AZ EDDIGI LEGJOBB PC-S JÁTÉK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piftuka
Meg a Humvve Assault nevû 5 perces játék (2 perc az install, 1 a próba, 2 az uninstall), mint EREDETI (egy tucat shoot'em up-ban mi a franc az eredeti) játék, mint a valaha volt legjobb PC-s játék ! 😄 😄

Nem koppint semmit... Khmmm, hát a GULF WAR kérem szépen ?

Bár lehet, hogy szerencsés az, akinek ilyen alacsonyan vannak az igényei !
Dynamic
Bazze, amúgy meg ilyen amatõr vagy, hogy a saját mailcímedet adod meg?
Ááá csöppet sem átlátszó
Dynamic
Pl. a Bandits-Phoenix Rising után tényleg eredetinek mondható a játék😛
Na jó abban nem lehet muksóval menni, csak kocsikkal.
Hunvee Assault aki látta tudja miért mondom.Rég látam már ennyire eredeti játékot.Az tetszik benne a legjobban hogy nem akkar senkit és semmit le kopintani.És ez melett még szorakoztat is.Ajánlom mindenkinek.Én erröl a cimröl rendeltem [email protected] Korrekt gyerek és sokk játéka van.És ki is cseréli ha nem müködik nálla sem.Söt még cheat-et is küld.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Ui:nem drága legalább is szerintem.
zippofcy
A MINESWEEP. Tobb millio szamitogepre lett telepitve az evek hosszu soran at. Ennyi felhasznalo nem tevedhet!

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Piftuka
Nekem volt hozzá frankó "pixelre megegyezõ" térképem.
A CoV-ban jelent meg. Nagyon hasznos volt.

Igen, jól mondod, gyógyítás volt, ami annyit segített, hogy hosszú hajóutakon a betegségek következtében kevesebb volt a legénység soraiban az "amortizáció".
Nem túl hasznos képesség. Én általában a vívást választottam. De jó is volt, amikor 40-50 fõs legénységgel megsarcoltam a 450 fõs helyõrséggel rendelkezõ PANAMA-t !

De kereskedelem képesség nem volt !

Emellett a C64 verzióban egyszerre maximum 8 hajóm lehetett. Te melyik verzióval játszottál ?
Piftuka
Vicces te vagy ! Egyrészt, mert ezt írtad:

"Nem akarok kukacoskodni de az RTS az a stratégia..."

"...az RTS az A stratégia..."

Ez így ebben a formában azt jelenti, az RTS rövidítés, az maga ennyit jelent: STRATÉGIA.

Persze, tudom, hogy valószínûleg azt akartad írni:
"az RTS az maga is egy stratégiai mûfaj"...

De ha már kukacoskodsz, akkor máskor pontosan tegyed !

"Vicces gyerek vagy , te hagyod el a kökrökre osztott jelzöt és nekem hiányos a tudásom???😊))"

Csak az a különbség kettõnk között, hogy én nem tudatlanságból fakadóan hagytam el annál a meglehetõsen hosszú és bonyolult szerkezetû (egy fórumhoz képest. Hiszen tördelve van rendesen) hozzászólásból azt a két szót. Amikor írtam az járt a fejemben, de elhagytam mire leírtam; elnézést !

"tehát akkor melyik is a kedvenc rts-ed ufo vagy warcraft?😊))"

Ezzel viszont TE igazolod a tudatlanságodat, mert az UFO AZ NEM RTS !!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor ki is a vicces ?

Jó napot !
Petyus_
"tehát akkor melyik is a kedvenc rts-ed ufo vagy warcraft?😊))"

Az UFO nem RTS.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

K.András
Vicces gyerek vagy , te hagyod el a kökrökre osztott jelzöt és nekem hiányos a tudásom???😊))
Egyébként pedig a stratégia igy játékoknál gyüjtö szo, tehát benne foglaltatik a real time, a round based vagy ezek keveréke(ezért vagy irta volna oda hogy rbs vagy rts csak igy a stretégia mellett az rts elég hülyén néz ki...), de hogy te azt leirod hogy:"A kettõ kategória egymással szöges ellentétben áll."
Nos kérem ez már a vicc kategoriát surolja,egyébként nem olvastam a te listádat és ha nem vetted volna észre ott volt egy jo nagy adag vigyor is, amit biztos azért raktam mert kurvára komolyan gondoltam...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Ron Ragm
Kaland: Revenzs trilódzsi 😊
FPS: nincs
TPS: Max Payne
Autószimulátor: Porsche Unleashed
Repülõszimulátor: IL-2
Gazdasági stratégia: Transport Tycoon
RTS: C&C: Generals
RPG: Morrowind & Fallout

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

[HUN]PAStheLoD
legjobb játék SoF II , AoE 2 TC ...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Piftuka
Nem akarok kukacoskodni, de ha kukacoskodni akarsz máskor, akkor nézz utána, mert hiányos tudással kukacoskodni...

