Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasztok!

Az addont szerettem volna föltelepíteni. Máskor simán fölment, de most valamiért követeli az eredeti addon cd-t. Ez mi a fenétõl lehet?

Elõre is kössz mindenkinek, aki segít!

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Egy kis game csere-bere érdekel-e?

A 2004 decemberi szám az!!!!

Én KB. 1 évig kerestem az 1-et. Mire az egyik újság kiadta mellékletnek (gamestar). Ha föl mész a honlapjára talán megtudod rendelni tõlük a régi számok közül. Talán nem vagyok benne biztos. Ennyit tudok neked segiteni.

Broafka
megakarom szerezni az 1-eeeeet
de sehol nem lehet már kapni, vagy megszerezni <#rinya>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Igazad van. Az 1-ben sokkal jobb a hangulat mert ugye ez (a király részéröl) egy alig ellenörzött börtön. A 2-ben meg mindenki be van sz*rva az ork háború miatt és elég nyomasztó a légkör. Szerintem.

Ottto
Szvsz G1 sokkal hangulatosabb mint a kettõ....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Esrohnoil
Én már akkor belezúgtam a G1-be mikor még csak a demója volt elérhetõ.
Kb. 4-5 alkalommal játszottam végig.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

tibor16
A G1-et hányszor jáccottad végig? Elõbb játszottam a 2x a 2-es résszel és csak aztán kíváncsiságból 1x az 1-es résszel, - de igencsak tetszett. Pedig ránézésre úgy gondolná az ember, hogy a kissebb terep, kezdetleges graf kevesebbet nyújt. Mégis valahol a történet miatt mintha kerekebb, izgalmasabb lenne.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Esrohnoil
Végül is van ott is fordulat, de ha mindenképp varázsló akarsz lenni ne légy szektás, mert ott 4. körig lehet csak mágiát tanulni. Templomosként viszont az jól jön a harc mellé kiegészítésképp.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kössz.
Megnéztem, de sajnos én is passzív vagyok. Este majd megpróbálok egy másik gépen aktív módot beüzemelni.
tibor16
G1 - asszem maradok a régi tábornál és varázslónak állok... Az Addonban zsoldos voltam és nem igazán élveztem. A mágiát jobban szeretem... a közepénél meg úgyis van még lehetõségem... Tényleg - ha a szektásokhoz állnék, - azok is produkálnak vmilyen fordulatot - mint a régi tábor varázslói? - mer ez esetben meggondolnám a dolgot...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Esrohnoil
pl. Matrix. Éjjelente szoktam ált. fent lenni.

Ottto
Jelenleg negyedjére kezdtem el, csak elfelejtettem hogy melyik baal adja a tekercset, meg miért.
Kössz az infot Esrohnoil.

Hallottam róla, de nem jutok hozzá.
Melyik hubon vagy?
Esrohnoil
De nemrég adták vmelyik újsághoz is. Kb. jó fél éve.

Esrohnoil
pl. nekem meg van osztva DC-n.

Én is szivesen elkezdeném a G1-et, de sajnos sehogy sem jutok hozzá. Tudtok valami elérhetõséget?
Esrohnoil
Melyik táborhoz akartok csatlakozni?

Esrohnoil
Gondolom a szektásokhoz akarsz csatlakozni. Ha igen, ez segíthet:
Többieknek !!!!SPOILER!!!!
Részlet a végigjátszásból:
"Baal Orun meggyõzése: Beszéljünk Ghorimmal Orunról, majd keressük meg Marlokot, és szép szavakkal ültessük vissza. Kerüljünk a hátába, üssük le valamelyik fegyverünkkel. Ha magához tér, küldjük el dolgozni, és kövessük. Ezek után Orun már szóba áll velünk, és elzavar az aratókhoz. Beszéljünk Balornnal, vegyünk tõle füvet, de elõtte mondjuk meg, hogy kinek lesz az anyag. Látogassuk meg Gor Na Bart is a környéken, majd beszéljünk Vironnal, és öljünk meg körülötte minden rovart. Beszéljünk meg vele megint, és mondjuk azt, hogy nem látjuk a rovarokat. Tõle is kérjünk füvet. Vigyük el az anyagot Cor Kalomhoz, majd menjünk Baal Orunhoz, és álljunk elé. Beszélgessünk el vele a fûszállításról, mire a megbecsülése mellé kapunk egy altató tekercset."

tibor16
szia, - G1 - én (is) most kezdtem, - hol tartasz?

