21229
-
sunmalac #14897 Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az addonban mennyi lp kell a Large Ore Dragon Slayer elkészítésének megtanulásához? 0-ról kezdve, tehát kovácsolás, plusz a kard...
thx. -
Szid #14896 Nu mi? Ezt a fórumot Ő is olvassa, vagy hova ez a nagy ömlengés?
http://shownomercy.com/
Válasz 'Szid' üzenetére (#14847)
-
sunmalac #14895 Melyik vagy Te?
Na jó, szóval nagyon helyes az asszonyság. -
sunmalac #14894 A nagyobb sebzést a legerősebb fegyvereknél éred csak el; 2k: 200, 1k: 160. Ez alatt nem érvényesűl... -
Szid #14893 Mármint a végigjátszásnál -
Szid #14892 Elöször kipróbálod a 2-kezest, másodszor meg az 1-kezest. :o))) -
Szid #14891 Képet kivenni a galériából hogy kell?
Ja , (szerény) amúgy tettem fel 3 képet magunkról -
sunmalac #14890 Az örök kérdés...
1kezes: kissebbet sebez, közelebb kell menni, viszont nagyobb a frekvenciája.
2kezes: nagyobb sebzés, messzebbről, kissebb freki.
A kétkezest a hátán viszi -> szigorúbb kinézet...
Egykezesből talán nagyobb a választék.
Tehát; a vak is láthatja, kétkezes. -
Takezó #14889 hmmm, én mivel kezdő vagyok valszeg valami harcosfélét hozok ki a karakterből, de: egykezes v. kétkezes fegyvert válasszak? :o -
#14888 Na majd alapjáték után nekiesek.Már csorog lefelé az addon. -
sunmalac #14887 Sokkal erősebbek az ellenfelek, és nehezebb a képesség pontok szétosztása is.
És persze ott van a csodás addon fölrész, ami egészen dönöjü.
Szóval életszagúbb, nem az a megyek és ölök tipus... -
#14886 Amugy ezt konkrétan nem várom hogy a mostani 17.szintem és az addon beli leendő 17.szintem miért tér el annyira egymástól.
Valaki elmondhatná! -
sunmalac #14885 Privi ment, sok sikert, welcome in real world... -
#14884 Angol felirat nem kell németes vagyok, legalább gyakorlom kicsit a nyelvet. -
sunmalac #14883 Német nyelvű, de van hozzá angol felirat. És igen, elölről kell kezdened, de nagyon megéri, hidd el nekem. Ha gondolod priviben megmondom honnan szerezheted meg... -
#14882 Ha jól tudom az addon német nyelvű igaz??
És ha felteszem akkor előlről kezdödik az egész? -
sunmalac #14881 Ja... Akkor vissza az egész, teljesen jól csináltad a bányalátogatást, 4. chapterben jogos a 17. szint, és öldd az orkokat...
Jó bemelegítő az addon játékhoz, ez itten sétagalopp, ne értsd félre, de ott (Raven-addon) 17. szinten kiröhög egy ork, nemhogy kettő. Egy ork elit pedig csak rád néz, és dezintegrál. Nyomd végig gyorsan, aztán varázsold fel az addont, az férfimeló. -
#14880 Nem tettem azt fel.
-
sunmalac #14879 The Night Of The Raven.
Az alapjáték elég kaki enélkül, ez adja meg a sava-borsát... -
#14878 Lol hagyad már ezt a visszaolvasást nem kell irni csak egyszer mondtam na :)
Addon ? -
Szid #14877 Ja igen, csak a páncélok tüntek el -
sunmalac #14876 És mond csak, az addont már végignyomtad, ugye?
(Valszeg le van írva lejjebb, csak nem akarom visszakeresni, emiatt ne kapd fel a vizet...) -
sunmalac #14875 Ja, danke.
Sengrath miért veszett el? Ott van a hullájánál minden...
(Vagy tévesztem valakivel?) -
Szid #14874 Enyhe SPOILER ??!!!!!
