettem németül.-))

Mike at home
es akkor 21 perc utan, ugy kell csinalni, mitha mindenkinek meglenne, csak neked nem adnak oda

menj es vedd meg, ha ennyira kell

GGeo
Ez a hozzászólás tényleg sokat segített köszönöm !
De a viccet félretéve IGEN türelmetlen vagyok 2 hónapja vadászom erre a játékra 😞

Mike at home
azert eleg turelmetlen vagy, nem gondolod?

GGeo
Skacok tényleg nagyon kéne gothic elvonási tüneteim vannak !!! 😊

GGeo
Hi ALL
Lenne egy óriási kérésem !!!
Kérlek benneteket mondjátok meg hogy honnan tudom letölteni a Gothic2 kiegészítõjét!!!
Már nagyon rég óta kersem de amikor megtalálom kb50%-a lejön azt megszûnik a server !!!
Elõre is köszönöm és ha lehet mûködõképesz server legyen!

Mike at home
megvan, htx

Johnyy
Szemm van a gothic2 oldalán...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Mike at home
matadjunk annyiban, hogy probal 😊

Bandew
De õ most az 1-el játszik és ott az érc a fizetõeszköz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nem, már nem az Ore a fizetõeszköz, hanem a sima pénz.

War. War never changes.

Mike at home
igen, mar tapasztaltam, ezzel egyutt valahogy a Gothic2-ben jobban ment a harc, itt az 1-ben folyton ramaszik az ellenfelre, es a levegot uti

most egyebkent a kereskedonel szivok
a 2-esben ez is egyszerubb volt

itt a lila bizbasz a fizetoeszkoz?
es hogy teszek be belole mondjuk 10-et, mert vagy be tett 1-et vagy mindet

Ha a ctrl- megnyomod, akkor automatikusan mindig az ellenség felé fordul, és iylenkor néha ez forgolódásnak tûnhet, pl amikor a goblinok ide-oda szaladgálnak. Én amúgy az 1-et me ga 2-õt is így jhátszottam.

War. War never changes.

Mike at home
magyar nyelvu Gothic1 vegigjatszasrol tud vki?

Mike at home
telleg muxik az eger

Ottto
egér v. ctrl lenyom, nyomva tart, aztán jobb-bal-fel gombokkal kaszabolhatsz, le gombal védhetsz.
a forgást nemtom miért cssinálja. biztos be van kapcssolva valamilyen opció amivel ráfordul az ellenségre.
Esetleg botkormány/kormány okoz efféle hibákat de sztem a gothicban nem (még senki nem panaszkodott)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Mike at home
azt hogyan?

pl. 2-ben eger lenyom, es kaszabolhatsz, itt ctrl lenyom

de ez meg annyira nem is baj, az hogy elmegyek az ellenfeltol, illteve tulmegyek rajta, es folyton forogni kell, ez szar

Ottto
én az 1-et egérrel játszottam végig :o

Erdekes. En pl 20-30 perc alatt megszoktam az iranyitast, es eszre sem vettem, hogy nincsen eger😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ottto
Az 1-hez temérdek mod van, sajna németül pedig jók lennének
a 2-höz jött ki egy kiegészítõ sajna cssak németül, de egy "amatõr" csoport angolosította.
Készül a 2-höz egy modifikáció, ammi olyasmi mint egy mod csak itt a pálya is változik -> Trais of darkness (#12265) de ez is német és még nem biztos hogy lesz angol 😞

Mike at home
ez komoly? es angolul?

Esrohnoil
Nem az elsõhöz, hanem a 2.-hoz van. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mike
az add-on a gothic1-hez van, gondolom

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
na feltettem a Gothic1-et

nincs ehhez vmi peccs, hogy lehessen hasznalni ugy az egeret mint a 2-ben?
es hogy be tudna lockolni (vagy minek is hivjak ezt) az ellenfeleket? a nagy hadonaszasba mindig tulmegyek az ellenfelen, es utom a levegot, folyton forognom kell, mikozben utik a hatam, szal ehhez a harcrendszerhez en bena vagyok 😞

thx

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ottto
ehh....sry. Látszik megártott a piálás 😄 (szülinap volt)

Hat pedig pont a kuldetesek miatt jo a gothic.
Weapondealer: vannak szetszortan banitak, 1ik csoportnal lehet talalni 1 bizonyos gyurut, 1 weapon szalitmany rendelest, meg csomo bantits epee-t, odamesz az arushoz aki arulja, mondod h bekopod majd, beszelsz paladin quartermesterrel vagy kivel a kikotoben, ezutan vatrassal.
Missing ppl: Dumalsz a kalozzal, khorinis mellett, meg onar farmjatol lefele dexterrel, kinyirod, elolvasod a tole elszedett levelet.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

vigyori14
Nem nagyon tudok angolul ezért szerintem nagyon sokat fogok mostanában ide irni.
Hogy kell megcsinálni vatras küldetéseit?

Meg annyit hozzateszek, hoogy mar chapter 2-ben el lehet jutni az addon mapra, es nem kell atmenni a G1 mapra(valley of mines), hogy megold az addon mapra valo atjutashoz szukseges kuldiket.

Meg kell csinalni Vatras 2 kuldeteset, es Saturas ornamentes kuldijet is. (hatha ez segit: Vatras 1ik kuldijenel ott akadtam el, hogy nem olvastam el az inventoriban levo levelet)

vigyori14
És az uj helyinekre mikor lehet eljutni?

Az addon mapon lehet hozzajuk csatlakozni. Vizmagusokat szolgalo egyesulethez mar elobb lehet(talan kell is) csatlakozni(kozbe lehetsz tuzmagus, zsoldos, milicias). Azt hogy kesobb te is vizmagus legyel azt nem vagom hogy van, meg nem tartok ott😊

Azok vannak amiket felsoroltal, es az 6

vigyori14
Az addonban hol lehet csatlakozni az uj táborokhoz? fõleg a kalóz és a vízmágus érdekelne.

Ottto
Az 1ben 3 csoporthoz lehet csatlakozni (Régi, Új, Mocsár tábor)
Ja és az addonban nem 7 van? (Milica, Mágus, Zsoldos, Vízmágus, Rabló, Kalóz) A rablóban nem vagyok biztos

En ugy emlexem hogy csak 3 van. New camp, old camp, sweep camp. G2-ben is 3 van, addonban meg 6 ha jol szamoltam.

Mike at home
G1-ben nem 3 csoprt van, de sebaj

Talaltam is hamar szerencsere az 1ik addon templomfelesegben. Ez a geysir nem is tap annyira, igy hogy 75 mana kell hozza😞

galenius
ha valakinek kell a gothic 1 írjon
[email protected]

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Ottto
aquamraine-t fõleg az addonpályán találsz sokat.

Kosz, a varos felso negyedeben mar megvettem, abbol lett az ice block. Kolostorban meg nincs, es nem is volt sajna, pedig nagyon kene a vulcano😊) Nem lehet vmi elhagyatott banyaban talalni, vagy ilyesmi?

Ottto
lehet venni a kolostorban, vagy a város felsõ negyedében.

Hol lehet talalni aquamraine-t?

Maxius elõször próbáld ki nézd meg aztán mondj ilyen idiótáságokat.-tömören ennyi....(((

kicsit tömör voltam...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Esrohnoil
graf holt ua???

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ProSatanos
Hát
... sajnos a 4.8-as driverrel se mükx a gothic 2 😞
(Ati Radeon 9200 SE)