MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vagyok annyira jártas az MP3 om lejátszókban de ilyen rõl nem hallotam
ha csak logikusan is gondolkodok akkor teljesen hülyeség (már bocsánat)
de erre nem tudok mit mondani😊
hallottatok arrool a lehetooségrool hogy ha báámien mp3 lejácoora felmáásoltok vmi fájlokat akkor javul a hangminooséég vagy vmi ilyesmi tuttokroola vagy nemis léétezik ha méégis akkor értesiitsetek roola plzzz!!!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ugye ez az újabbik verzió.Nekem tönkrement a minidiscem garisan és nem tudtak vele mit kezdeni olyan tipus már nincs, szóval rákattantam erre..igen ám, csak nekem azt mondták a központi szalonban, hogy ez a kütyü meg a társai is csak akkor ismeri fel az mp3at, hogy ha valami spec progival másolod fel rá..(szerencsére nem a sonicstage azzal amúgy is a tököm ki van már), különben csak adatnak látja..szóval kérnék egy ilyen tulajt vagy valami jól értesült emberkét, hogy ossza meg velem/velünk a tapasztalatát.Mert nekem azért trtszene hiszen ismerem az atracot és megvagyok vele elégedve, de jó lenne ha pl mikor idõhiányban szenvedek csak bevágom usbt a gépbe felmásolom a cuccost(addig tölti is) és húzhatok elfelé..Valamint ha ez nem válik be, akkor milyen lejátszókat tudtok ajánlani 40 max 45ig?Csak minõség érdekel..a fülesem is egy 11 ropis sony a hangzásával meg vagyok elégedve.Nekem így a hozzászólások alapján szóbajöhetõ tipusok:Meizu e5(ceruza elem,50órás idõ sigmatel chip),iaudio, vagy mpio egyes tipusai iriver(az irreálisan soknak tûnik iaudioval egyetemben)..meg látok néha ilyen minimálisan használt vagy jó állapotú komoly tárhelyû több gb-os tárolókat is..esetleg róluk is valami átfogó vélemény?Sonyt néztem szintén nem az új csiribingyom szines walkmanokat hanem az elõzõ generációt..pl veszprémbõl most vágnának hozzám egy 20gb-st 40ért garisan..csak hát ugye biztos nem lehet egy piskóta mérete..meg a kinézete se annyira bizalomgerjesztõ.Köszönöm elõre is mindenki segítségét
Ha elkezdem birizgálni a portnál, akkor felismeri.
Kuttya mindenüket, hogy ilyen selejtes kábelt adnak.
Én meg már be akartam menni szervízelni.
Lehet, hogy nem szereti a hosszú fileneveket. Fene tudja.
A másik érdekes meg, hogy az elõbb dugdosásnál megint bejött, viszont amilyen gyorsan felismerte, olyan gyorsan el is veszítette megint 😞
A HUB az az USB elosztókat jelenti. Nekem pl. a monitoromba van ilyen építve, és azon nem megy az MP3 lejátszóm, sima Pendrive meg igen.
Mert lejátszó elvileg 2.0-ás.
Vindóz, az XP és elvileg ismernie kéne automatice, ami azért nem mindenhol zökkenõmentes 😞
HUB és alaplapi USB között mi is a különbség?
Amúgy nekem akkor volt csak gond lejátszóval, ha HUB-ba dugtam és nem alaplapi USB-be.
Több usb portba is bedugtam, mire felismerte, bár akkor is csak azután, hogy a telepítõ cd-jérõl feltettem a drivert.
Viszont nagyobb másolásoknál ledobta 1szerûen a gép. Sem az eszközkezelõ, se a TC nem látta. Otthon még sikerült újra felismertetni vele, itt munkahelyen, már akkor sem akarja újra felismerni, ha térdenálvva könyörgök neki. Végigdugdostam az összes usb portot, és még csak meg se nyikkan.
Ez már nyomós indok, hogy bevigyem szervízelni, esetleg cserére, vagy nyugodjak bele, hogy ez a lejátszó ilyen?
Elõre is köszi a segítséget.
Üdv
felejtõs...........
*Posse*T.W.D*
Megosztanád velem a típúsát/árát?
*Posse*T.W.D*
GoGeo SA1330/02
Metro-s akciós bruttó ára 24948Ft. az akció a mai napig érvényes. sajnos most szereztem róla tudomást, ugyhogy ha nem túl nagy pofátlanság ezt kérni, légyszives minél hamarabb válaszoljatok!
köszi elõre is!
*Posse*T.W.D*
Ugyanis az iTunes-al 1 nap leforgása alatt úgy kb 120%-osan tele lett a tököm..
Tudtok nekem mondani olyan mp3 lejátszót aminek jó minõségû a diktafon része?? mondjuk egy egyetemi elõadást érthetõen fel lehet venni!
köszke
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Ha citrommal kínál az élet, kérj hozzá Martinit!
Te megvennéd?
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
Ace media 1000 1gb
ezek közül melyik éri meg jobban esetleg tudnátok ajnlani 1gb-os lejátszót max 17e-ért?
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
http://www.itpont.hu/index.php?page=pricelist&action=productinfo&id=43d88e0b7ee78&katid=Pendrive,%20MP3%20lej%E1tsz%F3#

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
a másik is bõvíthetõ?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nem durvacell meg enegizivel hajtom (1200+huf 4db), hanem sima sony tartós elemmel (800huf 4db nálunk cba-ban), és hetekig elmegy
a 2600mAh-s akksit meg pár óra alatt leszívja
shit happens
1ébként alsó van oszt társamnak és élõbne jól néz ki :S 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sandisk jó, amiket hallottam róla
samsung yepp c1z-m van több mint fél éve, nem bántam meg hogy áldoztam rá és nem egy gagyi telstart vagy hasonlót vettem.
elemes, nem akksis, elemmel jólmegy, napi 1-2 órát használva többhétig bírja, akksival csak 2-3 nap, nemszereti az akksikat .|
shit happens

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