Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pummis
Felvetelek msn-re

Pummis
HUh ha megcsinálod hálám öröké üldözni fog 😊 Nem nagy az elvárásom 😛 Felveszlek skyperen vagy msnre is mien néven találak meg ?

Képek alapján megcsinálják a festést ,de ha nem túl nagyok az elvárásaid megcsinálom én is pl skype-n felveszel azt megbeszéljük.

r4f1

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

hezi
Állítólag a SoftH nevû programmal lehet ilyet csinálni

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Sziasztok!
Szerintem ez a valaha készített legélethûbb otthoni autószimulátor program.
Szerintetek játék támogatja a 3 képernyõs megjelenítést? Láttam pár videót a komolyabban szimezõktõl, valamilyen kütyüvel 3 monitort összekötnek, térben az oldalsó kettõ szöget zár be a középsõ monitorral, és térhatást kel.
Szeretném én is ilyenre alakítani a rendszerem a nyáron.

Pummis
Lehet rendelni pl saját automal tudom csapatatni ?

Hi!
Skineket pl az lfsforum.net oldalon találhatsz vagy akár "rendelhetsz" is ott sajátot!
Módokat is találhatsz ott ,de pl nissan sylvia módot épp valamelyik nap említette egy ismem ill a letöltési helyét (biztonsági másolat ajánlott az LFSrõl ,mert felül ír dolgokat). Jómagam nem próbáltam ki egyik ilyen autó modifikálós módot sem.Asszem itt is linkelte valaki az http://lfsmods.com/ oldalt.

Pummis
Hali!
Valaki nem tud olyan oldalt ahol sûrûn fríssitik az oldalt és vannak modok ,skinek stb mint pl a :http://www.lfs-database.com/ elõre is köszönöm

Misi az ezredes
LFS-es felhasználók 70%-a szerintem megvenné az új versiot. Ha úgy adná ki de ha csak ego-zik és önmagát sajnáltatja azzal hogy nekik ezt kell csinálni mert elvárják az emberek akkor... Szerintem nem kéne dolgokat megjelentetni ha a kiadás akár fél vagy 1 évet is késik.

Amúgy én is kifizetném a dolgot, ezen nem múlik.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

csige791
Hát végülis ha úgyvesszük mi fizettünk egy játékért. Most meg rinyálunk, hogy ingyen miért ilyen lassan jön hozzá új cucc, miközben máshelyeken az ilyet DLC-nek hívják és többnyire pénzért érhetõek el. Ennek fényében ha mondjuk a Duke nukem forever után két évvel kapunk scirocco-t akkor is csak megköszönhetjük, mert ugye free. De akkor mondja azt, hogy ittvan S2.5 pénzért 2 õj verdával, meg 3 új pályával és kifizetem, vagy S3 4-5 uj verdaval ugyanennyi pályával , azt is kifizetem, de az ne legyen , hogy semmi sincs, azon kívül, hogy kijelzi a boxnál, hogy merre forduljak....

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

pointer4
Azt nem abbahagyták ? Épp a hetekben olvastam a 10 éves tortúrát 😄
passatgt
-DNF

pointer4
Lehet találgatni mi jelenik meg elõbb,
-LFS/Scirocco
-Diablo3
-GT5
😄
hezi

pointer4
Ez rendben, de ehhez minek program ? Akár még excelltábla is mehet odaát 😄
Misi az ezredes
Nem mondod hogy elhitted? 😄 Még húzzák az idegeket 2-3 hónapig szerintem. :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

am z-vel próbáljuk msot hagyom is majd a hétévégén kezdek vele vmit. jah és mi a helyzet a sciroccoval?? ma rákerstem de ugyan azokat találtam mind csak fórum
Milyen verzióval próbáljátok x,y,z ,demó/s2/tört (ebben nem tudok segíteni)?
A routeren kell portot nyitni ,hogy a haverod feltudjon csatlakozni.Pl virtual server menüpont ált. ,de routerenkét változó és az oldalon amit adtam konkrétan itt LFShez való beállítás van leírva csak a routered tipusára katt és látni fogod ,hogy kell végrehajtani. Ha ez nincs belõve ,akkor nem fog mûködni!

