Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Késõbb fékezz,hamarabb gyorsítsd ki😄
bardocz
Valahol a beállításoknál megjelenítésnél talán.
Köszi, azzal is próbáltam de tényleg 1 kört lehet csak vele menni...
Az a baj, hogy felmegyek online, és mindenki (de tényleg) nyomja folyamatosan az 1.34-eket vagy 1.33 végét.
Tudom, a gyakorlás... <#vigyor>, de azért vezetéstechnikai tippeket szívesen fogadok.

Köszi, megnézem így is. A pedálokat hogyan tudom bekapcsolni?

bardocz
Én egyszer mentem 1:34-et,amikor sokat gyakoroltam,meg csak azt nyomtam.Infernorol szedd le a wr setupot,és rögtön elsõ körben legyél jó,utána elkopik a gumi.
kifli
szerintem töltsd le a wr kör viszajátszását és nézd meg párszor, elõtte nyomd meg a 4-est hogy lásd a gép által rajzolt ideális ívet és azt hogy ahoz képest õ milyen íveket használ, a pedálok megjelenítését is kapcsold be és akk azt is látod hol, milyen intenzitással fékez 😊
Pepsi Twist
peccs-et nem? ha patch-nak írod akkor et a ragozás és nem at 😄 persze csak akkor a peccsnek ejted

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sziasztok!
Volna egy nagy kérésem hozzátok. Lenne valaki olyan kedves közületek, és ránézne egy körömre (BL1-XFG), hogy hol veszítek el a WR-hez képest több mint 2, a többi átlagos versenyzõhöz képest pedig bõ 1 másodpercet? Régóta próbálom, de 1:35.280 alá nem bírok bemenni.
Próbálom a különbséget megtalálni az lfsworld-rõl leszedett replay-ekben, de biztosan valamilyen vezetéstechnikai hibám lehet, ami a differenciát okozza, mert én úgy érzem, hogy végig a limiten megyek...
SPR és RAF fájl megvan, ha valaki lenne olyan kedves, és segítene, elküldeném neki, vagy feltöltöm valahová. E-mail cím vagy MSN jöhet PM-ben.
Tudom, hogy nagy kérés, hálás lennék ha mégis kaphatnék ötleteket, tippet, hogy mit rontok el.
Köszönöm elõre is.

hezi
Hosszú lenne a lista, ha mindet ki szeretnénk javítani <#vigyor>

Ámdebár Pepsi >
Patch-OT, vagy inkább patch-ET? Úgyértem: PATöCöHö-OT, vagy PECCS-ET? <#hehe>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Tomsteel
OK, köszi, félreérthetõ volt a szöveg.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

utánna=utána.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

hezi
A Z15-ben a korábbi Zxx test patch-ekhez képest nem került újabb autóba ABS.

Tomsteel
A Z15-ben bekerülteket kérdeztem.

Pepsi Twist
patch-OT omdzsíí

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mostanába nagyon lassan halad a fejlesztés legutóbbiba is csak szinte annyi észrevehetõ változás volt hogy muatatta merre kell kimenni a boxból.Most kb nyár végéig halgatnak utánna kidobnak még1 test patc-ot és talán karácsonyra meglepnek minket egy alapos frissítéssel

Opcionális a használata 😉

bardocz
Kikapcsolható?
csige791
xrg-ben eddig is volt.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

R0zs0máK
XRG / RB4 / FXO / XRT / FZ5

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Tomsteel
Nem otthonról netezek, meg tudnátok mondani, hogy melyik az az 5 autó amelyikbe újonnan belekerült az ABS a Z15 patchben ?

Új Z15 teszt peccs 11 db életbevágó fixel ,hogy örüljünk + péntek van 😉
csirokkó nélkül persze

Laaccoo
http://efrud.com/?v=xfgflamesf.jpg

megkérdeztem barátaimat senkinek sincs meg a full lfs. akinek megvan az feltöltené a fenti képet az lfsworld.net-re? megköszönném

