Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Full gyári STI megy bõven a styeppén 110-et,mivel arra lett kitalálva,csak mivel rallyautó,így ugyan úgy jó mindenhova,mint ahogy az EVO is,meg C4,meg Focus.

Walaki,bazz,minden lófaszt megnyit youtube,csak azt nem😄

Pepsi Twist
sztem az STI-t meg az AE86-ot az 1200es oda veri 😄 meg nézem hogy full gyári STIvel meg full gyári AE86al mikor mész a sztyeppén 110el és közben könyörög hogy még tapossad 😄

Bár nem tom hogy jött össze ez a vita de most ez olyan mintha az almát meg a krumplit akarnánk összehasonlítani 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

R0zs0máK
Nem full gyári, full versenyautó...Litván rallybajnokság egyik futamán idén Abszolút 10. lett de szakaszgyõzelemmel 😊))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

bardocz
Nem tudom megnézni a videót,mert most youtube semmit sem indít el...Majd utána mondok véleményt,mert így nem látom,hogy full gyári-e,vagy sem😊 Én meg arról beszélek :-)
R0zs0máK
Sosem volt a Blacktop 165 lóerõ, az csak a japán szabvány szerint annyi, de inkább 155DIN lóerõ 😉) Ez olyan, hogy amit mi Honda VTi-ként ismerünk az itthon 160Le, japánban 180Le...ugyanaz a motor, csak a szabvány más...

R0zs0máK
Azért én ebben sem vagyok olyan biztos, Ivo Kilpis idén is odabaszott a hacsijával alaposan 😄D

Jacek
Szivo motorban(persze szeria) nem a Honda S2000 a legutosebb? 2.0 littyo 240 lo?

bardocz
De hol szidtam te nagyon láma?!
Nova910
Vmi olyasmi. <#vigyor3> Am részemrõl abbahagytam, bár imádok vitatkozni másokkal, de ez nálam szakmai ártalom.

_El_Diablo_, Blod Demon, Bardo, Dark_Rebirth_of_Hungary league\'s master

Tomsteel
nyitva maradt az oviajtó ?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Jacek
<#confused>

Nova910
Ugye milyen szar, amikor a kedvenc verdádt fikázza vki? Na erre akartam kilyukadni. Hogy csak olyan megjegyzést tegyél mások kedvenceire, amit a sajátodra is szivesen vennél.

bardocz
És akkor a bubu már szar is?Csakmert nem 23 éve gyártották 1.6-os motorral,ami tudott 20 lovat?
Amúgy meg bármelyik motorból ki lehet hozni ilyen teljesítméynt,azt tudja mindenki,hogy a japánok gyártják a legjobb motorokat meg kocsikat már eléggé rég óta...De ha már dobálózunk az adatokkal,1.5-ös bt52 kiakasztotta az 1200 lóig mérõ gépet,és 1400-1500 ló körülire tippelték,S4-es 600 ló volt 86-ban,S1 500-550 körüli,205-ös szintén 500 környékén,és pl az S4-es gyorsabb volt pályán az F1-es kocsiknál.(Henri Toivonen,1986,Estoril,Lancia Delta S4,F1-es idõmérõn 5. helyet szerezte volna meg azzal az idõvel,amit ott ment)
Nova910
Ez már ott bukta, h a lada egy márka, a corolla egy típus.<#vigyor3>

bardocz
Én nem tréfáltam semmivel,ha az volt kiírva humorosan,hogy az akori Corolla a japánok Ladája volt,az AE86 meg a VFTS-ük,akkor ezen mit szépítsek.
Nova910
Pedig az adatok támasztják alá a tényeket. A többi csak üres melldöngetés. <#wink>

Nova910
És még egy utsó megjegyzés mielõtt mki engem kezd el osztani: Majd 96-2000-ig jött az utolsó generációs 4AGE motor. Ezt hívták Blacktopnak. Az E11 coupekba rakták csakis kizárólagosan (AE111 Levin). Kb 165Le. Szívó ugyancsak és MAP szenzoros. Azért nem hinném hogy túl sok motor képes lenne 1,6-osként 165 lovat leadni (az opel vectra GT-k C20XE motorja 2 liter, és úgy 160 ló). És ennek motornak az elsõ szériája volt az AE86-ban, ami 1983-ban azt jelentette, h 1,6 - 125 LE. Sztem nem sok autógyártó büszkélkedett ilyen motorral a 80-as években.

Tomsteel
Szerinted van értelme, és van kivel vitatkozni ?

Csabesz6
De kevered, tréfált csak, nem szidta a Hacsit. Az hogy itt dobálózol különbözõ adatokkal, nem jelent semmit.A Bubu is kurvajó, a Hacsi is über.
Persze nekem az utóbbi a favorit, de mellé egy Impreza bármikor jöhet, fõleg egy GC😊.Azt specko én se szeretem ha valaki sarkít, és egybõl szar AKÁRMI, mert régi.Ez butaság, de nem ebbe a topikba való.
Na off vége.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Tomsteel
<#wilting>

bardocz
És én szidtam?

