Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A várható patchben meg elvileg nem csak a sirokkó lesz, hanem más is, amirõl nem tudunk (lehet, h nagy büdös semmi 😄), de ezt majd 1x úgyis meglássuk 😊
Most éppen olyan komoly bugok kijavításán agyal Scawen, mint pl. vista alatt full screenen elindul a képernyõkímélõ, vagy az autókkal telezsúfolt képernyõn jelentkezõ lefagyások és program chrash-ek kijavítása, melyek a Z?? test patcheknél jönnek elõ.
Egyébként meg holnap péntek, remélem érzitek <#idiota>#idiota>
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
"I hope to be able to release another compatible test patch here this week as I've done various fixes (including a Z10 crash that sometimes happened when many cars were in view)."
Vagy mar az S3-ra keszul, hogy jovo karacsonyra megjelenhessen😄DDDDD
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
majd megpróbálom😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
szia!nem én fényképeztem,én csak asszisztáltam hozzá..az autó sem az enyém,de a B terv egy xe corsa.nagyon brutál.most épül bele a 2lityós túrós moci...300 paci lesz beenne.a szar a corsában... lol 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
lécci segítsetek olyan gondom van hogy a mikor a G25-t (900°-on) egy olyan 45°-ot fordítok a kormányon azonnal teljesen alá tekeri a játék!
játékon belül és kívül is sok mindent próbáltam de sehogysem jó! más játékoknál pedig tökéletesen mûködik!
Elõre is köszi!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Majd még javítgatom meg ápdatélem pl dedihost vagy a lapper gyorstalpalóval (utobbi nem 1xrû).
aztamindenit.ezt te fényképezted? nekem is corsám van 1.4si. nagy vágyam egy kétkliteres motor. a kotsi is és a kép is teccik .. gratgratgrat
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
http://80.64.65.29/videos/09ASE02.wmv09ASE02 download (~770M😎
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Gondjaim voltak a motorral...vissza is estem 11 helyet 😞
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
ha meg akarom venni az s2-öt paypalról akkor lehet ugy vásárolni hogy paypal ról vegye le a pénzt ami ott van ne a bankkártyáról ?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
volt itt egy olyan hsz hogy honnan lehet letölteni a teljes játékot :/
am forumon vannak a layoutok 😊
Ha már ennyire Pécs a téma, akkor meg kéne említeni a gokart pályát is, ha van valakinek kedve akár meg is csinálhatja a pályát LFS alá, de óvatosan mert a honlapon lévõ pályarajz nem túl pontos.
sokkal jobb kis gumikkal ,köszi a tippet !