Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!

Ha lovag vagy, akkor Ingmar az embered, Khorinisben a tanácsházán találod. (Lord Hagennél)
90 -ig tanít a sima Gothic 2-ben.

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Hali megint!
az erõnövelési problemám még mindig fennáll!!
Mortis nem akar edzeni, Carl kiirta, hogy csak 30ig tud.
jelenleg egy lovag vagyok, 18as szintû, és az erõm csak 30!! van egy amulettem, amivel 40re fel tudom tornászni, de tovább nem. ha odamegyek brutushoz, ki kell irtanom a bogarakat, de azután is csak azt tudom neki mondani, hogy ott van egy a háta mögött, ekkor meg fejvesztve szalad. csak kétszer voltam ott a várban, elõször nem volt ott, most találkoztam vele elõször. lehet, hogy amiatt nem edz, mert már lovag vagyok, és lovagokkal nem foglalkozik? van más is, aki a lovagok erejét növelni tudná?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Vágom, hogy többet csináltál ilyet, mint én, de a fordításnál nem csak annyi történik a program számára, hogy az adott szituban kiteszi a 384. sort, ami nem az hogy 'danke', hanem az hogy 'thx'? (pl)
Nem kötözködés, érdeklõdés... <#integet2>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Esrohnoil
Gondolom pont a fordítás miatt, mert elég ha a magyarításokra gondolunk... mindig megkavarnak vmit a játékban.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
A Gothicokban mindig azt bírtam, hogy bár az angol verziók késõbb jöttek ki mint a német és magasabb is a verziószámuk, ettõl függetlenül több bug van benne mint a németben...

Hát bugos az édes.
Tegyétek fel az addont, az mejd megoldja minden gondotokat... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
(a mentett állást nem lehet átvinni)

B terv: a bányavölgyi várban Brutus 70-ig képes tanítani. Más jelenleg nem.

Egyébként MOrtis valamiért engem se edzett ^o)
grebber
Nekem is ez volt.

Menj fel a napkörhöz vagy mihez fel a hegyen.Az uton lesznke emberek azoktol kérdezd meg merre ment a köcsög.

Next PC upgrade: 2022

Hellosztok!!
lenne egy problémám! visszaolvastam, de nem találtam ilyet, igy please help!!
még eléggé az elején vagyok, lementem már a bányavölgybe vissza is jöttem, elmentem az Innos szeméért, és ott azt mondták, hogy Pedro ellopta, hogy gyorsan menjek utána és szerezzem vissza tõle. amint kilépek a kapun, Milten és Pedro ott áll!! odamegyek Pedrohoz, de semmi jel arra, hogy nála lenne Innos szeme. ha leverem ugy sem találom meg nála, sõt ilyenkor még pénzbüntetést is kell fizetnem! mi ez egy bug? mit csináltam rosszul??
a másik meg az, hogy nem tudok erõsebb lenni! Carl azt mondja, hogy csak 30ig tud edzeni, Mortisnál meg nem jelenik meg semmi, csak a vége felirat. egyébként a milíciához csatlakoztam, tehát a zsiványoknál aki tudna erõt adni kilõve. most mit csináljak?

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Igen innen már uaz,mondjuk egy két szövegben van egy kis változás,pl last battle elõtt is van egy szövegrészlet.

Német kieghez kapcsolódóan: VAN ANGOLOSÍTÁS bár elég furi a ratyi német szöveget hallgatni közben,de legalább a szöveg angol. Nem tom nekem milyen verzióm volt meg mikor játszottam vele,de feltettem a magyarítást+ az "angolítást" is. Az eredeti alap szövegeket angolul mondta a játék és magyarul írta a szöveget a Ravenes részeket pedig németül vartyogta és angol volt a felirat. Innen vettem észre hogy egy két szöveg más 😊

Elég hosszú a topic nem olvastam még végig ezért lehet már volt: A végjáték után mentetek vissza a fõszörnyhöz,vagy egyenesen a hajóhoz? Fel lehet venni a vérét stb,meg az utolsó barlangból nyílik pár "folyosó" ahonnan csontváz orkok jönnek elõ. A folyosók nem vezetnek sehová gondolom elfogyott a fejlesztésre szánt idõ <#nemtudom>
rotator
Nagyon tetszett az addon pálya és a küldetések is jók voltak. Ott tartok, hogy lenyomtam a sárkányokat, de van egy olyan érzésem, hogy innen már teljesen ugyanaz, mint az alapjáték.