Petyus az én listám kategóriájinak alapján állította össze a saját listáját.

Egyrészt az én hibám, hogy lehagytam a Stratégia kategória elõl azt a szót, hogy KÖRÖKRE OSZTOTT !
Bár Petyus értette, ez kiderül a listájából.
Hogy ez hol látszik ???

Az UFO sorozat KÖRÖKRE OSZTOTT STRATÉGIA (Round Based Strategy; RBS) !!!

A Warcraft III. VALÓS IDEJÛ STRATÉGIA (Real Time Strategy; RTS) !!!

A kettõ kategória egymással szöges ellentétben áll.
Vétek lenne egy kapal alá venni !

Szóval, ha még mindig nem világos, akkor a listánkon a STRATÉGIA kategória az RBS akar lenni !
Bár ez ha az UFO-ból számodra nem is, de azért a CIVILIZATION-ból kiderülhetett volna !
Hát ennyi.
Piftuka
ÉN EMBEREM !!!!!
K.András
"11. Stratégia: UFO: Enemy Unknown
12. RTS: Warcraft III."
Nem akarok kukacoskodni de az RTS az a stratégia, tehát akkor melyik is a kedvenc rts-ed ufo vagy warcraft?😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

DIEGO
Gothic 1-2 Dark Project 1-2-gold (THIEF)
Atlantis, Reah.
MS Targonca szimulatora!

Petyus_
Ezekben a kategóriákban az én listám_

1. Kaland: Sam and Max simán 😊
2. FPS: Deus Ex
3. TPS: Max Payne
4. Autosim F1: Grand Prix Legends
5. Autosim Rally: Colin 1.
6. Autosim egyéb: NFS5 Porsche
7. Flightsim: F-29 Retaliator 😊
9. Tank sim: passz 😊
10. Ûr sim: TIE Fighter
11. Stratégia: UFO: Enemy Unknown
12. RTS: Warcraft III.
13. Hack & Slash RPG: Vampire - The Masquarade: Redemption
14. RPG: legyen a Baldur's Gate 2.
15. Shoot 'em up: passz 😊
16. Sport: FIFA 99
17. Pinball: Pinball Fantasies
18. Logikai: ammegmi? ^.^

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

a.carkey
Amiga és a Lost Patrol!
Amikor kijött - már a téma is érdekes volt - nagyon tetszett, de qurvára nem emlékszem, hogy mivel játszottam igazán Amigán (C64-re inkább) ...
Szerintem a LP egy bizonyos szinten nehéz is volt. Mellesleg a HofA és a Seven Cities of Gold sem nagyon stratégia! Inkább "Manage & Travel" kategória. A 7CofG, a HofA meg talán "Real Time Adventure" részbe férne bele. A HofA EA progi volt! Szerintem az elsõ, de ez nem bizti ...
Medieval Lords meg bár atom csúnya volt, de stratégiának mestermunka.
A Pirates! valóban utánozhatatlan, bár a Sea Dogs majdnem megütötte a hangulatát. SD2 (vagy PoftheC) bizti jó lesz, különösen, hogy az SD óta nem jött ki norm játék P! stílusban. A koppintások, ha jók, akkor kit érdekel, hogy koppintások ...
De ha ránézel a listámra: managertõl, stratégián, fpsen, simen stb. át minden van. Akkor miért pont stratégiát írsz? 😊
Bár ez tökmindegy ...

A medve nem játék.

Piftuka
"és a Medieval Lords, Defender of the Crown, Hearts of Africa, Seven Cities of Gold etc."

Látom stratéga vagy. 😉 A maguk mûfajában ezek gyöngyszemek, de leírom akkor miért a kedvenc a PIRATES!...

