Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
-biztos egy nem átgondolt pillanat, -ha akarnám a készítõjét is minõsítheti (bocs), -tán mégse köllött volna..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mr_no_NaMe
Ne vegyétek sérétésnek,énis fan vagyok mégsem azért csináltam hogy kigúnyoljam a játokot és annak tisztelõit!
Csak ahogy elköszöntem Isgarothtól pont ilyen pózt vettek fel,lehetetlen lett volna kihagyni😊
..ez nem igényel hozzáfûznivalót...de azért kapsz:
hogy lehetsz te ilyen? ez vmi gyerekkori betegség? de azért qrvajó! 😄

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Mr_no_NaMe
<#hehe>
Mr_no_NaMe
Miért nem megy a honlap?<#wilting>
zoozoo
Magyarításokon megtaláltam, köszi a segítséget! 😄DD

zoozoo
Üdv, Gothic 1 magyar videókat keresek. Megvan esetleg valahol valakinek? Randal honlapján nincs, Gamestar honlapján nincs.
Ha van valakinek, akkor oldjuk már meg valamiféle fájlátviteli módszerrel, hogy eljuthasson hozzám is a világ legjobb játéka elsõ részének magyar videója 😊)

szenksz 😊

Ehhh, hogyan is vághatnék vissza...<#nezze>
<#integet2>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Esrohnoil
Neem, elolvassák az aláírásod és tudják h. nincs gáz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Vazze, levette az aláírását, most meg én vagyok a zavaros, mi?
<#confused><#confused><#confused>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Esrohnoil
Bocs h. megkérdezem, de te vmi tudatzavarban szenvedsz, v. ennyire luxus normálisan írni?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Azért ez úgy egyben kaotikus, a kérdéseddel, és az aláírásoddal... <#idiota>

Lehet azokhoz is csatlakozni, de megmaradtak a régi nexusok is.

Törölt felhasználó
nálam megjelenik
nemigazán

tibor16
hi, nálatok sem jelenik meg a fórum logó?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Törölt felhasználó
A kiegbe a vímágusokhoz lehet csatlakozni vagy csak az olyan min pl ha Haradhoz mesz + a tolvajcéb.
Mert én úgy tudom olyan mintha zsoldosnak vagy tüzmágusnak menék.
Törölt felhasználó
A kiegbe a vímágusokhoz lehet csatlakozni vagy csak az olyan min pl ha Haradhoz mesz + a tolvajcéb.
Mert én úgy tudom olyan mintha zsoldosnak vagy tüzmágusnak menék.
Ja, 15010, ofkóz, szorri.
<#wilting><#wilting><#wilting>

Mindkettõ igaz, ha Mr_no_NaMe által leírt megoldás nem müxik, akkor 1510.
Csak ügyesen...

grebber
Lentebb nem igy van irva.

Next PC upgrade: 2022

Mr_no_NaMe
1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Gothic2_130_de.exe /X
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstall ljuk ezt a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá  a krekket (ez egy rar)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell
Ha ez kérdés volt, akkor 1510.

grebber
Hol találom magyarul hogy kell feltenni a kieget mert átmentem ma a vizsgán 😊 és végig akarom vinni a kieget is.

Mr_no_NaMe
De el is indul,csak miután új játékot kezdesz hibaüzivel kidob a francba...
grebber
Lehet volt már de most ilyen idegi állaoptba nem fogok keresgélni.
Ha felszenvedem a kieget akkor a Gothic 2 magyarítása nem megy fel?

Vége!! 😊 de kár 😞 elég rövid szerintem, vagy csak túl sokat ültem itt? 😊 mindegy amire kijön a harmadik rész, biztos párszor ujrajátszom, még az is lehet, hogy elõveszem ujra az elsõ részt is. és közben hatalmas izgalommal várom a harmadik részt, hisz Xardas megmondta: "Még találkozunk!"

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Az mindegy oda akkor is bejuthatsz csak zuzd le atillát az meg akkor jelenik meg ha 3 küldit mekcsinálsz Jora aranya vayg ilyesmi,de a többire nem emlékszem van még....

