16062
  • atenza
    Csak nehogy meggondold magad ha kijön az update az lfs-hez :)
  • Jacek
    Aham csak az a 3000 forint az fail:)) mert ugye meg kell venned az autokat meg a palyakat:D
  • Csabesz6
    egyelőre*
  • Horseface
    Hát az a helyzet,hogy én mint nagy Lfs fan kipróbáltam az iracinget 3 napja, azóta Lfs-t el sem indítottam.Király az Lfs de az iracing nagyon profi cucc.
  • Pepsi Twist
    rFactrorrol ne beszéljünk mert az 1 hulladék :D
  • Alexease
    Az iRacing-et eddig mennyit tesztelted?:)
  • wakizashi
    Az IR -t nem próbáltam ill. nem tok rászánni pezót havonta így nekem az LFS a némberván a himulátorok közt ;) (talán még rf ,de azt is csak ritkán mókábó').
  • Cowek
    Szerintem csak az mondja a legjobbnak az LFS-t aki még nem próbálta az iRacinget. Nagyon szeretem az LFS-t, de az érzés mindent visz az iRacingben. Nekem olyan érzésem van, mintha az LFS a kristálycukor lenne, és az iRacing a porcukor... mindkettő édes, de egészen más :-) Már most elnézést kérek a hasonlatért, nem jutott jobb az eszembe
  • High end PC #12086
    Szerintem LFS. Már csak azokért a visszacsatolásokért is, amik benne vannak, nagyon jól megcsináltak.
    Valós autók is vannak benne, csak kevesen tudják: Raceabout '03 concept, BMW Sauber F1.06, Formula BMW, Formula SAE, és a készülő Volkswagen Scirocco.
    Az iRacing viszont tartalomban, élményben jobb, ez kétségtelen. De ha a száraz fizika mindenek felett, akkor szerintem LFS. Ha az ember tartalomra, meg élményre vágyik, az játsszon GranTurismo 5-szerű szimulátorral, abban 1000! (ezer!) autó lesz benne, meg irdatlan sok pálya, de fizikára meg szerintem egy erős középkategória lesz. Szóval kinek mi a fontosabb, mérlegelni kell. Nekem az LFS a mindenek felett álló autós szim (egyenlőre).
  • Alexease
    Erre nem fogsz egyertelmu valaszt kapni, azert irtam azt, amit irtam:)

De ha valasztani kell, akkor talan az iRacing;) De csak azert, mert azt rengeteg liszenszbol, sok valodi csapat es gyar segitsegevel keszitik, igazi, ismert pilotak, versenyzok reszvetelevel.

De ez sem 100%, mivel az NFS-t is sok liszenszbol keszitik, es a reklamvideokban azt is ismert pilotak istenitik, mikozben nyomogatjak a kontrollert;DDDDDD
  • KillTheKonzol
    jó, én ezt mind értem.
    de engem csak egyetlen dolog érdekel, melyik a jobb fizikában?
  • Alexease
    (A masik topicban mar valazoltam, de azert itt is:P)

Mindketto jo, csak az LFS 1x8000 Ft az iRacing havonta ~3000 Ft;) De osszehasonlithatatlan, mert teljesen mas rendszer, mukodes stb.

LFS: Megveszed a programot es hasznalod: mesz egyedul, free szervereken (roncsderby) vagy ingyenes/fizetos bajnoksagokban. Versenyek 1-2 hetente, "kitalalt" autokkal, fantasy palyakon;)

iRacing: Megveszed, pontosabban elofizetsz ra, aztan sok hivatalos, liszenszelt autoval, palyaval nyomulhatsz 16 fele bajnoksagban/sorozatban, napi 24 oraban, akar felorankent versenyezhetsz:)
  • KillTheKonzol
    Hello!
    Szerintetek melyiknek jobb a fizikája, az LFS-nek, vagy az iRacing-nek?
    Fontos volna
    Köszi
    Üdv
  • Pepsi Twist
    kösz :D 1000 lovas "gépjárművel" megyek 1-2 kört :D
  • wakizashi
    Itten van
  • DaW3

azért kösz
  • Tomsteel
    Tudtommal ez nem megoldható, ugyanazt a ".vob" filet használja az adott autó összes változata. Nem lehet őket különválasztani.
  • Pepsi Twist
    am ezt a layoutot eltudod küldeni? :D
  • DaW3
    hello
    valaki tudna segíteni lfs mods-ban?? külön szeretném venni az összes autót
    pl.: FXO-t akarom Honda RSX-re cserélni, de csak úgy hogy az FXR ne változzon meg, maradjon az eredeti
    aki tudna segíteni az írjon
    1000 köszönet
  • Pepsi Twist
    nekem is csak a sima Z-vel megy Zmittom én hanyassal már nem megy egyikse
  • kifli
    nekem nem működik a teszt patchekkel :/
    vagy ha van működő verzió akk link pls :)
  • Pepsi Twist
    ott én már 1000 lóerős "suprát" csináltam :D
  • kifli
    lfstweak? :)
  • Pepsi Twist
    amúgy ha abba a szaros autóba 100 lóval több lenne sztem sokkal szebben meglehetne csinálni :D
  • csige791
    jóféle
  • wakizashi
    Újra kreáltam a rb4es csúszós videóm .(ki ez? ja prodidzsáj azt ismerem :D)
  • kifli
    725-nél szépen berakja a csávó a villanyoszlop mellé a ladát :D
  • csige791
    7 perc kornyeken ledobnak egy ladát az 5. emeltrol. Amugy fékezés oktató téma.
  • rami007
    Sziasztok van valaki aki tudna nekem skineket feltölteni?
  • mackosajt
    Nem kell reklámozni, hogy én is köztük voltam, közvetlenül a kolléga után.
    Pedig nem beszéltünk össze, sőt.
    És ugyanazt sikerült berakni... aztán valakinek nem is tetszett, és szóvá tette... há dikk, tudhattuk, hogy ilyen gyors a kolléga, hogy pár másodprccel előz meg? :DD

Sirokkót mindenkinek! (Nekem ez Astra OPC-t, köszönöm)
  • kifli
    egymás után 4-en tették be 10 hsz-belül...
  • GPx8
    Ez legalább vicces.
  • csige791
    thx.
  • Smicy2
    miért is?
    ezek a videók már régiek, humoros topicba vki berakott egy .gif-et én meg erre válaszként beraktam ezt a két videót....-.-
  • attila2323
    McRae után Gigi Galli a rallys kedvencem.
  • hezi
    Innen linkeltem be, a 'szerelem' kategóriából :D
  • csige791
    Ezt a csöcs szemű szmájlit észre sem vettem, ezentúl alkalmazni fogom.
    Hé hol van, nem latom a listában, hogy kell előhozni ?
  • hezi
    Igen jó a bula!
  • Tomsteel
    Akartam is kérdezni, hogy van olyan, aki egy pillanatra is ránézett a g27-re a videó nézése közben?
  • csige791
    legyen inkább jobb oldalán, ha már ott van, én meg nem tudom melyik kezem a jobb... :)