Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az "ez a kieg" pedig maga az addon 😊 Zöld? 😉
(A service pack 2 nincs a gépemen ha erre gondoltál)
1. megvan felvettem a gothic 2
2. nem értem hogy mit kell csinálni a peccsel (ha kiválasztom azt a helyet ahol a g2 van akkor nem lehet továbbmenni) de amúgy se
3. ezt meg végképp nem értem
4. milyen kieget installálunk fel?
5. 2.6 os peccs értem
6. ezt is meg fogom tudni csinálni
7. dettó
akkor felvettem a G2 nincs megkrekkelve, és hogyan tovább???
(bocsi hogy ennyire értetlen vagyok! 😊 )
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Aztán:
1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Gothic2_130_de.exe /X
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstall ljuk ezt a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá a krekket (ez egy rar)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell
A válasz itt van valahol a fórumon, átnézed az utolsó cca.300 beírást, biztos megtalálod
Yang: Skandi- senior shao wari
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Megszereztem a gothic II addont. hú de jó mondom irány a gothic 2 (felveszem)
meg krekkelem meg minden és utánna ugrok neki az addonnak. azt is venném fel de mikor kiválasztom a mappát
ahova a gothic 2 telepítettem nem lehet továbbmenni, mert nem tudom nyomni az elõre (németül) gombot.
Most akkor hogy vegyem fel??
Van egy másik cdm amin rajta vannak a szökséges peccsek, (g2addon-2_6,Gothic II - Patch 1.30 (deu),meg az angolosítás) mondom megpróbálom azokat de nem lehet a peccseket felrakni!!
Ha telepíteni akarom az addont,vagy peccset akkor valamit gagyog németül de egy szót sem értek belõle.
Na most akkor hogy a tökömbe vegyem fel???
Az a baj hogy meg crackeltem???
Valaki legyen szives magyarázza el hogy, hogy telepítsem! köszönöm!
Spoiler ........................
Gaan-Bengar farmján - fogak,légy -szárny és -fullánk,sárkányrablószarv
Grom-Onar farmja közelében Fogak,szív, árnyfutó szarva
Talbin - Bányavölgyben
Gestath - Bányavölgyben
Grimbald - a fekete trollnál. légy -szárny és -fullánk, bányféreg csaáprágó és páncél
Ja és igy könnyû volt a városig a 3-as szint,énis nyirbálok mindenkit akit lehet nekem is meglesz simán.
Next PC upgrade: 2022
amugy én második szinten érkeztem a városba
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
lehet amugy kapni vhol iránytût?
Kalandozhatsz persze 2odik szinten mindenfelé, de minek. a városban simán lehet még 3 - 5 szintet lépni az elején küldik teljesítésével. Pénzt is hoz, esetleg a csatangoláshoz meg kérj segítséget Lestertöl.
Van egy csomó jó trükk......
Na jó egyet mondok : Daron, akit a piacon találsz meg- tüzmágus, Ha adakozol 50 aranyanként, érdekes "dolgokat" fogsz tapasztalni :o))
Majd visszamászok azt megcsinálom.Idõ kérdése és belejövök remélhetõleg.
Sima G2
Az 1 szintlápéshez elolvasod az összes konyvet Xardas tornyában, lemész a torony lábánál található barlangbejáraton keresztül a rejtett völgybe( kiirtva minden goblint, fiatal földrablót, farkast, patkányt) , majd visszatérve a városbavezetö úton farkasok, + Lobart küldijei, út a városba (földrablók, legyek, farkasok, goblin) TUTI 3. szint
SPOJLEr-ozni?? :o))
A feladat úgy szól, hogy verj meg Sylvio 5 embere közül legalább 3at.
Namármost Festernek segítesz kiirtani a földrablókat, majd miután megvan a küldi levered a barlangban ( ö a leggyöngébb)
Rod- ha van legalább 30 eröd teljesítheted a kérését megfogod 2kezes kardját- és azon nyomban megvered. Majd mint ki jólvégezte dolgát visszaadod a kardot :o)))
Raul - párbajban leverhetö szájhös. ( a feladat kezd nehezedni )
Sentenza és föleg Bullco nehéz kérdés. De tüzlabda, meg csalogatás, majd az utolsó kis életcsík kézifegyver leverésével meg sok anyázással kivitelezhetö. Na majd ezután menj vissza Jervishez. Nagyon fog szeretni :o)))
Napersze mindezt nem 2-odik szinten
A Taverna-ba vettem bõrvértet.Az is 250 volt.Azt most van kb 50 aranyam.
Majd idõvel belejövök remélem.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ajánlom Lobart farmján a gazdától kérdezõsködj ezirányban ha még nincs vérted. (Ha együttmûködsz velük, még az árból is alkudhatsz, és közben fejlõdhetsz is.) Ha van vmi akkor meg a városban a kereskedõk vmelyike, esetleg a tavernánál tudnak neked segíteni készségesen jó pénzért.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A városig amit öltem 1 birka 1 másik állat 3 goblin +1 csávó.
És nem nagyon állok le harcolni mert mindig többen vannak és esélyem nem nagyon van.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Összeszdtem csomo farkasprémet,majd viszem a csókának.
A zsoldosoknál beszedtem a csávotol az adot.
Most az van hogy le kell zuznom 3 zsoldost.Na ezt hogy a rákba csináljam??
Annyit tudtam eddig hogy az egyikre ráküldtem egy tûzes gömböt le is szedte felére az életét,de elkezdett követni és nem tudtam fegyvert váltani vagy alkapott vagy leléptem de akkor elmegy és feltöti magát.
Valaki adhatna valami harci taktikát.
Ja még csak 2-es csira szinten vagyok.
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Meg különben is én "zsidó"vagyok :o)) (kis boltom is van-azzal járom a környéket)
Szvsz mind1, hogy melyik variációt játszod; Sarah jó kardot ad, majd a 4. (?) fejezetben be kell fizetni 500 aranyat Cantharnak (akkor már azért nem fáj nagyon 500a...), vagy pedig amit Szid mond; gonosz leszõ, és lecsukatod szegény csajszit. Pedig szép a hangja az angol kiadásban...
A harmadik lehetõség, hogy a 2. fejezettõl kerülöd Canthart, ekkor nem fog semmi sem történni. Ijjászoknak tökéletes megoldás; nekik ugyse kell a Pirates blade, vagy mi, amit Sarah ad.
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
( hm..miért nem játszottam én ezzel fénykorában?😄 az 1 is ilyen jó? )
Hát az a baj hogy most ez a game le fog kötni asszem sokáig pedig vannak még és lesznek még gamek amik csak a végigvitelre várnak.
Mondjuk azokon végigvergödök gyorsan mert ez nagyobb falat ahogy sejtem.
Azért még a Gothic 3 -elõtt jó lenne a végére érnem.