16062
-
#12294 Ne mondd már, kalap sz*r az egész LFS ! -
#12293 Azért gagyinak nem,de én optimista vagyok hátha egyszer az életben fejlesztik az LFS-t (S3 vagy valami). -
#12292 hát én amikor pár hónapig iRacingeztem és utánna visszaültem LFS-be nagyon szar volt a tükörsima út. De LFS valahogy mégis több nekem. Csak kéne még pálya, mert ezeket már unom.
-
#12291 inkább egy jó buliii
Amúgy pont ez a hangulat az, ami jó.
Múltkor jókat poénkodtunk a sok demós Vér Istvánon.
Első kanyarban után már a társaság fele hiányzott, mert nfs-hez vannak szokva, ahol csak a gázt kell nyomni, a kanyart mandínerből is be lehet venni. :) -
#12290 De ezután már csak gagyinak tűnik az LFS, meg minden más - kivéve talán a Netkar Pro -, nemigaz? -
#12289 Természetesen S2 liszensz. -
#12288 Ha hangulat akkor GRID !!! -
#12287 Az LFS-sel demozol vagy van S2 liszenszed? -
#12286 Hali! Na most,hogy kicsit iRacingeztem van összehasonlítási alapom. Szóval valóban profi cucc az csak hiába minden okosság (szervezettség,laser scan,licences autók,SR stb.) egy valami nem jött át nekem,mégpedig a hangulat.Anélkül meg hiába minden...Úgyhogy nekem továbbra is marad az első számú szim az LFS! -
#12285 Nem pont LFS, de hátha vkit érdekel
Fia GT - Hungaroring
Úgy mint 2006-ban, most is ingyenes... -
#12284 köszi a helpet. A customview is sok segítség.
a hozzáadott súlyt azt tudjuk figyelni, lessz is ilyen hendikepp rendszer a szeptember 23. an indulo bajnoksagban.
Csak szerettem volna fix setupot, estleg csak kereknyomas, allitast. -
wakizashi #12283 Lapperben ezeket lehet figyelni:
$SwapSide = "*"; $AutoGears = "*"; $Shifter = "*"; $HelpBrake = "*"; $AxisClutch = "*"; $AutoClutch = "*"; $Mouse = "*"; $KbNoHelp = "*"; $KbStabilised = "*"; $CustomView = "*";
De ez csak az irányítás és nézet sajna. Amit még jómagam is alkalmaztam az az önként hozzáadott súly figyelése (handikep rész) -ezzel is lehet szöszölni akár ,de a pl gumikat stb nem lehet lapperrel (még).
Airio ban :
A Airio.srv.txt ben a Car Filters résznél van pár lehetőség:
automatic gears, brake help,traction control, anti-blocking system, symmetric wheel.
De ez szerintem kevés lesz neked .
Pummis - ez majdnem demó "Demoba hol tudok reggelni lfs.net?"
-
#12282 asszem van olyan ami a belső nézetet "erölteti" aki máshogy nézi a kocsit azt spectbe teszi -
#12281 Na mára enyi -
#12280 Ha mondjuk egy futamon fix setup van, azt hogy lehet ellenőrizni, hogy mindenki azt használja-e ?
Illetve azt lehet-e hogy kötelezö belsönezet, es ellenörizni hogy lehet ?
3. kerdesem pedig, hogy a fix setupnál (ha van ilyen) lehet-e azt, hogy csak nehany dolog legyen allitható, pl guminyomas, más nem vagy ilyesmi ? -
wakizashi #12279 Volt egy VHPA cucc ami grafikusan mutatta egy betöltött setup tulajdonságait(fék,túlkormányozottság stb) ,de már nincs új vezió és nem is találtam hirtelen letölthető változatban sajna, sry! -
#12278 Hali. Van lfs hez olyan progi ami mutatja a nyomaték/fordulat, lóeró / fordulat görbét? mint egy dyno padon? -
wakizashi #12277 Igen. -
#12276 Köszi
#12275 Nem.
-
#12274 Üdv Lfs-be lehet uj pályát rakni ? -
wakizashi #12273 Ezt próbáld ki: letölt 300kb - hátha ez a verzió jó.
A LFSStat.cfg -fájlban csak adminjelszó kell és a játékban /insim 29999 (a többieknek írom hátha kell valakinek) -
#12272 Egyszerűen nem müxik az lfs stat progim, pedig régen jó volt... :( -
#12271 Üdv! A force GP-m amint kitesz a pályára és nem fogom a kormányt, olyan szinten elkezdi rángatni, hogy csak úgy csikorog a gumi. Próbáltam a Profilerben sok mindent és a játékban is de nem szünt meg. Amúgy minnél nagyobb kormány elfordulási szöget állítok annál jobban csinálja. Mi lehet a baja? -
wakizashi #12270 Elvileg van hozzá egy enbseries.ini fájl és abban kell szöszölni mit szeretnél s milyen szinten: Reflection,Bloom,MotionBlur stb
A honlapján van kis angol help is : itten
Ha jól emlékszem ,akkor valamelyik gta vicecity -hez készült verzsőnnel ment ,de azőta vannak újabbak is -mostanában nem erőltettem ;)
Ez meg az LFSforum.net-es topic -
#12269 hogyérted hogy beleültetni? ez engem érdekelne :) -
wakizashi #12268 Ez egy jó cucc ,legalábbis nekem tetszett mikor próbágattam(a kivételes igényes darab ,ami install és uninstallal is elvan látva)!
Az ENB-t még gta SA-ban s késöbb lfs is teszteltem ,de nincs nasa erőművem ,hogy elvigye ,bár szépnek szép effekteket lehet beleültetni és pici finomhangolással már volt vagy 10fps em ,mégis a folyamatos játékmenetnél döntöttem a csicsa diafilm helyett :D -
#12267 ...de nincs továbblépés, szóval marad a sufni tuning.:) már akinek erre van igénye.
Amúgy nekem semmi bajom az lfs grafikjával, pár high res texturát használok, aztán csókolom.:) -
#12266 A DX7/DX8-bol kellene tovabblepni:) De ahogy Scawen irta egyszer: "Ez nem scrennshot generator..." - amire mindenki ujongott, orvendezett, helyeselt. Igy ezt a problemat lezarta, tul is lett targyalva:) -
http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=56099
erre kell még az ENB series, high-res aszfalt, táblák, + füst mod, és akkor talán mindent felfulloztunk amit csak lehet.
valaki kipróbálhatná:) -
#12264 Holnap teszek fel xp-t is. -
#12263 AE86 -
#12262 Ez jó cucc, és minden játékkal működik ;) -
#12261 Grid graf mod :)
-
#12260 Olvastal hasznalati utasitast, helpet hozza?!:)
http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=219905#post219905 -
#12259 win miatt lehet, win7 van fent? -
#12258 És aki elolvassa nyalókát kap ! :P -
#12257 Lehet, hogy így jobban ki lehet venni. -
Ezt írja ki a car sound remixer. HELP PLS -
#12255 TGA