Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
És van egy valag olyan lény is, amelyet sokkalta könnyebb ijjal megõlni. (pl.: bloodhound, Shadowbeast, Warg, jéggólem, stb), mint kézi fegyverrel.
A számszerij meg amúgy is amatõr volt, hiszen a 6. fejezetig csak 60% -ig lehetett fejleszteni.
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
grebber: a világitótornyot szard le, majd visszajössz késõbb, nincs ott semmi érdekes.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
(!!!mást ne csinálj a völgyben, tehát semmiképpen ne járd végig a 3 bányát!!!)
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Next PC upgrade: 2022
A világítósparasztok még nagyon sokáig ellenfelek lesznek, talán a következõ páncélod is kevés hozzájuk...
A következõ vérted vagy a vízmágusok adják, vagy amikor belépsz a miliciába, vagy a zsoldosok, vagy a mágusok. <#integet2>#integet2>
Mikor kapok izmosabb vértet mert a világitotornyos parasztok még nagy ellenfelek most igy?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Biztos übervak vagyok.
Persze a sima G2 teljesen gyalog-galopp az addonhoz képest...
Ilyen magas ügyességgel jobban jártál volna a sima nyillal. Annál -szemben a crossbowval - az ügyesség - és nem az erõ - számít a sebzésbe.
Mostanság fejeztem be a játékot, mivel lett 1G ramom, meg feles idõm. Ijász/Lovag lettem (alkimista). Nem tudom melyik választással a legkönnyebb a játék, de ezzel elég nulla volt a kihivás, pedig nem tököltem sokat a szörnyek öldösésével. Amerre épp vitt egy quest (vagy gondoltam, hogy visz<#vigyor>#vigyor>), arra nem maradt senki állva, de pl. trollokkal nem pöcsöltem (kivéve a fekete). Miután megtaláltam a Crossbow-t, ami 55-ig sebez, nagyon beindult a dolog, hullott a férgese. Sajna a sárkányok nagy csalódást okoztak, simán leálltam és szétlõttem õket, ha oldalazgattam is, megúsztam sebzõdés nélkül. Miután lovag lettem, már az élõholtak sem jelentettek semmi veszélyt, akár csapatostul jöhettek. Egy banish/destroy undead és annyi. Ha mókázni támadt kedvem, leálltam kardozgatni velük (tetszett a harcrendszer). Persze az alacsony képzettség miatt max. 2-3-at tudtam igy elintézni. Alkimista lévén pumpáltam az értékeket rendesen, ahány king's sorrelt fel tudtam hajtani, mindbõl fullos pia lett. A játékot 35. szinten végeztem ki, DEX olyan 140 lehetett talán, STR 80 körül. Tolvajlást is kitanultam persze, a magas ügyesség miatt. A lopakodást csak a tolvaj küldiknél használtam.
de javára questeket csinálom,szoval fölöslegesen nemnagyon gyilkolásztam
még lépek egy szintet aztán megyek vissza a bányavölgybe
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Leszez majd jobb is.
1 végigjátszás után jon majd a 2.,3.,........
Rájossz majd sokmindenre.
Yang: Skandi- senior shao wari
Nélküle viszont marad a szopás mert nagyon sok cumo meg egyéb kimarad és hogy hamar csatlakoztam a miliciához azt eredményezi hogy zsoldos küldetések nuku (na jó akad igyis 1-2) és elmarad az értük kapott tapasztalati pont.
Hát nem tudom mi lesz a vége de elõre látom hogy a 15-ös szint az már csúcs lesz nálam.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Merthát, n. szinten félmillió Xp-vel, mennyit fog számítani az a 200 Xp...
És persze fordítva, 10.000 arannyal mennyit számít a plusz 200 arany, amit André ad.
Tehát az arányok: 500.000 / 200 = 2500, és 10.000 / 200 = 50.
50 (gold) aránylik a 2500 (Xp) -hez. Na, melyik a jobb érték? <#vigyor1>#vigyor1>
Persze ez mind elméleti bukfencelgetés, mondjuk ki, nincs megfelelõ válasz, mindenki a saját szája íze szerint dönt.
Szuperzöld? <#banplz>#banplz>
Valahogy azért meg fogod találni...
A segédjét hogy is hívják?
Én kérek elnézést.
A kieg végigjátszás csak egy korábbi poénodra utalás. Csak vicc, semmi több...
(az enyém alapján meg nekem <#idiota>#idiota>)
(amiért persze maximum riszpekt Neked, ez nem is kérdés)
1. Küldetés: Egy csomag kender (Onar tanyája)
2. Küldetés: Egy csomag tele kenderrel (Khorinis - Milícia)
mond valamit?<#wink>#wink>
Te azt mondtad, hogy Cipherhez kell visszajuttatnia. De ez így ebben a formában nem igaz, hiszen Neki Andrénak kell eljuttatnia. Ha zsoldos szeretne lenni (de nem, hiszen már milicia), akkor lenne igaz az amit te mondasz.