1521
Milyet érdemes venni szerintetek?
-
Lee732 #1041 Sziasztok,
Melyik típust ajánlanátok a következő feltételekkel?
Jó hangminőség
1GB memória
FM rádió
Diktafon
Elemmel is menjen (ne USB-ről kelljen tölteni)
Jó ár/érték arány
Egyéb csicsák nem kellenek (pl. videó lejátszás)
Köszi a tippeket! -
stream man #1040 szerintetek Apple iPod 30gb-s vagy samsung k5? -
#1039 Jaja, csak az a baj h. 37 és 39 között már nanot kapsz 1(régi) v. 2(új) gigásat v. pedig ott az új K5-ös Samsung és nehéz a döntés mert még egyiket sem próbáltam ki, és nem tudom melyik érné meg a legjobban...
De most naon húz a Sony -
#1038 Akkor itt a fórum, ezen belül sok téma van, nem mindegyik az NW-S700-ról szól: link
Itt van sok kép róla, kijelzőjéről, füleséről is közelről
Itt ha jól láttam, videó is van róla -
Kiki #1037 Új Ipod nano: ,,Pedig az új füles sokkal jobb elődjénél, erőteljesebbek a basszusok, de hangerőben is többet tud, mondjuk még mindig nem eleget, tömegközlekedve gyakran nem is hallani a dalokat. Remélem mostanra sikerült kiküszöbölni a korábbi generációknál rendszeresen jelentkező problémát, hogy tudniillik egy hónap használat után, 85 százalékos hangerő fölött menthetetlenül elkezdtek recsegni." ez igaz, most akkor halk a nano vagy tud hangos is lenni mert akarok most itt írországban venn egyet de amiket eddig hallottam mind halk volt a hangminóség pedig egy kb. 128k-s mp3 tompa középül szóló minőségével volt egyenlő.
Lehet jobb a minőség????
Nagyobb lett az új nano mint a régi volt???? -
#1036 Videókra kiváncsi lennék, angolt is értem csak megerőltető fordítani :D
De örülnék ha küldenél mindent! Naon érdekel, ugyanis karácsonyra szeretnék egy mp3-lejátszót és elég nehéz megfelelőt választani, az idő meg sürget.. -
#1035 A kristálytiszta hangzást onnan tudom, hogy már az előző és azelőtti szériákra is azt mondták hogy a legjobb a hangzása a piacon, ez meg ezek mellé tud ilyet is: "Clear Stereo és Clear Bass hangkiemelő rendszer a kiváló hangminőségért" és a mellékelt fülesek is csúcsminőségűek. Ezt a modellt még nem próbáltam, az előző szériából kipróbáltam egyet és tényleg nagyon szépen szólt. Ez meg annál is jobb, szóval hangminőségileg egészen biztos, hogy ott van a toppon. A menü kezelhetőségéről meg 1-2 videót láttam, nem tűnik az sem rossznak. Majd ha tudom, élőben is kipróbálom. Adhatok egy angol nyelvű fórumot ahol tapasztalatokat írnak, képek és videók vannak ezekről, ha gondolod. -
#1034 Amúgy honnan tod h. kristálytiszta a hangzása? Hallottad már szólni a füleseket?? Ha kipróbáltad már légyszi írj a menü kezelhetőségéről is légyszi, meg h. vannak-e mappák v. mi hasonló... -
#1033 Köcce! Most megerősítettél a megfelelő mp3 lejátszó választásában! -
#1032 Akkor vigyázni kell vele :)
Egyébként sztem bőven megér ennyi pénzt, főleg az ipodokhoz képest.
Ez lejátszik 50 óráig is. Ennek kristálytiszta a hangzása. Csúcsminőségű a fülese. Gyorstöltés: 3 perc töltéssel 3 óráig lejátszik. Kicsi, szép, jó minőségű anyag. Színes, szép, tiszta OLED kijelző. Noise Cancelling. Sok extra (mindenféle véletlenszerű lejátszás, FM rádió, stb.) Mi kell még egy MP3 lejátszóba, ha nem ezek? Ha most vennék, tutira ilyet vennék.
Pixmania-n valóban 33k az ára az 1 gigásnak... Az már barátibb. De nekem 2 gigás kellene inkább (vagy 4 ha nem sokkal drágább :D) -
#1031 Annyi benne a jó, hogy zajszűrő funkciót tartalmaz valamint Sony, de szerintem azért ennyi pénzt nem ér meg. Egyik spanomnak is ilyen van, de egy cigány már el is lopta! -
#1030 Diamond Compter: MP4 lejátszó DANA KB-713 1GB fekete. Nettó: 18 333 Ft. Bruttó: 22 000 Ft -
#1029 Pixmanian 33 ropi NW-S703F... De ha valaki már megvette légyszi meséljen róla kicsit -
A tumi #1028 Milyen tipust ajánlanátok,ami megbízható,kb15.000.-FT-ig? -
#1027 Az E000 sorozat nem tetszik nekem. Annál az E400/500 és A600 sorozat sokkal jobb. De ez ez S700 messze a legmeggyőzőbb :) -
A tumi #1026 Akkor nem érdemes megvenni?
