16062
-
#12134 Ezzel csak mi járunk jól ha ellesik egymástól a jó ötleteket :) -
#12133 Biztos hogy kiprobalta, csak allneven:)
Kunos (netKar) es Camaj (ISI) is hasznalta az iRacing-et, Kunossal meg versenyeztem is. Ez teljesen alap, kotelezo, hozzatartozik a szakmahoz a konkurencia monitorozasa:D -
#12132 Ha kiadna egy használható devkit-et legalább pályakészítésre, nagyságrendekkel megugrana az eladás ....
De hogy erre hogy nem jön rá !? -
#12131 Lehet kipróbálták iRacingben a Skip Barbert és rájöttek, hogy ha itt nem változtatnak a vezetési élményen akkor baj lesz. -
#12130 :D
miért illeted őket eme csúnya szavakkal?
meg milyen kis telhetetlen vagy, nem elég neked ha bekapják még szopogassák is? -
#12129 Ejjha, mennyi elakadásjelző táblád lett öreg! Gratulálok. -
#12128 én nagyobb turbora gondolok, az jobb lenne az MRT-be :D -
#12127 izzókészlet is? én úgytudtam hogy az elsősegélydobozba kerülnek új kötszerek, meg a lejárt tűzoltókészülékeket cserélik csak :O -
wakizashi #12126 Jól hangzik ,csak szerintem ez a 2109 es megjelenést is túlszárnyalja mire végeznek vele (mielött hörr hörr lenne ,ha a DukeNukemForever elött kijön már boldogok lesznek a népek )!
Az új vezetési élményre kíváncsi vagyok ,hogy milyen lesz (komolyan ezt várom) s az "álom" tütü meg levan tojva ,mert helyette lehet lesz új izzókészlet az mrthez ;) -
#12125 na mostmár csak hónapok vagy évek kérdése és jön a peccs :D -
#12124 baszjameg, most dobhatom ki a setupjaimat :D -
#12123 Leírja h minek kellett piszkálni, és ez egyben azt is jelenti h az összes eddigi rekord meg minden megy a kukába... Sokan már ezért is újbólkezdik az lfs-t -
#12122 Eddig is úgy volt h demoba nem lesz, már az elején megmondta... -
#12121 Néhány új pályának jobban örülnék, gumi jó úgy ahogy van , minek azt piszkálni ?! -
#12120 Nem lesz DEMO Scirocco:( -
#12119 új kerékfizika várható :) sok kételkedő mit lép erre.. -
#12118 hogyne, én inkább a grafikára mondanám hogy rohadt szar :D -
#12117 am kelett volna nekik írni is valamit? csak mert én beírtam az adataimat és elküldtem :) -
#12116 Azért, mert nem tudtál egy kört sem végigmenni kicsúszás nélkül, még nem a program a hibás... -
High end PC #12115 Nekem kifejezetten nem tetszik az FFB-visszacsatolás az iRacing-ben, LFS-ben viszonyt nagyon jónak találom. -
#12114 na kipróbálom, csak már küldhetnék az emailt :) -
#12113 Péntek van és itt rengeteg a hsz, gondoltam jön a Scirocco :D
De úgy látom még csak ide nem jött -
#12112 -
#12111 Nincs külömbség, csak a felirat más a gumin.
-
#12110 jaja, az dinamikus időjárás má régi téma :)
Am a külömböző gyártók gumiai közt van külömbség? Csak mert lehetne hogy egyik kevésbé tapad de kevésbé kopik, másik jobban tapad de hamar elkopik, az egyik az elején nem tapad de aztán hosszúideig tapad, szal értitek :) -
#12109 meg talán eső se ártana :D, meg aszfalt hőmérséklet (vagy ez van?) -
#12108 én örülnék egy kicsit jobb defeknek is, pl először csak leválik a futófelület a gumiról attól kicsit imbolyog majd durr :) -
darkhmz #12107 Szerintem (mivel nem vagyok versenyző, ezért csak úgy érzésre :)):
1. iRacing (amit 2008 augusztusban próbáltam, azóta gondolom sokat fejlődött gumifizikában)
2. netKar PRO
3. LFS
A sorrend ellenére nálam az LFS a nyerő, szerintem ennek a legjobb az ár érték aránya :) És nagyon várom az új patchet, kiváncsi vagyok mit takar a "complete reworked tyre physics" =) Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz mint a mostani, és remélem felzárkózik / megelőzi ezen a téren a másik kettőt... Hogy ebből mikor lesz valami az már más kérdés -
#12106 Szerintem, ne is folytassatok, ezert akartam 1 hozzaszolassal lerendezni, teljesen meddo a dolog. -
#12105 Megjöttek az ovisok ! :)))
Gondolom tisztában vagy vele, hogy LFS-ből ezer és ezer hasonló videot lehet mutatni.
És persze gondolom két kör után eldöntötted, hogy Iracing gagyi ( ha egyáltalán kipróbáltad...) és az extra "könnyű" LFS ( amivel még a nejem is lazán driftelget kanyarokban...) az a legjobb !
Nem szeretem a flémkeltést, de mindig idegesít az ilyen buta hozzászólás !!!
[ Törölhető ! ] -
#12104 LFS-ben gumi fizika a tuti...aztán itt meg is áll a dolog :))) -
#12103 Nekem az LFS az örök befutó! -
#12102 Sok sikert hozzá ! :D -
#12101 Igen, van 1 honapos ingyenes lehetoseg, "ajandek" autoval es palyaval (Radical SR8 es Silverstone): http://www.radicalsportscars.com/racing/virtual-racing -
#12100 Nah, ezert irtam, hogy ugy sem lesz egyertelmu valasz, dontes, csak a hozzaszolasok fognak szaporodni, mert fizikaban mindketto jo, ugyis az ara es a szolgaltatasbeni kulonbsegek dontenek.:) -
#12099 iracinget ki lehet valahogy probálni ingyenesen? van demo vagy warez? -
#12098 Meddő vita, nehezen "mérhető" melyik jobb, legfeljebb valakinek jobban tetszik ez vagy az ...!
De ha a paramétereket nézzük mit hogyan számolnak az engine-ek, akkor az Iracing a nyerő.És FFB-ben mindent ver, eddig talán csak a Netkar Pro veszi fel vele a versenyt ezen a téren . -
#12097 Pontosan így gondolom én is, ugyanezt szerettem volna leírni. -
High end PC #12096 iRacing-et májusban fizettem elő először, én tartalommal telinek, élvezetesnek, stb-nek találtam, de fizikára nem találtam élethűbbnek az LFS-nél semmivel. És nekem egy szimulátornál csak ez számít, a fizika, beáldozom érte a grafikát, élményt, tartalmat. Sorry, nekem ez a véleményem.
Az emberek azért váltanak véleményem szerint iRacing-re, mert sokkal élvezetesebb. (bárcsak többet fejlesztenék mostanság az LFS-t is)
Persze mindkettő rettentő jó a maga nemében. -
#12095 Vannak normális szerverek is, csak ismerni kell a megfelelő társaságot :)
Nem kell feltétlen várni 2 hetet ha online bajnokságban akarsz menni, lehet többre is jelentkezni.
Ha olcsóbb lenne az iRacing biztos sokszorozódna a játékosok száma :S