Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Én DFP-vel nem tudok így menni 900 fokkal azt tudom 😄
G25-el biztos meglehet csinálni.
dragon11
Ezt meg lehet csinálni G25 nélkül? btw, Ti hol toljátok és milyen kormánnyal, ha van?😊

kifli
ja ma kinevették a skinemet :/
nemtudom már melyiken volt vagy sr vagy gti
kifli
jó te Rózsától kapsz valamit ha nyersz, de csak mert protekciód van 😄
Shifter
jövök 😄

ಠ_ಠ

kifli
akkor indíts XD
kíváncsi vagyok lesz-e egy ember is aki igennel szavaz 😄
ja azt nem mondtam de a nyertesnek el kell jönnie a nyereményéért szegedre 😄
kifli
pénteken jön tuti <#idiota>

(elnehidd)
Máté94
Future....
tuzfal3
Hello mindenki
Lehet h lerágott csont, de akkor mi lesz a VW Scirocco-s LFS-el?

Opel Movano 2.8DTi

csige791
gyönyörü 😊 kéne egy szabazast inditani, hogy menyire ertekelik az otletedet a resztvevok 😊 Bár ebben a gazdsagi valsagban tobbet er egy sajtos kifli mint egy szaros kupa 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

kifli
na jó kis futam volt így 2 kör hátrányban is, jobb lett volna ha nem forgatnak ki :/

sajtburger? normális vagy? max sajtos kifli 😄

de akk mindenkinek ezzel a skinel kell versenyeznie
csige791
Nem lehetne az elsõnek egy sajtburger ? Az mégsem plain kifli. 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

<#smile><#eljen>

kifli
nos minden ps tudásom latbavetbe el is készítettem a logót amit használnotok kell ha akarjátok hogy szponzoráljalak titeket

a szponzoráció: azt jelenti hogy az asr ligában részvevõ játékosok kapnak 1db kiflit, a futamgyõztes pedig 2-t 😄
kifli
pl 😄
csige791
Kifli Kupa ? 😊

kifli
lehetek a gazdak szponzorotok úgy hogy nem vagyok gazdag? 😄
csige791
Vagy kéne egy gazdag szponzor es akkor az lehetne a neve 😊 mondjuk Emirates Airlines - Dubai kupa

Alexease
Kadett Kupa 😊
csige791
Igen, ráadásul nehéz bajnokság nevet is kitalálni így, mert ugye az XFG/XRg kupa hülyén hangzik, gondoltam FRG Kupára de az meg az FR miatt franciának tûnik. Ha valakinek van valami jó bajnokség név ütlete az XFG/XRG kupa helyett az szóljon plz. 😊

Alexease
Adhattak volna valami normalisabb nevet is az autoknak, ezeket az XRGFRXFV izeket a 7 ev alatt nem tudtam normalisan megjegyezni😄 <#idiota>[#zavart1<#vigyor3>
csige791
Ma este (05.13) 9-kor XFG/XRG kupa speciális témában fogunk futamot rendezni. Azaz nem 3x10 körös hanem 1x30 körös futam lesz.
Ez a futam nem számít bele a pontversenybe ezért bárki jöhet. A sikánban majdnem biztos, hogy tömegkarambol lesz ezért az 1 körös rendszerben megtartott idõmérõnek érdemes az elején végezni.
Szerver: ASR Series Endurance
Jelszó: lemans
Idõmérõ kezdete: 21:00
Futam kezdete: Az idõmérõ vége után 5-10 perc.
Táv: 30 kör
1 box látogatás kötelezõ! Szél nem lesz.

ASR Series weboldal

ChuckyHUN
Enginesbe teszed a hangokat, és Shift+A val tudod elõhozni a beállításokat

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kifli
engem zavart hogy egy felirat van a középkonzolon szürke alapon a magnó helyett :/
Nekem fennt van a pakk és nem vettem észre hibákat ,bár nem is kémlelem a magnó állapotát ;-)

Máté94
Nálam igen😄
kifli
revolution pack jó z-hez? mert hires pack nekem szar volt :/
pl a kocsik belsejében lecserélt skinek 9ssze-vissza voltak, tetõ a magnó helyén a hátsó ülésre került az ajtó texturája stb
Pummis: A hangokkal nem mókultam így ebben nem tudok segíteni.

A revoluiton pack létezik egyben is ez lenni . Lehet uninstalállni egyenként is öket.

Más:Frissítettem a GyIK rész lapper és dedihost rövid ismertetõkkel.

Pummis
Kösözönm és a XRT Sound azt hova kell berakni ? Xrt_sub.eng file mert nem találom sehol a soundba

Máté94
Az elsõ az nagyon jó lehet!Mindegyiket le kell tölteni vagy csak eggyet?😄
Pummis
hmm nem értem 😞. Meg nekem nem is ilyen az autom belseje ez valami pack hozzá ?Na meg a turbonak is milyen szép hangja van mitöl van ez ?

Pummis
Köszi szépen 😊 már vesszem is elõ az angol szótárt 😊

kifli
kezd mondjuk xrt-vel és szerezz be hozzá egy jó drift set-et. Ha online akarsz játszani akkor xrg-vel is tudsz csapatni demoban 😊
pointer4
Norbi1990
Passz. Nem vagyok LFS szaki 😄
passatgt
gmérõt hogy lehet berakni odlalra?

Norbi1990
Így:

atenza
Tökéletesen mûködik win7-el, ráadásul még pár fps-el gyorsabb is 😊

Pummis
sziasztok
Egy kis segicség kellene!Hogyan tudok drifelni hogyan kell csinálni ? elöre is köszi

Norbi1990
Nem szóltam <#zavart1>
Norbi1990
És, hogy lesz a rF vs LFS dolog?
Elõbb melyik lesz? És demoval lesz megcsinálva?
SeldonHUN
RCX - FUN Futam 2009.05.17.
liveforspeed.hu
FE Rallycross rev - RB4 2*35 kör WTCC

2 hét múlva terveink szerint sor kerül nagy összecsapásra az Rfactor és liveforspeed legjobb magyar pilótái között. Hogy addig se keljen nélkülöznötök kedvenc szimulátorotokat, 2009.05.17-én egy igazi kuriózum vár rátok. Ranga Kupa óta (és annak már jó ideje) nem volt rallycross futam. Most itt az idõ hogy egy kicsit elmélyedjünk a „sárdobálásban”.

Szerver és prequal ma este 17:00 órakor indul.
neve: liveforspeed.hu A
pass: rcx09

Menetrend:
19:00 - 19:30 idõmérõ
19:30 – 19:50 warm up
19:50 – 20:00 rajtfelállás
20:00 – 1-2 futam /no wind/

Senna 4.futam stat

Z13 teszt peccs
Scirocco nem van még ,de pár dolog igen.(a linken levagyon írva mik változtak)

passatgt
gépi versenyzõkön kicsit gyúrhatnának, 1 kör alatt megelõzöm az összeset utolsó helyrõl rajtolva<#idiota>

csige791
Így már fel sem merem rakni a windows Seven rc-t.
Ha tényleg az S3-at hegesztik a háttérben akkor ok. Ha nem akkor is ezzel a játékkal fogok még játszani 20 évig...kb. úgy hogy ez is ok, csak jobb lenne ha mindig fejlõdne.

Ombika
Vista 64 bites gond nekem sincs!

bardocz
Szerintem meg a 09-et átírják 10-re.
Cowek
Nálam ilyen nincsen... pedig nyomtam mindenféle Vistával sokat...

http://www.f1-info.hu/