bardocz
Motec az bárhol jó!😄 Mit tudom én,hogy lfs-ben lehet-e használni😛
Lfs-ben?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
Két monitor úgy jó,ha egyiken a motec fut.És akkor nem kell ki-be lépkedni a játékból.
pointer4
És hogy mindig normálisan lásd az utat, állandóan driftelve fogsz menni ? Mert elõre elég rosz lesz a látvány a két monitor találkozásánál.
Target87 amit ajánlottál oldalt abbol nem tudok kiigazodni a tipuist kiválasztottam de utánna a felétse értem
de mindig azt irja a játék csatlakozásnál hogy idõtullépés pedig mindkét gépen kivan kapcsolva a tûzfal lehet a router tûzfala szól bele?
megköszönném ha végre sikerülni valamit kiötleni thx
Pummis
Én probálkozttam azal a progival de nem nagyon lett jó

hezi
Nagyon felületesen ránézve a góglira, elsõkörben a SoftH nevû programot köpte ki.

Pummis
Sziasztok nem tudja valaki hogy lehet megoldani 2 monitoron lássam a kocsit tehát hogy kell beálítani ?

Alexease
Gondolom warez?! Vagyis lehet atfaradni a megfelelo topicba (lfs off/warez topic)...
Ez mondjuk fel sem merült bennem 😉

pointer4
Ez a T-Home-os haverod helyi háló ez hogy jön össze? 😄 Hamachi, meg krekkelt gamma ?
Üdv! A t-izénél asszem modem/router kombó (egyben) van és a gyik-ben leírtaknak megfelelõen és/vagy e címen keresd ki a modem/router tipusát és képekkel illusztrálva ad megoldást a portnyitásra.
Internetes játékot indíts vagy sima nem dedihost-st szerintem ,mert ,ha ott jó lesz ,akkor a dedi már csak hab a tortán 😉
Ha ezután se megy írj a gyik -oldal végén lévõ emailra és ott megpróbálok segíteni!

hello na megcsináltam ugya ahogy irja a gyik nekem kivan kapcsolva a tûzfal haveromnak meg t-home-s netje van ott hogy kell?? megcsinálta a szervert helyi hálózaton csatlakozok rá ip-vel de azt irja idõtullépés pls help
Tomsteel
Nem.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Hoffi
hello
azt szeretném kérdezni hogy meglehet valahogy oldani hogy offline modban az AI-k is drifteljenek?
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Jobb felsõ link (lfs gyik), errõl is írtam néhány szót 😉
Lehet átkéne írni lfs help vagy valamire ,hogy hátha könyebben ráböknének. Scirocco meg jön ,mint a dukenukem4ever <#smile>

jah és tényleg jön a scirocco? ez komoly? és ha igen hogy lessz elérhetõ??
hello lenne egy kis problémám lfs be akarunk neten saját serveren játszani de nemlátjuk egymás gépét ez mitöl van???? pedig régebben még sikerült
ChuckyHUN
Biztos forrásból tudom, hogy pénteken jös a scirocco
😉

neolvasdel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondtam ne olvasd el

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pepsi Twist
nem

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

S1 megéri szerintetek?

Pepsi Twist
de van tweak-el 😊

Tomsteel
Európában meg kell felelnie az itteni normáknak, károsanyag kibocsátását kõkeményen szabályozni kell annak az autónak, ami gyökeret akar verni az öreg kontinensen, ez pedig nem kis teljesítmény csökkenéssel jár.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

R0zs0máK
de nincs

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Pepsi Twist
LX6-al kurva jó driftelni ha van benne 500 ló 😄

Csabesz6
Mesélted báttya<#vigyor0>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Nem rólad beszéltem😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

R0zs0máK
Azt meséltem már nem, hogy annak idején a Toyota azért hagyta meg a hátsókerekes padlólemezt (amit a hacsi örökölt a 7. generációtól) hogy maradjon kompetens rallyautója? 😊 Szóval meddõ vita, az AE86 ugyanaz lényegét tekintve, mint néhány éve a WRX STi volt...

Pepsi Twist
na 1 linket hogy az impreza meg a lancer a sztyeppékre lett kitalálva

R0zs0máK
Fogalmam sincs 😄DD

hezi
Ez mitõl van? Japánban a lovak is kisebbek, ezért több kell belõlük?