MP3 lejátszó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
A számok közti ugrálás sokat levehet?
Én most vettem sony NW-A608as mp3 lejátszót és valami elképesztõ hogy hogy eszi az aksit...Nem értem csak nekem ilyen rossz??
Amúgy szerintetek iPod töltõvel tölthetem mert a sony usb kábelt be lehet dugni az iPod hálózati töltõjébe.
Nektek is ilyen az aksija??
Kinéztem egy SD s bõvíthetõt.. csak meg kéne tudni milyen minõségû..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Tud vki vmit a telstar mp3 ról?
Milyen minõség? @:-)
Volt a kezemben 2db 100-as lejátszó, sírva dobtam õket vissza. 0 basszus 0 magas, de szól mint az állat, rezonál tõle a füled, mégsem hallani rendesen.
Mind1, ezt addig úgysem érted amíg nem próbálosz ki egy normálisat.
mindenesetre érdekes hogy a hozzá adott kis elemet a 2 órás hazautam során le is ette :|
Nem dragak.
Itt van egy pl, bar gondolom ennel lehet olcsobb is.
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=8223038
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
és kijöttem asszem 21e-bõl
most nyomom rá a zenéket, de ez az usb1 katasztrofálisan lassú 😞 egy délutánt el fog venni, amíg teletöltöm...
http://www.edigital.hu/product.php?productid=24054
tudnátok segíteni, hogy szerintetek megéri-e ezt a lejátszót választani?
köszönöm!
MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555
nem annyira rossz.
viszont kozben ezt is talaltam:
iDak M339B
szerintetek?
nekem igazabol a hangminosege szamitana.
Szoktak lenni mp3 lejátszó tesztek.Sandisk Sansat is tesztelték,igaz az e-140-et.Nem tom a 130 és a 140 miben különbözik,de azért nézd meg.
http://flickr.com/photos/zolika90/
#827 (PD Hercules PD-205)
Veszel hozza egy jobb fulest es meg ugyis meguszod 25 alatt.
A keszulek jellemzoi:
Megjelenés:
* Divatos fekete/ezüst ház
* Negatív LCD kijelzõ háttérvilágítással
* Egyszerû kezelés (ötirányú joystick)
Lejátszás:
* MP3/VBR-MP3/WMA fájlok lejátszása
* MP3 : 8 ~ 320 Kbps
* WMA
* WMA DRM9 kompatibilitás
* Lejátszási idõ kb. 12 óra (1 db AAA alkáli elemmel)
* Közel szünetmentes (gapless) lejátszás
* ID3 tag kijelzés (szám címe, dalszöveg)
* 5 féle gyári hangszínbeállítás (Normal, Classic, Pop, Rock, Live)
* 3 féle ismétlõ lejátszási funkció (egy szám ismétlése, összes szám ismétlése, véletlenszerû lejátszás)
* A-B szakasz ismétlési funkció
* Könyvtárak kezelése
* Lejátszás közben gyorskeresési funkció
USB háttértár:
* 0 MB beépített memória
* SD/MMC memóriakártya bõvítési lehetõség (SD kártyánál 2 GB-ig)
* SD/MMC kártyaolvasó
* Plug&Play (az operációs rendszerek automatikusan külsõ meghajtóként felismerik, meghajtó telepítése nem szükséges � kivéve Win 98SE)
* Windows kompatibilitás (Win 98 SE-hez külön meghajtó mellékelve)
USB pendrive funkció
Egyéb tulajdonságok:
* Firmware frissítési lehetõség (új funkciók beépítési lehetõsége ill. esetleges szoftver hibák javítása)
* Idõzített kikapcsolás / elalvás kikapcsolás
* Grafikus szintkijelzés
* A lejátszó beállítások elmenthetõk az SD kártyára (settings.dat)
* Kényelmes rugós kártyakiadás
Tartozékok:
* Fejhallgató
* Nyakpánt
* USB kábel
* 1 db AAA méretû alkáli elem
* Telepítõ CD Win98-hoz
* Magyar nyelvû leírás
Mûszaki jellemzõk:
* Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
* Fejhallgató kimenet: 10 mW + 10 mW
* Jel/Zaj viszony: 90 dB
* Méret: 53mm x 53mm x 16mm
* Súly: 29 gramm (elem nélkül)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nem tudtok valami jo lejatszot mondani, ami bovitheto SD kartyaval, vagy akkor 1GB korul van a memoriaja, a hangminosege jo, es nem dragabb 25.000-nel?
Sandisk Sansa e130-at neztem ki, de annak allitolag eleg rossz a hangminosege.
