Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg volt az adok-kapok, nem toroltem, ezeket benthagyom, de a tobbit mashol. THX!
De torolhetem mindkettot, igy nincsenek esetleges felinformaciok, felreertesek a tobbiek fele.
Ebbõl a vitából én kiszálok, és szerintem ezt nem is itt kéne megbeszélni...
Godfater dolgairól fogok írni ha már ide jött panaszkodni ez a mocskos csaló.
Amikor bevettük a csapatunkba nem tudtuk, hogy bármire képes. Elõször az volt furcs, hogy az LFS Tweak program online futamokon használhatóságáról kérdezõsködött. Ekkor szépen elmagyaráztam neki, hogy az ASR-ben nincs helye csalóknak, és ha próbálkozni szeretne ilyesmivel akkor inkább menjen el a csapatból, mert ebben a csapatban rengeteg melóm van nekem és még sokan másoknak is, a rengeteget úgy kell értelmezni, hogy 2006 óta csináljuk. Ekkor azt mondta megértette, nem fog próbálkozni semmivel.
A második eset akkor történt amikor próbélkoztunk a csapatunk által szervezett bajnokságban Layoutos pályákon futamot rendezni. A pálya elkészült Kyoto National rev. A cél elõtt volt egy lassító a bugos elrepítõs falakból. Nálunk a prequal az idõmérõ is egyben azaz hivatalos idõmérõ edzésrõl beszélek. Tehát idõmérõn, addig próbálkozott, hogy ugyszáljon bele a falba hogy az berepítse a célba. Kipróbáltam kb 10 bõl egyszer sikerül pont ugy hogy a célba dobjon. Amikor kezdtek kialakulni a köridõk feltunt hogy ign jó idõvel áll az elsõ helyen Godfather. Miután rákérdeztek emberek, hogy ugyan már , hogy sikerült, elismerte, hogy "véletlenül elfékezte, és pont ugy dobta be a fal" a célba. persze mint mondtam ez 10-bol egysz jon ossze.
ezek után is elmondtam neki, tök normálissan , hogy ne csinaljon ilyet még1x mert ezzel nem csak magát hanem a nagymultú csapatot is égeti, melynek 10+ tagja van stb.... Azt mondta megértette, és hulye volt meg igazam van stb... Megnyugodott mindneki a tegnapi ASR Summer Special Series futamig.
Történt ugyanis a következõ:
A futam elõtti délutánon ment a gyakás rendessen, mikor egy régi ASR tag (jelenleg máshol versenyzik) felhívta a figyelmemet valamire.
Kedves Godfather az elsõ szektorban a WR alatt ment több mint 4 tizeddel, a többiben meg felette kicsivel többel mint 2 tized, így kijött neki egy igen jó de még hihetõ idõ, így senki nem gyanakodott, de szerencsére ez a régi barátom megnézte a szektor idõket és kiderült a turpisság. BL1-en elment a sikán melett balra ahol pont elfér egy autó. De ezt nem mondtuk neki, cak kerdezgetuk, hogy ugyan mar ezt hogy csinalta stb... nagyából 45 perc kérdezgetés (ekkor már célozgatás is ment) után nagynehezzen elismerte, hogy ott ment el, de eddig mondott mindent, hogy nem csalt ,meg nem érti õsem stb... Szóval próbálkozott leplezni, hogy egy mocskos csaló, és igen ha már itt tartunk én így beszélek az ilyen nulla emberekkel ahogy lentebb bemásolta, fõleg, azok után hogy fél éve sincs a csapatban és azt mondja õ tette érte a legtöbbet.
Ha már a másolásnál tartunk, ilyet én is tudok:
]ASR Csige791 üzenete (19:16):
veled tobbet nem beszelek, az asrbol meg kilépek
sok sikert
Roland üzenete (19:16):
talán ez a legjobb döntés
asr nek most szüksége vanegy kis frissülésre
ASR Csige791 üzenete (19:17):
szerintem is., kinek adjam át a foadminisztratori jogot ?
szolj ah eldontottetek
Roland üzenete (19:17):
nekem
én értek az oldalakhoz a csapaton belül
ASR Csige791 üzenete (19:18):
a tarhely szolgaltaónál is adjam meg a hozzáféréseket ?
