Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kíváncsi vagyok lesz-e egy ember is aki igennel szavaz 😄
ja azt nem mondtam de a nyertesnek el kell jönnie a nyereményéért szegedre 😄
Lehet h lerágott csont, de akkor mi lesz a VW Scirocco-s LFS-el?
Opel Movano 2.8DTi
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
sajtburger? normális vagy? max sajtos kifli 😄
de akk mindenkinek ezzel a skinel kell versenyeznie

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
a szponzoráció: azt jelenti hogy az asr ligában részvevõ játékosok kapnak 1db kiflit, a futamgyõztes pedig 2-t 😄
Ez a futam nem számít bele a pontversenybe ezért bárki jöhet. A sikánban majdnem biztos, hogy tömegkarambol lesz ezért az 1 körös rendszerben megtartott idõmérõnek érdemes az elején végezni.
Szerver: ASR Series Endurance
Jelszó: lemans
Idõmérõ kezdete: 21:00
Futam kezdete: Az idõmérõ vége után 5-10 perc.
Táv: 30 kör
1 box látogatás kötelezõ! Szél nem lesz.
ASR Series weboldal
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
pl a kocsik belsejében lecserélt skinek 9ssze-vissza voltak, tetõ a magnó helyén a hátsó ülésre került az ajtó texturája stb
A revoluiton pack létezik egyben is ez lenni . Lehet uninstalállni egyenként is öket.
Más:Frissítettem a GyIK rész lapper és dedihost rövid ismertetõkkel.
Az eget,a kocsik csillogását cseréli le stb
vagy a lfs database oldalon találsz rengetek kiegészítõket pl hangok,mûszerfal
Egy kis segicség kellene!Hogyan tudok drifelni hogyan kell csinálni ? elöre is köszi
liveforspeed.hu
FE Rallycross rev - RB4 2*35 kör WTCC
2 hét múlva terveink szerint sor kerül nagy összecsapásra az Rfactor és liveforspeed legjobb magyar pilótái között. Hogy addig se keljen nélkülöznötök kedvenc szimulátorotokat, 2009.05.17-én egy igazi kuriózum vár rátok. Ranga Kupa óta (és annak már jó ideje) nem volt rallycross futam. Most itt az idõ hogy egy kicsit elmélyedjünk a „sárdobálásban”.
Szerver és prequal ma este 17:00 órakor indul.
neve: liveforspeed.hu A
pass: rcx09
Menetrend:
19:00 - 19:30 idõmérõ
19:30 – 19:50 warm up
19:50 – 20:00 rajtfelállás
20:00 – 1-2 futam /no wind/
Scirocco nem van még ,de pár dolog igen.(a linken levagyon írva mik változtak)
Ha tényleg az S3-at hegesztik a háttérben akkor ok. Ha nem akkor is ezzel a játékkal fogok még játszani 20 évig...kb. úgy hogy ez is ok, csak jobb lenne ha mindig fejlõdne.