Elemet, akksit hamar leszívja (kb. 4 óra), a választható EQ bállítások közül egyiket sem érdemes használni a rocknál pl. eléggé betorzít a mélyeknél.
errol a lejatszorol tudna nekem mondani valaki valamit?
Telstar UFM 102B - 2GB
erdekelne, hogy milyen a hang minosege, meddig birja egy elemmel, es hogy erdemes-e ilyet venni?
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
szivesen veszem a tájékoztatást.
Ma utánnajártam amit kinéztem abba 3V AAA akku megy.
Azzal meg simán leadhatja a 100at. Sikerült belehallgatni,
királyság lesz.
én az iRiver T30-ast néztem. DE az a gondom vele h max 20 óra lejátszási idõt biztosít. No meg h 25000.HUF ért láttam az 512MB-ost. Az 1G-s még egy tizest rátesz.:S. Ami viszont megfogott h óra plusz ébresztõóra lehetõséggel van ellátva.
Mindezeket összevetve a 20 órás lájátszási idõ nem túl vonzó szóval nem hiszem h kikötök mellette.
CMTech CA-U250 512MB.
Ezt néztem ki, az a 100MilliWatt kimenõ teljesítmény fogott meg benne, ugy tom a legtöbb lejátszó közel sem tud ennyit. Vélemények?
"s ami igazi csemege, hogy a memória kártyára elmenthetjük a beállításainkat (hangerõ, utoljára játszott szám, ismétlõ lejátszási mód, EQ) így késõbb nem kell mindent újra egyenként beállítgatni. További jó hír, hogy a PD firmware frissíthetõ így a tudásszintje a jövõben tovább bõvülhet."
de most akkor mennyi is az átviteli sebesség?
USB 1.1 csatlakozás (USB 2.0 kompatibilis)
Gondolom kikapcsolás után az állapotot sem jegyzi meg, hogy utoljára melyik zenét hallgattam. Abban nem is reménykedem hogy egy mixet tudnék folytatni 😞
Ami még elég erõsen aggaszt:
USB 1.1, max. 12 Mbit/s
2 gigás kártyával mennyibe kerülhet?
nem ceruzával (AA) múködik, hanem egy AAA-s elemmel. 14.200 volt egy gigásan az mp3center.hu-ban. Nekem 2 giga nem kellett, mert úgy sem tennek fel annyi zenet. Az 1 giga számomra bõven elég.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ez hogy elfelejti a beállításokat, csak akkor idegesítõ ha xarok a default dolgok. De ha normális alapból az EQ akkor nem problem szerintem.
Érdekelne még 1-2 info. Pl milyen a tekerési sebessége? Nekem fontos ha mondjuk egy órás mixet hallgatok hogy ne kelljen 10 percig tekernem, hogy a feléig jussak.
Jaés mennyiért vetted? Infopatikában asszem 16e-ért árulják 1 gigás kártyával. Lehet jobb lenne egy üresbe beruházni és +ba egy 2gigás memóriát, azon gondolkozom.
Sony markaban gondolkodom de nem vagyok otthon a tipusokban.
olyan kene ami birja a gyurodest es allat jol szol elore is koszi!
Egyszeru Dal
Amire még nem találtam gyógyírt (és lehet hogy ennyi pénzért nem is fogok): egyszerûen képtelen megjegyezni a beállításokat, és minden egyes bekapcsolásnál a default gyári beállításokat produkálja, kezdve az equalézertõl egészen az LCD kijelzõ kontrasztjának a beállításáig. de ez legyen a legnagyobb baja, most hogy már rajta van a jó öreg régi fülesem, nagyon nem béntam meg avásárlást, ajánlom Neked is.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mindamellett hogy egy fapad és sz.tem épp hogy túléli majd az egyéves jótállási idõt, kezel alkönyvtárakat, van benne 5 elõre beállított equalézer, és egészen pofás a kicsike
Most egy kicsit meg tudtam vele ismerkedni, rátöltöttem egy rakat számot, az elsõ dolgom az lesz, hogy amint hazaérek kivágom a hozzáadott fülhallgatót a szemétbe, mert valami borzasztó egy hulladék darab. Szinte semmi basszus nincs, és úgy általában minden nagyon szarul szól rajta. Otthon kipróbálom egy normál minõségû Sony fülessel, nagyon remélem hogy csak a füles volt a rossz és nem maga a gép az amelyik képtelen produkálni normális minõségû basszust.
ez a 30 óra lejátszási idõ sem tûnik rossznak az E-seknél
1-2 gagyi MP3 után (Telstar és társai) találtam, egy nagyon jót (eddig semmi gond vele):
T.sonic T610
Árban kb mint Telstar UFM 320, tudásban ugyanaz sõt több is, de sokkal jobb... 😊
sza.sa
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.