Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atenza
Aha, nyár közepén valamelyik pénteken... 😊 Mondjuk év közepe elõtti utolsó pénteken, ami még egyesek szerint "early 2009" 😊

kifli
jaja, pénteken tuti jön 😄
ChuckyHUN
Vistán nem kell játszani😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

hezi
Ebben a feltételezésben némi logikátlanságot érzek: miért hegesztene patchet az S2-höz, és közben meg gõzerõvel dolgoznak az S3-on, mikor vélhetõen az S3 az S2-re fog épülni?

A várható patchben meg elvileg nem csak a sirokkó lesz, hanem más is, amirõl nem tudunk (lehet, h nagy büdös semmi 😄), de ezt majd 1x úgyis meglássuk 😊
Most éppen olyan komoly bugok kijavításán agyal Scawen, mint pl. vista alatt full screenen elindul a képernyõkímélõ, vagy az autókkal telezsúfolt képernyõn jelentkezõ lefagyások és program chrash-ek kijavítása, melyek a Z?? test patcheknél jönnek elõ.

Egyébként meg holnap péntek, remélem érzitek <#idiota>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

atenza
Ez a hivatalos megfogalmazás:

"I hope to be able to release another compatible test patch here this week as I've done various fixes (including a Z10 crash that sometimes happened when many cars were in view)."

Alexease
Az utolso teszt patch is mar lassan fel eve jelent meg😉 Lehet, hogy mar kicsit unja az egeszet😉 Azert mar 6-7 eve ezt barkacsolja😉
Vagy mar az S3-ra keszul, hogy jovo karacsonyra megjelenhessen😄DDDDD
atenza
Pár napja írt Scaven h ha minden igaz a héten kijön egy új tesztpatch, de ez csak a z11 v z12 (nemtudom h melyik a legújabb tesztpatch)pár hibáját javítja, tehát semmi vw egyenlõre..

nemtudom de ez már kezd gáz lenni."early"

csige791
Most komolyan semmi hírmorzsa az új verdáról ? A programozókat autóbaleset érte vagy mi ? Valaki tud valami infót ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

sugga
Hali! Az XR GT mûszerfalának a textúráját hogy tudom kicserélni? Próbálgattam mindent, Leather3.dds a kormány színéért felelõs, az XR_Texture.dds se a mûszerfalat alakítgatja... Az ajtókat, a középkonzolt, az elsõ és a hátsó ülést, a hátsó lámpát sikerült összeoperálnom, a neten csupa olyan textúra van, ami nem abban az elrendezésben tartalmazza a részeket, ahogyan nálam vannak, gondolom, régebbi verzióhoz készültek. Elõre is köszi.

SeldonHUN
kösz

utólagos engedelmeddel belinkeltem liveforspeed.hu fórumon is.

Hoffi
köszi mindkettõtöknek😄
majd megpróbálom😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

OFF
szia!nem én fényképeztem,én csak asszisztáltam hozzá..az autó sem az enyém,de a B terv egy xe corsa.nagyon brutál.most épül bele a 2lityós túrós moci...300 paci lesz beenne.a szar a corsában... lol 😊

ChuckyHUN
Setupnál kell, a kormányzásnál a jobb oldali tekerõ😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hoffi
csá
lécci segítsetek olyan gondom van hogy a mikor a G25-t (900°-on) egy olyan 45°-ot fordítok a kormányon azonnal teljesen alá tekeri a játék!
játékon belül és kívül is sok mindent próbáltam de sehogysem jó! más játékoknál pedig tökéletesen mûködik!
Elõre is köszi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Az itteni gyik-t(képes tutorial hostingra) is meg eztet is frissítettem.
Majd még javítgatom meg ápdatélem pl dedihost vagy a lapper gyorstalpalóval (utobbi nem 1xrû).

