16062
  • Tomsteel
    Ne mondd már, kalap sz*r az egész LFS !
  • Horseface
    Azért gagyinak nem,de én optimista vagyok hátha egyszer az életben fejlesztik az LFS-t (S3 vagy valami).
  • csige791
    hát én amikor pár hónapig iRacingeztem és utánna visszaültem LFS-be nagyon szar volt a tükörsima út. De LFS valahogy mégis több nekem. Csak kéne még pálya, mert ezeket már unom.
  • mackosajt
    inkább egy jó buliii

Amúgy pont ez a hangulat az, ami jó.
    Múltkor jókat poénkodtunk a sok demós Vér Istvánon.
    Első kanyarban után már a társaság fele hiányzott, mert nfs-hez vannak szokva, ahol csak a gázt kell nyomni, a kanyart mandínerből is be lehet venni. :)
  • hezi
    De ezután már csak gagyinak tűnik az LFS, meg minden más - kivéve talán a Netkar Pro -, nemigaz?
  • Horseface
    Természetesen S2 liszensz.
  • lac coo
    Ha hangulat akkor GRID !!!
  • Alexease
    Az LFS-sel demozol vagy van S2 liszenszed?
  • Horseface
    Hali! Na most,hogy kicsit iRacingeztem van összehasonlítási alapom. Szóval valóban profi cucc az csak hiába minden okosság (szervezettség,laser scan,licences autók,SR stb.) egy valami nem jött át nekem,mégpedig a hangulat.Anélkül meg hiába minden...Úgyhogy nekem továbbra is marad az első számú szim az LFS!
  • Prézli
    Nem pont LFS, de hátha vkit érdekel
    Fia GT - Hungaroring

Úgy mint 2006-ban, most is ingyenes...
  • csige791
    köszi a helpet. A customview is sok segítség.
    a hozzáadott súlyt azt tudjuk figyelni, lessz is ilyen hendikepp rendszer a szeptember 23. an indulo bajnoksagban.
    Csak szerettem volna fix setupot, estleg csak kereknyomas, allitast.
  • wakizashi
    Lapperben ezeket lehet figyelni:
    $SwapSide = "*"; $AutoGears = "*"; $Shifter = "*"; $HelpBrake = "*"; $AxisClutch = "*"; $AutoClutch = "*"; $Mouse = "*"; $KbNoHelp = "*"; $KbStabilised = "*"; $CustomView = "*";
    De ez csak az irányítás és nézet sajna. Amit még jómagam is alkalmaztam az az önként hozzáadott súly figyelése (handikep rész) -ezzel is lehet szöszölni akár ,de a pl gumikat stb nem lehet lapperrel (még).
    Airio ban :
    A Airio.srv.txt ben a Car Filters résznél van pár lehetőség:
    automatic gears, brake help,traction control, anti-blocking system, symmetric wheel.
    De ez szerintem kevés lesz neked .

Pummis - ez majdnem demó "Demoba hol tudok reggelni lfs.net?"
  • kifli
    asszem van olyan ami a belső nézetet "erölteti" aki máshogy nézi a kocsit azt spectbe teszi
  • Pummis
    Na mára enyi
  • csige791
    Ha mondjuk egy futamon fix setup van, azt hogy lehet ellenőrizni, hogy mindenki azt használja-e ?
    Illetve azt lehet-e hogy kötelezö belsönezet, es ellenörizni hogy lehet ?
    3. kerdesem pedig, hogy a fix setupnál (ha van ilyen) lehet-e azt, hogy csak nehany dolog legyen allitható, pl guminyomas, más nem vagy ilyesmi ?
  • wakizashi
    Volt egy VHPA cucc ami grafikusan mutatta egy betöltött setup tulajdonságait(fék,túlkormányozottság stb) ,de már nincs új vezió és nem is találtam hirtelen letölthető változatban sajna, sry!
  • tenkenorman
    Hali. Van lfs hez olyan progi ami mutatja a nyomaték/fordulat, lóeró / fordulat görbét? mint egy dyno padon?
  • wakizashi
    Igen.
  • Pummis
    Köszi
    Nem.
  • Pummis
    Üdv Lfs-be lehet uj pályát rakni ?
  • wakizashi
    Ezt próbáld ki: letölt 300kb - hátha ez a verzió jó.
    A LFSStat.cfg -fájlban csak adminjelszó kell és a játékban /insim 29999 (a többieknek írom hátha kell valakinek)
  • csige791
    Egyszerűen nem müxik az lfs stat progim, pedig régen jó volt... :(
  • attila2323
    Üdv! A force GP-m amint kitesz a pályára és nem fogom a kormányt, olyan szinten elkezdi rángatni, hogy csak úgy csikorog a gumi. Próbáltam a Profilerben sok mindent és a játékban is de nem szünt meg. Amúgy minnél nagyobb kormány elfordulási szöget állítok annál jobban csinálja. Mi lehet a baja?
  • wakizashi
    Elvileg van hozzá egy enbseries.ini fájl és abban kell szöszölni mit szeretnél s milyen szinten: Reflection,Bloom,MotionBlur stb
    A honlapján van kis angol help is : itten
    Ha jól emlékszem ,akkor valamelyik gta vicecity -hez készült verzsőnnel ment ,de azőta vannak újabbak is -mostanában nem erőltettem ;)
    Ez meg az LFSforum.net-es topic
  • kifli
    hogyérted hogy beleültetni? ez engem érdekelne :)
  • wakizashi
    Ez egy jó cucc ,legalábbis nekem tetszett mikor próbágattam(a kivételes igényes darab ,ami install és uninstallal is elvan látva)!
    Az ENB-t még gta SA-ban s késöbb lfs is teszteltem ,de nincs nasa erőművem ,hogy elvigye ,bár szépnek szép effekteket lehet beleültetni és pici finomhangolással már volt vagy 10fps em ,mégis a folyamatos játékmenetnél döntöttem a csicsa diafilm helyett :D
  • Kaszi46
    ...de nincs továbblépés, szóval marad a sufni tuning.:) már akinek erre van igénye.

Amúgy nekem semmi bajom az lfs grafikjával, pár high res texturát használok, aztán csókolom.:)
  • Alexease
    A DX7/DX8-bol kellene tovabblepni:) De ahogy Scawen irta egyszer: "Ez nem scrennshot generator..." - amire mindenki ujongott, orvendezett, helyeselt. Igy ezt a problemat lezarta, tul is lett targyalva:)
  • Kaszi46

http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=56099

erre kell még az ENB series, high-res aszfalt, táblák, + füst mod, és akkor talán mindent felfulloztunk amit csak lehet.

valaki kipróbálhatná:)
  • attila2323
    Holnap teszek fel xp-t is.
  • R0zs0máK
    AE86
  • lac coo
    Ez jó cucc, és minden játékkal működik ;)
  • kifli
    Grid graf mod :)
  • Alexease
    Olvastal hasznalati utasitast, helpet hozza?!:)
    http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=219905#post219905
  • kifli
    win miatt lehet, win7 van fent?
  • lac coo
    És aki elolvassa nyalókát kap ! :P
  • attila2323
    Lehet, hogy így jobban ki lehet venni.
  • attila2323

Ezt írja ki a car sound remixer. HELP PLS
  • csige791
    TGA