Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
kit érdekel a füst?😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Pummis
Skacok mitõl van az hogy ha drífelek majd a kanyarba kipörgetem a kereket és csúszik a sege de a kerék nem füstöl legalább is nem anyiram mint a Youtube felvételeken van vagy ezek már szerkeztet videók ?

Alexease
Az F1-ben is szakadt le mar nehanyszor, amiota rogzitve van. De szerintem/talan csak a felfuggesztesnel van/tudjak rogziteni, a forgo kereket, felnit nem nagyon.
Tomsteel
Ezeket a rohadt kerekeket miért nem tudják rögzíteni az autóhoz, F1-ben is okozott már halálos balesetet a leszakadó kerék, azt hittem ezek elegek voltak ahhoz, hogy elgondolkodjanak. 😞

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Máté94
Én is nagyon sajnálom szegényt😞
<#rinya>
csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Jó persze tom ,csak annak látszik akinek fennt van 😉
Engem nem zavar ki-mit mókul ,meg semmi közöm hozzá ,csak olyan hiánypótló megoldásnak tünik <#circling>

Pummis
Akkor végkép nem értem mi baja pedig a frssitet lfs van fen normálisan letöltöm berakom a data mapába jpg meg a skinbe és nem jó

kifli
aha

#11650: ez a modolás nemugyanaz mint rf azért, ugyanúgy feltudsz menni bármylyik szervere ha lecseréled a kocsit, rf-nél meg arra a szeróra tudsz csak felmenni amin fentvan a mod
Pummis
szia csak simán bemásoltad a data mappába ? Mert én igy csináltam felülirtam mident és nem jó

A moddólásrta ott az rf ,igaz minden 2dik kreáció csak egy új festés egy másik módból "szerzett" modelre 😄 .LFS épp attól jó ,hogy nem kell 20gb plussz hely/letöltés ,hogy tudj vele játszani másokkal.(persze mindenki azt csinál amit akar ,de az lfs-t ilyen kényszer/hiánypótló modokkal meggyalázni ??)
Amúgy egy olyan játék fun lenne, ahol adott egy alváz(vagy több tipus)+menettulajdonság és a kasztnit szabadon átformálhatná(valamennyi poligon határral)/festené a játékos(integrált editorral+a lég ellenálást is figyelné stb) ,majd pár kb-ban eltárolva, szerverre lépéskor áttöltõdne. Kiélhetné mindenki az alkotási vágyát 😉

kifli
vagy dtm-as astra is jó 😊
kifli
persze csak a kocsi külseje cserélõdik le minden más marad, így a modnak igazából csak esztétikai jelentõssége van, azért sokkal jobb skyline meg e46-os bmw meg 200sx-ek mellett driftelni 😊
kifli
én eddig elég sok kocit lecseréltem de mindegyik jó

nemlehet hogy valami beta1-es model raktál be? szedd le innen ez a legfrissebb
Pummis
Pedig másnak sikerül

R0zs0máK
mert moddolod a játékot...ne moddold.

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Pummis
Nagyon csunya :S

Pummis

Pummis
Sziasztok nincs valakinek ötlete,hogy miért is van ez ? ""[url=]Kép

mackosajt
ha lesz egyáltalán...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

R0zs0máK
Szerintem sokban nem fog különbözni a Scirocco amúgysem 😊))

mackosajt
És konkrétan annak, hogy rádobtak egy "sci" kasznit, annak van értelme? Ettõl még nem lesz "sci" tulajdonságú. Amikor pályára hajtasz, FXO/FXR fog megjelenni feliratként.
Kíváncsiságból kérdem...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Én azt várom, hogy mikor tehetek majd be diadem izzót az indexbe XFG-n.
Vagy mikortól tudok kék ledes ablakspicnit felrakni.

Máté94
Ez hamarabb kész mint amit az LFS csapat készít!😄
kifli
aki nagyon rá van izgulva a vw-re az kukkancson be IDE
kifli
ááá nemrosz 😄
x1-be versenyeznék 😊 x2-es autókkal nemnagyon szoktam menni max drift de az is xrt inkább 😊
Konkrétan az XFG rádiójának a sávkeresõ pótméterét javítja ,mert sokan jelezték ,hogy ferde és vezetés közben zavaró.. De a köv. tesztpecsben skinezhetõ lesz az indexkapcsoló-kar és az ülések hõfokát is nyomon lehet majd követni f9 es nézetben! A scirocco is benne lesz, a pályán lévõ táblákon többféle szinben <#zavart2><#idiota>

mackosajt
péntek van...
peccs? sirokkó? <#banplz>

csige791
3S Bajnokság
Elöljáróban:
"A pályán egyszerre 4 különbözõ típusú autót láthatnak a nézõk melyek kettõ kategóriába sorolhatók és mind a négy autó teljesen eltérõ tulajdonságokkal rendelkezik."

