16062
  • Tomsteel
    Először próbálj meg összehozni egy értelmes mondatot!
  • Pummis
    megvan :D #11685 hozzászolás
  • Pummis
    Üdv hogy a be rakot skint érdekesen jelenti meg és valaki berakot egy file amit letöltöem és jól jeleniti meg a képet esetleg valakinek nem rémlék valami ?
  • SeldonHUN
    ELINDULTUNK!

• Tomsteel
    További boltok listája
  • Tomsteel
    Egy kis OFF:
    G25 nagyon jó árban !!
  • 73Zotya
    GOOD RACE!
    Lehet jelentkezni az a 7.Demo Magyar bajnokságra,mely ingyenes lesz!!!
    itt-----> http://liveforspeed.hu/index.php
  • Tomsteel

LFS Desktop-on az "LFS News" menüben szokták hirdetni őket, érdemes időnként belekukkantani, én nemrég indultam felfedező útra, akkor találtam néhány finomságot, előtte nem is használtam ezeket. :)
  • csige791
    A 2020-as megjelenes utan szerintem egy hét alatt :)
    Tud valaki valami értelmes ingyenes kulfoldi bajnoksagot ?
  • Tomsteel
    Kíváncsi leszek milyen gyorsan fog megjelenni az első rockinghami cruise szerver.
  • tuzfal3
    egésznap!
  • attila2323
    Péntek van.
  • csige791
    Igen én pl régebben próbáltam építeni átalakított pályákat, de sokszor akadályokba ütköztem. PL van FE green-en az első sikán utáni bal kanyar, na ott elvileg van egy lezárt pályarész balra, de sajnos vannak ott gyárilag bóják ezért nem tudtam beépíteni a pályámba. Csak arra akarok kilyukadni, ogy pl a meglévő pályákból ki lehetne alakítani újabb layoutokat csak sajna ilyen és hasonló problémákba ütközik az ember.

Régebben terveztem egy kizárólag átalakított pályákon zajló bajnokságot, de sajnos a Godfather és hozzá hasonlók keresztülhúzták a számításaimat, mert ahelyett ,hogy versenyeznének normálisan azt keresték hol lehet levágni, kikerülni stb... Sajnos az mg lehetetlen, hogy minden prequal replayt végignézzen az ember.
  • Misi az ezredes
    Nem feltétlenül lenne szükség új pályára. Mert sok munka van az úthibákkal és mélyedésekkel. stb.. De ha új pályaelemekkel bővítenék a játékot, akkor lehet hogy élvezhetőbb dolgokat lehetne építeni. gondolok itt autocross és egyéb üres pályákra. Mondjuk lehetne csinálni hegyi pályát. Vagy hasonlót. Amellyel lehetne tarkítani a dolgokat, és így a Rally-nak is nagyobb teret engedhetne.

#12482 - Nem

A többi jobb vagy rosszabb minőségű modelre gondolok.
  • csige791
    Nekem leginkább a pályákkal van gondom, hihetetlen hogy évek óta nem tudtak egy-két új pályát kidobni, mikor modderek más játékokhoz félév alatt összedobnak egy egész jó minőségű pályát.
    Tudom ,hogy így is igen sok pálya van lfs-ben, de ne mindegyik tetszik, amelyik tetszik azokat meg már unom.
    Megcsinálhatnák azt, hogy felvesznek egy embert aki csak pályákat gyárt és szépen kiadnak pálya csomagokat pénzért, mondjuk 2-3 pálya 5 font.
  • raczger
    A Scirocco-ra gondolsz, nem? Csak mert ami lfsmods.com-on letölthetsz, azt a modellt az LFS Team csinálta, csak valaki megcsinálta, hogy be lehessen rakni az fxo helyére.
  • Misi az ezredes
    Amm... szerintem már inkább ne mondjanak semmit semmiről és csak készen tálalják. Mindenki jobban jár.

