Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Jéggólemet íjjal? Érdekesen hangzik!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

És így mennyiben lett kevésbé táp? Sõt, még tápossabb is lett, mivel egyes lények (pl.: csontváz) nyil elleni védelmét csökkentették...

És van egy valag olyan lény is, amelyet sokkalta könnyebb ijjal megõlni. (pl.: bloodhound, Shadowbeast, Warg, jéggólem, stb), mint kézi fegyverrel.

A számszerij meg amúgy is amatõr volt, hiszen a 6. fejezetig csak 60% -ig lehetett fejleszteni.

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

pluhi
Egyszerûbb a magyarázat szvsz, túl táp volt az ijász. Mondjuk én inkább a durva páncéloknak adtam volna erõ követelményt.
grebber: a világitótornyot szard le, majd visszajössz késõbb, nincs ott semmi érdekes.
Bandew
Azért így is kemény falat bejutni a várba...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Akkor ugorj át a bányavölgybe, a várban megvásárolhatod a nehéz milícia vértet 2500 aranyért. Az már döfi...
(!!!mást ne csinálj a völgyben, tehát semmiképpen ne járd végig a 3 bányát!!!)

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

grebber
Ott basztam el hogy már régen beléptem a miliciába és ez a 40-es vért is kevés ellenük.

Next PC upgrade: 2022

Az erõs emberek fel tudják húzni a számszerijjat, az ügyesek meg tudják, hogy hogyan feszítsék meg a bonyolultabb ijjakat. Vagy valami ilyesmi. <#idiota>

Hááát, azért lopakodni, és zárat nyitni is ismerni kell, hidd el, nem sokat nyertél volna vele...
A világítósparasztok még nagyon sokáig ellenfelek lesznek, talán a következõ páncélod is kevés hozzájuk...
A következõ vérted vagy a vízmágusok adják, vagy amikor belépsz a miliciába, vagy a zsoldosok, vagy a mágusok. <#integet2>

grebber
ÁÁ lett volna ingyen bõrpáncél?Mér nem tudtam ezt elõbb 😞 250 aranyam bánta 😞
Mikor kapok izmosabb vértet mert a világitotornyos parasztok még nagy ellenfelek most igy?

Van hozzá angol subtitle, én is azzal nyomtam végig, ajánlom erõsen...

pluhi
Aham. Bár tudok németül, megvárom az angol kiadást, talán akkor megnézem azt is. Mellesleg nagy baromság, az erõ inkább az ijnál számit, hiszen ott "erõlködés" közben kell stabilan célozni, mig a számszerijat felhúzod a mechanizmussal és csak a súlyát kell tartani. Persze a különbséget tényleg növelni kéne az ismétlési sebességben.
A kikötõi kovács mellett. Matteo háza mögött. Ott, ahol be lehet mászni a bõrpáncélért...

Esrohnoil
Így van. G1 és sima G2-ben az ügyesség, míg az addonban az erõ adódik az íjpuska sebzéséhez.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Ezt az Ignaz-t hol találom mert én már megnéztem az egész kikötöt de nem találtam sehol?
Biztos übervak vagyok.

Na igen, a sima G2-ben az ügyesség adódik hozzá, az addonban már az erõ. (a crossbowhoz)
Persze a sima G2 teljesen gyalog-galopp az addonhoz képest...

pluhi
Nebammeg! Ezt honnan szedted? Tapasztalatom szerint a Crossbownál is az ügyesség adódik a sebzéshez. Tévhitben játszottam végig a gamét?
Pluhi!

Ilyen magas ügyességgel jobban jártál volna a sima nyillal. Annál -szemben a crossbowval - az ügyesség - és nem az erõ - számít a sebzésbe.

Bandew
Hmmm most végeztem a 4. fejezettel. Valahogy ez nem tetszett annyira, pedig azt hittem a sárkányölés jó móka lesz, de inkább uncsi vót. Azért a tûzsárkánnyal piszkosul megszenvedtem...

pluhi
Hi All!
Mostanság fejeztem be a játékot, mivel lett 1G ramom, meg feles idõm. Ijász/Lovag lettem (alkimista). Nem tudom melyik választással a legkönnyebb a játék, de ezzel elég nulla volt a kihivás, pedig nem tököltem sokat a szörnyek öldösésével. Amerre épp vitt egy quest (vagy gondoltam, hogy visz<#vigyor>), arra nem maradt senki állva, de pl. trollokkal nem pöcsöltem (kivéve a fekete). Miután megtaláltam a Crossbow-t, ami 55-ig sebez, nagyon beindult a dolog, hullott a férgese. Sajna a sárkányok nagy csalódást okoztak, simán leálltam és szétlõttem õket, ha oldalazgattam is, megúsztam sebzõdés nélkül. Miután lovag lettem, már az élõholtak sem jelentettek semmi veszélyt, akár csapatostul jöhettek. Egy banish/destroy undead és annyi. Ha mókázni támadt kedvem, leálltam kardozgatni velük (tetszett a harcrendszer). Persze az alacsony képzettség miatt max. 2-3-at tudtam igy elintézni. Alkimista lévén pumpáltam az értékeket rendesen, ahány king's sorrelt fel tudtam hajtani, mindbõl fullos pia lett. A játékot 35. szinten végeztem ki, DEX olyan 140 lehetett talán, STR 80 körül. Tolvajlást is kitanultam persze, a magas ügyesség miatt. A lopakodást csak a tolvaj küldiknél használtam.
_Atti_
nemigazán tudom
de javára questeket csinálom,szoval fölöslegesen nemnagyon gyilkolásztam
még lépek egy szintet aztán megyek vissza a bányavölgybe

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber
Hány óra játék után?