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Nagyon köszönöm srácok, hogy szakítottatok rám idõt. <#worship>
Igyekszem megfogadni a tanácsaitokat és remélem majd egy jobb köridõvel jelentkezhetek.<#kacsint>
Addig is gyakorlok, gyakorlok, gyakorlok...

kifli
jaja a visszaváltásokkal a motorfékkel jól lehet szabályozni a fékezést
atenza
Közbe megnéztem mindkét visszajátszást.

Me Ga: nézd meg Whiterat GTi visszajátszását, az ívek jók rajta, féktávok is, de ahogy õ is említette még van benne hiba.

Whiterat GTi: az elsõ kanyart túl szélesen veszed, többi szerintem rendben van, azt meg már írtam h felváltásnál nem kell elengedni a gázt, végig padló. 😊 Visszaváltásnál mindketten elõször fékeztek és késõbb kezdtek el visszaváltani szinte a kanyar elõtti utolsó pillanatokban, 1 34 alatt szinte mindenki sokkal gyorsabban vált vissza, de van aki egyenletesen elosztva a féktávon és van aki pl hirtelen kettõt majd kicsit késõbb még 1et visszavált, a lényeg h gyorsabban de ne annyira h megfogja a kerekeket.

atenza
Két dologgal egészíteném ki: az egyik h elég a rázókõ elõtt kb 2m-el fékezni az elsõ kanyarnál, a másik pedig h felváltásnál ( leváltásnál sem)nem kell felengedni a pedált xfg-nél.

hezi
azért befejezem a mondatot, amit félbehagytam 8)
Visszjátszáskor kapcsold be az 'ideális nyomvanalat' a 4-es billentyû lenyomásával, viszont vezetés közbe legyen kikapcsolva, mert zavaró lehet. Meg a pedálok megjelenítését is kapcsold be, hogy lásd, hogyan gépészkedik valaki a lábával: Beállítások -> Megjelenítés -> Pedálok megj.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

hezi
Nah, hát igen. Ahogy mondták, az elsõ kanyarban már lassítás közben megindulsz a kanyar belsõ feléhez, ami talán slick gumival jó ötlet is lenne, de így, utcai gumival le kell lassítanod ahhoz, hogy ne szaladj ki a fûre, és már lendületet is vesztettél, ami nagyon fontos, mert az egész sikán padlógáz meg utána az a 1,3 km. Ezért nagyon fontos, hogy a sikánba már kellõ sebességgel essél be.
Az elsõ kanyarban korábban kezd el fékezni! kb a 100-as tábla és a rázókõ között félúton (te mindig a rázókõhöz érve kezdesz fékezni). Majd maradj egyenesben, és a mikor már visszaváltottál kettesbe, vagy már közel vagy ahhoz, hogy kettesbe válts, szépen elkezdhetsz kanyarodni, fokozatosan emeld fel a féket, így nagyobb sebesség mellet nem fog megcsúszni a kocsi, ha elkezded tekerni a kormányt. Aztán ahogy befordulsz, már padlógáz, de tartsd az ívet, hogy jó szögben kezd meg a sikánt. Esetleg néha egy-egy ellenkormányzás, kicsi gázfelengedés szükséges lehet még a sikán ott, hogy meg ne csússz, ugyanis ott van egy hupli, ezt a kormányon lehet érezni, ha kellõ erõsségû force-ot állítasz be.

Ami még fontos: ha felváltáskor engedd fel egy kicsit a gázt, és kb 7500-as fordulatnál válts fel.

Kapcsold be az 'ideális nyomvanalat' a 4-es billentyû lenyomásával +

Nézd meg ezt:Whiterat_BL1_xfg_450dg.spr
9% benzinnel, 30% force-szal, és 450 fokos kormányszöggel, és ezzel a - már 2 éves - settel.

A kormányszög amúgy elég relatív, már ha olyan kormányod van, amin lehet állítani. Bármelyiket meg lehet szokni 200-900-ig, csak sokat kell gyakorolni. Értelemszerûen kisebb kormányszög gyorsabb forgást, ezáltal gyorsabb reakciót tesz lehetõvé, nagyobb kormányszög viszont precízebb kormányzást.