OFF:
aztamindenit.ezt te fényképezted? nekem is corsám van 1.4si. nagy vágyam egy kétkliteres motor. a kotsi is és a kép is teccik .. gratgratgrat

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Fennt is vannak (total commanderrel darabolva):
01
02
03
04
05
crc

Kicsit lassan jön :S.Ha leért lehet feltolom valamilyen tárhelyre <#vigyor2>

Tomsteel
Bravo, Bravo, köszönjük !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

SeldonHUN
Ayrton Senna Emlékkupa 2. futamának a közvetítése:

http://80.64.65.29/videos/09ASE02.wmv09ASE02 download (~770M😎

csige791
ASR Series XFG/XRG kupa elsõ két futam összefoglaló.
És az igen szoros pontverseny.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ley Roland
akkor jó 😄 kösz

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Tomsteel
Ez nagyon jó, köszi !

Gondjaim voltak a motorral...vissza is estem 11 helyet 😞

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

SeldonHUN
SeldonHUN
keréknézet - jobban látod a pálya szélét, stabilabban lehet a határon autózni.

atenza
Elég sokan mennek custom view-al, ez miért olyan jó?? 😮

Misi az ezredes
Igen. A PayPal-odra feltöltöd a Pénzt vagy ha van rajta akkor megadod és kész is 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

II. Senna futam stat,hátha érdekel valakit.(új LFSstats template)

Ley Roland
lehet nem ide való kérdés de azért felteszem.
ha meg akarom venni az s2-öt paypalról akkor lehet ugy vásárolni hogy paypal ról vegye le a pénzt ami ott van ne a bankkártyáról ?

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Sinyo70
Mecsek Rally Prolog 08 layout 1.0 ! mert megígértem ! autocross alapon narancs gumival ! <#hawaii> igyekeztem a méretarányokat max tartani..

csige791
ja ok. 😊

Alexease
Az warez kerdes volt, toroltem😊
kifli
basszameg, én nem erre írtam :/
volt itt egy olyan hsz hogy honnan lehet letölteni a teljes játékot :/
am forumon vannak a layoutok 😊
csige791
itt hol vannak layoutok ?

kifli
liveforspeed.net
Sziasztok. Jó a layout, jöhet még egy kiló. Kedvet kaptam és böngésztem lfs fórumon layoutok után, de legtöbbje MRTre van csinálva, mondván hogy "gokart" layout, de nekem valami komolycsóka rallysok kellenének 😄

csige791
Video az xfg/xrg kupa 2. versenynapjáról. by: EVO Sanchez

Nagyon pöpec layout! Még még még <#eljen><#worship>!

Sinyo70
köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat és a véleményeiteket,és igazatok van ,ott jobban elfér ,át rakom autocross alá !csak most 3 napig nem nagyon érek rá ,de hétvégén megépítem !!<#eljen>és megpróbálom a gokartot is valahogy ...... azt hiszem vennem kell egy "lézerszkennert" <#nevetes1>

Prézli
<#eljen> Szépen alakul, feelingje nagyon átjön. Talán volna értelme áttenni a pályát Autocross alá, mert ott vannak jobb gumik meg tudna szélesebb is lenni.

Ha már ennyire Pécs a téma, akkor meg kéne említeni a gokart pályát is, ha van valakinek kedve akár meg is csinálhatja a pályát LFS alá, de óvatosan mert a honlapon lévõ pályarajz nem túl pontos.

tenkenorman
(rallye)

http://www.tenke.hu

tenkenorman
pécs a legjobb😛! mecsek ralli rulz😄

http://www.tenke.hu

Sinyo70
azt kiszúrtam egybõl.. Pécs !! kb a prológrol...
<#nyes>

Sinyo70
itt a kis gumis verzió !! plaza prolog 1.01 <#eljen>plus egy ripléj<#hawaii>innen !
sokkal jobb kis gumikkal ,köszi a tippet !

kifli
ígyjártam, múltkor is enyém lett 😊
am nemfigyelem 😄
ChuckyHUN
Mekkora téked volt baszod!!!😄

kifli
*rb4