Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3. fejezetnél tartok mostkellene a megszentségtelenitett rúnákat megáldanom vagy mi a fene,80 erõm van és 65 egykezes tudásom. A Milícia tagja de már a kutya se akar tanítani csak ha lovag leszek,kérdés csak annyi lenne mikor vesznek már be magukközé?
Van egy csomó TP-m nemakarom minden buziságra elkölteni,inkább az erõt meg a harci tudást fejleszteném.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Azt kicsit leállok a játszogatásokkal mert szóbelire kell készülnöm 😞
Next PC upgrade: 2022
Uhogy marad a nyers brutalítás, az elsõ milícia páncélról beszéltem én is, szerintem az kevés lesz, de hajrá, sok-sok varázslattal, és trükkel megcsinálható.
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Szid: Hehe, én sem hagyom, hogy más arassa le az XP-t! Akil tanyájánál is egyedül csaptam le a zsoldosokat. Nyíl a seggébe és futott utánam, majd a másikat is ugyan így... 😊
sunmalac: Az elsõ milícista páncélom van meg és éppen most próbálok kijutni a Sebezhetetlenség Gyûrûjével a barlangból, amúgy már elmúltam 10. szintû! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Yang: Skandi- senior shao wari
Igen, az elsõ fejezetben, ratyi páncéllal, 10. szint alatt egyetlen ütés vagy a számukra... Na jó, kettõ. <#idiota>#idiota>
Szépen egyesével is leverhetök. Kicsit kínlódva, de nemkell pocsékolni a drága exp.-t
Ha van bejárásod a csatornarendszerbe, akkor szerezhetsz egy amulettet, ami +15 erõt ad. Cassia és Jasper ugyanabban a teremben álldogálnak, és Jaspernél van egy kulcs. Ha odacsalsz hozzájuk egy patkányt, akkor valamelyik kardot ránt és leveri. De a másik meg nekiesik, mert itt nem lehet fegyvert elõvenni. A csatából Cassia fog gyõztesen kikerülni, mivel sokkal jobb a fegyvere. Jasper hullájától elszeded a kulcsot, és megkeresed, melyik ajtót nyitja a csatornarendszerben. Lesz ott egy láda, istentelenül bonyolult kóddal, de benne van az amulett, ami neked most igencsak jól jönne.
Ha nincs patkány, kísérletezhetsz azzal, hogy pl. messzebbrõl rálõssz Jasperre, de aztán menekülj, nehogy téged tángáljanak el egymás helyett.
Végül is, a növények szempontjából: a térkép keleti-délkeleti része majdnem földerítetlen, és ott lesz a G1 helyszíne is, sz'al nem lesz külön dudva-túra, megfogadom a tanácsod!
Kösz!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Így elérhetõ a 200 feletti erõ, amire nagyon is szükséged lesz...
(ellenkezõ esetben 90-es erõvel fox rohangászni, ami ártalmas az egézségedre)
Sima G2 (egyelõre).
Akkor megyek gazt szedni az erõ löttyökhöz... (szívesen lecserélném már a hosszúkardot)
A gyomok újratermelõdnek valamennyi idõ után, esetleg új fejezetben vagy csak ennyivel tudok gazdálkodni a teljes játék alatt?
De én még az addonban is inkább Brutust választanám...
Ha kell berakom
Mert kapitánynak lennének páran de nemtudom hogy lesz-e e valami jelentõségük.
Én is írtam, hogy nézz meg mindent még1szer. Mondjuk ez már tényleg nagyon alap dolog, de a lényeg, hogy sikerált...
A gyûrûs módszerrel, és az alkímiával 200-300 körüli erõd lehet.
Esetleg több, ha igazán ügyi vagy...
Meg persze az italok is dobnak még az erödön.
Mondjál pár helyet légyszíves ahol erõmet tudom fejleszteni.
Ezé montam neked a pörgõ-morgó bizbaszt, nem akartam direktbe kérdezni, hogy biztosan nem a tepsidben próbálod kisütni a teleport rúnát.
Igen-igen, Prince007nek igaza van, kezdj el italot készíteni, alkimista asztalt sok helyen találsz, bár talán most már menni fog... <#idiota>#idiota>
De nem baj lényeg hogy sikerült.
Ha nem teleportlok át a várba és ott nem sikerül itt fárasztalak a hülyeségemmel titeket továbbra is.
Sorry all. Kicsit faszláma vagyok.
Arsenal magyarítással játszod? Nemlehet, h. az miatt van ott az a bug?
Ha így van minden, ahogy leírtam, akkor bug. De sebaj! Lemaradsz egy jó páncélról, meg egy újabb kard szentelésrõl, de azért ne keseredj el. Nyomd csak tovább a játékot, mintha mi sem történt volna, minden további ellenfelet, beleértve a fõgonoszt is, azért le fogsz tudni alázni.
Elolvastam mindent és megnéztem mindent.
Még azt tehetem hogy átmegyek egy másik világba azt vissza.
Hanem nekem a 4.felvonásban nem volt hajlandó mágusként egy 4.szintü runát elkésziteni és hiába volt meg hozzá minden csak nem ment.De ha átmentem a másik térképre és elkezdödött az 5.felvonás akkor már ment a runának az elkészítése....
De lehet csak a betöltögetések v.a honositás zavar be valamit mert eddig ilyen hiba nem volt,de inkáb ezek a bug-ok mint,hogy németül keljen ütni a gamet...
Arsenal! Ahol az üres rúnakövet, stb. találtad, (Kolostor pince, titkos rész, minden könyvállványt is olvass el, és a talált térképet is nézd meg. Ezek nélkül nem aktiválódik a dolog. ("Poros könyv", "Évkönyv" + térkép)
<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>