Küzdöttem is vele rendesen, de a tisztesség így kivánta... <#wink>
Na ja, ED2K-n is jó pár verzióban fennen vagyon, de nem linkelek, ezt bizonyára nem dijjaznák.

Esrohnoil
Ritkaság h. valaki helyesen le tudja írni a nickemet. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
DC-n is mindig van fenn vki akirõl le lehet húzni. Pl most a flash-hubon épp látok egy LANT3-ast akinek megvan és szabad slotja is van...

Ja-ja, igaza van Esrohnoil kollegának, meg kellene valahogy szerezned az angol kiadást...<#idiota>

Illetve még abba avass be, hogy mit ír az 1.30 patch telepítõje. (mi a hibaüzenet)

Esrohnoil
Nem lehet angolra átállítani, az angol verzió eleve 1.30-as.

hi

Én csak most szereztem meg a Gothic 2 és az lenne vele a problémám hogy német. van hozzá magyarítás elvileg de ugyebár az csak az 1.30 patchell mûködik, amit én valamilyen oknál fogva nemtudok feltelepíteni.

Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy felrakjam az 1.30 patchet, vagy abba hogy a nyelvet hogy lehet átállítani angolra

Köszi
Ez fel sem merült bennem.

grebber
Azokat a fejeket nem neked szántam.

Igazán stílusosan csináltad, gratula...
<#worship>

grebber
Már betettem én oda 😊

grebber
És ezt miért nem a G3 topicba teszed?

Új trailer.
Szvsz nincs benne ingame rész, de jópofa, meg minden. Kicsit már tényleg jurasic parkos beütése lesz a dolognak... <#kuss>

grebber
Na az alap G2 kilöve 31-es szinten fejeztem be.
Az uccsó sárkánynál használtam a játék során 1x egy gyorsító elixirt.
Erõsnek nemvoltam valami erõs 130-140-es lehettem.
Még a végére maradt 70 pontom.

Takanohana
Végig kell járnod mind a négy átlót, kiirtani a rád törõ szörnyeket, és aktiválnod kell az adott járathoz tartozó nyitószerkezetet. A járatok végén talált kapcsolókat a következõ sorrendben kell aktiválnod (az irányok a kör alakú terem közepén állva, a zárt ajtó felé nézve értendõk):
- Baloldalon felfelé: Középsõ, Jobb, Bal
- Baloldalon lefelé: itt csak egy kapcsoló van.
- Jobboldalon felfelé: Középsõ, Bal, Jobb
- Jobboldalon lefelé: elsõre itt is csak egy kapcsoló van, de miután ezt megnyomtad, rögtön három lesz. A kombináció: Bal, Középsõ, Jobb
Minden sikeres aktiválás egyben szörnyeket is idéz a visszafelé vezetõ útra! Öld meg õket, majd menj vissza a kör alakú terembe, nyomd meg mind a négy frissen kiemelkedett kapcsolót, majd a kiemelkedõ ötödik kapcsoló megnyomására végre kinyílik a zárt ajtó is. Menj át rajta, és intézd el a Feketemágust az oszlopcsarnokban, majd vedd el a kulcsát és a levelét. A papírt olvasd is el rögtön, és a jobboldali fal hátsó felén lévõ teremben megtalálod a....

Ezt abból a végigjátszásból vágtam ki, amit régebben lementettem maganak. Ebben jó a leírás. Megnéztem viszont, hogy Hunnen oldalán most tényleg fel vannak cserélve az oldalak. Szóval igazad van, ha a "friss" végigjátszást követted, csakugyan szívtál. Esetleg Hunnen javíthatná alkalomadtán.

