Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Ugyanis az Angol G2 és a német G2 szövegfájlainak a mondatok sorrendje nem ugyanaz.
Szóval hiába lesz kész az Angol verzió, a német ugyanott fog állni...
Tehát jobb ha beszerzel egy angol verziót😞
nemet verzios nekem a gotich 2 es nem vagom a nemetett
igy meg nem akkarok balfaszkodni
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Elméletileg a G2-t tényleg befejezem jan végére.
Viszont az Addonnal nemtom mi lesz, hogy lesz, ráadásul tényleg szívesen veszek minden fordítói segítséget.
Ami yahoo-s mailcímet adtam, ott minden megtalálható, plusz Tusytól letölthetõk a progik.
Ha valakinek van kedve a fordításhoz az szóljon és megbeszéljük, hogy mit kellene megcsinálni.
(bocs ez bunkóság volt)
HK fordítása csak VDF rendszerben fejezhetõ be, amit nekem nem sikerült írni, viszont találtunk rá programot, ami remélhetõleg jó lesz. Ha mégsem lenne jó, a fordítás akkor is elvégezhetõ, csak több munka lesz. Amit én írtam és teszteltem, az a szövegeket tartalmazó 3 állomány olvasása, írása, illetve a játékban való megjelenése.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
(vagy akár normálisan is nem tom)
Gothic I-be is van ijen,ha a Régi táborhoz csatlakozol.
War. War never changes.
1. http://www.worldofgothic.com/
2. (felül) Downloads
3. (balról) 'Gothic II' alatt 'Miscallenous'
4. (középen) Night Of The Raven Translation Mod
5. klikk rá, majd download (2.6Mb)
6. MOD telepítése, indításkor lehet választani (DEM, ENG)
1. The guardians of the dead
2. The warriors' caste
3. The priests
4. The warriors' caste
5. The scholars
6. The healers.
7. You can't know this answer
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Saját géprõl nem, csak netrõl linkelhetsz...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu