21229
  • Rash87
    Szerintem feleslegesa végigjátszás hozzá,bár ez csak az én véleményem.Mivelha kedved támad,akkor akármerrre mehetsz,nem kell a végigjátszáshoz igazodni.
  • W B
    Elég jó a végig játszás. Én annak hálla tudtam miről van szó
  • Rash87
    Okés,így szoktam csinálni!
    De a sok infot köszi!Megpróbálom!Már azért sok mindent értek!
    A GUID-ot meg el fogom olvasni,csak még nemvolt rá időm.Ma is este 9ig sulibanleszek:D Most isott vagyok,éshazaérésutánnincskedvem olvasniaguidot,inkábbjátszokfélórát :)Deazértvégigfogom olvasni;)
    Thx
  • nyikolaj
    2 dolgot ajánlok még:
    olvasgasd el a guide-t, NE a végigjátstást (arra nincs szükséged mert alap gothic 2-ben nem lehet elakadni)
    másodszor: olvasd/hallgasd végig mit mondanak és ne ecs-zd el a szövegeket, mert azokból mindent megtudsz...pl.: szádba rágosan elmagyarázzák hogy kell csatlakozni miliciához.
  • nyikolaj
    megérdemes megfigyelni a szörnyek támadási módszereit, s megfelelő taktikát kialakítani ellenük, minden szörny ellen egy kicsit másképp kell harcolni!
  • nyikolaj
    Rash magyar gamed van ahogy elnézem...elmondják ám mit kell csinálnod! Elmondják hogy juthatsz be a miliciába, no mind1, amennyiben elszegődsz vlmelyik mesterhez polgár jogot kapsz s ínnen zöld az úta miliciába: barrack -> Andre -> csatlakozás (a tolvaj bandát is elintézheted, kapsz xp-t érte -> ez esetben csatlakozás elöt kérdezd meg nincs-e gyorsabb megoldás, faggasd mi a gond s ekkor elmondja, s csak utána csatlakozz). Előnye hogy kapsz egy elég jó páncélt, no meg egy jó kardot is - ehhez egy egyszerű küldetést kell megcsinálnod.

Én amondó vagyok hogy akkor legyen 1kezes ha már ugy is azt kezdted el! Erő-re gyurjál nagyon, a kardforgatás ráér késöbb is! lvl 10-ig harmat gyenge a karaktered, szal addig semmi komoly ellenféllel ne akarj szembeszálni. Ahol a bégigjátszást találod a "guide" cikket olvasd végig - hasznos lehet (infok)

A harc során két szabályt ajánlok neked:
    1) egyszerre csak 1 szörny - persze idővel eléred azt a szintet ahol ezt már nem kell betartani
    2) mindig az ellenfél támadjon elsőnek (általában föntről, lefelé csapással támadnak -> védtelen a mellkasuk az első ütést simán beviszed ezzel megszakítod a támadását, s akár egy 2. ütést is be tudsz vinni, mire észbekap, komoly előnyre tehetsz szert ha hagyod hogy az ellenfél támadjon először) - idővel olyan erős leszel hogy ezt a szabályt ismellőzheted
  • Rash87
    Megint kellene egy kis tanács/tipp:
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/050919/Rash.JPG

Most így nézek ki,ahogy a képen.

Akkor most melyiket fejlesszem jobban? Egyet tudok,íjász nem akarok lenni :P
    Inkább az egykezest fejelsszem? De ahhoz ügyesség kell? Vagy erő? Hogy jobban hasson 1 csapás :)