Ottto
Fenébe, hogy az enterre nem törte a sort hanem elküldte az üzit. bocs. nah szal

G1
Az elsõ fejezetben, hol találok én "alvás" tekercset (sleep spellscroll) ?

Ottto
G1

Ezért mondat azt, hogy egy játéknak tervezték.
Szerintem két lehetõség van:
1. Egyszerû gazdasági ok. Két kiadás - két bevétel. (Nem tartom valószínûnek, mert a fejlesztõknek így sok plusz munkájuk volt, és tudtommal a bevétel kis részét kapják csak meg.)
2. Kényszerítõ gazdasági ok. A tervezett kiadási dátumig nem tudták befejezni a játékot, ezért 'húztak' a játékból. (Ezt tartom valószínûnek, mert a forgalmazó által kitûzött kiadási határidõ 'szent és sérthetetlen', hiszen a bevétel nagy része az övék.) Mivel azonban a tervek már megvoltak, sõt lehet, hogy egy része már el is készült addigra, érdemes volt a kimardt részt befejezni és addon formában piacra dobni.
Esrohnoil
Fogd fel úgy, h. a karaktered nem tudja h. soha nem találhatja már meg az íjat, tehát még keresheti, mivel nem tudja hol van, és senki nem mondta h. már ne keresse. 😊

Esrohnoil
Nem bug, amíg nem oldasz meg vmit, nem kerül át máshova. 2 esetben kerülhet el onnan: ha megoldod a küldit, v. ha teljesen elbukod (pl. mint az elsõ részben a csatlakozós küldik az elején. Ha vhova csatlakoztál, másik táborhoz már nem tudsz, tehát a többit elbuktad.).
Egyébként olyan panel nincs h. meg nem csinált feladatok, ha úgy nézem az a legelsõ rovat, ami "elvállalt feladatok". Ezen kívül "teljesített feladatok" és "elbukott feladatok" vannak.

Rash87
Ezért nem értem,mert én nem léptem be a tolvajcéhbe...
És állítólag csak akkor kapom meg a kulcsot a csatornarendszerbe,hogyha voltam a tolvajcéhbe.
De mivel nem voltam,elég fura,hogy még mnidig a Teljesítendõ feladatok kzött van a "Bospert íja" küldetés.
Lehet hogy ez is egy bug...

Glory, Glory Man. United!

Randal
Na igen. Az Addon valamilyen szinten tényleg kiegészítés, de nem a normális értelemben vett kieg. hanem az alapjáték teljessé tétele.
Õszintén szólva, MINDENNEK ekkor lesz értelme.
A sima G2 is jó, de nagyon sok benne az értelmetlen dolog.

igaz de ezeknek már készen kellenek lennie

tibor16
Oda csak akkor jut be, ha teljesítette elõtte a tolvajcéhbe való bejutás feltételeit...

He! Egyszerü ! Lemész oda ahol a Tolvajcéh van, vagyis a csatorna rendszerbe ( ha az az) És ahol a patkányok voltak Ott van egy láda abban van az íj. Vagyis a tengertõl bemész és az elsõ elágazásnál balra meny És nem soká jobbra ott van egy terem ott a láda. Ajánlok odda egy fáklyát.

Rash87
Lenne mégegy kérdésem.
Még a feladatok között ott szerepel a "Bosper íja" küldetés,már az 5. fejezetnél tartok,és a végigjátszásnál azt olvastam,hogy ezt a küldit csak akkor lehet megcsinálni mikor bekerülök a tolvajcéhbe..
De mivel oda nem kerültem be.. most meg már nem lehet,akkor miért nem teszi a Meg nem csinált feladatok közé?
Vagy van valami alternatív mód,amivel meg lehet csinálni?

