Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
vaddisznó - olyasmi, csak elég erõs a beste

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Na most hogy értsem! A vaddiszo normális vaddiszno?

Mocsári patkány, mocsári gólem, mocsári zöld rovar, a tüzes shadowbeast, stone sentinel, vaddisznó, bloodhund, chomper.
De ugytudom 10 uj lény. Ketõt tudok oriás imátkozósáska , mini ragadozo.(az a dino)
És még mien lényekvannak?

Broafka
ööö, gondolom azt akartad mondani hogy:
azért lehetne valami új
ugye?
ha ezt akartad, akkor nem tom mit mondjak, úgy értem, miért szerinted nincsen új dolog az addonban?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Az é lehet ne valami uj!

Demot

Rash87
Én csak kipróbáltam az addont,és abból az 1 órából mértem le,hogy jobb mnit a sima 😊
De most még a simával játszok.

Glory, Glory Man. United!

Broafka
hmm, lehetséges, akkor mind1 😊
mondom még nem próbáltam

Esrohnoil
Szó szerint semmi. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Broafka
lehetséges, még nem próbáltam, de amikor feltettem az addont, a mentéseim megvoltak
akkor mi történt volna ha megnyitottam volna õket?

Esrohnoil
Sima G2-es mentés nem kompatibilis az addonnal.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Broafka
nem tudok senkit se a bányavölgyben aki árulna, menjél vissza Khorinosba, nem tart semeddig sem
amúgy meg én úgy voltam vele, hogy erõre nem raktam semmit, csak dexre...

lenne egy kérdésem hozzád:
te a sima G2-õs mentéseddel mész az addonban?
vagy újrakezdted a játékot amikor megszerezted az addont?

mert te mindent bejelentettél eddig, hogy mikor kezdtél új játékot, hol tartasz meg stb, és egyik nap a simával játszottál most meg nem rég mondtad hogy milyen jó az addon...

Broafka
hát figy, az igaz hogy a 2 troll mögött rapier van, de én egy szóval sem mondtam hogy a 2 troll mögött mester kard van, amúgy én úgy csináltam, hogy amikor már nem adtak több küldit a tolvajcéh tagjai, akkor simán kinyírtam õket (3 tag, összesen: 1000 XP+ küldiért is egy kis xp+300 arany Andrétól) és mindhármuknál van egy mesterkard és én onnan szereztem, de venni is lehet nyugodtan

amúgy meg, ha megszerzed a Claw of Beliart akkor már jól boldogul az 1kezes meg a 2 kezes is

Sárkányokat meg szimplán egy Demon tekercsel intéztem el 😛

Rash87
Az csak 70 vagy 80-an,de pontosan nem emlészek már rá 😊
De életerõm kb 410-nél tart 😄
2.-at,a jégsárkányt is simán megöpltem. Igaz,ez jóval erõsebb volt mint a másik,de ígyis csak kb 40 életpontom ment el...

Amúgy valaki nem tud a Bányavölgyben valakit,aki Laborüveget árul? Elfelejtettem Khronisben venni még 😊 Most meg szükség lenne rá,mivel a sárkányokat csak így lehet megölni...

Gondolom erõ is 200 körül.
Rash87
Szerintem nagyon jól boldogul 😊)
Éppen most öltem meg egyet,kb 7-8 ütés,és meg fekszik <#wink>
Persze az egykezes harc 100%-on van nekem,a kétkezes 60%,és még ígyis van 80 LP-m 😛

G2A: Megjegyezném, hogy a két troll mögött rapír van csak (50 dex, 100 sebzés, 70 hossz), mesterkardot Martintól lehet venni az elsõ találkozáskor, illetve a bányavölgyben a Xardas régi tornyában találni.

Sárkányokkal hogy boldogul az egykezes kardos?
Értem!!!!!! Én lovag!

Broafka
furcsa, amikor elõszõr játszottam a G2-vel, a simával, szóval amikor megismertem a játékot, én elõszõr zsoldos voltam, mindenki paladin volt, mert az volt az egyszerû, de én a legelsõ alkalommal nem tudtam hogy kell belépni 😄
így maradtak a zsoldosok

Broafka
az a baj hogy az addonban a paladinok rúnája nem sokat érnek, mert még a legjobb rúna amit a paladinoktól kapsz azzal se tudsz jó sebzéseket okozni, szóval én amondó vagyok, addonban paladinnak fölösleges a manna
viszont ha sima G2-ben játszasz akkor annál inkább tegyél mannára, mert ott viszont nagyon hasznos a banish evil rúna, mert jókat sebez...

Én már másodszorra!

tibor16
Van a lovagnak is runája (asszem - csak 1x voltam lovag, az elsõ alkalommal), de azt a lovagoktól kapod. Mást a lovag sajnos nem tud használni.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Kösz szépen.
Én eddig azt hittem, hogy csak "elõállítani" nem tudom a rúnákat, de használni igen ha egyéb úton hozzájutok. <#rinya>
tibor16
igaz, -én meg figyelhetnék

Takanohana
Tudom. Azt írtam, hogy milicista/lovagként nem megy vele semmire, mivel körhöz kötött rúna, csak mágus tudja majd használni. Tekercs az mindig jól jön, de õ kifejezetten rúnáról írt! egyébként igazad van, írtó hasznos kis rúna a mágus kezében.

tibor16
nemaddig-a - a félelem varázslat állati hasznos tud lenni... Pl az addonban amikor démonokat vagy túl erõs ellent kell lenyomni... ha elsütöd menekülni fog elõled és ha utól éred ütheted nyugodtan, addig nem támad vissza amíg a hatás el nem múlik. Szinte minden ellen jó... de nem csoportos varázslat...

