Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Engem nem zavar ki-mit mókul ,meg semmi közöm hozzá ,csak olyan hiánypótló megoldásnak tünik <#circling>#circling>
#11650: ez a modolás nemugyanaz mint rf azért, ugyanúgy feltudsz menni bármylyik szervere ha lecseréled a kocsit, rf-nél meg arra a szeróra tudsz csak felmenni amin fentvan a mod
Amúgy egy olyan játék fun lenne, ahol adott egy alváz(vagy több tipus)+menettulajdonság és a kasztnit szabadon átformálhatná(valamennyi poligon határral)/festené a játékos(integrált editorral+a lég ellenálást is figyelné stb) ,majd pár kb-ban eltárolva, szerverre lépéskor áttöltõdne. Kiélhetné mindenki az alkotási vágyát 😉
nemlehet hogy valami beta1-es model raktál be? szedd le innen ez a legfrissebb
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Kíváncsiságból kérdem...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Vagy mikortól tudok kék ledes ablakspicnit felrakni.
x1-be versenyeznék 😊 x2-es autókkal nemnagyon szoktam menni max drift de az is xrt inkább 😊
peccs? sirokkó? <#banplz>#banplz>
Elöljáróban:
"A pályán egyszerre 4 különbözõ típusú autót láthatnak a nézõk melyek kettõ kategóriába sorolhatók és mind a négy autó teljesen eltérõ tulajdonságokkal rendelkezik."
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Igyekszem megfogadni a tanácsaitokat és remélem majd egy jobb köridõvel jelentkezhetek.<#kacsint>#kacsint>
Addig is gyakorlok, gyakorlok, gyakorlok...
Me Ga: nézd meg Whiterat GTi visszajátszását, az ívek jók rajta, féktávok is, de ahogy õ is említette még van benne hiba.
Whiterat GTi: az elsõ kanyart túl szélesen veszed, többi szerintem rendben van, azt meg már írtam h felváltásnál nem kell elengedni a gázt, végig padló. 😊 Visszaváltásnál mindketten elõször fékeztek és késõbb kezdtek el visszaváltani szinte a kanyar elõtti utolsó pillanatokban, 1 34 alatt szinte mindenki sokkal gyorsabban vált vissza, de van aki egyenletesen elosztva a féktávon és van aki pl hirtelen kettõt majd kicsit késõbb még 1et visszavált, a lényeg h gyorsabban de ne annyira h megfogja a kerekeket.
Visszjátszáskor kapcsold be az 'ideális nyomvanalat' a 4-es billentyû lenyomásával, viszont vezetés közbe legyen kikapcsolva, mert zavaró lehet. Meg a pedálok megjelenítését is kapcsold be, hogy lásd, hogyan gépészkedik valaki a lábával: Beállítások -> Megjelenítés -> Pedálok megj.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Az elsõ kanyarban korábban kezd el fékezni! kb a 100-as tábla és a rázókõ között félúton (te mindig a rázókõhöz érve kezdesz fékezni). Majd maradj egyenesben, és a mikor már visszaváltottál kettesbe, vagy már közel vagy ahhoz, hogy kettesbe válts, szépen elkezdhetsz kanyarodni, fokozatosan emeld fel a féket, így nagyobb sebesség mellet nem fog megcsúszni a kocsi, ha elkezded tekerni a kormányt. Aztán ahogy befordulsz, már padlógáz, de tartsd az ívet, hogy jó szögben kezd meg a sikánt. Esetleg néha egy-egy ellenkormányzás, kicsi gázfelengedés szükséges lehet még a sikán ott, hogy meg ne csússz, ugyanis ott van egy hupli, ezt a kormányon lehet érezni, ha kellõ erõsségû force-ot állítasz be.
Ami még fontos: ha felváltáskor engedd fel egy kicsit a gázt, és kb 7500-as fordulatnál válts fel.
