16062
  • kisvarangy
    Ó bocsánat, akkor megnézem a szabályzatot.
  • tomi555
    Poénból kipróbáltam egérrel 36.x-et megyek BL-en:D Sajna kormányom nincs itt, pedig jó lenni indulni vagy demoban vagy s2-ben, de azthiszem nem fog összejönni:(
  • hezi
    Szintidő nincs, mindenki hozzá hasonló teljesítményű pilótákkal lesz "összezárva". Mivel csak 12-en férnek el egy szerveren, ezért a prequal szerveren kell futni időt. Ez alapján kerülsz be valamelyik szerverre. A Demó A-ra kerül az első 12, aki a prequal táblán szerepel, a köv 12 ember kerül a B-re, a köv 12 ember pedig - és itt van egy nagy csavar a történetben - kerül a C szerverre, és így tovább.
    De bakker, ez le van írva több helyen is, pl. itt.
  • atenza
    A szintidőre vagy kíváncsi? Sztem elsőhöz képest 107%-on belül kell lenni, de nem biztos lehet h nincs semmi, viszont ezen az oldalon meg tudod nézni a többiek idejét:
    prequal
  • kisvarangy
    Hopsz, a milyen idő kimaradt.
  • kisvarangy
    Sziasztok. Én még elég zöldfülű vagyok lfs-ben. Azt szeretném megkérdezni, hogy demo bajnoksághoz?
  • atenza
    Nem a prequal táblázaton számoltam össze az 53at hanem a főoldalon néztem a jelentkezések számát :)
  • hezi
    12 versenyző lehet a pályán. Am nem hiszem, hogy mindenki indulna, aki szerepel a prequal táblában (főleg hogy akad, aki 2x szerepel, csak más néven). Aki a főoldalon jelentkezik a futamra, az fog feltételezhetően indulni a futamon. Ha mégse tud/akar indulni, és van rá lehetősége (vagy legalább van annyira jó fej), akkor visszavonja a jelentkezését. Így a jelentkezettek létszáma alapján lesz meghatározva a szerverek száma, és hogy ki melyikre lesz beosztva a prequal ideje alapján. De ahogy nézem a sok újoncot, akik nem tudnak/akarnak olvasni, sok értetlenkedés lesz az elején, gondolom sokan sípolni fognak, hogy ők akarnak jönni, csak nem tudtak/elfelejtettek jelentkezni :S Ezzel pedig az első futamot követően jócskán apadni fog az érdeklődés (talán túl nagy kihívást jelent a szabályzat értelmezése?). Szerintem. De ne legyen igazam!
  • atenza
    Én úgy értettem h aki versenyezni is tud, tehát egyszerre versenyben 12en lehetnek, de persze még nézőnek be lehet lépni és így akár lehet 15-16, de ők már nem tudnak belépni, vagy igen?
  • kifli
    nem 16-an?
  • atenza
    Ez a bugfix eltolta újabb 1 nappal az update megjelenését :)
  • atenza
    Azért érdeklődőkből nincs hiány, 53an jelentkeztek már a magyar demó bajnokságba, van köztük sok S2-es is, és még 1 hét van az első futamig ha jól tudom. Elvileg 12-en férnek be egy demó szerverbe, ami ezek szerint 5 szerver egyidejű indítását jelenti?
  • Tomsteel
    Azért akárki akármit mond, ezt szeretem bennük, hogy mindig minőségi cuccokat adnak ki a kezük közül, ha pedig becsúszik valami galiba, egyből javítják, és folyamatosan figyelik az lfsforumon a reakciókat.
  • Tomsteel
    Várható volt.
  • hezi
    Z17
    Javította az OOS/JOOS bugot meg még valamit.
  • Tomsteel
    Engem is folyton ledobál már csatlakozáskor ezzel a "SET WHL" dologgal, vissza is raktam a z15-t.
  • kifli
    igen, mindenesetre az már haladás hogy be lehet kapcsolni :)
  • hezi
    Visszatették a 180 fokos fejelfordítás lehetőségét :). Lfsforumon sokan panaszkodnak képernyőszél vagy chat-szöveg elcsúszásra, meg alami "OOS - SET WHL" hibaüzenet kíséretében történő szakadásra.
  • mackosajt
    Ennyire azért ne akarjunk életszerű dolgokat, mert a végén Sims for speed lesz a neve. Mert milyen lenne, ha még le is számláznák a box után a javítás költségét a liszenszre? :D
  • Alexease
    Ha lenne, akkor mar regen lehetne ejszakai futam is;)