_Atti_
12 vagyok most😊

Látom egész jól fellendult a fórum. <#vigyor4>

Leszez majd jobb is.
1 végigjátszás után jon majd a 2.,3.,........
Rájossz majd sokmindenre.

Yang: Skandi- senior shao wari

grebber
Hát mondhatjuk ugyis mert akkor nincs semmi kihivás olyan szinten hogy tudom mi hol ki merre.
Nélküle viszont marad a szopás mert nagyon sok cumo meg egyéb kimarad és hogy hamar csatlakoztam a miliciához azt eredményezi hogy zsoldos küldetések nuku (na jó akad igyis 1-2) és elmarad az értük kapott tapasztalati pont.
Hát nem tudom mi lesz a vége de elõre látom hogy a 15-ös szint az már csúcs lesz nálam.

_Atti_
én pl inkább lemaradok dogokrol és feldezem egy ujboli végigjátszáskor minthogy egy leirás szerint jöjjek rá,kellõ körültekintéssel meg nemigazán marad le sokmindnrõl

tibor16
Arsenal, -Te ugye direkt nem olvasod a végigjáccást? -he...? Pedig így egy csomó mi ndenrõl lemaradsz

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ja-ja. De például lovag az lehecc... <#eljen>

grebber
Láma kérdés ha már milicia tag vagyok akkor a zsoldosság elfelejtve igaz?

Manti
Egész iedáig a végigjátsást finomítottam, most küldöm el Hk-nak. Ez most már normális verzió lesz, nem kell hozzá java. Azt hiszem elég is volt már a Gothic-ból, megyek Morrowind-ezni 😊, amíg tudok...

Ilyen se volt még, mi? <#email>

Manti
Nofene, végül is neked is valamiben igazad lesz <#wink><#nevetes1><#nevetes2>

Hááhhh, ismét érdekes problémába ütköztünk, ugye...
Merthát, n. szinten félmillió Xp-vel, mennyit fog számítani az a 200 Xp...
És persze fordítva, 10.000 arannyal mennyit számít a plusz 200 arany, amit André ad.
Tehát az arányok: 500.000 / 200 = 2500, és 10.000 / 200 = 50.
50 (gold) aránylik a 2500 (Xp) -hez. Na, melyik a jobb érték? <#vigyor1>

Persze ez mind elméleti bukfencelgetés, mondjuk ki, nincs megfelelõ válasz, mindenki a saját szája íze szerint dönt.

Szuperzöld? <#banplz>

Manti
Ez igaz, de az Xp-vel többet érsz, mint a pénzzel...

Úgy meg több pénzt. Andrétól.

Manti
Több Xp-t kapsz.

Nagyszerû.<#smile> És miért jár jobban? (mint milicista)

Gyere ide <#nevetes1>
Valahogy azért meg fogod találni...

Manti
Felesleges... Te is azt magyaráztad mint én, csak az szúrt szemet, hogy "zsoldos küldetés" az egy csomag kender - átvitt érelmben végül is az, mert kell a zsoldosokhoz való csatlakozáshoz, és abban tévedtél hogy jobb, ha visszadja Andre-nak a csomagot a milicista küldiben. Ha az alapküldiben Cipher-hez viszed a csomagot, jobban jársz, mintha utána milicistaként odaadnád Andre-nak.

Bandew
Fúúú akkor jó. :-)
A segédjét hogy is hívják?

Ja-ja. Letartoztatták. De ezt el is mondja neked a segédje.

Bandew
Köszi. És az normális, hogy Onar tanyájáról eltûnt a kovács? Csak mert akarok tanulni, de nem találom sehol. Vagy ez is bug?

Nofene...
Én kérek elnézést.

Manti
Ok 😊

Manti
Vazz, ne fárassz már, én is ezt mondom... Most már Szuperzöld? 😊
A kieg végigjátszás csak egy korábbi poénodra utalás. Csak vicc, semmi több...

Jóvan, értem most már, hogy hogyan is érted. Így a Te logikád szerint neked van igazad.
(az enyém alapján meg nekem <#idiota>)

A kieg végigjátszásnak mi köze van ehez?
(amiért persze maximum riszpekt Neked, ez nem is kérdés)

Tisztánlátás végett, két független küldetés is épül a csomag kenderre:
1. Küldetés: Egy csomag kender (Onar tanyája)
2. Küldetés: Egy csomag tele kenderrel (Khorinis - Milícia)
mond valamit?<#wink>

Manti
Nohát-nohát, te is kavarsz ám rendesen 😊 Cipher-hez kell visszajuttatni az alapküdetésben a csomagot. Ez egy alapküldetés, semmi köze nincs ahhoz, hogy mi akar lenni. Ha Andre-ról megkapod az általam említett küldetést, nem muszáj odaadni neki a csomagot, elég annyi Andre-nak, hogy megtaláltad. Nah, mégse szívtam meg, hogy én írtam a kieg végigjátszást? <#wink><#nevetes1><#nevetes2>

Nohát...
Te azt mondtad, hogy Cipherhez kell visszajuttatnia. De ez így ebben a formában nem igaz, hiszen Neki Andrénak kell eljuttatnia. Ha zsoldos szeretne lenni (de nem, hiszen már milicia), akkor lenne igaz az amit te mondasz.

Manti
Annyiban van köze a zsoldosokhoz, hogyha megcsinálod az egy csomag kender alapküldetést, akkor Cipher egyetért avval, hogy csatlakozz a zsoldosokhoz. Ennyi.