Kapcsold be az 'ideális nyomvanalat' a 4-es billentyû lenyomásával +
Nézd meg ezt:Whiterat_BL1_xfg_450dg.spr
9% benzinnel, 30% force-szal, és 450 fokos kormányszöggel, és ezzel a - már 2 éves - settel.
A kormányszög amúgy elég relatív, már ha olyan kormányod van, amin lehet állítani. Bármelyiket meg lehet szokni 200-900-ig, csak sokat kell gyakorolni. Értelemszerûen kisebb kormányszög gyorsabb forgást, ezáltal gyorsabb reakciót tesz lehetõvé, nagyobb kormányszög viszont precízebb kormányzást.
Ha valakinek van kedve, kielemezhetné az én replay-emet is 😊
Mostanában próbálgattam én is xfg-vel a 900 fokos kormányzást, hát hatalmas élmény, bár kellett 2 nap, mire átszoktam rá. Most blackwoodon azzal tartom a pb-met, valami 1:34.16.
am van egy csomó kanyar amit szûken veszel pl az elsõ vagy a visszafordító, ott nyugodtan ki lehet engedni a rázókõ mögé az autót a mûfûre vagy az utolsó elõtti kanyarnál is
Elsõ kanyart érdekesen veszed, de jó megoldásnak tûnik, viszont a sikán után nem bírom megfejteni miért húzol ki a jobb szélre, sem azt, hogy a 2. mérõpont elõtti S-kanyar után mért nem használod az egész pályát. Legtöbbet sztem a legutolsó kanyarban veszítesz, noha a technikád az jó.
Elsõ nézésre nagyon szépnek néz ki ahogyan vezetsz (néztem is, hogy majd pont én adok tanácsot), de talán lehetnél kicsit bevállalósabb, messze nem határon autózol, tapadás szintjén legalábbis kicsit túl megfontoltan mész be a kanyarba, és nem gyorsítasz ki azonnal.
Már vagy fél éve nem mentem XFG-vel (egyáltalán), csak 900 fokon driftelgetek, most poénból kipróbáltam ezt a kombót, és bõ 7 kör alatt 1:34:80 jött össze (megszámlálhatatlan mennyiségû hibával).
Azt nem tudhatom, hogy mivel játszol, de melegen ajánlott az auto-kuplung, lehetõleg kisebb kormányszög és pillangóváltó
Feltettem az spr és a raf fájl ide:
http://data.hu/get/1559119/lfs-replay.zip.html
Köszi, hogy megnézed.
Arra, hogy nem megyek elég gyorsan inkább nem mondok semmit, csak h elõször nézz be egy ilyen futamra, nézd meg h ki mennyire lassú és h mi a tapasztalat, utána írj csak ilyet... Sokan csinálják azt a qualikon is h megtankolnak 5-6 körre majd ha kifogyott a benzin akkor kijönnek a boxba, de csak tankolni, kereket nem cserélnek...
Persze mindez csak xfg-nél van, felsõbb kategóriákba más a helyzet.
Így látatlanban annyit mondok, hogy célegyenes végén nagyon óvatosan fékezz, ahogy váltogatsz vissza, fokozatosan emeld fel a fékrõl lábad, mert a huplis talaj miatt blokkolni fog a hátsó kerék + lecsúszol az ívrõl is. Meg ilyen félféken már elkezdhetsz ráfordulni a kanyarívre, ezért rövidebb féktávot lehet venni. + az uccsó kanyart nem kell elbénázni, és siker 😊
Me Ga: lehet h azt hiszed a limiten vagy, de mivel a bl-on játszanak a legtöbben, így itt a legszínvonalasabb a wr... Hidd el 1 35 messze van még a limittõl, az én 1 33as köreimben is rengeteg hiba van még. Persze ezt csak akkor fogod érezni ha gyakorolsz és gyakorolsz.
néztem, de nem találtam, igaz nem is volt sok idõm vele szorakozni.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...