Mert volt benne kaland, lövöldözés, vívás, kereskedelem (mégha kezdetleges szinten is), stratégia és a REAL TIME STRATÉGIA alapjait is ez fektette le a szárazföldi ostrommal.

Nins mégegy játék, ahol a különféle stílusokat ennyire sikeresen és jól ötvözték volna. Az sem véletlen, hogy eddig még csak hasonló játék készült, de ilyen jó nem. Talán a Sea Dogs volt a legközelebb. Nézzük, milyen lesz a folytatás (Pirtaes of the Caribian címen).
Láttad a dobozát ? Egy, az egyben a PIRATES! dobozának koppintása. 😊)

Lost Patrol a maga digitalizált fotóival... És k***a nehéz volt, nem ?
a.carkey
"16. Sport: World Cup 98'"
Snickers Adverts Rulez!

Szerintem is ennek volt a legjobb hangulata, de a legpoénosabb a Fifa 2002, a legjobban meg a 2003 tetszik. A legtöbbet a 96 "Virtual Stadium" "reklámgaméval" nyomtam ( két gomb elég volt hozzá régi - huh - szép idõk😊 ) ...

😊

C64-re a PIRATES!
és a Medieval Lords, Defender of the Crown, Hearts of Africa, Seven Cities of Gold etc. ( leálltam 😊 ) volt nagy kedvenc, Amigán a Lost Patrol és a GP1! (stb.)

A medve nem játék.

a.carkey
A Jurassic Park: Operation Genesis (ezt most nyomom, és nagyon tetszik azért írtam be), a IL-2 Sturmovik Forgotten Battles (ez függõben a "qurva" Raven multik miatt) kivételével az összeset, de nem mostani gamék ezek (ha ránézel) ...
Ja, és az EA SPORTokra, Grand Prixekre nem mondanám, hogy végig - inkább a több szezont - és a Medieval "magyarokkal" részét is most "nyomom", miután egy emberke írta, hogy velük is lehet lenni ...
Mellesleg miért kérdezed?

A medve nem játék.

Piftuka
Hát ez a téma így a címe alapján valóban nem elég részletes.

Eleve kategóriákra kell bontani IMHO ! Kategóriából viszont rengeteg van (ellenben van olyan kategória, amelybõl az évek során nem sok játék jelent meg):

1. Kaland: Day of the Tentacle
2. FPS: No One Lives Forver
3. TPS: Metal Gear Solid (1. rész !)
4. Autosim F1: F1 GP III.
5. Autosim Rally: MOBIL1 Rally, Rally Masters
6. Autosim egyéb: Need for speed IV., Nascar Racing Simulation 2002, 2003
7. Flightsim: F22ADF, IL-2 Sturmovik, GUNSHIP!
8. SUB sim: Command: Aces of the Deep
9. Tank sim: M1 Tank Platoon II.
10. Ûr sim: ELITE (1. rész)
11. Stratégia: CIVILIZATION
12. RTS: Warcraft II.
13. Hack & Slash RPG: Diablo-HELLFIRE
14. RPG: innen egyszerûen nem tudok vûlasztani. A legnehezebb kategória. Hál' istennek rengeteg kiváló alkotás volt és van a mûfajban.
Nem akarom õsszevetni a Dungeon Master-t a Baldur's Gate-el, az ULTIMA sorozatot, a Might & Magic-el, az Eye of the beholder-t, a Wizardry-val. Mind a csúcsot képviseli.
15. Shoot 'em up: Nuclear Strike
16. Sport: World Cup 98'
17. Pinball: Az EMPIRE INTERACTIVE remek sorozata
18. Logikai: Chessmaster sorozat

Ha mégis kell BEST IN SHOW, akkor a választásom egy PC-s (a klasszikus jelentést nézve) játék:

PIRATES! /C64/

Ez az én toplistám.
a.carkey
Mindenkinek más a legjobb. Az alábbiak azért a kedvenceim, mert semmi olyan sincs a játékokban, ami nagyon-nagyon feldühített volna, vagy egy patch-mod ki nem javította volna, vagy másképpen írnám meg. (Ezzel persze lehet vitatkozni, de én róluk így gondolkodom, mert kedvesek nekem ...)
Tehát õk a kedvencek (persze kb. úgy össze-vissza, nem sorrendben, mert ezek között nincs is):