A másik, mire ezek megcsinálják a pályát addigra már lesz egy programozó aki szintén, ahogy ez a modelleknél is történt.
  • raczger
    De időben bejelentették hogy sorry gyerekek, meg nem ők tehetnek a késésről igazából, vw mondta nekik, hogy így nem tetszik a fizika, csináljanak vele valamit. Azért valljuk be, nem csak pihentek azóta, hanem azért dolgoztak is rajta.

Csige: Ha egyből jönne ~10 autóval, ~3 pályával a game akkor elég sokat kellene még várni...
    Nálam még mindig az lfs a vezető sim :)
  • Alexease
    :)))))

"20.9.2009 - Scawen will in fact confirm, that LFS is getting a new track, released later this year along with the Scirocco and the new tire model.
    18.12.2009 - The new patch will be delayed until early 2010 because of shadow bugs found with the new track.
    30.7.2010 - The delay was extended, because the whole lighting engine had to be rewritten for the new track.
    18.9.2010 - LFS running with weather effects and night racing spotted at a gaming convention, fans go wild.
    26.9.2010 - LFS renamed to Online Forum Hype Simulator."
  • csige791
    Hát S2 megjelenésekor nem 1 autó meg 1 pálya volt hanem jóval több. (ha jól emlékszem). Természetesen így is megfogom venni S3-at, de én jóval többet vártam, kb azt amit leírtam, elsősorban az esős pocsolyás vízátfolyásos cumót, ha ezt megcsinálnák, újra ővüké lenne a vezető sim, én meg örülnék. :)
  • Alexease
    "Később persze raknak még bele pályákat is meg autókat az s3-ba, ez csak egy kezdeti tartalom." Optimizmus:)) A bejelentett, elkeszult VW 1 eve csuszik:)
  • hezi
    Viccet félretéve, én most is hasonlóan gondolom, mint amit reggel poénból írtam. Kiadják az S3 kezdeti tartalmakat, néhányan biztos kicsengetik az S3 árát (az 1 pálya, 1 autó mellé én azért a jelenlegi fizikai fejlesztéseket is belevenném, csak azok mégis elérhetőek lesznek mindegyik licenszmódban). Ez a lézerszkennes móka biztos nem olcsó, tehát az S3ból befolyó összegből finanszírozhatnának további valós pályák rekreálását.
  • raczger
    Graffal nem tudom mi a bajod, nézd meg az összehasonlított képeket. Pont ez tetszik benne, letisztult, szép grafika, mindenféle idióta kitalált effekt nélkül.
    Később persze raknak még bele pályákat is meg autókat az s3-ba, ez csak egy kezdeti tartalom.
  • csige791
    Változó, esős pocsolyás időjárás és kormányröcögtetés (copyright: whiterat) nélkül nekem nem kell S3. Főleg nem +1 autó meg +1 pálya. Hát miez iRacing?
    legyen normális graf, meg normális hangok, főleg ha azt nézzük, hogy mire ez kijön lesz 2011.
  • raczger
    Szokásukhoz híven néhányan write-onlyba tolják.

Szerintem amúgy együtt érkezik az egész egy nagy patchként.
    Változó időjárásról: anno azt írták, hogy azt majd az s3-ba szeretnének, kérdés hogy közbe folyamatosan fejlesztették-e azt a részét, vagy azt is majd később szeretnék berakni.
    "The current plan is to also include another car in the initial content of the S3 license."
    A jelenlegi terv, hogy egy másik autót is beteszünk, mint kezdeti tartalom az S3 licenszben.
    Bocs, nem túl magyaros, de ez kb szó szerinti fordítás, tehát S3-ba egy új pálya mellett új autó is érkezne.
    Szerintem nagyon jól hangzik ez az egész, biztosan megugrik a bankszámlájuk a majd a fiúknak, ugyhogy talán a pénz motiválja már őket jobban :)

