Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shongi
Az nem baj hogy kiírtottad õket, most újratermelõdik, min. 1

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

hi! a gothic 1-ben össze kéne szedni az ulumulu-hoz a cuccokat, de én már rég kiírtottam az összes mocsári cápát! most mit csináljak? üdv: Vortodox

Randal
Köszi a segítséget!
Kb. addigra leszek kész a G2-vel...remélem...

Randal
Ezzel lesz egy kis probléma.
Ugyanis az Angol G2 és a német G2 szövegfájlainak a mondatok sorrendje nem ugyanaz.
Szóval hiába lesz kész az Angol verzió, a német ugyanott fog állni...
Tehát jobb ha beszerzel egy angol verziót😞

nagyon forditas nelkul nem is akkarok en jatszani.
nemet verzios nekem a gotich 2 es nem vagom a nemetett
igy meg nem akkarok balfaszkodni

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Hi! Most vizsgaidõszakom van nekem is, de utána /feb. eleje/ szívesen segítek...
Randal
Sziasztok!
Elméletileg a G2-t tényleg befejezem jan végére.
Viszont az Addonnal nemtom mi lesz, hogy lesz, ráadásul tényleg szívesen veszek minden fordítói segítséget.

Ami yahoo-s mailcímet adtam, ott minden megtalálható, plusz Tusytól letölthetõk a progik.

Ha valakinek van kedve a fordításhoz az szóljon és megbeszéljük, hogy mit kellene megcsinálni.

Ennyi idõ alatt meg lehetett volna tanulni angolul :-))).
(bocs ez bunkóság volt)
Takanohana
Köszi, akkor tovább várunk és remélünk.

Röviden igen, mûködik.
HK fordítása csak VDF rendszerben fejezhetõ be, amit nekem nem sikerült írni, viszont találtunk rá programot, ami remélhetõleg jó lesz. Ha mégsem lenne jó, a fordítás akkor is elvégezhetõ, csak több munka lesz. Amit én írtam és teszteltem, az a szövegeket tartalmazó 3 állomány olvasása, írása, illetve a játékban való megjelenése.

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Takanohana
A tesztnek mi lett az eredménye? Amit csináltál az mûködik? Ha Randal is hadrafogható lesz, remélhetünk végre? Egyébként ezer köszönet, hogy magadévá tetted ezt a problémát.

Hunnenkoenig HornOx segítségével fordította 2004. márciusáig, majd HornOx eltûnésével a fordítás technikai akadályokba ütközött (nem lehetett visszaírni a lefordított szöveget). 2004 október végén nekiálltam a szükségesnek tûnõ állományok visszafejtésének, aminek tesztelésével december közepére végeztem. Randalnak most vizsgaidõszaka van, de szerintem minden fordítói segítséget szívesen vesz, és akkor hamar kész lehet a honosítás 😉

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mr_no_NaMe
Nemis tudom mióta,lassan 1 éve várunk a fordításra <#buck>
Elvileg Randal fogja, miután befejezi a G2 fordítását (én csak a fordításhoz írtam segédprogramot). December közepén nekem azt írta, hogy januárban befejezi a G2-t, és utána áll neki az addonnak.

Nem tud vki vmit a magyar addon fordításról?
Mr_no_NaMe
Jah énis eddig abban a reményben éltem hogy Orkföldi õr leszek de addigra már rég kirugdosnak😞
Takanohana
Jaja, csak csalással lehetett volna hozzájutni, mert mire kiérdemelhetted volna, addigra a Régi tábor bezárt, és át kellett állni zsoldosnak.

Mr_no_NaMe
Lehet így van...Én csak 1 csávón láttam,a várban szal ezt az armort a GI-bõl vehették mert marvin módba hozzá lehet jutni😊
(vagy akár normálisan is nem tom)
De a Gothic 1ben sosem kaphattad meg ezt az armort.Thorus nem engedte.-Legalább is nekem nem.-)pedig level 20 voltam már,de akkorra már csatlakoztam az uj táborhoz mert beomlott a régibánya és elkezdtek üldözni.stb. stb.

