624
ami a legjobb
-
#543 Half Life oszt kész nem kell itt cifrázni a dolgokat. -
#542 ez nemigen comodoros játék:)) -
#541 ja, hogy PC-s!
-
#540 Intern Karate és Wizard of War !! -
#539 monkey island3
jedi knight2
diablo2+kieg. -
#538 Planetside -
atee #537 UT -
polesz #536 MAFIA
-
#534 Champions of Krynn Rulezzzzzzzzzzzz!!!!!!!!! -
TheZsenyka #532 UFO - Enemy Unknown -
#531 osztom, nálam is az az etalon -
Ha egyre gondolunk akkor az a CRAZY TAXI -
#529 érdekelne egy régi nagyon király játék!!
még comodor on nyuztuk sokat a tesómal:)
valami heyy texi vagym ia votl a neve de nem tuti:))
aki tud hozzá linket lécci irjon -
antijedi #528 jah dungeon keeperek nagyon királyosak voltak , na meg ami király volt (igaz csak maga idejeben, mamar nem anyira) warcrafet 1 !!! :D -
#527 blakc and white!
pirates király volt.
dungeon keeper szintén.
day of the tancle:)
sam and max
ultrakirály: Grandprix legends!!! -
#526 rig&roll -
#525 Nekem a Dungeon Keeper_2... -
antijedi #524 jah, pl elite vagy pirates! :P -
Braveheart #523 nem az 50-es listádat kérdezték hanem az elsőt :)))
amúgy én sem tudnám eldönteni... az biztos, hogy nem mai játék lenne -
#521 alone in the dark
ultima 8
ecstatica
thief
gothic
--
another world!!! (ez a best :)!)
flashback
blackthorne
duke nukem 3d
half life
hitman
mafia
gta,gta3
-
hidden n dangerous
operation flashpoint
--
f29 retaliator
f14 fleet defender
tie fighter
--
warcraft 2
transport tcoon
--
stunts :)
lotus :)
nfs5
f1gp 2 (mp-regi)
--
day of the tentacle
monkey island 2
valami regi robin hoodos kaland :)
leisure suit larrys (1-3 begepelos EGA gfx:) )
--
tim
toons
-
#520 Meg a Humvve Assault nevű 5 perces játék (2 perc az install, 1 a próba, 2 az uninstall), mint EREDETI (egy tucat shoot'em up-ban mi a franc az eredeti) játék, mint a valaha volt legjobb PC-s játék ! :D :D
Nem koppint semmit... Khmmm, hát a GULF WAR kérem szépen ?
Bár lehet, hogy szerencsés az, akinek ilyen alacsonyan vannak az igényei ! -
#519 Bazze, amúgy meg ilyen amatőr vagy, hogy a saját mailcímedet adod meg?
Ááá csöppet sem átlátszó -
#518 Pl. a Bandits-Phoenix Rising után tényleg eredetinek mondható a játék:P
Na jó abban nem lehet muksóval menni, csak kocsikkal. -
Yurij #515 Hunvee Assault aki látta tudja miért mondom.Rég látam már ennyire eredeti játékot.Az tetszik benne a legjobban hogy nem akkar senkit és semmit le kopintani.És ez melett még szorakoztat is.Ajánlom mindenkinek.Én erröl a cimröl rendeltem [email protected] Korrekt gyerek és sokk játéka van.És ki is cseréli ha nem müködik nálla sem.Söt még cheat-et is küld.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Ui:nem drága legalább is szerintem. -
#514 A MINESWEEP. Tobb millio szamitogepre lett telepitve az evek hosszu soran at. Ennyi felhasznalo nem tevedhet! -
#513 Nekem volt hozzá frankó "pixelre megegyező" térképem.
A CoV-ban jelent meg. Nagyon hasznos volt.
Igen, jól mondod, gyógyítás volt, ami annyit segített, hogy hosszú hajóutakon a betegségek következtében kevesebb volt a legénység soraiban az "amortizáció".