De ezek szerint csak sikerült végül így is.

grebber
Hát már bocsi de olyan szinten össze van cserélve hogy csak na.

Na szóval a hiba:

A végigjátszás ezt irta:
- Jobboldalon felfelé: Középso, Jobb, Bal (hát akárhogy is néztem ez nem jobbra felfelé hanem balra felfelé)
-Jobboldalon lefelé: itt csak egy kapcsoló van. (fõleg hogy ez baloldalon lent van)
- Baloldalon felfelé: Középso, Bal, Jobb (na ez van jobboldalon fennt)

- Baloldalon lefelé: elsore itt is csak egy kapcsoló van, de miután ezt megnyomtad, rögtön három lesz. A kombináció: Bal, Középso, Jobb (ez van jobboldalon lent)

Szóval kicsit fel van cserélve nem én vagyok láma.

Takanohana
A végigjátszás korrekt, a szerint mennie kellene. (Én is többször vittem már végig, és ment simán).

Lehet azonban, hogy a magyarítás kavar be, elõjött tõle már pár bug (Jack, Pedro, Diego pl.)
Ha nagyon nem megy, próbáld meg, hogy leszeded a magyarítást addig, míg ezen továbbjutsz.

grebber
Lentebb irta a koma hogy neki sem müködött nem nézek be semmit.
Szerintem elvan akkor baszva tényleg, csinálom magamtól azt max feljön a mérgesgáz.

Grebber!

Én is többször megcsináltama végigjátszásal, és tuti jó. Igazán nem szeretnélek megsérteni, de szerintem megint benézel valamit, töltsd vissza az állást, és csinálj mindent úgy, ahogy le vagyon írva. A zárt ajtó amellyel szemben állsz, az a nagy köralakú zárral ellátott ajtó legyen, stb.

Fog az menni...

Nohát, ez egy egészen új módszer, gratula. <#smile>
Bár én nem mondtam, hogy nem szerezhetõ meg az elsõ fejezetben a kulcs, sõt, kifejezetten ezt erõsítettem még régebben, amikor bedobtam a köztudatba a patkányos trükköt...
(mellyel akár az elsõ fejezetben is megszerezhetõ az erõ amulett)

Csacsi
Mikor végigyomtam én is itt akadtam el...és én is megnéztem a végigátszást, és nálam sem mûködött....azthiszem vhogy fel vannak cserélve a dolgok. Már nem emlékszem pontosan, de a jobb oldalinál van a baloldali leírás, és a baloldalinál a jobboldali leírás.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Takanohana
Hi!

Jasper-kérdés kedvéért a hétvégén elõkerestem egy megfelelõ mentést, lementem a tolvajokhoz, idéztem Jasper közelében egy goblin csontvázat, mire mindenki nekem esett és kinyírt. Újra megpróbáltam, de kicsit távolabb idéztem, majd mentem feléjük. Mikor kardot rántottak, elrohantam. Mire visszajöttem, Jasper már halott volt, (a goblin is), Cassia meg úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna.

Szóval Jasper kulcsa 1. fejezetben, gyenge karakterrel is könnyedén megszerezhetõ. (Az idézéshez pont annyi mana kell, ami alapból van, nem igényel fejlesztést).

CarajoEsp
Grebber figy.Fogod elforgatod a két fogaskereket, erre látod ,hogy kinyílik egy rács. Fogod bemész rajta a végén van három fej. És ezt kell sorrendben megnyomni.De nem mindegy a sorrend,mert ha rosszul nyomsz, akkor mérgezõ gáz tör elõ. Próba szerencse. Ha megvan az elsõ kettõ, akkor átkapcsolod a fogaskerekeket és megcsinálod a másik kettõnél is. Utána az ötödik, már magától elõjön.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

grebber
Akkor elnéztem nemtudom.Na mindegy majd elõveszem valamikor adig is Boiling Pointozok.

tibor16
Eddig ez mûködött (én edig vagy 4x jáccottam ez alapján), ahol vagy és amit csinálsz -követni nem tom, mert nem vagyok benne, de sztem a végigjácás jó!!!, -elnéztél vmit.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

grebber
Hát lehet hogy én vagyok extrém vak vagy nemtudom.

