Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én igen, de ö nem :o)))
vagy legalábbis nem írja

Yang: Skandi- senior shao wari

Dehát Ravent megõlted, nemdebár?
Ha igen, akkor már csak jelenteni kell ezt a fõmufti vízmágusnak, és jól nemodaadni a bicskát... <#shakehead>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Szerintem fejezd be Jarkhandert. Majd utánna folytatódik a többi.
Szerintem :o))

tibor16
Addon - kis segítség kellene. A 3. fejezetben vagyok. Megjavítattam Innos szemét. Itt vagyok elakadva. Vatrashoz kellene küldenem Mixyrt, de nem hajlandó elindulni. Xardas és Pyrokar meg nem áll velem szóba, Xardastól a kulcsot sem kaptam meg, hogy a Sekob féle ládából a könyvet elvigyem Pyrokarhoz. Most az a gyanúm, hogy Jarkhandert még nem fejeztem be, az lehet az oka, hogy Myxir nem áll velem szóba, és azért nem tudok tovább lépni. Vki segítsen már, mert nem tudom elrontottam-e vmit és vissza kell-e lépnem a mentésekben. Addig nem akarok játszani....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

grebber
Én egyedül Constantino küldijét nem csináltam meg és beálltam Bosperhez.Kovácsolni meg amugy is tudok mert a zsoldosoknál a kovácsnál megtanultam.
Már nem nagyon van mit csinálni ,talán még a kolostorba benézek hátha akad ott valami azt megyek a 2. fejezetre.

Next PC upgrade: 2022

Mondj jobbat.<#fejvakaras>
Mindegyik csoka küldetését meg kell csinálni ahoz, hogy beállhass Bosperhez. Kivéve Matteoét. Azt viszont a zárnyitás miatt érdemes...

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

grebber
Ja amugy beálltam már az elején persze mindegyik csoka küldetéseinek a végén (kivéve a alkikista) Bosperhez.De csak azért mert viszek neki mindig bundát az adja a lét.

grebber
Lehet lámaságom mutatkozik meg de mér lenne már a milicia kovácsa?

Ha még céh nélküli vagy a zsoldos táborban is megtanítanak 100 ig csak bird tanulopontal....

Szintlépésnél nem, csak ha 'megtanít' valaki.
A Te embered meg a mílicia kovácsa lesz, bár néha bugos...
<#kuss><#kuss><#kuss>
(nem félreérteni!😊

grebber
Tudom hogy a megfelelõ embernél de nem kéne ennek felmenni szintlépsnél pl 30/40-re ???

Szintlépésnél és a megfelelõ embernél.Én találtam egy erõ növelõ gyûrût is.
grebber
Lehet hogy láma kérdés.A erõm 30/30-as hol mikor tudom növelni??

grebber
Nanygon jó ez az oldal.

Esrohnoil
Jó kis oldalt találtam.
De modemesek inkább kerüljék el. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hunnenkoenig
blitzschlag: villámcsapás

Randal
Nah, elindult a hivatalos G3 honlap:

www.gothic3.com

Vagy valami ilyesmi. Enyhén borzasztó képek vannak benne. Brrr.

villámfolyam?

Esrohnoil
Ennek mi a magyar megfelelõje? Németbõl sajna gyenge vagyok. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hunnenkoenig
blicc slág...

csak egybe...ki lehet...en kiprobaltam :-)

grebber
Most keresem a Taverna meletti vadász nyilát és rátaláltam egy piramisra hogy ott milyen élõlények tömkelege van apám lehetne keszálni csak nem ilyen felszereléssel mind ami nekem van.

Bandew
<#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Esrohnoil
Atomtámadás elleni svéd? <#idiota>

reménytelen
Újabb saját készítésû remekmû:
Esrohnoil
Erre meg lesz tuti megoldás, aúgy rémlik, az elsõ résznél is volt vmi hasonló kavarás, ami a beállításokat elcseszte.

Esrohnoil
Maradok a grafnál. 😄

grebber
Akkor nálam a nyelv a nyerõ.

Vagy nyelv, vagy grafika<#idiota><#nyes>
Mindenki döntse el maga...

grebber
Na ez az a játék mégha nem is vagyok benne profi ami leköt eltereli a figyelmemet minden más gamerõl azóta máshoz hozzá sem nyultam.
Haveroknak osztom azt észt a game-el kapcsolatba,egyiknek meg is mutattam és neki(k) is tetszik.