Amúgy meg akkor már a keveréshez,az összes b csoportos rallyautónak jobb motorja volt-.- Arra meg kíváncsi vagyok mekkora tapasztalatod van ezekkel a motorokkal...
Nova910
Nem keverem a dolgokat, csak nem szeretem ha vki csak azért leszól egy autót mert régi. Mutasson vki egy olyan korabeli verdát, aminek jobb a motorja mint pl az akkori toyoták twin cam-jei. Ez ugyanaz, mint ha vki a '67-es Shelby GT500-as mustangot fikázná, h mekkora szar, mert öreg. LOL.

Nova910
Boxer Vs 4A-GE (a gyengébbek kedvéért az AE86 twin cam motorkódja).

Boxer motor (subaru) 7000-nél: válts már el, mert erõlködök, mindjárt megdöglööök!!!

4A-GE (e 86 twin cam) 7000-nél: mind a 20 szelep telibe üvölti a motorral együtt, h ez az, húzzad mééééég!!!

dióhéjban a különbség.

Jacek
ki van szedve az elso hajtas ennyire egyszeru😊 meg pl oldalt van a huto az ajtoknal mert keresztben megy mindig es ott gyun be a zoxigen😄

Csabesz6
Én is Hacsi õrült vagyok, de ne keverjük a dolgokat😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bardocz
Hát ha driftelve kell menni,akkor biztosan,mivel sti négykerekes.De ilyen erõvel meg a Radical tutira odaver neki Nordschleifen.Amúgy meg kétlem,hogy az összes sti-nek odaver,vannak japánok akik azzal driftelnek...Itt.De egy rallyszakaszon meg az STI ver oda a hacsinak,fõleg,ha mindkettõ fullgyári állapotban van.
Nova910
Az lehet, de a drift pályán bármikor odaver az összes subaru sti-nek. <#nevetes2>

bardocz
Oldtimer expoj azt írták,hogy a corolla volt a japánok ladája,az ae86 meg a vfts-ük :-)
Csabesz6
<#worship><#worship><#vigyor0>

Nova910
Lehet hogy öreg, viszont a drift autók õsistennõje. Nem hiába van annyi AE86 a drift pályákon.

Pepsi Twist
hajjaj 😄 25 éves simán megvan de 20 legalább sztem XD

kifli
ae86 régi, már rohad a kaszni szal biztos könnyû 😄
R0zs0máK
Mindig mondtam, hogy az AE86-ra az LFS-ben leginkább az LX4 hasonlít viselkedésileg 😄D

kifli
ja nehéz ugyhogy inkább xrt-zek, lx-ek annyira nekem nem jöttek be bár nem is próbálgattam nagyon õket de majd nekiesek mégegyszer az lx6-nak mondjuk mostanában ritkán játszok 😊
kifli
az pont lx4 😊
Ombika
MEg jo kis tolokerekessel is! 😊

Nova910
Az FZ5-nek sztem elég nehéz a fara. De próbáld ki az LX6-ot mondjuk. kevés súly, sok ló.

kifli
murván vagy vizen 😄
de akk végülis, tök fölösleges hogy a japánok 400-500 lovas kocsikat használnak...
am egy szóval nemmondtam hogy nemlehet xrg-vel driftelni, csak azért sokkal jobbmondjuk xrt-vel vagy fz5-el, nemisértem mértnem látok soha senkint xrg-vel driftelni s2 szervereken
kifli
azse rosz ötlet 😊
végülis az erõt egykis minusz súllyal ki lehet váltani 😊
R0zs0máK
Nem erõ kéne bele, hanem vagy 200kiló mínuszba 😄DD

bardocz
Megnéztem,nálam xrg-re 140 lovat ír...Mások meg 60 lovas ladával driftelnek.
Pepsi Twist
nekünk 65 lóerõs ladával sikerült vízbe virsligumival 😄

kifli
és most õszintén, téged kérdezett valaki?

csabesz6: igazi driftautó hmm, hát elõször is kell bele egy kis erõ, ami xrg-be nemsok van
Csabesz6
Mitõl lesz "igazi" driftautó egy autó?

hezi
De most õszintén. Volt ilyen kérdés?

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

kifli
lehet vele igen de nem igazi driftautó...
Csabesz6
XRG-vel is lehet😊

bardocz
Az,hogy te nem tudsz vele driftelni egyéni probléma. Elég sokan tudnak azzal is.
R0zs0máK
Értem én, de hogy jön ez ide? 😄D

Alexease
Azert sokszor azt sem neveznem driftelesnek (bar kinezetre az), hogy ha valaki 100 fokos kormenybeallitassal es/vagy kontrollerrel/egerrel rangatja ide-oda az autot😉 Nem tudom mennyien, de lattam 1-2-ot, es vicces😉