Glory, Glory Man. United!

Broafka
én meg Takanohanával értek egyet, ugyanis rendkívûl sok elemet találtam az alap G2-ben ami mindig felvetett egy kérdést, hogy ez meg hogy kerül ide? ez kié? ez micsoda?
és amikor az addon kijött akkor kaptam rájuk választ:
jééé, tényleg, ez az övé!!!
jééé tényleg ez ide tartozik!!!
most így nem sokat mondhat nektek, de most hirtelen nem jut eszembe példa, de ha majd esezmbe jut akkor majd szólok, de sztem biztos ti is találkoztatok már ilyennel...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

hmmm én inkább gerop-pal értek egyet, nem hiszem hogy a pyranha bytes-os sracok olyan köcsögök lennének hogy így szétvágnák, na meg persze a kettészedem hogy kevés minkával adhassak ki kieget stíluú munkák általában nem ilyen jok😄

Nem lehetséges, hogy egyben tervezték meg a játékot, de 'csúszott' a munka és mivel ki kellett adni, ezért vágták el. Utána volt idejük befejezni, és a kimaradt részt addon formában dobták piacra.
Takanohana
Az alap G2 is baromi jó játék, addon nélkül is 100%-osan élvezhetõ. De miután játszottam már a kieggel is, az volt az érzésem, hogy így teljes. Sõt valaki írta itt anno, és én is egyetértek vele, lehet, hogy elkészítették a full verziót, aztán kettévették, mert így kétszer lehet piacra dobni. Elõször a "megcsonkított" játékot, az alapot, aztán meg a kieget, ami teljessé teszi.
Mindegy, hogy történt, az alap is meg a kieg is kötelezõ darab, muszály mindkettõt végigvinni.

Értem...
Szoval a simát azért adtáki ugy , hogy megkelljen venni a kieget?

Takanohana
Egy új térkép, pár új szörny, rengeteg új szereplõ, (köztük sok ismerõs a G1-bõl), rengeteg új küldetés, egy "mellék fõküldetés", nehezebbre vett fejlõdési rendszer, megerõsített szörnyek, és számtalan érdekesség. Mondhatni, hogy a G2 az addonnal teljes, van egy csomó helyszín az alapjátékban, aminek ott nincs funkciója, (pl. kõkörök, vagy a piramis), ezek a kiegben értelmet nyernek.

Aha . Az kiegben mi a lényeg?

Takanohana
Hús és prém.

O! És mi nyerhetõ ki belõle? hus prém fog..?

tibor16
kezdetben a vaddisznó elõl is futni kell...

Takanohana
De mûködik, csak én azt gondoltam, vagyok már olyan erõs, hogy egyenesen nekikmehetek. Hát nem jött be.

Az addonban nem mûködik az egyesével elcsalom és megölöm módszer?
Az alapjátékban a Sárkányrablók elég buták, könnyû egyesével elcsalni õket.
Takanohana
Hát ott nem 3 db van, hanem 7-8! Széttéptek, mint a pinty. Jéghullám után persze már csak mészárlás.

ccc... Beliár karma, 100% egykezes, 48 level. 3 db Dragonsnapper nem okozproblémát. max. egy kis adrenalin :o)

Yang: Skandi- senior shao wari

Öszesen 15 db. Ha pontosabban érdekel valami, mond.

Takanohana
Jégfarkast is bevezettek. A régi szörnyek közül meg egyik-másik iszonyat erõs lett. A warg, meg fõleg a dragonsnapper semmi másodperc alatt szétkapnak, még a játék mközepe táján is kihívást jelentenek.
A Bányavölgyben, ötödik fejezetben lovagként mentem neki egy csorda dragonsnappernek, amik Den holtteste közelében, egy beugróban tanyáznak. Fél perc alatt széttéptek. Kénytelen voltam mágiához folyamodni.

Nézd meg a képeim között :o)

Értem...
Egyszoval õ a kaja vagy te