Amúgy éppen annál dolgok,nem ugrik be a neve,valami B betűs :DD ahol prémeket kell vinni neki.
    Nah arról van szó,hogy akkor tuti belépjek a milicistának?
    Az mennyivel jobb?És mit kell csinálni,stb :))
  • Esrohnoil
    Én egyszerűen csak elfogadtam a levelet, aztán lecsukattam a gazt, aki mások helyét akarja kitúrni a piacon. :DDD
  • Hasse
    Igen, ezért praktikus az íjász. Pici egykezes is belefér a questek miatt, de nem kell túlzásba vinni.
  • Broafka
    akkor végül is nem kell más csak ügyesség meg ijjásztudásság (ezt szépen megfogalmaztam :))
  • Broafka
    akkor ijjász leszek :)
  • Hasse
    A sebzéshez az ügyesség adódik hozzá.
  • Broafka
    ügyesség kell a célbatalálásért vagy ügyesség kell hogy erősebbet üssön?
    mert a nyílpuska az erő alapú, legalábbis az Addonban
  • Hasse
    Ha elsődleges fegyver, akkor íj, mivel nem lehet egyszerre az ügyességet és az erőt is tápolni.
  • Broafka
    hát erősnek erős, de lassú is, vagy nem?
  • W B
    Nyilpuska!
    Az a legerősebb!!!!!!!!
    És nekkem az tetszik
  • Broafka
    igen, most végigviszem mingyárt varázslóval az Addont, aztán én is elkezdek íjjas vagy nyílpuskás paladint, a kérdés az melyiket szeressem?
    ki mit javasol? melyik a jobb?
  • W B
    Én Nyilpuskát szoktam használni Persze hajó a Páncsél!
  • Broafka
    na nyikolaj kivételesen mind 2 hozzászólásoddal egyet értek :)
    paladinnal vigyük végig legelején, de hogy kétkezes vagy egykezes, nem tudom, igazából az egykezesben az a jó hogy gyorsan támad és egész normális távolságban tud támadni, sebezni
    a kétkezesben viszont csak masternél kezdi el egykézben fogni a két kezes kardot, és normális sebességgel harcol masteren meg normális távolságot tart, viszont rookie-ban meg fighterben kicsit lassan és ügyetlenül használja a kardot
    én azt javaslom hogy ha mindenárom kétkezesen akarod végigvinni akkor inkább legyél zsoldos, és tanuld meg a kovács szakmát mert a legjobb kétkezes fegyver a zsoldosoknál van vagy másnéven sárkányvadászoknál...
  • W B
    Ja de azért 40re fejleszd az ügyességet! A NYilpuska miat...
    Jó havan csak disznek is
  • nyikolaj
    a sima gothic 2-ben kétkezes kardot ajánlok a milicistának, addonban viszont szigorúan 1kezest.
    ha ujat kezdessz s milicista pályát választod akkor állj be Harad-hoz, a miliciába bekerülni 5 perc, s onnan már könnyebb, mivel van egy jó kis páncélod már.
  • nyikolaj
    Rash legelőszöri végigjátszás esetén a milicista/paladint ajánlom, mert azzal az egyik legkönnyebb végigvinni, könnyen végigviszed vele, közben megismered mit,mivel, hogyan stb s utána kezdj ujat mással,mert pl egy varázslóhoz már ismerni kell a gamet...
    Én is tudom néha idegyesítő tud lenni, de összeségében hihetetlenül el van találva az egész játék! Ja és lvl 5-ös szinte NE akarj banditákat mészárolni mert erősebbek nálad...1X végigkell vinni hogy megismerd milyen szörnnyel kezdhetsz ki milyen szinten.
  • Rash87
    Ez jó ötlet,erre énis gondoltam :)
    Akkor a köv. lépés ez lesz...
    Most találtam egy barlangot,ahol zombik voltak :D Nekem való ellenfél,nem tudnak egyszerűen megsebesíteni,és ahhoz képest sok pontot is ad :))
    Csak játszok egy kicsit,és olyan hamar eltelik 2-3 óra.....:(
  • Broafka
    azt javaslom, hogy Bartokkal menjél el vadászni, (50 arany) és megöl neked 6 farkast, aztán mentsél, mert rendesen lesebezik szegényt, aztán kinyr egy nagy szörnyet (shadowbeast) majd egy orkot is és így egy csomó küldit megcsinál neked
  • W B
    Pubik olvasd ell amit irtam....
    Hasznát veheted!
  • Rash87
    Hát megpróbálhatom :))
    De kicsit idegesítő a játék... de azért csak belejövök...
    Az idegesítő,amikor mész előre,ottvan egy tolvaj,vagy zsivány :)
    És akkor állandóan megöl...
    Most vagyok az 5ös szinten,de nem tudom megölni....

De most megszopattam,mert elcsalogattam a város bejáratához,ahol a lovagok vannak :D:D Így könnyebb volt legyőzni... ;)

Bár még mnidig szenvedek a játékkal,mert azt a 500 aranyat szeretném majd kifezetni.. mert így semmit se tudok eladni.
    Újat meg nincs kedvem kezdeni,ez is nagyon hosszú idő volt,még idáig eljutottam :) Úgyhogy marad ez.
    Azért köszi.