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

mackosajt
Ezen nem kell csodálkozni. Javaslom a GYIK elolvasását. Ha mégsem tennéd meg, akkor elárulom, hogy csak S1/S2 tulajoknak töltõdik le automatikusan a skinje, de az is csak akkor, ha fel van töltve lfsworld-re. Ha van haverod, akinek megvan a cucc, akkor esetleg megkérheted, hogy töltse fel a sajátjai közé.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Alexease
Ez a problema, ezen a heten meg nem volt😉)))))
Laaccoo
Hello! LFS Alpha Z-be jáccok demoba (többjátékosba) . Csináltam magamnak egy skint ls mikor belépek egy szerverbe zat írja ki: a skin nem található az lfsworld.net-en és nem látják a többiek hogyan tudnám a skinemet láthatóvá tenni ? segítsetek<#conf>

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

atenza
teaminferno vagy setupgrid címszavakra ha rákeresel, szinte minden kombóhoz találsz beállítást...

soma22
igen érezni szoktam, de jo ha látod is egy indikátoron

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

yamaha26
hát az nem jó!Szerezz valahonnan egy jó setup-ot,azzal már nem fog füstölni féktávon a gumi+sokkal jobban kezelhetõ lesz a kocsi.

bardocz
Én alap race setupot használom.Érdekes,hogy látom a tükörben,amikor féktávon szakaszosan füstöl a kocsi😄
yamaha26
az biztos, de egy jó beállítással meg lehet akadályozni, hogy túlmelegedjen néhány kör alatt,(de mondjuk ez a kocsitól is függ)én csak a demo-val játszok

bardocz
F9,de azt,hogy elmelegíted lehet érezni is.
soma22
köszi!

yamaha26
nyomd meg játék közben az F9-et

yamaha26
Sziasztok!
Lesz valamikor zárt szerveren nyílt demo verseny?

soma22
hogyan tudom beállitani, hogy lássam a gumik és stb állapotát?

bardocz
Akkor lehet,hogy 3:06?<#idiota> Nem tudom,a lényeg,hogy 06 a vége<#nevetes1>
Roger6
Nalátod! Ennyit számít a 900°! <#hehe><#hehe><#eplus2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ÁjjLe BoBBi
...az tökéletes idõnek számít, ugyanis 50mp-vel a wr elõtt vagy^^

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

bardocz
Na,mûködik,linearitás 1-re volt rakva.
2:06.41 Aston Historicon XRT-vel milyen idõ?Alap race setuppal,amivel nem tudom miért,de az elsõ gumikat 4 kör alatt elmelegítem teljesen.
bardocz
Nem próbáltam még.Profilerben 900foknál nem kell állítani.Kormányon van kis kijelzõ,és ott beállíthatom,hogy 180-360-900fok,FFB erõsség,meg ilyen buzi effekt,ott átrakom 900-ra,és más játékban mûködik.Majd holnap megnézem,ma már nincs erõm hozzá.
R0zs0máK
Profilerben tedd 900°-ra, semmi máshoz ne nyúlj. Játékban vedd fel 900°-ra, linearitást 0-ra. Mûködnie KELL.

bardocz
Mindenhol 900-ra van rakva,de a játékban 720-at érzékel,a többit nem,hiába tekerem tovább.Linearitást még kipróbálom,az most nem tudom mire van rakva.Semmivel sem forogja ki lassabban a játékban,ugyan olyan,mint 720-ra állítva.Ez nem G25,az drága lett volna akkor😄
hezi
Profilerben ugye a kormány elfordulása 900 fokra van állítva. LFS-ben állítsd a kormány elfordulását 900 fokra, a kormányzás linearitását pedig 0-ra.

R0zs0máK
Baromság, az autó kormánya fordul csak 720-at, de ha te 900-ra állítod a G25-öt, akkor lassabban fordulja ki a játékban a 720-at, ergo "valós" a kormányzás...

Jacek
rakjal ra ilyen teherautos tekerot is 😊 tudod az egykezest😊

bardocz
Már 900-al akarom csinálni😄 Ez van legközelebb egy utcai autóhoz😄
atenza
Kevés a 720? 😊

bardocz
Hát ja,jó lenne.
atenza
Mivel az autó csak 720-at tud így sztem semmiképp sem tudod megoldani... F1-es autóban sem lehet 900°. De hát ha valaki tud rá valami megoldást :S

bardocz
Valahogy rá tudom venni a játékot,hogy az XRT-nél is 900 fokot forduljon a kormány?Hiába állítom 900-ra,csak 720-at érzékel belõle.