16062
  • csige791
    ez is jó
  • GPx8
    Igen. Ahhoz kell majd az új gumi-fizika. (Remélem).
  • wakizashi
    Léjoút drift megint ,de most a RAC fenevaddal (az éjcsdí még processing)
  • kifli
    én így használom:
    (így jó a legtöbb játékhoz nemcsak lfs-hez)
  • ChuckyHUN
    LFShez valami tuti FFB beállítás.. mit hogy g25re?
  • csige791
    Úgy tudom, hogy az ffb nagyban függ attól, hogy az adott autóban van-e szervó vagy nincs, ha nincs akkor sokkal erősebben jönnek át az úthibái.

Automatic:
    LFS-be lehet tenni nagyon jó hangokat. Az LFS CarSoundRemixer nevü progival.

Én a dinamikus időjárást akarom... lehetőleg már holnaptól. :) De legyen vízátfolyás meg pocsoják meg ilyenek, anélkül szart nem ér.
  • attila2323
    Vagy dx10, de legalább shader model 3 + részletesebb textúrák, de én már kicsit jobb hangnak vagy az új "tire phisics"-nek is örülnék.
  • GPx8
    Nekem az Lfs-ből a Scirocco (főleg egy gagyi széria autó) hiányzik a legkevésbé. Inkább dinamikus időjárás kéne bele pl.
  • attila2323
    Igaz.: )
  • ÁjjLe BoBBi
    S3 is lehetne akár audi is ;)
  • attila2323
    Még S8 is van csak az AUDI. Amúgy nem tudom hogy lenne.
  • ÁjjLe BoBBi
    van már S3 ?
  • atenza
    Azért az Iracingben is van jól és kevésbé jól eltalált verda... Pl a radical eléggé élvezetes, érezni mindent szinte, jó az ffb-je is, de akad olyan is amit kevésbé kidolgozott :S
  • mackosajt
    Erről ez jut eszemebe:

"Küldj sms-t, hogy megkapd az ingyen blablabla-t a ........ számra!"
    "Gratulálunk! Feliratkoztál hírlevelünkre. Innentől minden tőlünk érkező sms 200 Ft-odba kerül, hetente kb. 20 sms-t küldünk!
    Ha mégis leiratkoznál a szolgáltatásról, küldd a STOP szót a ..... számra"

Amúgy meg Sirokkó!!! Pedig még csak szerda van!
  • csige791
    Hát ezt jó volt olvasni, legalábbis jobb mint a mikogyunasirokkopenteken?-t. De inkább nem szólnék hozzá.
  • lac coo
    Sőt (ha még emlékszel ....) én anno ajándékba kaptam egy hónapot, mert úgy maradt a gomb, de közben megszűnt, lejárt a kártya és a számla levonni nem tudtak, de egy hónapig még játszhattam ! :)
  • kifli
    én nem is gondoltam volna arra hogyha 1 hónapos prom koddal játszok akkor jövőhónapba már pénzt vonnak le, nem is nézegettem meg állítgattam volna az accomat, lfs-accom se nagyon nézegettem, felraktam 1-2 skint azt annyi
  • Alexease
    Ez elmult tobb mint 1 evben, az eddigi ~10000 elofizetonel, meg nem hallottam, olvastam olyat, hogy valakinek csak ugy lehuztak volna penzt a kartyajarol.

Ez a "(szerintem nemkevés embert átbasztak ezzel)" megint a tipikus hozzaallast tukrozi:/

Amugy csak azert hangsulyoztam ki ezt a sort, mert sajnos az embereknek ilyen a hozzaallasa, hiaba van ott a profilnal ennek a szolgaltatasnak a beallitasa (bazi nagy gomb, egyszeru magyarazo felirattal), az emberek semmit sem neznek, allitanak, olvasnak el. Aztan csak a siras es a sardobalas van.
  • kifli
    Alexease küldött nekem régebben privit a promkodal meg egy jótanáccsal, és ebből kiderűl miért is kell paypal vagy kártya:

"A regisztracio utan, kapcsold ki az automata fizetest, mert ha lejar a honap, lehuzza a kartyadrol a cuccst"