Hát megvertem majdnem mindenkit a városban (kikötöben)Hasznos a tüzesövarázslat, villámcsapás, tüzvarán és árnyékbestia-átváltozás. A 2. fejezetben megcsináltam a Adont, majd leirtottam az összes "ellent" a bányavölgyben (kivéve a sárkányokat). Pénzszerzés céljából eladtam mindent Sengrathnak, (páncéljaimat is) Ezek elvesztek, ígyhát kénytelen voltam megtisztíttani a banditák tanyáját(itt sajna kimaradt a Fortunós küldi )
Megcsináltam majdnem minden zsoldosküldit is még az 1. fejezetben, és csak utánna áltam be a Milíciához. Most hirtelen ennyi jut eszembe. Ja meg az éjszakai csontvázbuli. Pl még nemcsináltam meg a kriptás bulit sem. itt is összejöhet még ez-az. Már 40 napja kalandozom-amit a játék számol(a tiszta játékidöt majd megnézem) -
#14873 Akkor ti izombrutálul jól toljátok mert én a térképen amerre megyek sőt direkt bejárom az egész térképet hogy minél több szarost kinyirjak és eddig jutottam pedig már vagy 30 orkot is kinyirtam.
Meg sem tud sebezni 1 ork.2 már igen mert mögém kerül de már 2 sem ellenfél.
Na mindegy nem leszek egy nagy szintű lovag de ahogy nézem nem is lesz rá nagyon szükségem. -
sunmalac #14872 Hogyan jött ennyi össze, Szid?
Gondolom orkok már nincsenek a terepen, meg az addon, és newworld területek is üresek, de ez még akkor is nagyon szép teljesítmény...
(Nem kétkedni akarok, nehogy úgy tünjön, inkább csak a 'fogd a kezem, mester' szindróma...) -
Szid #14871 -
sunmalac #14870 Igen Szabolcs, éreztem én, hogy ez lesz a vége, ha leírom, hogy hanyadik szintű a karakterem.
Nu, és a többieknek hanyadik éppen?
(Tudom, Grebber már leírta, visszaolvastam, meg minden...)
Mondjuk a 47 egy picit tényleg magas, szorgalmas voltál, az tuti. Az egyéjjszakás csontváz írtás, meg társai. -
Szid #14869 4 fejezet 1 sárkány után 47-edig szint :o)) -
sunmalac #14868 Hát, nem tudom Grebber, én most vagyok a 2. fejezetben, 22. szintű (zsoldos), és megyek lassan bányákat látogatni (erő: 103, kétk: 50%, Beliar Craw).
De azért sem a kriptának, sem az ork hágónak nem esnék neki, talán majd tíz szint múlva...
Az addonos játék kb 35-50. szinten végződik, függően attól, hogy mennyire szorgalmasan vadászod le a lényeket. -
sunmalac #14867 Nem akartalak ennyire megizzasztani Manti, jól eldumálgattál most látom...
-
#14866 Átváltoztam varggá a kolostorba kijövet, -a gyorsaság miatt, beleugrottam a vízbe, hogy lerövidítsem az utat és elsülyedtem mint a kő... -bug, -azér egy vargnak illene úsznia... -
#14865 Meg lehet szokni, sőtt, ha elég sokat jáccol vele, rá fogsz jönni, hogy nem is gáz.. -
#14864 Jah ezt a pici elírást én is észrevettem... -
#14863 Ahhoz jó páncél és jó fegyver kell, cvagy az élőhalottas varázslat, amit csak az 5.-ben kapsz meg mágusként. Persze van varázstekercs is. Ezek nélkül nincs esélyed, mert van ott 1-2 árnyékharcos is ami piszok erős, még a sima G2-ban is. Amúgy kincsek vannak, a játék szempontjából nincs nagy jelentősége... -
#14862 Én is csak 1 hete kezdtem.
A harc az elején természetesen nehéz mert még gyenge a karaktered.
Én már az orkokkl teli hágon kaszabolok.
Ahogy elnézem most vagyok a 4.fejezetben és csak 17-es szint.A végére nem nagyon leszek 22 felett. -
Takezó #14861 hú, most kezdtem jáccani ezzel a gémmel, és nagyon bejött :) (tudom, le vagyok maradva)... harccal kapcsolatban amúyg van valakinek valami tippje? Én vagyok a láma, hogy elég gázosan megy? :D -
#14860 Kérdés: A zsoldosok tanyája melett hátul van egy temető van két gomb a házban vagy miben ami ott áll és kinyilik egy lejáró.
Na itt lent mi van mert az első láda kinyitása után vagy 12 csontváz előjött a semmiből és game over mert szarrá kaszaboltak?? -
#14859 Most néztem meg azt a leírást, ami fennt van az oldalon. Ott tényleg fel van cserélve, úgyhogy jogos. -
#14858 És ugye előtte van az a kör alapú terem, ahol vannak a kő testőrök. Az van a leírásban. Szóval csak annyi, hogy nem írtam le ezt a téglalap alapú termet, nem kevertem össze...