De nehany eve, meg annak is orultunk, hogy X ev multaval, mar be lehetett latni az autokba, es nem egy fekete massza volt az uveg:)

Talan nehany ev mulva, mar autohangok is lesznek benne, a 7 eves nyuszoges helyett:DD

Esetleg addigra, mar Scawen-csalad bejarja a vilagot, a gyereke is fel no, es megpihenve leul, hogy jatszon egyet az LFS-sel, valamelyik ejszakai esos palyan:DDDDDDDD
  • kifli
    kár hogy nincs látható fénye a lámpáknak
  • wakizashi
    z16 test patch lfsforum.net ;)
    Persze semmi nagy cucc nincs benne:
    -pl fejlesztettek a több-monitoros támogatáson (mivel minden második ember 6 monitorral tolja )
    -vagy a lámpát be/ki kapcsolhatjuk a 3-as al ,ez az egyedüli ami látható feature talán ;)
    De ez is valami azért, sőt ráadásul pénteken , igaz még 3 hónap és a z17 ben ki/be kapcsolható lesz a klima is :D
  • Alexease
    Szerintem, mar egyre kevesebb embert erdekel:) Foleg, amiota bejelentettek, hogy "csomagban" erkezik, es nyertek vele plusz 1 evet (az elmult lassan 1 ev melle:P) :D
  • GPx8
    Ja. :D
  • attila2323
    Scirocco nap van.
  • kifli
    EZ a golf is jónak tűnik, mint az új golf gti :)
  • kifli
    LA mod
  • hezi
    Stihl-life at Kyoto
  • ÁjjLe BoBBi
    hát annyi nem jön hogy érdemes legyen akár csak meghirdetni is...
  • adikakk
    hy all
    én tuti megyek bajnokságra 2009.10.11én
    csak kár h demom van
  • kifli
    az lenne ha 7 éva alatt semmit nem változott volna, mivel folyamat fejlődik (hehe) folyamat jönnek új playerek, nekik jó lehet...
  • atenza
    Folyamatosan jön az új generáció, úgyhogy nem hinném h vicc lenne :)
  • hezi
    Már csak a sorrenden kell változtatnia: előbb visszaolvasni, aztán kérdezni, ha nem járt sikerrel :D
  • Alexease
    Egy 7 eves jateknal a DEMO bajnoksag mar egy vicc...
  • Peety28
    Üdv!

Aki szeretne részt venni egy kultúrált körülmények között rendezett DEMÓ Bajnokságban (vagy akár S2-ben) az látogasson el a www.liveforspeed.hu oldalra, hiszen 2009.10.11-én indul az INGYENES 7. DEMÓ BAJNOKSÁG és a 10. MAGYAR S2 BAJNOKSÁG!!!

Látogassatok el, ha egy jó közösségre vágytok a játékon belül :)

Üdv: Peety, a 7. DEMÓ BAJNOKSÁG főszervezője
  • Pummis
    Meg a lenéző embereket is !!! Na by
  • Alexease
    Ha mar irni es fogalmazni nem tudsz, legalabb visszaolvasni igen! Manapsag mar ez is becsulendo!
  • Tomsteel
    Kezdem azt hinni, hogy ez a topik vonzza az analfabétákat.
  • Tomsteel
  • Pummis
    ___..|,