Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manti
Privi megjött. Szóval csinálsz egy parancsikont a Patch-re, rákattintasz a tulajdonságokra, és Cél mögé (elérési út) mögé írod a /x -et. Ha ezután elindítod a parancsikont akkor egy lista fög kijönni, abból kiválasztod csak a Gothic2.exe-t, ok. Kikeresed a Gothic 2 system könyvtárát, és ok.
Az "ez a kieg" pedig maga az addon 😊 Zöld? 😉

PAYNE
nem értem. most akkor mi van???
(A service pack 2 nincs a gépemen ha erre gondoltál)
1. megvan felvettem a gothic 2
2. nem értem hogy mit kell csinálni a peccsel (ha kiválasztom azt a helyet ahol a g2 van akkor nem lehet továbbmenni) de amúgy se
3. ezt meg végképp nem értem
4. milyen kieget installálunk fel?
5. 2.6 os peccs értem
6. ezt is meg fogom tudni csinálni
7. dettó

akkor felvettem a G2 nincs megkrekkelve, és hogyan tovább???
(bocsi hogy ennyire értetlen vagyok! 😊 )

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Manti
Elõször is le kell szedned a géprõl a Sp 2-õt (ha rajta van).
Aztán:
1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Gothic2_130_de.exe /X
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstall ljuk ezt a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá  a krekket (ez egy rar)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell

Manti
Köszi hogy szóltál, a java scriptek miatt van. Már elküldtem egy ideje a normális html-t Hunnenköeing-nek, de a magyarosítás miatt valszeg elfeledkezett róla. Szóltam neki.

Megveszed az eredetit :o))

A válasz itt van valahol a fórumon, átnézed az utolsó cca.300 beírást, biztos megtalálod

Yang: Skandi- senior shao wari

PAYNE
jó de hogy kell telepíteni??? segítsen már valaki!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

reménytelen
Én megvárom az addont angolul... ez is egy megoldás, csak türelem kell hozzá, de az eredmény mindenképp jobb!
PAYNE
ja és az a lap ahol van valami leírás az nem jön be a neten nekem!

PAYNE
helló mindenki!

Megszereztem a gothic II addont. hú de jó mondom irány a gothic 2 (felveszem)
meg krekkelem meg minden és utánna ugrok neki az addonnak. azt is venném fel de mikor kiválasztom a mappát
ahova a gothic 2 telepítettem nem lehet továbbmenni, mert nem tudom nyomni az elõre (németül) gombot.
Most akkor hogy vegyem fel??

Van egy másik cdm amin rajta vannak a szökséges peccsek, (g2addon-2_6,Gothic II - Patch 1.30 (deu),meg az angolosítás) mondom megpróbálom azokat de nem lehet a peccseket felrakni!!
Ha telepíteni akarom az addont,vagy peccset akkor valamit gagyog németül de egy szót sem értek belõle.
Na most akkor hogy a tökömbe vegyem fel???
Az a baj hogy meg crackeltem???
Valaki legyen szives magyarázza el hogy, hogy telepítsem! köszönöm!

Az az alap. Utánna a vadonban élö vadászok megtaníthatnak fogat,karmot,szívet,fullánkot,szárnyat, agyarat,szarvat,pikkelyt,vért......kiszedni.
Spoiler ........................

Gaan-Bengar farmján - fogak,légy -szárny és -fullánk,sárkányrablószarv
Grom-Onar farmja közelében Fogak,szív, árnyfutó szarva
Talbin - Bányavölgyben
Gestath - Bányavölgyben
Grimbald - a fekete trollnál. légy -szárny és -fullánk, bányféreg csaáprágó és páncél

grebber
Azti elkedtem elölrõl és ha tehetem és rátalálok helyekre mindenhova bemegyek találtam olyan helyet még a game eljén ahol szinte egy varánusz csorda tanyázott mondom tesztelem hogy mennyire erõsek HÁT ELÉGGÉ. 😊

Ja és igy könnyû volt a városig a 3-as szint,énis nyirbálok mindenkit akit lehet nekem is meglesz simán.

Next PC upgrade: 2022

_Atti_
ezt hgy érted hogy minden vadászati dolgot? nem csak egy ilyen képesség van,amit megtanit a mester?

amugy én második szinten érkeztem a városba

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
nem vittem magammal semmi potiont kaját is csak keveset..pont esteledéskor értem át és még vihar is volt.. megküzdöttem a várbajutásért rendesen😊

lehet amugy kapni vhol iránytût?