Akkor azt a tolvajcéheset már elbaltáztam, mert én nem Baltramnak vittem vissza a csomagot, hanem a másiknak. igy az ügy lezárva. majd a második végigjátszásra! 😊

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

A tolvaj céhet keresed az a csatornában van lent és a kulcsot attilátol szerezheted meg (a vágigjátszásnál megtalálod a megoldást)klikelj oda....

bosper iját merre találom? sehogy nem találom meg
meg van a banditák vezére/fejese a kikötõben, és õt kéne megkeresnem Lord Andrenek. nah õt sem találom sehol. de már az ötödik fejezetben vagyok. és ez a két küldetésemet sehogy sem tudom megcsinálni. most vagyok ott, hogy a hajóra kell keresnem embereket. thx

szasztok, a test of fire-höz ugye egy üres rúna kell .. honnan tudok ilyet szerezni?

Hi emberek, a Night of the Ravenhez angolosítást honnan tudnék leszedni ??

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Duzsuki
Van egy trükk amivel fel lehet 110-ig is nyomni. Ha ismered akkor bocs.
A negyedik fejezetben ork ezredes tõl el kell venni egy gyürût amit ha felveszel 20-al lecsökken az erõd és így fejleszthetsz még huszat.
feljebb meg erõelixirrel nekem most az 5-ik fekezetben zsoldossal amulett és gyûrû nélkül 210 az erõm.

Esrohnoil
Nekem is ez volt a véleményem mikor megnéztem a shotokat. 😄

_Atti_
szerintem az eredeti texturák jobbak..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber
Nem csak 90-ig lehet van sok aember aki növeli az erõd.

Hy!
erõt csak 90ig lehet tuningolni, és utána meg sárkányfûvel, vagy lehet 90több is? ha igen kinél meg hol? lovag vagyok

vear
Sztem pont németül az igazi a hangulata. Angolul meg nemhiszem hogy megcsinálják, elvannak most õk a G3-mal.

Bocs ha már tudjátok, de találtam egy HI-res textúrapackot. 95MB és elég ígéretes.
HI-res textúrapack

Esrohnoil
Gondolom német...

vear
Sikerült rátennem a kezem egy Collectors Edition-re, úgyhogy most végre végigjátszom az addont is. <#vigyor>

Hannanál párszor én is leestem a lépcsõn keresztül a csatornába

Randal
Melyik játéknál? és a magyarosított verzióban?

Duzsuki
Én találkoztam olyannal hogy ures sor volt ahol szövegnek kellett volna lennei-e és rálépve ment tovább a beszélgetés.

Randal
Az Mi hibát én is észrevettem. nem tudom miért van, pedig ezek a srácok eddig a G1, G2-ben is elég jó MI-t alkottak.
Textúrafolytonossági hiba nekem nem fordult elõ egyszer sem.

Remélem a G3 már jobb lesz😊

De addig adják má ki a kieget angolul!!!!

Nekem textúrafolytonossági-hiba miatt már sikerült kiesnem a világból 😊

Az NPC-k iq-ja is lehetne magasabb. Értem ez alatt: menekülök a csontvázak elõl, elõttem szakadék (egy barlang bejárata fölött vagyok), jobbra és balra le lehet jutni sérülés nélkül, én ezt választom majd visszanézek és látom, hogy a két szerencsétlen megreked a barlang bejárata fölötti peremen és addig szaladgálnak, míg le nem lökik egymást vagy a nagy forgolódásban le nem esnek és ott is maradnak ... XP pocsékolás! 😊
Na, egy agyatlan csontváztól nem is várok többet, de ez emberek is idióták! Dexter táborában a szerencsétlenek tömegesen ugrálnak a szakadékba ha az egyik háztetõrõl közéjük lövök 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Randal
Ez így van. Ha kimaradna egy sor akkor tényleg gáz lenne.
De én azokra a bugokra gondoltam, mikor az ember nem indul el, beragad vagy te ragadsz be valahova.

Esrohnoil
Sztem ha kimaradna egy sor, akkor elcsúszna az egész. Minden mondat rossz helyre kerülne utána, mert azt nézi a játék h. hanyadik sorban mi van írva. Nem tom elképzelni h. ilyen lenne benne. 😄

Ez azért elég inverz bizonyítás volt...<#nezze>

Én arra is gondolnék, hogy esetleg kimarad egy sor a fordításból, és emiatt akad meg a szál. Pl. a kovács a kaszárnyában nem tanít, mert hiányzik az a sor, ami kellene hozzá.
(?)

Esrohnoil
Nem tom, én csak konkrétan a fordítás részében voltam érdekelt az elsõ résznek, de vmilyen szinten ezek a párbeszédek összefüggésben lehetnek más programrészekkel is, mivel másként gondolom nem lenne a játékmenetben a fordítás visszakonvertálása következtében keletkezõ hiba.

Kösz szépen!! nah megyek is és játszom