MP3 lejátszó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valószínû az lesz...
Köszi
NeoMaN
Tudtommal az Equalizer szív nagyon.

Én formáznám az akksit.

Nem azt mondták a boltban nem kell.Pedig super power saven használom.
A számok közti ugrálás sokat levehet?
NeoMaN
Nem kell formázni az aksiját mint a mobiloknál? Elsõre alig van benne töltés tudtommal..

Sziasztok!
Én most vettem sony NW-A608as mp3 lejátszót és valami elképesztõ hogy hogy eszi az aksit...Nem értem csak nekem ilyen rossz??
Amúgy szerintetek iPod töltõvel tölthetem mert a sony usb kábelt be lehet dugni az iPod hálózati töltõjébe.
Nektek is ilyen az aksija??
PíszLávJuniti
MSI lejátszókról mit tudtok mondani?
Kinéztem egy SD s bõvíthetõt.. csak meg kéne tudni milyen minõségû..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

NeoMaN
a legrosszabb, de gondolom ezt az árából is látod...

Szasztok!
Tud vki vmit a telstar mp3 ról?
Milyen minõség? @:-)
Iriver T30-hoz tudtok olyan firmware-t,amivel pendrive-ként is mûködik? Köszi!
NeoMaN
amúgy ez a 100MW olyan lehet, mint a kínai mjúzik centereknél a 400watt PMPO.
😊)))

NeoMaN
Nem minden a hangerõ szvsz.
Volt a kezemben 2db 100-as lejátszó, sírva dobtam õket vissza. 0 basszus 0 magas, de szól mint az állat, rezonál tõle a füled, mégsem hallani rendesen.

Mind1, ezt addig úgysem érted amíg nem próbálosz ki egy normálisat.

thx, meggondolom a dolgot
mindenesetre érdekes hogy a hozzá adott kis elemet a 2 órás hazautam során le is ette :|

[Jakuza]
Ha nem birod a gyurodest, akkor kesobb vehetsz 2-3K-ert egy PCs noname memoriakartyairot/olvasot ami tudja az USB2.0 adatatvitelt.
Nem dragak.
Itt van egy pl, bar gondolom ennel lehet olcsobb is.
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=8223038

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

na megvettem én is, ippenhogy volt még hozzá egy 2 gigás kártya + 4 db akksi
és kijöttem asszem 21e-bõl

most nyomom rá a zenéket, de ez az usb1 katasztrofálisan lassú 😞 egy délutánt el fog venni, amíg teletöltöm...

Sziasztok!

http://www.edigital.hu/product.php?productid=24054
tudnátok segíteni, hogy szerintetek megéri-e ezt a lejátszót választani?
köszönöm!
ZakRob
Itt van egy cikk róla: link

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

Mark007
hmm..
nem annyira rossz.
viszont kozben ezt is talaltam:
iDak M339B

szerintetek?
nekem igazabol a hangminosege szamitana.

zolo
Nézz szét itt.
Szoktak lenni mp3 lejátszó tesztek.Sandisk Sansat is tesztelték,igaz az e-140-et.Nem tom a 130 és a 140 miben különbözik,de azért nézd meg.

http://flickr.com/photos/zolika90/

[Jakuza]
14 koruli osszegert jo lesz a lejatszo + 1 GB-s kartya?
#827 (PD Hercules PD-205)
Veszel hozza egy jobb fulest es meg ugyis meguszod 25 alatt.
A keszulek jellemzoi:

Megjelenés:
* Divatos fekete/ezüst ház
* Negatív LCD kijelzõ háttérvilágítással
* Egyszerû kezelés (ötirányú joystick)

Lejátszás:
* MP3/VBR-MP3/WMA fájlok lejátszása
* MP3 : 8 ~ 320 Kbps
* WMA
* WMA DRM9 kompatibilitás
* Lejátszási idõ kb. 12 óra (1 db AAA alkáli elemmel)
* Közel szünetmentes (gapless) lejátszás
* ID3 tag kijelzés (szám címe, dalszöveg)
* 5 féle gyári hangszínbeállítás (Normal, Classic, Pop, Rock, Live)
* 3 féle ismétlõ lejátszási funkció (egy szám ismétlése, összes szám ismétlése, véletlenszerû lejátszás)
* A-B szakasz ismétlési funkció
* Könyvtárak kezelése
* Lejátszás közben gyorskeresési funkció

USB háttértár:
* 0 MB beépített memória
* SD/MMC memóriakártya bõvítési lehetõség (SD kártyánál 2 GB-ig)
* SD/MMC kártyaolvasó
* Plug&Play (az operációs rendszerek automatikusan külsõ meghajtóként felismerik, meghajtó telepítése nem szükséges � kivéve Win 98SE)
* Windows kompatibilitás (Win 98 SE-hez külön meghajtó mellékelve)
USB pendrive funkció