Miért nem nézed meg a végigjátszást???

Kurty
A piactéren 1000 aranyig áldozhatsz és 20x ha ötven arannyal mész nekem ebbõl kb 15x 5 életerõt adott szal már 20-as szinten 460 élet kb. Amúgy sok xp-t még a zsebmetszéssel lehet az elején szerezni nekem ez bevált!!!! Most voltam a Razorhunt küldinél és kinyírtam vagy 10 razort és akkor visszamentem Greghez és nem csinál semmit! Mit kell csinálni??? Nem teljesül a küldetés és bosszant

Ha van valami kérdés, sóhaj...

Esetleg tanulj meg minden vadászati dolgot, börlenyúzást. Vagy álj be kovácsnak.
Kalandozhatsz persze 2odik szinten mindenfelé, de minek. a városban simán lehet még 3 - 5 szintet lépni az elején küldik teljesítésével. Pénzt is hoz, esetleg a csatangoláshoz meg kérj segítséget Lestertöl.
Van egy csomó jó trükk......

Na jó egyet mondok : Daron, akit a piacon találsz meg- tüzmágus, Ha adakozol 50 aranyanként, érdekes "dolgokat" fogsz tapasztalni :o))

grebber
Ezt a torony lábánál található barlangbejáratot kihagytam de már mondtam ezt.
Majd visszamászok azt megcsinálom.Idõ kérdése és belejövök remélhetõleg.

SPOILER

Sima G2
Az 1 szintlápéshez elolvasod az összes konyvet Xardas tornyában, lemész a torony lábánál található barlangbejáraton keresztül a rejtett völgybe( kiirtva minden goblint, fiatal földrablót, farkast, patkányt) , majd visszatérve a városbavezetö úton farkasok, + Lobart küldijei, út a városba (földrablók, legyek, farkasok, goblin) TUTI 3. szint

Akkor ha már baindult kezdjek el
SPOJLEr-ozni?? :o))

A feladat úgy szól, hogy verj meg Sylvio 5 embere közül legalább 3at.
Namármost Festernek segítesz kiirtani a földrablókat, majd miután megvan a küldi levered a barlangban ( ö a leggyöngébb)
Rod- ha van legalább 30 eröd teljesítheted a kérését megfogod 2kezes kardját- és azon nyomban megvered. Majd mint ki jólvégezte dolgát visszaadod a kardot :o)))
Raul - párbajban leverhetö szájhös. ( a feladat kezd nehezedni )
Sentenza és föleg Bullco nehéz kérdés. De tüzlabda, meg csalogatás, majd az utolsó kis életcsík kézifegyver leverésével meg sok anyázással kivitelezhetö. Na majd ezután menj vissza Jervishez. Nagyon fog szeretni :o)))

Napersze mindezt nem 2-odik szinten

grebber
Én szereznék csakhát elõbb pénzt kéne szerezni.
A Taverna-ba vettem bõrvértet.Az is 250 volt.Azt most van kb 50 aranyam.
Majd idõvel belejövök remélem.

tibor16
Sziasztok. Eeeez iigeeeen. Beindult a topik. Hogy ne kedvetlenedj el, megmutatom milyen ha munkában az ork slayer....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Esrohnoil
"Khorinis, a sziget: A Gothic új túlélõsója minden csütörtök este az ön PC-jén..." <#vigyor3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

_Atti_
fuhh,ez a bányavölgy tiszta survivor😊eljön majd az idõ ebben a játékban amikor egy orkot le tudok csapni vagy mindig bujkálni kell?😄

Esrohnoil
Szerezz jobb vértet (v. vmilyet ha semilyen sincs még), fegyvereket.
Ajánlom Lobart farmján a gazdától kérdezõsködj ezirányban ha még nincs vérted. (Ha együttmûködsz velük, még az árból is alkudhatsz, és közben fejlõdhetsz is.) Ha van vmi akkor meg a városban a kereskedõk vmelyike, esetleg a tavernánál tudnak neked segíteni készségesen jó pénzért.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Tehát akkor nem lehet használni harc közben jólvan csak ezt akartam tudni.Mert mire elõveszem meg használnám már szétrágtak a vadállatok.

Esrohnoil
Úgy mint harcon kívül meg a valóságban: tárgyak elõszed, gyógyital kiválaszt, aztán elfogyaszt. Legalább valósághû, nem csak nyomkodod a H-t. <#ravasz1>

grebber
Tudom hogy vannak ezek,de harc alatt hogy tudom használni?

