Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj, hogy felmegyek online, és mindenki (de tényleg) nyomja folyamatosan az 1.34-eket vagy 1.33 végét.
Tudom, a gyakorlás... <#vigyor>#vigyor>, de azért vezetéstechnikai tippeket szívesen fogadok.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Volna egy nagy kérésem hozzátok. Lenne valaki olyan kedves közületek, és ránézne egy körömre (BL1-XFG), hogy hol veszítek el a WR-hez képest több mint 2, a többi átlagos versenyzõhöz képest pedig bõ 1 másodpercet? Régóta próbálom, de 1:35.280 alá nem bírok bemenni.
Próbálom a különbséget megtalálni az lfsworld-rõl leszedett replay-ekben, de biztosan valamilyen vezetéstechnikai hibám lehet, ami a differenciát okozza, mert én úgy érzem, hogy végig a limiten megyek...
SPR és RAF fájl megvan, ha valaki lenne olyan kedves, és segítene, elküldeném neki, vagy feltöltöm valahová. E-mail cím vagy MSN jöhet PM-ben.
Tudom, hogy nagy kérés, hálás lennék ha mégis kaphatnék ötleteket, tippet, hogy mit rontok el.
Köszönöm elõre is.
Ámdebár Pepsi >
Patch-OT, vagy inkább patch-ET? Úgyértem: PATöCöHö-OT, vagy PECCS-ET? <#hehe>#hehe>
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
csirokkó nélkül persze
megkérdeztem barátaimat senkinek sincs meg a full lfs. akinek megvan az feltöltené a fenti képet az lfsworld.net-re? megköszönném
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
2:06.41 Aston Historicon XRT-vel milyen idõ?Alap race setuppal,amivel nem tudom miért,de az elsõ gumikat 4 kör alatt elmelegítem teljesen.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu