Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
"ahol az ingyen sört osztják" Hmmmm....régi szép idõk 😊
Bandew
Az a bazi nagy kõépület a piac mellet (ahol az ingyen sört osztják), ott van az udvaron.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

grebber
Kéne egy kis help!
Sarah árui közé becsempésztem a papírt ahogy kérétk de nem tudok elmenni Lord Andréhoz hogy feladjam,mert nem tudom hol tartozkodik.Valaki tudja hol van?

Next PC upgrade: 2022

Esrohnoil
Amúgy meg az elsõ résszel érdemes kezdeni, mert a történet onnan folytatódik, ahol ott abbamaradt, meg sok szereplõnek már ott is nagy jelentõsége volt azok közül akik most újból felbukkannak.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Tényleg csira. 😊
Egyébként én 10 évesen is már inkább a szerepjátékok felé vonzódtam jobban. Bár nem tom ezzel hogy vannak a többiek.
Engem nagyon ki tud ábrándítani egy logikai törés a történetben, hiába csilli-villi vmelyik játék.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Nálam is ez van direkt megnéztem és nekem sem változik semmi. 😞

De amúgy egyre királyabb a game bár hülye fejemmel egyre több emberrel beszélek azt gyülnek a feladatok.

Tényleg a feladatok nem évülnek el?Jó tudom van amelyikre adott nap van de a többi?

Mostmár ahogy a régi gameket szedem elõ amikkel anno nem toltam (sajna) rájövök hogy én csak ezekszerint az fps gamekkel vagy grafikai szinten,mármint azoknál nem érdekel nagyon más csak a jó graf.

Gothic 2-be ugy ahogy van minden fasza.Vannak bugok de kit érdekel nem figyelek rájuk mert a game levonja róla a figyelmem.

Az elején tényleg ilyen csira az ember vagy csak én vagyok csira,mert 1 jó max 2 goblin nem ellenfél de 2 farkas meg mondjuk azok a röpködö akármik már kinyirnak?

Esrohnoil
Másnál is ez van ha felteszi a magyarítást?
Ha leszedem, akkor jó minden, úgy mint elõtte.

Manti
Az is bevélt módszer a copy protection error-ra, ha megszünteted az összes telepített fájl írásvédettségét.

Randal
sose szoktam😊

Konfigfüggõ.

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Uninstall SP2. Add/remove programs.
Már ha csináltál a telepítésnél backupot...
(ugye csináltál? <#bohoc>)

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Mi a baj az Sp2-vel? Nekem fent van és így is mûködik.
Randal
Felraktam én is az Sp2-es Xp-t, de nincs kedvem újratelepíteni.
Vhol írták, hogy hogyan lehet leszedni, ha valaki tudja szóljon légyszi.

Honlapkészítési pályázatra jelentkezõ?😊

Jó, jó, kicsit erõs volt... 😊
Az utolsó 150 hozzászólásban van a megoldás. Gondoltam logikus, hogy ha SP2-rõl van szó, akkor nem kell 97-ig visszamenni.

Inkább nem olvasom végig.Nincs rá 1 napom.<#zavart1>
A probléma megoldódott.Nem használtam a daemont és kiírtam cd-re.Így már mûködik rendesen.
Esrohnoil
Nincs mit. Egyébként ez engem meg esetleg mást annyiban zavarna, h. városon belül 100% körül szoktam állítani a látótávolságot, míg kint lehet nyugodtan 200 körül full részletesség mellett.

Esrohnoil
"Olvasd végig a fórumot" <#idiota>
Ugye nem gondoltad komolyan? <#vigyor3>
V. mégis? <#vigyor5>

Olvasd végig fórumot, és megtalálod. Vagy SP2 -t leszeded, vagy manuálisan csomagolod ki a cuccost.

Mindkét crack a system-ben van.És nem jó :-((
Javítva: copy protection error
A general protection error-ra mi a megoldás?
_Atti_
kicsit nehéz játék de nagyon hangulatos..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Hunnenkoenig
Ok, köszi!
Megnezzük

tibor16
Feltétlen olvasd a végigjátszást is. leginkább azért, hogy ne maradj ki semmibõl... Aztán lehet folytatni? a G1-el, mert hidd el,történetben försztklassz, és a grafikája is megállja még a helyét.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Esrohnoil
Nálam olyan bug van, ha felteszem az angol 1.31-es verzióra a magyarítást, akkor nem engedi változtatni a beállításokat, azaz engedi, de csak a panelon látszódik h. arrébbhúztam a csúszkát, a játékban nem változtat semmit.

Hunnenkoenig
Ha valahol talalsz leforditatlan dolgokat, akkor szolj legyszi! :-)

Az elejen a könyves pult es az alkimia asztal mar ismeretes, valamint a naplo kategoriainak a megnevezese is... a többire lennek kivancsi, ha meg van valami

grebber
Még csak a G2-vel.De ahogy elnézem nem 10-órás lesz a game.Még a városban vagyok és van egy csomo feladtom már szinte semmit sem csináltam még és már 1,5 órája tolom.
De megéri az idõt mert jó game ez.A Morrowind is jó csak az angol és no speak english 😞
Ezzel elleszek egy darabig.

tibor16
Az elején ne is nagyon akarj nálladnál sokkal erõsebb ellenfelet kinyírni, legalább is karddal. A varázslatok áthidalják ezeket a problémákat, ha meg nincs kerüld ki. Melyikkel jáccol? G2 vagy az Addonnal?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

CarajoEsp
ÁHHHHHH! Leszedtem és elkezdtem. Kész.... asszem mostmár biztos a bukás. Isteni ez a játék.😄 Nagyon nagyköszönet minden fordítónak.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

grebber
Hát nekem eme game végigvitele maga lesz a kéjmámor, mivel annyira béna fa.. vagyok hogy kb 100-adszorra ugrok neki de még mindig képtelen vagyok kinyirni az elsõ ember ellenfelemet 😞
Hát ott rohadjak meg hogy ennyire béna vagyok.

grebber
Kösz.Nem gond ugyis full az elején voltam 😊

Hunnenkoenig
Ja, es uj jatekot kell kezdenetek! A mentett allasokat nem fogja leforditani!!!

Hunnenkoenig
Mostmar az.

Az oldalamon ki volt irva mindig, hogy hany %-os...eddig 75-ön allt. Most elvileg 100% :-))

Hunnenkoenig
Felkerült a fordítás 100%-os változata!
Ez egy BETA verzió! Szövegszerkezeti hibák és magyartalan fordítások találhatóak benne, illetven néhány szó nem jeleneik meg fordításban
(pedig le vannak fordítva).

Ezeken a hibákon DOLGOZUNK és amint kijavítottuk öket, felkerül a FINAL verzió.
A készítök fáradozásainak tiszteletére kérjük, legalább egyszer nézzétek meg az elsö bevezetö videot :-)

Külön köszönet jár CHERY-nek, aki megoldotta a problémánkat és elkészítette ezt a verziót!

grebber
Most az úccsó üzikben szó van a magyarosításról.
Amit le lehet szedni az akkor nem 100%-os??

CarajoEsp
Nagyon szépen köszönöm. Sajnos Spanyolul lesz a kéttannyelv miatt ,de remélem így is sikerál😄

CarajoEsp
Azt komolyan képtelen vagyok😄 Szóval holnaptól elvágom a kábelt😄

Akkor most szorítsunk Neked,a játékot meg élvezzük helyetted?? :o)))

Yang: Skandi- senior shao wari

Esrohnoil
Egyszerû: ne szedd le addig. Érettségi után jó lesz az megünnepelni h. sikerült. 😊

CarajoEsp
Áhhh, mindegy. Holnaptól kikötöm az ADSL-t😞

CarajoEsp
NEEE NE TEDD FEL CSAK JÖVÕ SZOMBATON ,MERT NEM FOGOK TUDNI LEÉRETTSÉGIZNI! KOMOLYAN😄 ÁHHH

Remélem addigra hazaérek :o))
èrdemes volt várni <#worship><#worship><#worship>

Yang: Skandi- senior shao wari

Hunnenkoenig
Na, megvan a nemet fajl is. Müködökepes.

Egyelöre tesztelem es meg javitgatok benne.

Valszeg holnap felkerül a 100%-os forditas BETA valtozata.

Egyszer begignyomom es a forditasi hibakat es magyartalan fogalmazasokat javitom, aztan felkerül a 100% FINAL.

Mindenesetre holnap este (Szerda) lehet szedni a beta valtozatot :-)

Manti
Karaj <#worship><#wave>

Hunnenkoenig
Ugy nez ki, hogy Chery, egy magyar srac megoldotta a problemat!

Birtokomban van egy 100%-os hasznalhato fajl az angol jatekhoz! Sajnos nem tudom jatekban tesztelni, mert a nemet verzioval nem müködik, de Chery bevallasa szerint müködik es amennyit en tudtam belöle ellenörizni, valoban teljes!

Egyelöre a nemet verzion dolgozunk. Ha az is meg van, akkor teszteles es telepitö keszites! Aztan feltöltes.

Csak azert a varakozas, mert nem szeretnem, ha a vegen kiderülne, hogy valami nem müködik es anyazas lenne belöle :-)))

Szoval ha minden igaz, meg nehany nap es fent lesz, legalabbis az angol.

Ha a nemet nem sikerül ezen a heten, akkor felrakom csak az angolt es teszteljetek ti :-)))

Manti
Elsõre tényleg nagyon szokatlan, de hidd el, nagyon jó, ha már megszoktad. Se szeri, se száma az ütéskombinációknak, ezért kialakíthatsz magadnak egyéni harcstílust. Közelharc rulez! <#wave>

_Atti_
én is most kezdtem el..irányitás elég ratyi de amugy tetszik<#eljen>

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber
Iföközben rájöttem. 😊 kösz.

Nem elégg az egérgomb az irányíti(jobra balra gombot is használd közben....

grebber
Ne elkezdtem vele játszani.
Csak belenéztem most hogy milyen.
A harc kicsit nehézkes még nekem,mert az egérgombot nyomom és néha néha nem csapkod a kardal.
Nagyon jó kis game ez,nemis tudom miért nem keztem el hamarabb.