Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gothic 2 + Addonhoz kellene nekem teljes angol szöveg, mer már kiütést kapok a német szövegektöl.Honnan lahet pontosan letölteni.Elöre is THX

Ottto

Nekünk a Free Mine kell, oda kell bejutnod. Hogy kerülsz te a Régi bányába mikor az beomlott? Napersze már volt rá bug hogy ez megtörtént.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

bocsi, a régi bányában vagyok, és ott mindenki meg akar ölni. onnan menjek ki? és hol van a szabad bánya? esetleg msn? ([email protected])
Bye, és köszi!

CarajoEsp
Boldog Új évet!!!!!!!!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

drH
Nos, valóban, utólag már persze, csak az ember elõbb telepít Windowst és utána a Gothic 2 addon-t - azért az ötlet nem rossz :-)

Nem látom ott.Lehet én vaok vak.-)

www.worldofgothic.com Itt sztem megtalálod...
Nekem német verzio eredet. Honnan tok hozzá letölteni angol szöveget teljeset,Addonnal együtt.THX

tibor16
az SP2-rõl - sokáig pont a G2 miatt nem telepítettem. most viszont megtörtént, és érdekes módon a G2A megy TELEPÍTÉS NÉLKÜL!!! Azaz bennt hagytam a másik partíción, és indul - csak parancsikonokat köllött csinyáni... hehe

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Esrohnoil
ld. #13274. hozzászólás.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

GaVino
Üdv, a night of the raven-hez van magyarosítás, vagy angolosítás a német verzióhoz?

Ottto
Ott mindenkit meg kell ölni. Az ork akit keresel mélyen lent van a bányában, egy emelvényen ül

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

hi! a gothic 1-ben, melyik bányában van az az ork rabszolga, amelyik meg tudja csinálni az ulumulut? ott vagyok a szabad bányában, és az egyik ork se reagál, nem is beszélve arról, hogy mindenki meg akar ölni! bye: Vortodox

msn: [email protected]

Csak ezzel az egyel csinálja.De tuti azért, mert valami fent van a gépen ami nem tetszik neki és Én nemtom eltüntetni, mert nem engedi.Formatállás lesz a vége megint.Sajna.-(( De azé köszi mindenkinek a helpeket.

- A regisztrációs adatbázisban van olyan bejegyzésed, ami a "tlpelib.dll" programot akarja indítani, ami idõközben törölve lett, de legalábbis átnevezve, a hibaüzenet ennek hiányára figyelmeztet (ettõl még lehetne jó a CD olvasása).
- w2k-n LSASS.EXE van, lehet, hogy XP-n ezt ISASS.EXE-nek hívják (tehát tényleg rendszerfolyamatnak tûnik, és valóban nem lehet leállítani)
- a leállításnak egyébként az lenne a lényege, hogy utána kellene megpróbálni a VX2-s állomány kiiktatását, nagyobb sikerrel járhat
- egyébként más CD-vel is tesz ilyet, vagy csak ezzel? (Személy szerint a daemon tools használatát javasolnám - egy próbát az is megér)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sziasztok! 10%-ra tudom a kétkezes kardot a gothic1-ben és azt írjaki, hogy meste szint..Mi jön még, és mivel lesz jobb?

Hé! Én már megtanultam a leckét, csak másokat okítok.
Az svchost elég kritikus rendszerfolyamat, de le lehet állítani, és kezdõ júzerek ezt nem tudják kezelni

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Johnyy
akor ne tedd!! enyyi!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Kritikusokat sehogy sem lehet leállítani....
svchost-ot meg nem ajánlott...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Johnyy
ha a felhasználó (te vagy) a futatója akkor leállíthatod,, elvileg!!!

Meg a Windows feladatkezelöben nemtok kikapcsolni egy olyat hogy ISASS.exe-azt írja ki hogy ez egy kritikus rendszerfolyamat nem lehet leállítani.

Ezt irja ki a Windows mikor beindul:Kivétel történt,C:/WINDOWS/system32/tlpelib.dll,UMonitor,futtatása közben.Mi a fene ez?????

Johnyy
nem feltétlenül, a lagroszab az ha bezárod az expolert ienkor ujra kell indítani, sok esetben ez még nem rosz hanem jó, mivel kitisztítja a futó programokat a memóból

"de nem tudja kiiktatni egyáltalán semmi" - ez windows problémára utal. Win. feladatkezelõbõl (<CTRL><ALT><DEL>😉 a "Folyamatoknál" sem tudod õket leállítani? (Ha nem ismered a neveket, és "rossz" folyamatot állítasz le, attól (újraindításig) megfeküdhet a rendszer)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Uninstalláltam de semmi.Nekem olyan gondok vannak a gépen hogy valami VX2-eseket találl az Ad Aware SE Personal de nemtudja kiiktatni egyáltalán semmi.Mikor restartolom a gépet mindig ugyan azokat megtalálja az Ad Aware.Mi lehet a gond.2 hete volt formatálva gépem.

Teljesen uninstalláljam a tüzfalat a géprõl és ugy?Mert ha csak kiiktatom nem megy.SP2-es nincs fönt.Köszi a tippeket.

