624
ami a legjobb
-
#496 A Jurassic Park: Operation Genesis (ezt most nyomom, és nagyon tetszik azért írtam be), a IL-2 Sturmovik Forgotten Battles (ez függőben a "qurva" Raven multik miatt) kivételével az összeset, de nem mostani gamék ezek (ha ránézel) ...
Ja, és az EA SPORTokra, Grand Prixekre nem mondanám, hogy végig - inkább a több szezont - és a Medieval "magyarokkal" részét is most "nyomom", miután egy emberke írta, hogy velük is lehet lenni ...
Mellesleg miért kérdezed? -
#495 Hát ez a téma így a címe alapján valóban nem elég részletes.
Eleve kategóriákra kell bontani IMHO ! Kategóriából viszont rengeteg van (ellenben van olyan kategória, amelyből az évek során nem sok játék jelent meg):
1. Kaland: Day of the Tentacle
2. FPS: No One Lives Forver
3. TPS: Metal Gear Solid (1. rész !)
4. Autosim F1: F1 GP III.
5. Autosim Rally: MOBIL1 Rally, Rally Masters
6. Autosim egyéb: Need for speed IV., Nascar Racing Simulation 2002, 2003
7. Flightsim: F22ADF, IL-2 Sturmovik, GUNSHIP!
8. SUB sim: Command: Aces of the Deep
9. Tank sim: M1 Tank Platoon II.
10. Űr sim: ELITE (1. rész)
11. Stratégia: CIVILIZATION
12. RTS: Warcraft II.
13. Hack & Slash RPG: Diablo-HELLFIRE
14. RPG: innen egyszerűen nem tudok vűlasztani. A legnehezebb kategória. Hál' istennek rengeteg kiváló alkotás volt és van a műfajban.
Nem akarom ősszevetni a Dungeon Master-t a Baldur's Gate-el, az ULTIMA sorozatot, a Might & Magic-el, az Eye of the beholder-t, a Wizardry-val. Mind a csúcsot képviseli.
15. Shoot 'em up: Nuclear Strike
16. Sport: World Cup 98'
17. Pinball: Az EMPIRE INTERACTIVE remek sorozata
18. Logikai: Chessmaster sorozat
Ha mégis kell BEST IN SHOW, akkor a választásom egy PC-s (a klasszikus jelentést nézve) játék:
PIRATES! /C64/
Ez az én toplistám. -
#492 Mindenkinek más a legjobb. Az alábbiak azért a kedvenceim, mert semmi olyan sincs a játékokban, ami nagyon-nagyon feldühített volna, vagy egy patch-mod ki nem javította volna, vagy másképpen írnám meg. (Ezzel persze lehet vitatkozni, de én róluk így gondolkodom, mert kedvesek nekem ...)
Tehát ők a kedvencek (persze kb. úgy össze-vissza, nem sorrendben, mert ezek között nincs is):
Mafia (a verseny rész is elég simán ment joystick segítségével)
Rainboiw Six sorozat (különösen a legelső darab és a Raven Shield)
Fleet Command
Operation Flashpoint sorozat
Hitman sorozat
Outlaws (nagyon nagy "fps" kedvenc)
Half Life original
No One Lives Forever sorozat (főleg az első)
Police Quest sorozat összes - még a szöveges-írogatós darabjai is (ide beletartozik a SWAT sorozat is, hisz az is PQ ...)
Metal Gear Solid 1 (a 2. rész az irányítás miatt, mérete miatt már nem nagyon jött be)
Timeline (bár sok újság lehordta, hihetetlen zenéje, feelingje volt ...)
Hidden and Dangerous
Sudden Strike 2
Combat Mission sorozat (az editorja az eddigi legjobban sikerült 3D-s editor, hisz könnyen és egyszerüen - + gyorsan - hadjáratokra képes)
Medieval - Total War
High Command Europe 1939-45
Steel Panthers 1.
EA Sports játékok (FIFA, NHL, NBA bár itt nem mindegyik tetszett, de egymást javították ki a részek, így okés az ittlétük)
IL-2 Sturmovik (& CO)
European Air War
Jurassic Park: Operation Genesis
Pizza Connection
Championship Manager 2
Total Club Manager 2003
Jagged Alliance 2
Commandos sorozat
Grand Prix sorozat (főleg a 2. rész)
Blade Runner
Star Wars: Rebellion (nekem nagyon tetszett)
Star Wars: Force Commander (ez is ...)