Amúgy még valami,hogy hol található az a 4 farkasprém?mert már sok helyen jártam,de sehol sem találtam...
  • W B
    Én mesternek Harradot ajánlom...
    Tanuldmeg a kardott nálla És meny Onar Farmjára ott benettől Dögrevehetted magad ércel... De ugy vásárlás megvetted Az ércet a vasércet hagyd egy pollanat radolgozi és ujra vegyél vasat. Egy jó idő mire megkovácsolod de Meg éri! Én az elején 1100 Aranym volt Így felnyomtam 10 000 Aranyra . A kardokat Harradnak adel!
    Szépen fizet érte
  • Broafka
    a másik meg, ne idegeskedj egy játékon, ha idegeskedsz rajta, akkor inkább ne játsz vele, jó játék, nagyon jó játék, csak ki kell ismerni, adok egy tanácsot neked, szerintem könnyebb lesz vele, bár már egyszer leírtam ezt, de mind1:
    ha sima G2-vel játszasz akkor nyílvan neked is van egy olyan hiba a játékban hogy ha átállítasz egy kontrollert, akkor (egy normális játékban eltűnik onnan ahonnan elállítottad) nem tűnik el, szóval, állítsd be hogy a TURN RIGHT legyen "A", a TURN LEFT meg "D", ha jól emlékeztem akkor így a STRAFE RIGHT és a TURN RIGHT-nál is ugyanaz lesz: "A" (értelem szerűen a LEFTnél meg D) és akkor kicsit érdekesen fog mozogni a karaktered, de ha kivan jelölve egy szörny, és nyomod az "A"-t akkor forog körülötte, és ha kattintasz akkor támad is (ha ezeket nem állítod be akkor csak forog körülötte, de hiába kattintasz nem fog támadni)

első hallásra kicsit hülyeségnek hangzik amit írok, de hidd el hogy könnyebb lesz, én ezzel a teknikával 4-es szinten tudtam trollt ölni
    az a baj hogy Addonban már kijavították ezt a hibát :(
    de ha felteszed a normál G2-t és beállítod a simában, majd felteszed az Addont, akkor megmarad ez a kis hiba :)

bocs ha hosszú voltam
  • Broafka
    figy, javaslom hogy kezdjél egy újjat, amúgy meg Canthar küldiét úgy lehet megcsinálni, hogy odaadja a levelet, és azt szépen eladod Sarah-nak, aztán mész Lord Andréhoz akinél beköpöd Sarah-t (Vigyázz nehogy véletlen Canthart köpd be) ezt válaszd:
    the merchant Sarah is selling weapons to Onar
    és akkor nem lesz gondod a kereskedőkkel, amúgy meg sima G2-ben én nem nagyon használtam a kereskedőket
    addonban kicsit több szerep jutott nekik
  • Broafka
    hát nem? :)
    amúgy a Bosper dolog az inkább tapasztaltabbaknak jön be, mert az elején tényleg nem fogsz vele sok pénzt keresni, de a vége felé egy regimentet lehet
    lopkodsz?
    zsebmetszéssel (pickpocket)?
    remélem nem nyírtad ki Attilat :)
    sok jó dolgot lehet tanulni a tolvajcéhnél, és akkor nem látnak olyan szívesen ha kinyírod attilat, bár, ízlések és pofonok
  • Rash87
    Húh,ennyire még nem idegesítettem fel magam egy ilyen **** játékkal.
    Persze,hogy néam mindenki erősebb....
    Meg persze hogy nem lehet sehol sem pénzt szerezni...
    Meg a másik köcsög is a farkas prémért ad jutalmat,másért nem...
    Persze h farkas sehol.

Meg persze,hogy 500 aranyat kell fizetni annak a csávónak,aki terjeszti h rab votlam,vagy micasoda.Örülök ha van 100 aranyam....

Ez a játék KAMU!
  • Rash87
    És hogyan lehet még több pénzre szert tenni? :S

És még annyi,h most a városban lopkodok, :D
    Itt az a lényeg,h ne vegyenek észre?
  • Rash87
    Hát akkor jó nagy hülye voltam :((((

De már mnid1 sajnos
  • nyikolaj
    Azzal hogy elvállaltad hogy összegyűjtessz 6 farkas prémet, ezzel még nem szegődtél el...a 6 prém összegyűjtésével csak megnyílik elötted a lehetőség hogy elszegődj Bosperhez.
  • nyikolaj
    elszegődtél már valamelyik mesterhez? ha igen, akkor már nem válthatsz! Amugy a fogadó közelében egy elhagyatott vadász tábor (elöző vadászok elmentek csak 1 embert fogsz ott találni) egyik sátrában van több farkas bunda is.
  • Rash87
    Hogy lehet munkát váltani?
    Mert ez a prém szerzés nem jött össze.....
  • Broafka
    a szvsz= szerény véleményem szerint
  • Broafka
    ööö, persze, én is szeretem a játékot, én nem is azt mondtam hogy csak az öldöklés jó benne, de xp-t azért a többségében onnan szerzel, bár mondjuk később már csak dumálgatásból lehet jó xp-ket szerezni
  • Hasse
    Na igen, ebbe mindenki belefutott anno:)
  • nyikolaj
    Peterson2000! Szerény Véleményem Szerint = szvsz