Egyéb tulajdonságok:
* Firmware frissítési lehetõség (új funkciók beépítési lehetõsége ill. esetleges szoftver hibák javítása)
* Idõzített kikapcsolás / elalvás kikapcsolás
* Grafikus szintkijelzés
* A lejátszó beállítások elmenthetõk az SD kártyára (settings.dat)
* Kényelmes rugós kártyakiadás

Tartozékok:
* Fejhallgató
* Nyakpánt
* USB kábel
* 1 db AAA méretû alkáli elem
* Telepítõ CD Win98-hoz
* Magyar nyelvû leírás

Mûszaki jellemzõk:
* Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
* Fejhallgató kimenet: 10 mW + 10 mW
* Jel/Zaj viszony: 90 dB
* Méret: 53mm x 53mm x 16mm
* Súly: 29 gramm (elem nélkül)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mark007
Aha...akkor nem eri meg annyira..
nem tudtok valami jo lejatszot mondani, ami bovitheto SD kartyaval, vagy akkor 1GB korul van a memoriaja, a hangminosege jo, es nem dragabb 25.000-nel?
Sandisk Sansa e130-at neztem ki, de annak allitolag eleg rossz a hangminosege.

ZakRob
Ja és 1.1-es USB-vel megõszülsz mire telemásolod.

ZakRob
A lejátszónak csak egy elõnye van a kapacitása. Nekem egy 256-os volt a mostani elõtt (Creative tx se), de hangzásban ég és föld a kettõ.
Elemet, akksit hamar leszívja (kb. 4 óra), a választható EQ bállítások közül egyiket sem érdemes használni a rocknál pl. eléggé betorzít a mélyeknél.

Szerintem igen, mert máshol 30 rugó.
Mark007
Sziasztok!
errol a lejatszorol tudna nekem mondani valaki valamit?
Telstar UFM 102B - 2GB
erdekelne, hogy milyen a hang minosege, meddig birja egy elemmel, es hogy erdemes-e ilyet venni?

woid a linkeden azok hazsnált cikkek?

\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison

MPIO FE100. Kicsit elrettent az a csatornánkénti kimenõ teljesítmény ( 2X5mW) meg a lejátszási idõ (max. 8óra). Hiába az 1G én inkább elõbb veszek 512MB iRiver T30-at mint az MPIO FE 100 1G-s változatát. Rányomok az MPIO-ra G zenét. Elõtte hallgatok egy kis rádiót és már nemtom végig hallgatni a zenéimet amiket rátettem mer meghal gép.:S

\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison

Sajna nekem muszáj a nagy hangerõ. Ha tudsz egyéb terméket, ami nem 5-50mW,
szivesen veszem a tájékoztatást.
Az egyik 5mW, a másik 6mW. Inkább kihagyom 😄
Ma utánnajártam amit kinéztem abba 3V AAA akku megy.
Azzal meg simán leadhatja a 100at. Sikerült belehallgatni,
királyság lesz.
NeoMaN
Inkább vegyél egy MPIO FY-500-ast vagy egy 1gigás MPIO FE100-t.

NeoMaN
100+100MW és ez mellé 20 óra lejátszás.
😊))))))
Csöppet sem kamuszagu.

Ezen a linken van, ha esetleg valakit érdekel.

Katt ide
bizony a 100mW az télleg bõven felülmúlja a többi lejátszó értékét ami ált. 15-20mW szokott lenni.
én az iRiver T30-ast néztem. DE az a gondom vele h max 20 óra lejátszási idõt biztosít. No meg h 25000.HUF ért láttam az 512MB-ost. Az 1G-s még egy tizest rátesz.:S. Ami viszont megfogott h óra plusz ébresztõóra lehetõséggel van ellátva.
Mindezeket összevetve a 20 órás lájátszási idõ nem túl vonzó szóval nem hiszem h kikötök mellette.

Üdv.

CMTech CA-U250 512MB.

Ezt néztem ki, az a 100MilliWatt kimenõ teljesítmény fogott meg benne, ugy tom a legtöbb lejátszó közel sem tud ennyit. Vélemények?
hm

"s ami igazi csemege, hogy a memória kártyára elmenthetjük a beállításainkat (hangerõ, utoljára játszott szám, ismétlõ lejátszási mód, EQ) így késõbb nem kell mindent újra egyenként beállítgatni. További jó hír, hogy a PD firmware frissíthetõ így a tudásszintje a jövõben tovább bõvülhet."

mondjuk nem is olyan húzós, 2e-ért lehet kapni 4db tölthetõ AAA-t

de most akkor mennyi is az átviteli sebesség?

USB 1.1 csatlakozás (USB 2.0 kompatibilis)

jahogy AAA... amit adnak hozzá az feltölthetõ?

