Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
beleraktam a játékba az f430as ferrari-t és elég érdekes mert az autónak csak egyes részei látszódnak :S
mi lehet a probléma? pls segítsetek
Opel Movano 2.8DTi
Ma este 9-kor lesz egy 30 körös futam XFG/XRG-vel Fern Bay greenen ha valakit esetleg érdekel.
ASR-Hunakamo Drift Nap.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
De ,ha demós vagy és nem véristván+nem krekkes ,akkor max 3 skint ( 1 XFG/ 1 XRG/1 FBM) feltöltök neked ,persze ,ha szépen megkérsz rája +elküldöd nekem öket 😉
Egyébként tudja valaki honnan szerezhetek 3d max-os scenet fz5-höz v. fzr-hez? Már egy jó ideje nézegetem a forumot, de nem találok 3ds max 2009-hez lévõt... :S
CMX-file-t hogyan tudom a 3ds-be importálni?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Itt van ugyanaz amit épp készítesz, csak ez xfg-re meg xfr-re van megcsinálva 😊
am most voltam 42driftwars serveren és nagyon komoly vita ment, elkezdték osztani egymást (az elõzményt nemtom) erre az egyik aztmondja hogy az õ skiulle jobb erre a másik: akk gyere mutasd meg, erre beírta valaki hogy ez csak egy játék, mire leugatták hogy ez nem játék hanem szimulátor te retardált.
És akk elindult egy vita hogy akk most ez egy játék vagy szim, szerintem egy játék aminek a típusa szimulátor, ez olyan mintha aztmondanánk hogy a need for speed nem játék hanem arcade. És még ugatott valamit, jól felhúzta magát ezen 😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
(sry ,de egy hszben akartam :S )
Multkor volt bent egy link, ahol a keszito piszkalodott, hogy ne cseszegessek, akkor lesz kesz ha kesz lesz😉
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Spring, damper, centering spring 0 %
komány elfordulás meg ahogy neked tetszik 😊