21229
-
#15224 -biztos egy nem átgondolt pillanat, -ha akarnám a készítőjét is minősítheti (bocs), -tán mégse köllött volna.. -
#15223 Ne vegyétek sérétésnek,énis fan vagyok mégsem azért csináltam hogy kigúnyoljam a játokot és annak tisztelőit!
Csak ahogy elköszöntem Isgarothtól pont ilyen pózt vettek fel,lehetetlen lett volna kihagyni:) -
maxius #15222 ..ez nem igényel hozzáfűznivalót...de azért kapsz:
hogy lehetsz te ilyen? ez vmi gyerekkori betegség? de azért qrvajó! :D -
-
#15220 Miért nem megy a honlap? -
#15219 Magyarításokon megtaláltam, köszi a segítséget! :DDD -
#15218 Üdv, Gothic 1 magyar videókat keresek. Megvan esetleg valahol valakinek? Randal honlapján nincs, Gamestar honlapján nincs.
Ha van valakinek, akkor oldjuk már meg valamiféle fájlátviteli módszerrel, hogy eljuthasson hozzám is a világ legjobb játéka első részének magyar videója :))
szenksz :) -
sunmalac #15217 Ehhh, hogyan is vághatnék vissza...
-
#15216 Neem, elolvassák az aláírásod és tudják h. nincs gáz. :) -
sunmalac #15215 Vazze, levette az aláírását, most meg én vagyok a zavaros, mi?
-
#15214 Bocs h. megkérdezem, de te vmi tudatzavarban szenvedsz, v. ennyire luxus normálisan írni? -
sunmalac #15213 Azért ez úgy egyben kaotikus, a kérdéseddel, és az aláírásoddal...
Lehet azokhoz is csatlakozni, de megmaradtak a régi nexusok is. -
#15212 nálam megjelenik -
sanyiiiii #15211 nemigazán -
#15210 hi, nálatok sem jelenik meg a fórum logó? -
#15209 A kiegbe a vímágusokhoz lehet csatlakozni vagy csak az olyan min pl ha Haradhoz mesz + a tolvajcéb.
Mert én úgy tudom olyan mintha zsoldosnak vagy tüzmágusnak menék. -
#15208 A kiegbe a vímágusokhoz lehet csatlakozni vagy csak az olyan min pl ha Haradhoz mesz + a tolvajcéb.
Mert én úgy tudom olyan mintha zsoldosnak vagy tüzmágusnak menék. -
sunmalac #15207 Ja, 15010, ofkóz, szorri.
-
sunmalac #15206 Mindkettő igaz, ha Mr_no_NaMe által leírt megoldás nem müxik, akkor 1510.
Csak ügyesen... -
#15205 Lentebb nem igy van irva.
-
#15204 1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Gothic2_130_de.exe /X
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstall ljuk ezt a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá a krekket (ez egy rar)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell -
sunmalac #15203 Ha ez kérdés volt, akkor 1510.
-
#15202 Hol találom magyarul hogy kell feltenni a kieget mert átmentem ma a vizsgán :) és végig akarom vinni a kieget is. -
#15201 De el is indul,csak miután új játékot kezdesz hibaüzivel kidob a francba... -
#15200 Lehet volt már de most ilyen idegi állaoptba nem fogok keresgélni.
Ha felszenvedem a kieget akkor a Gothic 2 magyarítása nem megy fel? -
The Fugitive #15199 Vége!! :) de kár :( elég rövid szerintem, vagy csak túl sokat ültem itt? :) mindegy amire kijön a harmadik rész, biztos párszor ujrajátszom, még az is lehet, hogy előveszem ujra az első részt is. és közben hatalmas izgalommal várom a harmadik részt, hisz Xardas megmondta: "Még találkozunk!" -
rosti #15198 Az mindegy oda akkor is bejuthatsz csak zuzd le atillát az meg akkor jelenik meg ha 3 küldit mekcsinálsz Jora aranya vayg ilyesmi,de a többire nem emlékszem van még....
-
The Fugitive #15197 Akkor azt a tolvajcéheset már elbaltáztam, mert én nem Baltramnak vittem vissza a csomagot, hanem a másiknak. igy az ügy lezárva. majd a második végigjátszásra! :) -
rosti #15196 A tolvaj céhet keresed az a csatornában van lent és a kulcsot attilátol szerezheted meg (a vágigjátszásnál megtalálod a megoldást)klikelj oda.... -
The Fugitive #15195 bosper iját merre találom? sehogy nem találom meg
meg van a banditák vezére/fejese a kikötőben, és őt kéne megkeresnem Lord Andrenek. nah őt sem találom sehol. de már az ötödik fejezetben vagyok. és ez a két küldetésemet sehogy sem tudom megcsinálni. most vagyok ott, hogy a hajóra kell keresnem embereket. thx -
Goth #15194 szasztok, a test of fire-höz ugye egy üres rúna kell .. honnan tudok ilyet szerezni? -
Boroskóla #15193 Hi emberek, a Night of the Ravenhez angolosítást honnan tudnék leszedni ?? -
#15192 Van egy trükk amivel fel lehet 110-ig is nyomni. Ha ismered akkor bocs.
A negyedik fejezetben ork ezredes től el kell venni egy gyürűt amit ha felveszel 20-al lecsökken az erőd és így fejleszthetsz még huszat.
feljebb meg erőelixirrel nekem most az 5-ik fekezetben zsoldossal amulett és gyűrű nélkül 210 az erőm. -
#15191 Nekem is ez volt a véleményem mikor megnéztem a shotokat. :D -
#15190 szerintem az eredeti texturák jobbak.. -
#15189 Nem csak 90-ig lehet van sok aember aki növeli az erőd.
-
The Fugitive #15188 Hy!
erőt csak 90ig lehet tuningolni, és utána meg sárkányfűvel, vagy lehet 90több is? ha igen kinél meg hol? lovag vagyok -
#15187 Sztem pont németül az igazi a hangulata. Angolul meg nemhiszem hogy megcsinálják, elvannak most ők a G3-mal.
Bocs ha már tudjátok, de találtam egy HI-res textúrapackot. 95MB és elég ígéretes.
HI-res textúrapack
-
#15186 Gondolom német... -
#15185 Sikerült rátennem a kezem egy Collectors Edition-re, úgyhogy most végre végigjátszom az addont is.