Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Csak ahogy elköszöntem Isgarothtól pont ilyen pózt vettek fel,lehetetlen lett volna kihagyni😊
hogy lehetsz te ilyen? ez vmi gyerekkori betegség? de azért qrvajó! 😄
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ha van valakinek, akkor oldjuk már meg valamiféle fájlátviteli módszerrel, hogy eljuthasson hozzám is a világ legjobb játéka elsõ részének magyar videója 😊)
szenksz 😊
<#integet2>#integet2>
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Lehet azokhoz is csatlakozni, de megmaradtak a régi nexusok is.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Mert én úgy tudom olyan mintha zsoldosnak vagy tüzmágusnak menék.
Mert én úgy tudom olyan mintha zsoldosnak vagy tüzmágusnak menék.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Csak ügyesen...
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Gothic2_130_de.exe /X
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstall ljuk ezt a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá a krekket (ez egy rar)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell
Next PC upgrade: 2022
Ha felszenvedem a kieget akkor a Gothic 2 magyarítása nem megy fel?
Next PC upgrade: 2022
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
meg van a banditák vezére/fejese a kikötõben, és õt kéne megkeresnem Lord Andrenek. nah õt sem találom sehol. de már az ötödik fejezetben vagyok. és ez a két küldetésemet sehogy sem tudom megcsinálni. most vagyok ott, hogy a hajóra kell keresnem embereket. thx
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
A negyedik fejezetben ork ezredes tõl el kell venni egy gyürût amit ha felveszel 20-al lecsökken az erõd és így fejleszthetsz még huszat.
feljebb meg erõelixirrel nekem most az 5-ik fekezetben zsoldossal amulett és gyûrû nélkül 210 az erõm.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
erõt csak 90ig lehet tuningolni, és utána meg sárkányfûvel, vagy lehet 90több is? ha igen kinél meg hol? lovag vagyok
Bocs ha már tudjátok, de találtam egy HI-res textúrapackot. 95MB és elég ígéretes.
HI-res textúrapack
Textúrafolytonossági hiba nekem nem fordult elõ egyszer sem.
Remélem a G3 már jobb lesz😊
De addig adják má ki a kieget angolul!!!!
Az NPC-k iq-ja is lehetne magasabb. Értem ez alatt: menekülök a csontvázak elõl, elõttem szakadék (egy barlang bejárata fölött vagyok), jobbra és balra le lehet jutni sérülés nélkül, én ezt választom majd visszanézek és látom, hogy a két szerencsétlen megreked a barlang bejárata fölötti peremen és addig szaladgálnak, míg le nem lökik egymást vagy a nagy forgolódásban le nem esnek és ott is maradnak ... XP pocsékolás! 😊
Na, egy agyatlan csontváztól nem is várok többet, de ez emberek is idióták! Dexter táborában a szerencsétlenek tömegesen ugrálnak a szakadékba ha az egyik háztetõrõl közéjük lövök 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
De én azokra a bugokra gondoltam, mikor az ember nem indul el, beragad vagy te ragadsz be valahova.
Én arra is gondolnék, hogy esetleg kimarad egy sor a fordításból, és emiatt akad meg a szál. Pl. a kovács a kaszárnyában nem tanít, mert hiányzik az a sor, ami kellene hozzá.
(?)