Manna a lovagoknak kell. Szereinetm KB : 100 manna legyen!
Nekem 250 volt<#vigyor2>

Takanohana
A tekercsek jól jöhetnek szorult helyzetben, de én azokra általában nem építettem, csak vész esetére tartogattam õket. A teleport rúnák nem fogyasztanak sokat, alap manával is lehet használni õket. A szent fény semmire nem jó, vibrál, többre mész a sima fényvarázs tekerccsel. A félelem rúnát meg milicista/lovagként soha nem tudod majd használni, el is adhatod nyugodtan.

Nem tudom?
Van egy csomó varázstekercsem, 2 teleport, 1 szent fény és 1 félelem rúnám.
Takanohana
2. fejezetben még egyáltalán nem kell mana, úgysem tudod mire használni, inkább a fegyverhasználatot érdemes erõsíteni. Ha már megtanulhatod Albrecht-tõl a támadó varázslatot, (megkaptad a rúnát), elég akkor manára költeni. Ha csak egyszer is el tudod sütni a varázslatot, tiszta haszon. (Pl. egy csontit az is levisz).

Sajnos a Guide nem szól a lovagok kapcsán a mannamennyiségrõl. Ahogy nézem a legerõsebb varázslatáhiz is elég 30 manna. Már csak az a kérdés, hogy hányszor kell elsütni egymás után.
Valószínûleg most (2. fejezet közepén) elég 20-30 pont. Késõbb esetleg 50-100 pont.
Takanohana
Ha van a vége felé fölös pontod, tehetsz manára nyugodtan, a lovag támadó varázslatai elég hatékonyak.

Rash87
Hát az én eddigi tapasztalatom,hogy Mílicia/Lovagként nincs szükség mannára.
Max. akkor,ha varázsolni szeretnél.De úgy is lesz elég LP-d fejleszteni a mannát,hogyha meggondolod magad. Mert én az Egykezes harcra gyúrtam,az már 100%,és még ígyis van 60 lp-m 😊
De most már énis aazt mondom,h olvasd el a guidot <#eljen>

Igazad van!

Idézem: 'alap G2-ben'.
Ezt én úgy értettem, hogy a Gothic 2 kiegészítõ nélkül.
tibor16
srácok - régebben volt egy szokás, a kérdés elé oda írtuk melyikbõl is kérdeztek. Pl G1; G2; GA. Hasznos lenne, mert alapesetben így 2 féle válasz van.
No és akkor ha nem követi csak benéz vki....

Én az alap G2-ben készülök a Lovagi életre. Az erõ és a kard rendben is van, de
mennyi mannára van szüksége egy Lovag-nak?
Broafka
az soha nem fog kinyílni, se a simában, se az addonban, az csak úgy van

Semmit

Hali.
Azzal a ládával a várban amelyik azt irja hogy it will never open mit lehet csinalni???

Broafka
szerintem van több is mint 1 aki 60% fölött tanít, bár én most így nagyhirtelen meg nem mondom neked hogy ki az, de ha csak Cedric lenne, akkor a varázslók vagy a zsoldosok kitõl tanulnának? 😊

Rash87
Tudom,hogy le vannak írva.Azokat megis néztem.
Csak Cedricet nem találtam meg,de most megnézem újból,és megvan 😊)
Csak azthittem h õ is tanítvány...úgy elvolt keveredve a sok lovag között..

A végigjátszás honlapon levannak irva a tanitok!

És kösz! Kár hogy csak egy !

Rash87
Broafka:
Véletelnül nem tudod,hogy én most egykezes harcot akarom tovább fejleszteni.
Eddig 60%-nál tartok,de senki se találok,aki 60% fölött tudna tanítani...(4. fejezet eleje)

Broafka
jah, csak 1, miért hányat szeretnél? 😊
amúgy a fekete troll az küldi, Roul adja a küldit, szóval ez olyan mint mondjuk a varázslóknál a summoned golem, abból is csak 1 van, az is küldi...

Rash87
Én úgy tudom hogy csak 1.
Azt is jelöli a térkép.

Nekem is van egy kérdésem:
A játékban hány Feketetroll van?

Rash87
Tényleg igazad van 😊)
köszi,amúgy egy varázstekercs volt ott 😉

Broafka
hmm, várjál csak, asszem tudom 😄
az ablakot mozgatja arrébb egy kicsit asszem, és mögötte van egy üzi
szerintem

Broafka
kivételesen, erre a kérdésedre nem én fogok válaszolni 😊
mert ezt én sem tudom, és én is kiváncsi lennék 😊

Rash87
Még egy kérdés 😄
A Felsõvárosban,.ott a Bíró háza melletti házban, az emeleten a könyvespolc mellett van egy kapcsoló. Ez mit nyit ki? Mert nem sikerült rájönnöm..