Illetve az ASR seriesét is neked adjam ?
Roland üzenete (19:19):
ha ezt te biztosra gondolod
akkor sztem egyértelmû
Hihetetlen milyen emberke vannak 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
meg biohardware-is fentvan, õ eddig szolt ha van valami futam, szal nekem nem volt velük bajom
Én most értem a végére jó verseny volt!
Roland üzenete:
kis csapat voltatok mikor ide kerültem és sok mindent tettem az oldal fentmaradásáért mikor majdnem annyi lett neki msot meg el akarsz küldeni és lejáratni?
Roland üzenete:
ne csinálj ugy mintha nem tudnál róla
ASR Csige791 üzenete:
na takarodjal el most az asr bol
ASR Csige791 üzenete:
vagy en megyek
ASR Csige791 üzenete:
te mirol beszelsz?????,
ASR Csige791 üzenete:
buzigyerek
ASR Csige791 üzenete:
mondjal 1 valamit
ASR Csige791 üzenete:
amit a csapatert tettel azon kivul hogy egettel minket
ASR Csige791 üzenete:
az oldalal mit csinaltal
ASR Csige791 üzenete:
mi az anyadrol beszelsz te majom gyerek
semmi
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Single player módban ha lenyomod az 1-est, akkor automatice elmenti valamilyen néven, és azonnal elkezdi nyomatni a visszajátszást.
Amúgy meg a legutolsó verseny (tehát amibõl éppen kiléptél) visszajátszása 'temp.mpr' néven szerepel a visszajátszások között mindaddig, amíg ki nem lépsz az LFS-bõl. Ezt még itt át tudod nevezni magadnak, ha netán elfelejettél volna menteni a verseny (vagy ökörködés)végén. Single playerben a replay rögzítése csak addig tart, amíg be nem lépsz a boxba, utána ki fogja írni a bal felsõ sarokba, hogy 'felvétel nincs folyamatban'. A single player (gy.k.: egyjátékos) mentéseket az 'LFS könyvtár\data\spr' könyvtárban találhatod, a multiplayer (többjátékos) mentéseket az 'LFS könyvtár\data\mpr' könyvtárban találod. Értelemszerûen ha letöltesz valahonnan egy visszajátszást, és meg akarod tekinteni, akkor ezen könyvtárok valamelyikébe kell bemásolni attól függõen, hogy spr vagy mpr a visszajátszás. Remélem, nem hagytam ki semmit se 8)
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
A www.liveforspeed.hu rendezésében hamarosan induló FOX Kupát egy skin készítõ versennyel vezetjük fel. Ha kedvet érzel skin készítésre, ne fogd vissza magát hisz itt a jó lehetõség arra hogy nyerj egy szervertagsági díjat a 10. Magyar Bajnokságra!
A FOX skint lehetõleg 2048*2048 méretben készítsétek el. Szerepelni kell rajta a kupa és a liveforspeed.hu logónak.
A legjobb skin készítõje szervertagsági díjat kap a 10. Magyar Bajnokságra.
Illetve a legjobb 3 skin lesz a kupa hivatalosan választható skinje. Tehát akik nem csapat színeiben indulnak a kupán ezek közül választhatnak.
Beküldési határídõ: 2009.07.31.
Eredmény hirdetés: 2009.08.01. – 20:00
Beküldés helye: [email protected]
Master Skinnert FOX kit:
http://www.lfs-gear.com/KITS/FOX/FOX_Pro-Kit.rar
liveforspeed.hu logo:
www.liveforspeed.hu/aseldon/lfshulogo.png
FOX Kupa logo:
www.liveforspeed.hu/aseldon/foxlogo.png
xrt-jé is kicsit puha szerintem
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
semmi