Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Szerintem ez a valaha készített legélethûbb otthoni autószimulátor program.
Szerintetek játék támogatja a 3 képernyõs megjelenítést? Láttam pár videót a komolyabban szimezõktõl, valamilyen kütyüvel 3 monitort összekötnek, térben az oldalsó kettõ szöget zár be a középsõ monitorral, és térhatást kel.
Szeretném én is ilyenre alakítani a rendszerem a nyáron.
Skineket pl az lfsforum.net oldalon találhatsz vagy akár "rendelhetsz" is ott sajátot!
Módokat is találhatsz ott ,de pl nissan sylvia módot épp valamelyik nap említette egy ismem ill a letöltési helyét (biztonsági másolat ajánlott az LFSrõl ,mert felül ír dolgokat). Jómagam nem próbáltam ki egyik ilyen autó modifikálós módot sem.Asszem itt is linkelte valaki az http://lfsmods.com/ oldalt.
Valaki nem tud olyan oldalt ahol sûrûn fríssitik az oldalt és vannak modok ,skinek stb mint pl a :http://www.lfs-database.com/ elõre is köszönöm
Amúgy én is kifizetném a dolgot, ezen nem múlik.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A routeren kell portot nyitni ,hogy a haverod feltudjon csatlakozni.Pl virtual server menüpont ált. ,de routerenkét változó és az oldalon amit adtam konkrétan itt LFShez való beállítás van leírva csak a routered tipusára katt és látni fogod ,hogy kell végrehajtani. Ha ez nincs belõve ,akkor nem fog mûködni!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
de mindig azt irja a játék csatlakozásnál hogy idõtullépés pedig mindkét gépen kivan kapcsolva a tûzfal lehet a router tûzfala szól bele?
megköszönném ha végre sikerülni valamit kiötleni thx
Internetes játékot indíts vagy sima nem dedihost-st szerintem ,mert ,ha ott jó lesz ,akkor a dedi már csak hab a tortán 😉
Ha ezután se megy írj a gyik -oldal végén lévõ emailra és ott megpróbálok segíteni!
azt szeretném kérdezni hogy meglehet valahogy oldani hogy offline modban az AI-k is drifteljenek?
Elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Lehet átkéne írni lfs help vagy valamire ,hogy hátha könyebben ráböknének. Scirocco meg jön ,mint a dukenukem4ever <#smile>#smile>
😉
neolvasdel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.