Nekem ez kicsit lehúzós dolognak tűnt szal nem is regiztem, nem akarok itt bajlódni ilyenekkel, aztán lehet hogy jövőhónapba leveszik mégiscsak a pénzt me valamit szarul csináltam. :/
    (szerintem nemkevés embert átbasztak ezzel)
  • attila2323
    Ha tudtam volna hogy hát vakarásra is jó...
  • wakizashi
    Scirocco :P
  • attila2323
    Elég aránytalan.
  • wakizashi
    Hasznos dolog az lfsworld.net ,bár sokan nem az itteni nicket használják júzernévnek ottan ,de ki lehet deríteni néhány licensz státuszt ,hogy hogy is áll ;)
    Nyitott vagyok az autós játékokra is ,de az LFSnél valahogy egyben van minden graf,fizika,irányítás,jó netkód és jó élmény ,ami sok alkotásban nincs meg csak egy része -szerintem! Akár a PT ,ami önmagában egyedi (volt) és sokat toltam (LEVELR majd zárt bétától kezdve) vele ,mert tudott újat mutatni ,de sajna elkopott számomra a feelingje..
  • attila2323
    Hát igen... a két véglet LFS és NFS.
  • Alexease
    Scirocco
  • Pummis
    jó lenne ha már lelehetne tölteni a nfs :D de egyelöre csak a boltokba van
  • Pummis
    Üdv a http://lfsmods.com/?p=626 hova rakja a játékba mert nem találom
  • pointer4
    Scirocco
  • Alexease
    Mar volt multkor, a felhasznalok fele vette meg:) 6-7 ev alatt, nem olyan rossz arany:)
  • mackosajt
    Kéne csinálni egy szavazást rá.
  • Alexease
    Ez most eleg sok "OFF" volt, de legalabb a hasonloan hasznos, szokasos, 1 eve tarto "penteki Scirocco" megjelenes melett, szinesebb lett a topic:D
  • Alexease
    Ezt csak altalanosan, nehogy valaki magara vegye;)

Kivancsi lennek, hogy aki az LFS-t isteniti, de mas programot sokszor lehuz, legalabb az LFS-t megvette-e, vagy csak a demot/warezt hasznalja 7 eve?!?!:))))))
  • attila2323
    Nincs, mert én már jártam ott. Vagy mégsem? ...akkor mivan? ..ja LFS
  • mackosajt
    De nem láttad, hogy azt írtam, hogy 3-an is néztük, 3 külön gépről, 3 külön rendszer, és ugyanaz a hiba.
    Lehet hülyének tűnik, de ne nézz már le ennyire minket.

Most néztem meg, és érdekes módon most megy az oldal hibátlanul, csak épp lusta vagyok a kártyámért kiballagni a táskámhoz a konyhába így éjjel.

Semmit nem változtattam a gépen, szal hiba volt az oldalban.
  • Alexease
    Latom amit irtal, arra valaszoltam:)

Es azert irtam, amit irtam, mert a hibauzenet egyertelmuen lokalis problemara utal. A rendszer futtatasa korrekt op. rendszert igenyel (XP vagy Vista), tuti Java-val, Javascript-tel, Cookie engedelyezessel, bongeszo beallitassal (le is van irva a felteteleknel). A program sajat lokalis szervert futtat, Windows Service inditassal. Ennek a futtatasaval szokott gond lenni, valamelyik virusirtonal mindig, tuzfal beallitasnal sokszor, Windows, javascript es bongeszobeallitasnal neha.

IGEN, bonyolult a renszer, mondhatni eleg komoly, legalabb annyira, mint amennyire komoly a hattere es draga a program:) De sajnos szukseg van ra az online szinkronizalas, az azonositas es a vedelem miatt.
  • Tomsteel
  • mackosajt
    Majd holnap nézzünk rá az oldalra, hátha megjavul.

Komolyan ki akartam mielőbb próbálni, mert szabin voltam. Erre várni kellett 1 hetet, és amikor megjön a kód, tuti bef@sik a lap.

Kíváncsivá tett, hogy lfs-en túl is van-e élet.
  • wakizashi
    Egy csomó tütüs gémet kipróbáltam mán' a faltól-faligtól az lfs ig és Nékem ez a csúcs főleg vietnám óta ,amikor kapáltam az aknamezőn, kirobbanó sikerrel
    Na de csak képekről és videókról nem tudom eldőnteni ,hogy elég vagyok az IRhez vagy inkább tetrisezzek lfsben insim alatt és ezt a döntést nem könnyítik meg a fejlesztők -szerintem!
    Jó szűrés az tuti ,mert aki áldoz rá pénzt az nem véristvánkodik (mondjuk s2 ben is vannak ettől függetlenül ;) )!
    nah OFF end mer' még ramazuri lesz ;)
  • lac coo
    Tényleg OFF, szóval én be is fejeztem, de én teljesen jó szándékból írtam, hogy minden gagyi mellette..Akinek fontos a szimuláció , vagyis nem Grid-et használ annak kötelező kipróbálni, nem fog csalódni benne !
  • bardocz
    Ja, ezt max repülőszimulátorral lehetne hasonlítgatni, és akkor is, ha a rendes repülőket, meg helikotereket különvesszük.