Egyébként 14.900.-FT az ára. -
Inquisitor #1025 Gondolom amolyan "Telstar" klón amit 200 néven árulnak. -
Inquisitor #1024 "Felhívtam a Sony Mammutot,"
Sony cuccot itthon sose Sony "márkakereskedőtől" vegyél. Ilyen helyeken egy PSP/PS2 is annyiba kerül mint megjelenéskor még mindíg :)
Persze most több helyen akciós az E002, de az csak egysoros, nincs zajcsökkentés, és nem olyan szép. Ellenben az 1GB-s 17K, a 002F (FM rádiós) meg most 20K körül van. -
#1023 Kint van az mp3center.hu-n is az 1 gigás változat, vki már meg is vette, ezt írja róla:
"írta: Tibibá
Nos, mint már lejjeb olvashattátok, egy ideje én is érdeklődtem a lejátszó iránt, és most már tapasztalatból beszélek. Megvettem az NW-S703F-et!!
Csak jót tudok elmondani!! Nagyon szép, dizájnos, rengeteg dolgot tud, +magyarnyelvű leírás!! Nagyon zsír termék, az ára is elfogadható (persze ezt mindenkinek a pénztárcája határozza meg), de én csak ajánlani tudom mindenkinek!!"
A zajcsökkentő funkció, az aksi időtartama, a kijelző, a kinézet mind nagyon ott vannak. Ezen kívül kristálytiszta a hangja és a hozzá mellékelt fülesre azt mondják, hogy olyan minőségű, hogy külön 15-20ezerbe kerülne :) -
#1022 Felhívtam a Sony Mammutot, azt mondták hogy van már, az 1 gigás 40k, a 2 gigás 60k (ez kicsit sok érte, külföldön jócskán olcsóbb...), a 4 gigás még nem kapható Magyarországon. -
A tumi #1021 Hello
DANA KB-713 1GB-os mp3 lejátszóról keresnék infót,mert a "Google" nem nagyon ad ki rá semmilyen találatot.
Kérem aki tud segítsen.Ajándékba lenne karácsonyra.
Köszönöm.
A tumi -
#1020 Erre én is kiváncsi lennék! -
#1019 Van már vkinek Sony NW-S700 lejátszója? Metrón láttam a reklámját, lehet már itthon kapni? Nem rossz is cucc :D -
#1018 #1014-re vmi?
Tanácstalan vagyok a nagy választék miatt.. -
#1017 Nem néz ki rossznak! -
#1016 Vettem egy ilyet ma, teljesen korrekt a cucc (26k) -
ricky #1015 az enyémet megveheted, az egész jó! :) -
#1014 A segítségeteket kérném, szeretnék venni egy mp3 lejátszót kb. 20k körül...
Kinéztem magamnak a Samsung YP-u2-t, de hallottam róla rosszakat.
Szal ha vkinek van ilyen légyszives ossza meg a tapasztalatát, vagy ajánljon vmilyen jó mp3 lejátszót. -
#1013 próbáld más usb dugni, vagy dugd be és reseteld a géped, szal a lejátszóval együtt boolojon. nekem be szokott jönni pendrive-val. -
#1012 hali lenne egy kérdésem.. egy régi LG lejátszóm van és win98as drivert adtak hozzá próbáltam tölteni netről xphez de nem találtam.... nos az az érdekes h néha az xpm felismeri csak most is ujratettem egy virus miatt és nem látja..... :S vki tud segíteni?? -
ricky #1011 Mennyiért lehet kb eladni egy használt, jó állapotú Mercury iXA-321i 256 MBos mp3 lejátszót? (van hozzá rádió is) -
zerosdfd #1010 Ha valakit érdekel akkor nekem van egy ilyen eladó, garival!
keress rá a "mdr" szóra
az ár nem végleges...http://www.superpont.hu/index.php?status=katlist&katid=24 -
#1009 Én fülhallgatóból mindig Sony-t használtam. Szerintem elég jó a hangzása és a minősége is perfekt! -
zerosdfd #1008 Függ a fülhallgatótól is, hogyne, pl egy Sony MDR EX71-en kiderül, hogy addig általában a hangok fele nem érkezett meg a fülbe.
Egy rossz fülhallgató simán értéktelenné varázsolja a DOLBY SURROUND 9.8 -s Xpodos hangzást is. -
Kiki #1007 Öregem!
Én a gyári beállításokkal normál hangerőszabályzó maxra hallgattam, és az kibaszott halk volt.
A hangminőségről már nem is beszélve.
Nem arról beszélek amikor itunes-al agyig van húzva... -
#1006 Szerintem elég jó, bár az az egy hátránya, hogy rendkívül kicsi így nem tudod élvezni a színes LCD kijelzőjét és hamar lemerűl. Egyébként nem rossz! -
#1005 AVS MTV Player 1GB
erről van vmilyen vélemény? -
#1004 Persze, hogy kérek!!!! -
#1003 Szerintem Epraizer MP-330. Ha kérsz indoklást majd leírom. -
#1002 Na Epraizer MP-330 vagy Epraizer MPS-720 ? Megnéztem a linket amit ajánlottál. De szerintem ez a kettő áll a legközelebb ahoz amit elképzeltem. Mit javasoltok?