Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A http://www.lfs.net/ oldalon tudod megvenni, a GYIK-/ban leírt módok egyikével.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Biztos kamuzol, hiszen messze még a péntek 😄DDDDD
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
písz
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Senkit nem érdekel a téma, máshol folytassátok !
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Kovi verda mar nem rajtam mulva szajbabaxott bankon csak hat nincs refinanszirozas, mivel lefoglaltak 1 vasat pont ami nekem kell es kivaras van. Ismerosom bankos, szal varom a fejlemenyeket,h beruhazhassak 1 jobbra! 😊
Chucky semmit baj igy,h bocsit odatetted csak utalom a szurkalodo hsz-eket, elhiszem,h sok a szaros 17 eves aki csak dumal, de nem ebbol kell kiindulni.. Katt a linkre fel percnyi szosszenet csak...
milyen e36? csak mert én is azt szemeltem ki magamnak ha nemtalálok jó állapotú 200sx-et 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mûködik a rangos dolog s2 ben is. Még finomítok/javítgatok rajta.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
HKV ranked server néven fut ,ha indítok ,de mostmég teszt fázisban van és többnyire jelszavas: sg .
Akit érdekel rákuksizhat.
Emiatt van amikor nem tudom középre rakni a kormányt amikor egyenesen akarok továbbmenni :S
Én mostanában teljesen átálltam 900 fokra, driftre és ahhoz képest hogy egy hónapja egy kanyart sem bírtam elkezdeni, már a teherváltás is egész tûrhetõen megy. Igazi autókhoz nem nagyon volt még szerencsém, de ahogy elnézem kicsit máshogy mûködik a játékban mint a videókon (merugye egy dízel Lagunával eltöltött vezetési élményemet mégsem hasonlítgathatom drifteléshez).
Kicsit mintha kevésbé erõteljesen forogna vissza a kormány (mikor elengedem), viszont mikor eltekerni szeretném, akkor egész komoly erõt kell befektetni hogy elforduljon a vas.
Másik akadályozó tényezõ a gyengécske számítógépes asztal, ami sokat elvesz az élménybõl (pl, lepottyan a hangszóró vagy megindul felém a monitor, esetleg az összes CD leesik), de ezt még a legkönnyebb lesz megoldani.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
.jpg)