Esrohnoil
A gyógyító varázslatokat kihagytam...

Esrohnoil
Ja, Xardashoz mindig visszamehetsz aludni, az visszaregenerálja az életerõd, meg ugye vannak gyógyfüvek, gyógyitalok amiket összeszedsz.

Esrohnoil
Esélye nem nagyon van, de a vandál azért a birkát leöli a fél szelet húsáért. <#vigyor5><#wink>

grebber
Bárcsak viccelnék.
A városig amit öltem 1 birka 1 másik állat 3 goblin +1 csávó.
És nem nagyon állok le harcolni mert mindig többen vannak és esélyem nem nagyon van.

Bandew
Hát sztem 2-es szinten ne nagyon próbálkozz zsoldosöléssel. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Esrohnoil
Ne viccelj, 3. szintû voltam mire eljutottam a városig. 😄

Esrohnoil
Akkor gyúrjál keményen. A gyengébb lényeket öld (farkas, goblin, miegymás), meg az egyszerûbb küldiket csinálgasd. Úgy 10-20 órányi játékidõ még, és leverheted a zsoldosokat. 😊

grebber
Na nem adtam fel Sarah-t hanem a csávot kaptam is 100 aranyat.
Összeszdtem csomo farkasprémet,majd viszem a csókának.
A zsoldosoknál beszedtem a csávotol az adot.

Most az van hogy le kell zuznom 3 zsoldost.Na ezt hogy a rákba csináljam??
Annyit tudtam eddig hogy az egyikre ráküldtem egy tûzes gömböt le is szedte felére az életét,de elkezdett követni és nem tudtam fegyvert váltani vagy alkapott vagy leléptem de akkor elmegy és feltöti magát.

Valaki adhatna valami harci taktikát.
Ja még csak 2-es csira szinten vagyok.

4. lesz az. Miután visszatértél a bányávölgybõl.

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Manti
<#wink>

negonoszkodj :o))

Manti
Mert még az elsõ fejeztben vagy <#hehe>

Én úgy tudom, már a 2. fejezetben lekellfizetned az 500at.Ekkor még sok
Meg különben is én "zsidó"vagyok :o)) (kis boltom is van-azzal járom a környéket)

Dehogy... <#zavart1>
Szvsz mind1, hogy melyik variációt játszod; Sarah jó kardot ad, majd a 4. (?) fejezetben be kell fizetni 500 aranyat Cantharnak (akkor már azért nem fáj nagyon 500a...), vagy pedig amit Szid mond; gonosz leszõ, és lecsukatod szegény csajszit. Pedig szép a hangja az angol kiadásban...
A harmadik lehetõség, hogy a 2. fejezettõl kerülöd Canthart, ekkor nem fog semmi sem történni. Ijjászoknak tökéletes megoldás; nekik ugyse kell a Pirates blade, vagy mi, amit Sarah ad.

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

_Atti_
hm?itt még ilyesmi nem történt 😊

Rossz válasz, mert Canthar úgyis elfoglalja a helyét, és fizethetsz 500 aranyat, ha vásárolni akarsz a piacon. Mert tudod Ö elintézi.... :o)))

Kurty
Csõsztök!! Már 20-as szintû vagyok az addonban, tök király. Szerintem ha kijátszom akkor a sima g2-t is kifogom csak a magyarosítás miatt. Amúgy azt nem lehet megoldani hogy az addon új szövegeit hozzárakjuk a magyarításhoz hogy jó lenne angolul az addon és magyarul a g2! na mind1 jó játékot mindenkinek császtok

Manti
Azért annyit még hozzátennék, hogy az addon szigete vetekszik az G1 hangulával.

Manti
Ja 😊, hangulatban még jobb is.

_Atti_
én rács mögé juttattam a palit..amugy andre a barakkban van

( hm..miért nem játszottam én ezzel fénykorában?😄 az 1 is ilyen jó? )

Solid Snake
Ez nem vicc, mármint az ingyen sör tényleg adják dögivel.....
grebber
Köszi majd holnap megkeresem.

Hát az a baj hogy most ez a game le fog kötni asszem sokáig pedig vannak még és lesznek még gamek amik csak a végigvitelre várnak.
Mondjuk azokon végigvergödök gyorsan mert ez nagyobb falat ahogy sejtem.
Azért még a Gothic 3 -elõtt jó lenne a végére érnem.