Ha valakinek van kedve, kielemezhetné az én replay-emet is 😊

Mostanában próbálgattam én is xfg-vel a 900 fokos kormányzást, hát hatalmas élmény, bár kellett 2 nap, mire átszoktam rá. Most blackwoodon azzal tartom a pb-met, valami 1:34.16.

kifli
még annyi hogy menny fel ide válaszd ki a pályát és a legelsõ emberkét ezután keresd ki magad a listából (nálam most 346. vagy) arra is kattints rá és akk szépen megtudod nézni hol mit csinál ez a joember ill milyen íveket használ hol gyorsít stb

am van egy csomó kanyar amit szûken veszel pl az elsõ vagy a visszafordító, ott nyugodtan ki lehet engedni a rázókõ mögé az autót a mûfûre vagy az utolsó elõtti kanyarnál is
Prézli
Hi,

Elsõ kanyart érdekesen veszed, de jó megoldásnak tûnik, viszont a sikán után nem bírom megfejteni miért húzol ki a jobb szélre, sem azt, hogy a 2. mérõpont elõtti S-kanyar után mért nem használod az egész pályát. Legtöbbet sztem a legutolsó kanyarban veszítesz, noha a technikád az jó.

Elsõ nézésre nagyon szépnek néz ki ahogyan vezetsz (néztem is, hogy majd pont én adok tanácsot), de talán lehetnél kicsit bevállalósabb, messze nem határon autózol, tapadás szintjén legalábbis kicsit túl megfontoltan mész be a kanyarba, és nem gyorsítasz ki azonnal.

Már vagy fél éve nem mentem XFG-vel (egyáltalán), csak 900 fokon driftelgetek, most poénból kipróbáltam ezt a kombót, és bõ 7 kör alatt 1:34:80 jött össze (megszámlálhatatlan mennyiségû hibával).

Azt nem tudhatom, hogy mivel játszol, de melegen ajánlott az auto-kuplung, lehetõleg kisebb kormányszög és pillangóváltó

Hello!
Feltettem az spr és a raf fájl ide:
http://data.hu/get/1559119/lfs-replay.zip.html

Köszi, hogy megnézed.

Este otthonról tudom feltölteni, elõre is köszi, ha megnézed.

atenza
Autótól és a beállítástól is függ. Nyilván gyenge keréknyomás mellett és erõs fékekkel elég egyszerû túlmelegíteni a gumikat, de én normális versenybeállításról beszélek, amivel akár 1 33 30-at is lehet menni, persze már aki tud... Bl-on xfg-vel nem tudod egy kör alatt felmelegíteni a gumikat normális versenytempóval, csak ha direkt ide-oda cikázol hogy felmelegítsd.
Arra, hogy nem megyek elég gyorsan inkább nem mondok semmit, csak h elõször nézz be egy ilyen futamra, nézd meg h ki mennyire lassú és h mi a tapasztalat, utána írj csak ilyet... Sokan csinálják azt a qualikon is h megtankolnak 5-6 körre majd ha kifogyott a benzin akkor kijönnek a boxba, de csak tankolni, kereket nem cserélnek...
Persze mindez csak xfg-nél van, felsõbb kategóriákba más a helyzet.

R0zs0máK
Akkor nem mész elég gyorsan 😄

bardocz
Hát nekem az öt körös versenyek végére már elmelegedett a gumi.
hezi
Na holaza replaj? <#hawaii>
Így látatlanban annyit mondok, hogy célegyenes végén nagyon óvatosan fékezz, ahogy váltogatsz vissza, fokozatosan emeld fel a fékrõl lábad, mert a huplis talaj miatt blokkolni fog a hátsó kerék + lecsúszol az ívrõl is. Meg ilyen félféken már elkezdhetsz ráfordulni a kanyarívre, ezért rövidebb féktávot lehet venni. + az uccsó kanyart nem kell elbénázni, és siker 😊

Tudom, hogy messze a WR, én érzem csak azt , hogy nincs benne több. Pont ezért kérném, hogy valaki nézze meg a replayt, hogy mire és hol figyeljek. <#kacsint>

atenza
Igen, át lehet billentyûzetre is meg kormányra is állítani. De ha nincs kormányod egérrel jobban jársz mint billentyûzettel, mert gyorsabb.

atenza
Egyáltalán nem kopik el az elsõ körben a gumi, én általában a 3-4. körre tudom normálisan felmelegíteni verseny közben, és utána jönnek a jó idõk, 10-15 körig jól tapadnakm persze ez vezetéstõl is függ...

Me Ga: lehet h azt hiszed a limiten vagy, de mivel a bl-on játszanak a legtöbben, így itt a legszínvonalasabb a wr... Hidd el 1 35 messze van még a limittõl, az én 1 33as köreimben is rengeteg hiba van még. Persze ezt csak akkor fogod érezni ha gyakorolsz és gyakorolsz.

át lehet állítani az írányítást, hogy ne az egérrel kanyarodjón az autó?
néztem, de nem találtam, igaz nem is volt sok idõm vele szorakozni.

ChuckyHUN
Lassan be, Gyorsan ki? 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Köszi srácok, még valaki? <#vigyor>

ChuckyHUN
nagyon óvatosan nagyon nagy gázzal 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...