Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Összegyûjthetnénk.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szóval a 70%-osat folytatjuk.
itt keszvan a 100% magyarositas csak at kell konvertalni
es senki nem tudja 1,5 eve
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
cask sehogyan sem tudok lejutni es mar a 4. fejezet vegen vagyok!
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Szedd le az angolosítás modot a www.worldofgothic.de-rõl (válts át az angol szekcióra) vagy az rpgdot.comról.
Abba benne van hogyan telepítsd.
Kell hozzá a német 1.30-as patch meg a német 2.6a patch is.
1) Angol nyelvû gamehoz a német kiegészítõ passzol?
V. fele angol, fele német lessz?<#confused>#confused>
2) A 3. rész várhatóan mikor jelenik meg?
most akor döntsd el...😄
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
És meg kapom tõle, v. el kell vennem<#boxer>#boxer>
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
az elrejtett ládák közûl párat nem lehet csak kulcscsal kinyitni.
Hol találom a hozzá való kulcsot?
Ha nem találod meg, megkeresem, de most sajna nincs idõm, majd este.
Hurrrráááááá
Szeretnék 70 évesen a Gothic 47.-el játszani. Ez az a game, ami nekem maxra bejön 😊
A fordításért pedig: <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Mert megvan originál németül a G2+kieg.
Végre majd megérthetek mindent??
Tegnap vágtam le Ravent. Egész könnyen ment.Nemisvolt bonyolult eljutni hozzá.
Yang: Skandi- senior shao wari
Mindegy, majd csekkolom mégegyszer.
Lehet hogy egy kicsit csúszik a fordítás a vizsgák miatt. Sorry, de én se értek mindenhez.
Esrohnoil: Rohadt jó. Ilyen a kapitalista világ. Hurrá.
Amúgy hol olvastad hogy az angolt törölték? Az rpgdot.com-on ilyet nem írtak.
Egyébként meg miért nem csináljuk mi is azt amit a lengyelek?
A fordítás nagyobbrészt már megvan, már csak szinkronszínészeket kell keresni😊))
De azt énis nagyon sajnálom hogy nincs ott semmi.
Ez igazán a gothic 1el való több hetes gémelés után volt csak igazán rossz😞
Gothic 1eb az ork fal helyén erdõ,barlang,és persze a mocsári tábor volt...Mind1 ígyis 1 über top játék a gothic mind a két része😊
Legalábbis én az év játéknak szavaztam volna de ez csak az én véleméynem az enyém 1 megszállot Gothic fané😊)
Sikerûlt feltölteni a galériában az "ISSU" albumban meg lehet tekinteni.<#wow1>#wow1> Hát szóval ennyi van ott, meg a tenger, egy nagy vízesés, es kopár terület.<#sir>#sir>
Pedig azt hittem sok orc lessz, meg nagy csaták<#boxer>#boxer> DE NEM!!!<#rinya>#rinya>
Sg.hu\Fórum itt bejelentkezel és a bal oldali fórum menüben kikeresed a Saját galériát!Klikk rá,és már ott lesz hogy képfeltöltés😊
ez az msn címem is egyben, küldd el a képet, érdekel, mondjuk még a hothic1-nél tartok, és nem is tudom felrakni a képet😊 de érdekel!
Még új vagyok itt <#alien>#alien>
A Gothic2-öt ha minden igaz már végig vittem, szóval kinyírtam a csont sárkányt. Na mindegy, volna egy screenshotom amit meg is osztanék veletek, ha tudnám hogy lehet feltölteni ide.
A kép az orc barrikád mögött készült.
Szóval ha valakit érdekel:
1)Magyarázza el egy lajikusnak (nekem) hogy hogy tudom felrakni.
2)Adjon egy e-mail címet, elküldöm, és majd felrakja.
Utóbbi számomra egyszerûbben hangzik<#vigyor0>#vigyor0>
Lengyel kieg. megjelenik jan. 20-án.
Az angol kieg. viszont törölve lett, mivel minden erejükkel a 3. majd a 4. részen akarnak dolgozni. 😞 😊
Azt szeretnék h. a 3. rész angolul és németül is egyidõben jelenjen meg a tervek szerint karácsony környékén.
Hát pedig én aztán nem teszem fel a kieget ha ilyen hülye német karattyolás marad csak benne...
- ez így nem igaz, ezek ugyanis megegyeznek, a HornOx féle magyar verzió szövegének a sorrendje nem egyezik meg velük.
"Tehát jobb ha beszerzel egy angol verziót😞"
- ez is hülyeség, mert VDF-be kell írni a magyarítást, annak meg mindegy, hogy melyik verzióra kell mennie (lásd HK eddigi fordításának is mindegy volt)
- hogy valami pozitív dolgot is mondjak ma, Randalnak elsõ sorban a fordítás a dolga (vagy feladata, hobbija, stb. 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Egyébként a Gothic 1-et rengetegen játszák most, mivel melléklet volt a Gamestarhoz.
Elég sok segítségkérõ emilt kapok, és mindegyiknek a témája a Baal Lukor bug.
Mire befejezném a végigjátszás fordítását vagy valami kis egyszerû szösszenetét, állítom mindenki kijátsza😊
Scar kardja szakasztott mása a G2-es orkmészárlónak, de itt 85-öt sebez, nincs még egy ilyen jó egykezes fegyver végig a játékban. A számszeríja is a legjobb, amit a játékban végig szerezni lehet, tahát csakugyan érdemes Scartól ezeket minél elõbb elszedni. A nem speciális alatt az értendõ, hogy mindenki számára elérhetõ és használható, nem kötõdik sem céhhez, sem küldetéshez.
csak nehany bug van benne ugy
ha valaki tu valamit ijenrol az szoljon
Üdv: Vortodox
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.