Gondolom kikapcsolás után az állapotot sem jegyzi meg, hogy utoljára melyik zenét hallgattam. Abban nem is reménykedem hogy egy mixet tudnék folytatni 😞

Ami még elég erõsen aggaszt:
USB 1.1, max. 12 Mbit/s

2 gigás kártyával mennyibe kerülhet?

A beletekerés: olyan 5 másodperces részeket ugrik át egyszerre, lehetne gyorsabb is.

nem ceruzával (AA) múködik, hanem egy AAA-s elemmel. 14.200 volt egy gigásan az mp3center.hu-ban. Nekem 2 giga nem kellett, mert úgy sem tennek fel annyi zenet. Az 1 giga számomra bõven elég.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

1 db ceruzaelemmel megy ugye? meddig bírja vele?

Ez hogy elfelejti a beállításokat, csak akkor idegesítõ ha xarok a default dolgok. De ha normális alapból az EQ akkor nem problem szerintem.

Érdekelne még 1-2 info. Pl milyen a tekerési sebessége? Nekem fontos ha mondjuk egy órás mixet hallgatok hogy ne kelljen 10 percig tekernem, hogy a feléig jussak.

Jaés mennyiért vetted? Infopatikában asszem 16e-ért árulják 1 gigás kártyával. Lehet jobb lenne egy üresbe beruházni és +ba egy 2gigás memóriát, azon gondolkozom.

én Sennheiser MX500 párti vagyok, de igaz ami igaz, a Sonyk se rosszak 😊

NeoMaN
Sony MDR, azon belül nyílván minél drágább annál jobban nyomja...

milyen fuleseket ajanlotok?
Sony markaban gondolkodom de nem vagyok otthon a tipusokban.
olyan kene ami birja a gyurodest es allat jol szol elore is koszi!

Egyszeru Dal

vágigszenvedtem a hazautat ezzel a bóvli hulladék fülhallgatóval. Ittohn rácstlakoztattam a Sony-t, hát valami elképszetõen gyönyörûen szól. semmiféle probléma nincs, minden hang a helyén van.

Amire még nem találtam gyógyírt (és lehet hogy ennyi pénzért nem is fogok): egyszerûen képtelen megjegyezni a beállításokat, és minden egyes bekapcsolásnál a default gyári beállításokat produkálja, kezdve az equalézertõl egészen az LCD kijelzõ kontrasztjának a beállításáig. de ez legyen a legnagyobb baja, most hogy már rajta van a jó öreg régi fülesem, nagyon nem béntam meg avásárlást, ajánlom Neked is.

ez a player érdekel engem is, mert 1 gigás vonalon tényleg nehéz olcsóbbat találni 😊 várom majd a véleményed normális fülessel!

scorpeeon
hát, azért az a 30 óra mégsem 50 óra, de persze jónak számít az is. A hangja nagyon jól szól azt mondják, szinte az összes mp3 lejátszó közül a legjobban, csak a gyári fülest szídják páran, de sztem nem lehet azért olyan rossz, ha meg mégis, 2-3 ezerbõl ott egy jobb.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Mostanáig egy SonyPSP-n és egy iRiver T10-en hallgattam a nótákat, de most már ezeket eladtam, vettem egy low budget PD-205-ösmp3player-t 6.900-ért, a gyomrába meg egy 1 gigás Kingston memkarit. A kettõ együtt alig ütötte meg a 14.000-et, nagyon kívncsi vagyok hogyan fog muzsikálni a szerkezet (eddig szinte csak dícsérték ahol olvastam róla).
Mindamellett hogy egy fapad és sz.tem épp hogy túléli majd az egyéves jótállási idõt, kezel alkönyvtárakat, van benne 5 elõre beállított equalézer, és egészen pofás a kicsike

Most egy kicsit meg tudtam vele ismerkedni, rátöltöttem egy rakat számot, az elsõ dolgom az lesz, hogy amint hazaérek kivágom a hozzáadott fülhallgatót a szemétbe, mert valami borzasztó egy hulladék darab. Szinte semmi basszus nincs, és úgy általában minden nagyon szarul szól rajta. Otthon kipróbálom egy normál minõségû Sony fülessel, nagyon remélem hogy csak a füles volt a rossz és nem maga a gép az amelyik képtelen produkálni normális minõségû basszust.

usb-rõl töltõdik? és a hangja? jól szól?
ez a 30 óra lejátszási idõ sem tûnik rossznak az E-seknél

Hali!

1-2 gagyi MP3 után (Telstar és társai) találtam, egy nagyon jót (eddig semmi gond vele):
T.sonic T610
Árban kb mint Telstar UFM 320, tudásban ugyanaz sõt több is, de sokkal jobb... 😊

sza.sa

scorpeeon
még nincs de ismerek itt vkit akinek van + kipróbáltam és eléggé jó!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hali. Samsung YP-C1Z-rõl mi a véleményetek?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

neked olyan-e van?