Mr_no_NaMe
Addonban lehet ilyen armorod ha bemész a banditáknál a templomba,ott van 1 ládában(Addon map).Egyébként Raven guard páncélnak hívják.
Gothic I-be is van ijen,ha a Régi táborhoz csatlakozol.
ez milyen páncél? Ugye a kiegbõl van?

War. War never changes.

hi! volt egy fx 5600-as videókártyám, ment is vígan rajta a gohic, viszont most az fx 5700-el nem mûködik, kiír valamit a sercegésrõl, és elmegy a kép! nem tudtok valamit segíteni? az alap felbontása a gépemnek 1024×768×32, 85hz, a gothicé 1280×1024×32, plz HELP!!!!!!!!!!

"Gothic 2 + Addonhoz kellene nekem teljes angol szöveg, mer már kiütést kapok a német szövegektöl. Honnan lahet pontosan letölteni.Elöre is THX"
1. http://www.worldofgothic.com/
2. (felül) Downloads
3. (balról) 'Gothic II' alatt 'Miscallenous'
4. (középen) Night Of The Raven Translation Mod
5. klikk rá, majd download (2.6Mb)
6. MOD telepítése, indításkor lehet választani (DEM, ENG)

Mr_no_NaMe
Szasz!!

1. The guardians of the dead
2. The warriors' caste
3. The priests
4. The warriors' caste
5. The scholars
6. The healers.
7. You can't know this answer
Szasztok. A Qharhodronnak mit kell válaszolni? Milyen sorrend be?

Johnyy
az nem kocsi, hem egy kolto által táplált húsbogár halotti kitinpáncélja

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Az a talizmán 20at véd a tüz ellen.Azt csak azért kaptad mert megmentetted öt az orkok ellen.El is adhatod.

Esrohnoil
Jó dolog a szerkesztési jog, mi? ;D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Remélem, most sikerül...
Mr_no_NaMe
Olyan bogár hol van???<#idiota>
Mr_no_NaMe
Vagypedig ide erre az oldalra teszed fel a képed<#dumcsi>
Esrohnoil
Túl hosszú a neved,... rövidebben is le lehet írni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

köszi...
Johnyy
kaptál karira vip reget, ugyhogy egy galériát létrehozol az acountodba, feltöltöd a pikcsört és belinkeled, és mi ámulunk

Nem tudod, h hova tudnám feltölteni??
Esrohnoil
Ezt senki nem látja rajtad kívül.
Saját géprõl nem, csak netrõl linkelhetsz...

Na, végül csak sikerült... Nem tudom, h megtalálta-e már vki, nekem ma sikerült.. <#vigyor>
Hi! hogy tudok képet beszúrni? /mer lenne vmim, ami esetleg érdekes lehet... /<#nevetes1>
vigyori14
én onnan nem tudtam leszedni. vmi más hely nincs?

Johnyy
de ott a német videok vannak,, nem??

Ottto
Sztem semmmire. Biztos jutalom valamiért, de erre a talizmánra már nem emléxem....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Johnyy
sztem magyarositasok portal!

vigyori14
Hy All.
nem tudjátok honnan szedhetném le a Gothic2 videoit magyar felirattal?

de nem az ulumulut kaptam még meg, hanem egy ilyen ork talizmánt, na za mire való? véd 20-at valami ellen...

ja tényleg... vettem egy inno3d fx 5700as videókártyát, és nem megy a gothic 1280×1024-es felbontásban!!! mi a hiba?? az fx 5700 essel ment ez a felbontás. Plz HELP! és bocsi, hogy nyaggatlak titeket! képzeljétek mi lesz, ha elkezdek gothic2zni😊))

Ottto
jah, viselned kell a hátadon.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Az ULUMULU arra van, hogyha nálad van nem támadnak meg az orkok.Azt hiszem nem elég ha csak hátizságba hordod elö is kell venni.

köszi! nagyon köszi! az a bigyusz amit az ork sámán adott, az kell? azt muszály hordanom?? thx: Vortodox