Nem túl hasznos képesség. Én általában a vívást választottam. De jó is volt, amikor 40-50 fős legénységgel megsarcoltam a 450 fős helyőrséggel rendelkező PANAMA-t !
De kereskedelem képesség nem volt !
Emellett a C64 verzióban egyszerre maximum 8 hajóm lehetett. Te melyik verzióval játszottál ? -
#511 Vicces te vagy ! Egyrészt, mert ezt írtad:
"Nem akarok kukacoskodni de az RTS az a stratégia..."
"...az RTS az A stratégia..."
Ez így ebben a formában azt jelenti, az RTS rövidítés, az maga ennyit jelent: STRATÉGIA.
Persze, tudom, hogy valószínűleg azt akartad írni:
"az RTS az maga is egy stratégiai műfaj"...
De ha már kukacoskodsz, akkor máskor pontosan tegyed !
"Vicces gyerek vagy , te hagyod el a kökrökre osztott jelzöt és nekem hiányos a tudásom???:)))"
Csak az a különbség kettőnk között, hogy én nem tudatlanságból fakadóan hagytam el annál a meglehetősen hosszú és bonyolult szerkezetű (egy fórumhoz képest. Hiszen tördelve van rendesen) hozzászólásból azt a két szót. Amikor írtam az járt a fejemben, de elhagytam mire leírtam; elnézést !
"tehát akkor melyik is a kedvenc rts-ed ufo vagy warcraft?:)))"
Ezzel viszont TE igazolod a tudatlanságodat, mert az UFO AZ NEM RTS !!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor ki is a vicces ?
Jó napot ! -
#510 "tehát akkor melyik is a kedvenc rts-ed ufo vagy warcraft?:)))"
Az UFO nem RTS. -
K.András #509 Vicces gyerek vagy , te hagyod el a kökrökre osztott jelzöt és nekem hiányos a tudásom???:)))
Egyébként pedig a stratégia igy játékoknál gyüjtö szo, tehát benne foglaltatik a real time, a round based vagy ezek keveréke(ezért vagy irta volna oda hogy rbs vagy rts csak igy a stretégia mellett az rts elég hülyén néz ki...), de hogy te azt leirod hogy:"A kettő kategória egymással szöges ellentétben áll."
Nos kérem ez már a vicc kategoriát surolja,egyébként nem olvastam a te listádat és ha nem vetted volna észre ott volt egy jo nagy adag vigyor is, amit biztos azért raktam mert kurvára komolyan gondoltam...
-
#508 Kaland: Revenzs trilódzsi :)
FPS: nincs
TPS: Max Payne
Autószimulátor: Porsche Unleashed
Repülőszimulátor: IL-2
Gazdasági stratégia: Transport Tycoon
RTS: C&C: Generals
RPG: Morrowind & Fallout -
#507 legjobb játék SoF II , AoE 2 TC ... -
#506 Nem akarok kukacoskodni, de ha kukacoskodni akarsz máskor, akkor nézz utána, mert hiányos tudással kukacoskodni...
Petyus az én listám kategóriájinak alapján állította össze a saját listáját.
Egyrészt az én hibám, hogy lehagytam a Stratégia kategória elől azt a szót, hogy KÖRÖKRE OSZTOTT !
Bár Petyus értette, ez kiderül a listájából.
Hogy ez hol látszik ???
Az UFO sorozat KÖRÖKRE OSZTOTT STRATÉGIA (Round Based Strategy; RBS) !!!
A Warcraft III. VALÓS IDEJŰ STRATÉGIA (Real Time Strategy; RTS) !!!
A kettő kategória egymással szöges ellentétben áll.
Vétek lenne egy kapal alá venni !
Szóval, ha még mindig nem világos, akkor a listánkon a STRATÉGIA kategória az RBS akar lenni !
Bár ez ha az UFO-ból számodra nem is, de azért a CIVILIZATION-ból kiderülhetett volna !