Egyszóval ez a game negyon ottvan.
Csak lenne valami megoldás a magyarítás felrakása után a grafika hibára,mert szeretném teljes pompájában látni a gamet.

Manti
Ki idiótázott le? "Megüssem"? 😉

Áhh, borzalmas világot élünk. Én meg ilyeneket szoktam kapni: <#idiota>
Azóta teljesen kivagyok. 'Idióta' ééén?
Szóval ezek a komoly dolgok gyerekek... <#sir><#sir><#sir>

Manti
Nem akart evvel rosszat, csak úgy poénból rakta be. Én is kaptam már tõle Ban smiley-t, mégse gondoltam rosszra 😉

Esrohnoil
"Blitzschlag"... Jézusom...
és ezt ki lehet mondani? 😄DD

Esrohnoil
Pedig úgy tudtam a milícia vértjei jobbak, mint a zsoldosokéi.

Valamit félreérthettél. De azért bocs.
<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>

Blitzschlag varázslat ellenük, vagy memj át tüzvaránba.<#nevetes1>

grebber
Oké akkor nem megyek le a 3 bányába.
És ne fuck-olj ha kérhetlek nem szoltam egy rossz szót sem.
Mikor kapok vagy hol szerzek majd ingyen vértet?

Hát ne fizess... <#mf3>
A többi már ingyen lesz.

Nem, attól nagyon messze van. (a vért)
Ha mindhárom bányát végiglátogatod (és jelented is az ott tapasztaltakat), akkor jönnek a seekerek, és akárhova mész, mindenhol ott lesznek. A karaktered jelenlegi szintjén gyakorlatilag sebezhetetlenek.
Az addon terület bejárása, és Raven szájába hányás után már jobb esélyekkel indulsz...
<#action>

grebber
Ja és mekkora ocsmány parasztság hogy szolglatot teljesítek a köcsög miliciának és még fizessek a köcsög vértjükért.
Legalább ez a legjobb vért a játékban?

grebber
Csak érdekesség képpen miért ne menjek a 3 bányába?

<#idiota><#nyes>

War. War never changes.

reménytelen
Hallottatok már a híres démonról, aki megszállta Ferikét? A Gothic 2-ben is felbukkan!
Uhhh...<#wow1>
Szerintem ha visszamész addig a szobáig, ahol a sárkánytojás recept van, ott találsz egyet.
Ha nem, akkor a hajón tucc venni.<#mf1>

Bandew
Segíccség!!!
A játék legvégén (élõholt sárkány) hol lehet üvegcsét találni? MErt nincs feltötltve Innos szeme szal így gáz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Na jó, csak aki erõre gyúr, az valszeg az egy, vagy kétkezes fegyverszakértelemre teszi a pontjait, és nem crossbowra. Vagy ha igen, akkor már inkább legyen ijjász, hiszen úgy több szakértelemhez is jut; zárnyitás, zsebmetszés, akrobatika.
Esetleg a játék vége felé felhozza minkettõt 100%-ra, de akkor máshoz sem ért...

pluhi
Nekem 100%-on is lõtt mellé rendesen nagy távolságról. Ezek szerint viszont annyi az egész, hogy nagyon effektiv lõfegyvert adtak a harcosok kezébe. Vagyis aki végig erõre gyúr, ugyanúgy irthat messzirõl, mint az ijász. Ez olyan, mintha a mesterkard sebzéséhez hozzáadódna a dex.
És mi a hiány? 😊
Az addonban már 160-as sebzésû ijjakkal dobáloznak, és 200-as crossbowkal...
Illetve az addonban átrendezõdött az ügyesség is, hiszen ismét megjelent az akrobatika, amelyhez magas ügyesség kell -> ijjász.

A 100% -os pontosság pedig nagyon jól használható, hiszen hatalmas távolságokról el lehet találni az ellent, és így akár 2-3 elit orkot is le lehet vadászni, mielõtt elérnének hozzád. (egyszerre, és persze 40. szint felett)

pluhi
Itten infohiányom van a kieggel kapcsolatban<#idiota>.
A csontik védelmének csökkentése baromság volt.
A számszerij végig nagyobbat sebzett, mint az ij, ráadásul ott a crossbow (dam 55), amiért csak el kell sétálni. A sebesség szinte ua, mint az ijnak. (Lehet, hogy ezt is megváltoztatták.) A 60% nekem untig elég volt végig, csak a rend kedvéért nyomattam fel 100%-ra a hajón.
Nagyszerû. <#fogmosas>
Weapon protection: 210
Arrow protection: 160