Mafia (a verseny rész is elég simán ment joystick segítségével)
Rainboiw Six sorozat (különösen a legelsõ darab és a Raven Shield)
Fleet Command
Operation Flashpoint sorozat
Hitman sorozat
Outlaws (nagyon nagy "fps" kedvenc)
Half Life original
No One Lives Forever sorozat (fõleg az elsõ)
Police Quest sorozat összes - még a szöveges-írogatós darabjai is (ide beletartozik a SWAT sorozat is, hisz az is PQ ...)
Metal Gear Solid 1 (a 2. rész az irányítás miatt, mérete miatt már nem nagyon jött be)
Timeline (bár sok újság lehordta, hihetetlen zenéje, feelingje volt ...)
Hidden and Dangerous
Sudden Strike 2
Combat Mission sorozat (az editorja az eddigi legjobban sikerült 3D-s editor, hisz könnyen és egyszerüen - + gyorsan - hadjáratokra képes)
Medieval - Total War
High Command Europe 1939-45
Steel Panthers 1.
EA Sports játékok (FIFA, NHL, NBA bár itt nem mindegyik tetszett, de egymást javították ki a részek, így okés az ittlétük)
IL-2 Sturmovik (& CO)
European Air War
Jurassic Park: Operation Genesis
Pizza Connection
Championship Manager 2
Total Club Manager 2003
Jagged Alliance 2
Commandos sorozat
Grand Prix sorozat (fõleg a 2. rész)
Blade Runner
Star Wars: Rebellion (nekem nagyon tetszett)
Star Wars: Force Commander (ez is ...)
+1
Medal of Honor sorozat

kb.

A medve nem játék.

Bár most a DF:BHD-t nyomom, ami szerintem multiban észvesztõen király, viszont nálam a nagy kedvenc a Hidden & Dangerous (deluxe). Volt róla szó még nagyon régen, hogy lesz második rész. Tud errõl valaki valamit?

Aquli
Most ahogy elgondolkoztam talan:
CHRONO TRIGGER
mondjuk ez nem pc-s. de akkor is a legjobb.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Davidus
Honnan tudod?😊

V9ykn8_TZL0

Jano
Szerintem neked a Metal Gear Solid az. Tudod, ez olyan megérzés-féle. 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Davidus
Ez milyen balfasz topic? Mindenkinek az a legjobb ami a kedvence azt kész.

V9ykn8_TZL0

Factor_007
Nincs ilyen...
Vagy talán a CS mert minden évben szinte elõveszem 😄D

GSiZSolti
Splinter Cell
Hibátlan...
GregSB
Deus Ex

Betrayal at Krondor (magasan). Pont.

CSOCSO
gta3 + realmod
serious sam second edition
metal gear solid ( ez a best game ever,,,jobb mint egy film)
infiltration (cs féleség csak hát a legélethûbb fps game..az americas armyt tudnám az inf hez hasonlítani)
splinter cell egész jo
és a pc sek istenitették a conkers bad fury dayt ami egy nintendo64 game.. emuval megoldhato a dolog..hát táényleg nincs még egy ilyen gamez... kifigurázzák a mátrixot az alient stb...
hornbali
TIME COMMANDO
FIFA 2003
NBA 2003

Jano
Ja!

Jano
Osztom.

Battlefield 1942,Mafia
Az elõbbinél nagyobb szabású szerintem nincs.
A másodikról szerintem nem kell beszélni
Evil
starcraft, mert a mai napig a legjobb rts.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Morrowind: mert hatalmas a világa, iszonyatosan sok küldetés vár és hónapokig lehet játszani vele! 😊)
Dud [OBI]
Yesssssss! SOF2 a multi ISTEN! OBIsite

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

ToonStruck (de németül, mer én csak azzal játszottam)
The Neverhood
+ még van néhány
Carmageddon
Miért??? Hát mert már rég volt olyan játékom PC-re amit egyszerûen nem tudok megunni, pedig már sokszor végigjátszottam.
Pilu OBI
SOF2 multiban
obi.servegame.com

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Miért??
GTA3. Bár most nagyon a hatása alatt vagyok.
GTA3
MOHAA+Kieg.
Shongi
Diablo2 EXP
GTA3

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Nem nyersz vele sokat. Csak tiszta DOS alatt hajlandó futni. Se Win98, se Win2000. A lemezes verzió viszont mindegyikre jó.

see.aakogh
!!! Medal Of Honor: Allied Assault !!!

Foravah roolz!