Hát ennyi. -
#505 ÉN EMBEREM !!!!! -
K.András #504 "11. Stratégia: UFO: Enemy Unknown
12. RTS: Warcraft III."
Nem akarok kukacoskodni de az RTS az a stratégia, tehát akkor melyik is a kedvenc rts-ed ufo vagy warcraft?:))) -
#502 Gothic 1-2 Dark Project 1-2-gold (THIEF)
Atlantis, Reah. -
atee #501 MS Targonca szimulatora! -
#500 Ezekben a kategóriákban az én listám_
1. Kaland: Sam and Max simán :)
2. FPS: Deus Ex
3. TPS: Max Payne
4. Autosim F1: Grand Prix Legends
5. Autosim Rally: Colin 1.
6. Autosim egyéb: NFS5 Porsche
7. Flightsim: F-29 Retaliator :)
9. Tank sim: passz :)
10. Űr sim: TIE Fighter
11. Stratégia: UFO: Enemy Unknown
12. RTS: Warcraft III.
13. Hack & Slash RPG: Vampire - The Masquarade: Redemption
14. RPG: legyen a Baldur's Gate 2.
15. Shoot 'em up: passz :)
16. Sport: FIFA 99
17. Pinball: Pinball Fantasies
18. Logikai: ammegmi? ^.^ -
#499 Amiga és a Lost Patrol!
Amikor kijött - már a téma is érdekes volt - nagyon tetszett, de qurvára nem emlékszem, hogy mivel játszottam igazán Amigán (C64-re inkább) ...
Szerintem a LP egy bizonyos szinten nehéz is volt. Mellesleg a HofA és a Seven Cities of Gold sem nagyon stratégia! Inkább "Manage & Travel" kategória. A 7CofG, a HofA meg talán "Real Time Adventure" részbe férne bele. A HofA EA progi volt! Szerintem az első, de ez nem bizti ...
Medieval Lords meg bár atom csúnya volt, de stratégiának mestermunka.
A Pirates! valóban utánozhatatlan, bár a Sea Dogs majdnem megütötte a hangulatát. SD2 (vagy PoftheC) bizti jó lesz, különösen, hogy az SD óta nem jött ki norm játék P! stílusban. A koppintások, ha jók, akkor kit érdekel, hogy koppintások ...
De ha ránézel a listámra: managertől, stratégián, fpsen, simen stb. át minden van. Akkor miért pont stratégiát írsz? :)
Bár ez tökmindegy ...
-
#498 "és a Medieval Lords, Defender of the Crown, Hearts of Africa, Seven Cities of Gold etc."
Látom stratéga vagy. ;) A maguk műfajában ezek gyöngyszemek, de leírom akkor miért a kedvenc a PIRATES!...
Mert volt benne kaland, lövöldözés, vívás, kereskedelem (mégha kezdetleges szinten is), stratégia és a REAL TIME STRATÉGIA alapjait is ez fektette le a szárazföldi ostrommal.
Nins mégegy játék, ahol a különféle stílusokat ennyire sikeresen és jól ötvözték volna. Az sem véletlen, hogy eddig még csak hasonló játék készült, de ilyen jó nem. Talán a Sea Dogs volt a legközelebb. Nézzük, milyen lesz a folytatás (Pirtaes of the Caribian címen).
Láttad a dobozát ? Egy, az egyben a PIRATES! dobozának koppintása. :))
Lost Patrol a maga digitalizált fotóival... És k***a nehéz volt, nem ? -
#497 "16. Sport: World Cup 98'"
Snickers Adverts Rulez!
Szerintem is ennek volt a legjobb hangulata, de a legpoénosabb a Fifa 2002, a legjobban meg a 2003 tetszik. A legtöbbet a 96 "Virtual Stadium" "reklámgaméval" nyomtam ( két gomb elég volt hozzá régi - huh - szép idők:) ) ...
:)
C64-re a PIRATES!
és a Medieval Lords, Defender of the Crown, Hearts of Africa, Seven Cities of Gold etc. ( leálltam :) ) volt nagy kedvenc, Amigán a Lost Patrol és a GP1! (stb.)