Hi! Köszi a segítséget, végülis Lares nem volt hajlandó beszélni velem a témáról, így kénytelen voltam megkeresni és megtalálni õket a Piramisnál... <#help> Viszont, most van 1 olyan problémám, h elfogyott minden varázsital, venni nem tudok senkinél, növény pedig vajmi kevés van és az is elszórva a pályán.. Mágussal vagyok, tehát ez létkérdés... Van vkinek vmi tippje? /akár 1 insertes cucc is megfelelne/ <#help>
drH
Köszönöm mindenkinek a tippeket, megvan végre az anyját... ;-) A tûzfalas megoldás jó ötlet volt - bár hogy mi köze volt hozzá, azt nem T1om... Szóval most van egy stabil SP2-es rendszerem, amin nem megy a Gothic 2 az addonnal, csak anélkül; feltelepítettem egy másik, régebbi XP-t is, SP1-gyel, cd-író programok mnélkül, minden egyéb nélkül, és elindult.. :-) Csak azt nem értem, még mindig, mi az istenért kellett ennyit szenvednem, más játékot már régen kiba..tam volna a francba, de hát ez a Gothic 2.. Szóval mégegyszer köszi mindenkinek, gondolkozom, hogy regényt írok errõl a kétrendstzeres - anyázós játékfelrakós tortúráról..

Ha XP-n van SP2, akkor vedd le, amíg felrakod a G2-t

Johnyy
iktasd ki a tûzflalat!! haveromnál is ugyan ez volt!! ha nincs akkor pass

barret
Vicces kedvedben vagy...Ennek a régi játéknak nehogymá' erösebb vas kelljen neki mint a Doom3-nak! Az szakít rendesen.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nekem az a gondom most hogy nemtom feltenni az eredeti Gothic 2est mert csak pörgeti a cdt a meghajtóban.Mi lehet a gond?Havernál ment a cd úgy hogy az nem lehet hogy a cd rossz.Elöre is thx

Johnyy
Mondjuk uj knofig!!!

barret
Hi! Nekem iszonyúan szaggat a Gothic1 Xp-n... Mit lehetne evvel csinálni? Peccs vagy valami kellene...Tudtok ilyet? Help!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Mr_no_NaMe
Ja,és még 1 vizi*uzi gyûrût is kellett kapnod ami a TE gyûrûd lesz!(kelleni fog majd a késöbbiekben)
Mr_no_NaMe
Ha megvan a levél és elmentél a találkozóra akkor kaptál 1 vizi*uzi páncélféleséget is!
Ha ez megvolt akkor beszélj Laressel (kikötõváros,kocsma környéke)és õ elvezet a barlangba ahol a vizitársaság van.Onnan már tudni fogod.
Johnyy
én sem! de elvileg ki lesz adva,, már dolgoznak rajta!!!

Hi! Segítene vki? Elakadtam az Addonnal, Vatras ideadta a levelet, amit Saturasnak kell elvinnem, de nem tudom hol találom meg a vizib*zikat... A találkán, ami a kocsmában volt, csak azt tudtam meg h kik tartoznak még hozzájuk, de azt nem h hol találom meg a mágusaikat...
Kár hogy nem adták ki angolul is a kieget...
nem értem miért érte meg így nekik

War. War never changes.

Faki
Az nem baj, azért copyztam be angolul <#vigyor>

<#taps>
Esrohnoil
Sajna alig tudok vmit németül... 😞

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Faki
Amúgy Boldog karácsonyt mindenkinek!

Faki
Nekem angolra van német téve. Aszondja becopyzom ide, hogy én mit csináltam, hogy menjen, aztán hátha segít rajtad:

STEP 0: Install another copy of Gothic2, in case you mess something up. COPY your savegames to some other place for now, for safekeeping! Install another G2 copy to folder, say, \Program Files\JoWood\Gothic II, that will do.

STEP 1: In System folder of your new G2 installation, rename the file vdfs32e.exe to vdfs32g.exe; rename the file vdfs32e.dll to vdfs32g.dll.

STEP 2: You need the included gothic.exe file now, to replace the english one. It's the one in the "1.30 exe" folder.

STEP 3: Install the Night of the Raven add-on. Make SURE you install it on CORRECT G2, if you installed the second G2 copy as in STEP 0 above!

STEP 4: Once "NotR" is installed, download and apply "NotR" patches:

-- Patch 2.5a
-- Patch 2.6

STEP 5: Once the patches have been applied, run, just in case, in that G2 SYSTEM folder the following file: vdfs32g.exe. Let it finish (green bar will flash few times) and, you're done.

STEP 6: Run G2aTT-G2TNoTR_v1.0.exe. The installer should autodetect your G2aTT-DNdR installation folder, if not, please press the Browse button and select
it by yourself.
To play without the CD, replace the original files with the ones in "G2_tNotR_2.6_.rar".

UNINSTALLING

Just run the G2aTT-G2TNoTR Uninstall.exe from your main Gothic II installation folder. That little program will do everything for you!

NOTE: The expansion voices and movies will be in German. Movie subtitles are being worked on.

Nekem eredeti van Addonnal együtt.-)Boldog Karácsonyt mindenkinek.

1ébként Boldog karácsonyt mindenkinek!<#taps>
Nekem angol tört van, és felment rá az addon => sztem nem kell eredeti német...
drH
Egyébként meg abszolút ide nem illõen kellemes ünnepeket mindenkinek, és tiszteletem azoknak a fanatikusoknak, akik itt mászkálnak ebben a fórumban ilyenkor is... :-)

drH
Hát nem tudom, rajtam kívül mindenkinek tört német verziója van? :-) Sokan feltették, legalábbius így visszaolvasva úgy tûnt.. nekem is sikerült már, de csak egy másik gépen, és azért vagyok mérges, mert a saját gépemre nem akarózik sehogyse...
Neked milyen verziód van?

Angolra eleve nemtod szerintem feltenni a németet-az valahogy nem lenne koser.vagy nem?