+1
Medal of Honor sorozat
kb. -
Novca #490 Bár most a DF:BHD-t nyomom, ami szerintem multiban észvesztően király, viszont nálam a nagy kedvenc a Hidden & Dangerous (deluxe). Volt róla szó még nagyon régen, hogy lesz második rész. Tud erről valaki valamit? -
#489 Most ahogy elgondolkoztam talan:
CHRONO TRIGGER
mondjuk ez nem pc-s. de akkor is a legjobb. -
#488 Honnan tudod?:) -
#486 Szerintem neked a Metal Gear Solid az. Tudod, ez olyan megérzés-féle. :DD -
#485 Ez milyen balfasz topic? Mindenkinek az a legjobb ami a kedvence azt kész. -
#484 Nincs ilyen...
Vagy talán a CS mert minden évben szinte előveszem :DD -
#482 Splinter Cell
Hibátlan... -
#480 Deus Ex -
Hamlet #479 Betrayal at Krondor (magasan). Pont. -
#478 gta3 + realmod
serious sam second edition
metal gear solid ( ez a best game ever,,,jobb mint egy film)
infiltration (cs féleség csak hát a legélethűbb fps game..az americas armyt tudnám az inf hez hasonlítani)
splinter cell egész jo
és a pc sek istenitették a conkers bad fury dayt ami egy nintendo64 game.. emuval megoldhato a dolog..hát táényleg nincs még egy ilyen gamez... kifigurázzák a mátrixot az alient stb... -
#477 TIME COMMANDO
FIFA 2003
NBA 2003 -
#475 Ja! -
#474 Osztom. -
captriki #473 Battlefield 1942,Mafia
Az előbbinél nagyobb szabású szerintem nincs.
A másodikról szerintem nem kell beszélni -
#472 starcraft, mert a mai napig a legjobb rts. -
Jacky #471 Morrowind: mert hatalmas a világa, iszonyatosan sok küldetés vár és hónapokig lehet játszani vele! :)) -
#467 Yesssssss! SOF2 a multi ISTEN! OBIsite
-
Kirsche #465 ToonStruck (de németül, mer én csak azzal játszottam)
The Neverhood
+ még van néhány -
bazsi123 #464 Carmageddon -
Fred001 #463 Miért??? Hát mert már rég volt olyan játékom PC-re amit egyszerűen nem tudok megunni, pedig már sokszor végigjátszottam. -
#462 SOF2 multiban
obi.servegame.com -
Ion5 #459 Miért?? -
Fred001 #458 GTA3. Bár most nagyon a hatása alatt vagyok. -
Ion5 #457 GTA3
MOHAA+Kieg. -
#456 Diablo2 EXP
GTA3 -
LutheR #455 Nem nyersz vele sokat. Csak tiszta DOS alatt hajlandó futni. Se Win98, se Win2000. A lemezes verzió viszont mindegyikre jó. -
#453 !!! Medal Of Honor: Allied Assault !!!
Foravah roolz! -
Fec #451 + Sam & Max!
Ha valakinek megvan a CD-s változat, szóljon nekem!!! -
LutheR #449 Bemész az N-Techez, ott tornyosulnak a dobozok. -
#448 Day Of The Tentacle! -
_sonic_ #445 c64: Last ninja sorozat, Archon, Green beret, Wizard of war (mega hent ), Intern karate, Exploding fist, China miner, Defender of the crown, EPIC, Commando
amiga: Street fighter II, Mortal kombat, Shufflepuck cafe, ANOTHER WORLD (egyik legnagyobb élményem), Flashback, Intern karate plus, Shadow of the beast sorozat, Last ninja sorozat, Syndicate, Archon, Escape from colditz
pc: Betrayal at krondor, Betrayal in antara, X-Wing, Tie-fighter, Moonstone, Nhl 93, EoB, Lands of Lore, Doom, Half-life, Jagged Alliance, Diablo, NWN, GTA, GOTHIC
Kb. ennyi! :D
u.i.: ha valakinek esetleg meglenne a Betrayal in Antara azt nagyon szépen kérem, hogy értesítsen róla, mert már nagyon régóta keresem, de nem találom sehol, egyszer végig toltam de letöröltem (én állat!). -
LutheR #444 Nem lehet a "legjobb" kategóriát kiosztani, mert minden egyes játékot kicsit más szemüveggel kell nézni. Azonkívül az idők is változnak.
Egy szempontot azért megemlítek: PC-n az első játék, ami teljesen magával ragadott, az a
Lands of Lore. -
#443 Boldog Karácsonyt MINDEGYKINEK! :)
-
#438 bazz lehet hogy LBA2-t megint elo kene venni?
-
AMD rula #437 LBA2 rulez :D -
#436 Crusader - No Regret
System Shock 2
Na jó a Fallout 1 is nagyon állat volt... -
Xboxman #435 Splinter Cell