Mellesleg magyar lfs fórumot érdemes olvasgatni, volt arról felvetés, hogy mi lehet a következő autó, és nem zárom most már ki, hogy azt is helyesen írták meg ott, csak nektek elárulom (máshova ne írjátok), hogy van pici esélye, hogy az Audi R8 kerül majd be. Remélem igaz ez a kósza pletyka, jó lenne.
  • Alexease
    Lehetne TippMix jatekot csinalni, akik eltalaljak az S3-nak a megjelenesi datumat (eleg az ev vagy az evtized:P), azok kozott kisorsolnak egy S3-at (az S2 meglete kotelezo!):DDD
  • Tomsteel
    ...a dinoszaurusz lábat a boxok mögött
  • hezi
    Lézerszken gecc, enélkül már nem lehet talpon maradni :D
    A végén még Scawen is beleteszi a kormányröcögtetést, hogy ne tűnjön annnnnnyyyyyyira "gagyinak"?
  • Loco
    Mit kell észrevenni? A betonba süllyesztett feliratot, vagy a 36 36 36 pitszámot?
  • pointer4
    Lehet a srác vérszemet kapott az iracing-osoktól, és rájött, hogy ez a társadalom kicsit több pénzt tud rákölteni a hobbijára :D
  • Tomsteel
    Ezért írtam, hogy ha tényleg ennyi tartalmat fognak adni a plusz összegért, akkor csak úgy tudom elképzelni, hogy később bővülnek az exkluzív tartalmak.
  • kifli
    navégre van valami me sg-n mostanába semmi nincs és kezdtem bealudni :)
  • atenza
    S3ba azért már elkéne dx9, meg változó időjárás :) Kicsit furcsának tűnik h 1 autó+ 1 pálya £12
  • Tomsteel

Ezen a képen szerintem sokan átsiklanak, miután belép az ember az erről szóló cikkre, már nem elérhető, pedig tartalmas kép.
  • Tomsteel
    Arra következtetek, hogy átugrunk S3-ba kevés kezdeti tartalommal/változtatással, aztán szépen fokozatosan fog fejlődni a játék, és jönnek majd az olyan tartalmak, amiket csak s3-as userek használhatnak majd.
  • bardocz
    Lehet a sirokkó csak valami elterelés, és csinálnak egy rendes autót is hozzá.
  • Tomsteel
    Ebbe én is belekavarodtam, gondolom a fizikai ráncfelvarrás jön hamarosan ingyen mindenkinek, VW-el együtt, ami csak S1-től fölfele lesz elérhető, és majd valamikor a harmadik évezredben érkezik Rockingham-el plusz egy eddig ismeretlen autóval az S3.

A szövegből számomra ez jött le.
  • atenza
    Igen, hamarabb néztem meg a képet és írtam ide minthogy továbbolvastam volna :)
    Ezek szerint először jön egy update, ami az új fizikát tartalmazza+scirocco-t és majd később jön a Rockingham S3ban?? Vagy ezek egyszerre fognak megjelenni? Mert azt írta h csak a megjelenés előtt szerette volna közölni a pályát :S
  • Tomsteel
    "One important thing we must mention is that to access Rockingham in LFS, users will need an S3 license. We have added the BMW Sauber F1.06 to the S2 license and will be releasing the VW Scirocco for the S1 license as free updates. We realised that at some point we need to move onto the S3 license and it would be better for the community to be able to start using S3 content sooner rather than later. The current plan is to also include another car in the initial content of the S3 license."

• mackosajt
    "One important thing we must mention is that to access Rockingham in LFS, users will need an S3 license."

Vagyis jön az S3 is, és Rockingham abban lesz elérhető.

"The current plan is to also include another car in the initial content of the S3 license."

További tartalmak is jönnek az S3-al.

Viszont jó szo9káshoz híven, dátum nincs... így találjuk ki, melyik pénteken jön.