Ezt irja a végigjátszás:

"Végig kell járnod mind a négy átlót, és ott aktiválnod kell az adott járathoz tartozó nyitószerkezetet. A járatok végén talált kapcsolókat a következo sorrendben kell aktiválnod (az irányok a kör alakú terem közepén állva, a zárt ajtó felé nézve értendok):

- Jobboldalon felfelé: Középso, Jobb, Bal
- Jobboldalon lefelé: itt csak egy kapcsoló van.
- Baloldalon felfelé: Középso, Bal, Jobb

Ezeket végig is zongoráztam már.És mostjönne ez

- Baloldalon lefelé: elsore itt is csak egy kapcsoló van, de miután ezt megnyomtad, rögtön három lesz. A kombináció: Bal, Középso, Jobb"

És ez a 3 kapcsoló hol jelenik meg?????Mert nekem feljön egy négyzetes baszás mögöttem elforditom és kint a teremben feljön egy kapcsolo.

Olvasd el a végigjátszást itt.
Ez a legegyszerübb megoldás a problémádra... <#nezze>

grebber
Ahhoz képest hogy két napja a végén vagyok szépen megkadtam azoknál a bszásoknál.

Van jobb felül jobb alul bal felül és bal alul fel-lejárok +2 ajtó mögött kerék ami ellehet forgatni.

Na minden teremben voltam mindenki kinyirva de csak 1 szar jön fel és nem 4.

Mit csináltam rosszul?

Hellósztok!
Lehet én vagyok láma, de nem tudjátok honnan lehet letölteni az 1.30-as patch-t? Mert hogy úgy látom a fordítás csak azzal mûxik.
Kösznm

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Rosti kollega mélyrõl merít, az hót ziher...
<#kuss><#kuss><#kuss>

Hát ez igy sikerült<#oooo>

tibor16
Ne haragudj, nem személyeskedni akarok, (tényleg) - Te külföldi vagy - vagy csak így tudsz gépelni... ???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

amikor látod a kodzára ajtót a terem közapén onnan lehet négyfelé menni keröö fel kerrö le helységbe
ezekben a helységkben van négy rejtet helység 1-1 kapcsoloval
az hogy mikor melyik relytett helység ajtaja nyilik ki függ a két kerék forgatásábol
pl-a két kereket elforditod jobbra és akkor kinyilik az jobb oldali felfü emeleten a rejtetszoba amin van 1 kapcsolo v. több is ami müködteti a középsö terem oszloõját.

Négy ajtó - négy oszlop. Minden teremben van valamiféle feladvány, amelyet ha megoldasz feljön az adott oszlop.
Mind a 4re szükséged lesz.

(ezt a részt utálom, kicsit összecsapták, olybá érzésem van...)

grebber
Már kinyirtam mindenkit de nekem csak 1 baszás jön fel.

mág annyi hogy az ellen is van pl csointváz árnyékfutó és ezek még a gyengéb szörnyek

ez 1 logikai feladvány de biztos rájösz te is
a kerekekel ajtokat nyitsz ki mindegyik 1 cspda és ott van 1 kapcsolo ami nyitja a 4 oszlopot amiken szintén kapcsolo van

grebber
Egy teremben vagyok azután miután kinyirtam a köcsög áruló Mariot.
Már csak egy terem van hátra abba van egy kapcsolo megnyomom erre feljön mögöttem egy négyzetes oszlop.
Forgatok rajta egyet azt kint kiemelkedik egy hasonló.
Hogyan kell elõhivni a többi kapcsolot mert ahogy elnéztem a talajon van vagy 5 db????

Ok thx.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Ha Benet kiszabaditotad akkor leszel lovag Lord hagen azzá avat.
Csináld a többi küldit és beszélgess mindenkivel...