16062
-
#12617 Autokat meg először lemented a gépedre majd kicsomagolod, és az LFS/data/ mappában lévő dolgokat felülírod. És már bent is van. Ajánlom a Biztonsági mentést. -
#12616 vagy simán lfs segítségével, vagy lfs dedicated szerver nevű progival. -
ronaldo86 #12615 és saját szervert h tudok csinálni? -
ronaldo86 #12614 hi everybody!amit lfsmds.com-ról le lehet tölteni az autókat azokat h kell betenni? -
#12613 sweet -
#12612 Vélemény?
-
#12611 Nem GRID-ből valóra gondolok. És ez nekem nem is működik. Kérdőjelek vannak benne mindenhol. -
#12610 ENBSeries
A GTA-hoz valót lehet lazán betenni lfs-hez is.
Ha erre gondolsz. -
#12609 EZ
#12607 segítenél? Ilyesmit nem találok az lfsmods.com-on -
#12608 melyik? :D mi ez az addon? -
#12607 A revolution pack nem tartalmazza ? -
#12606 LFS-hez valakinek meg van az az ADDON amit a GRID-ből vettek ki és be lehet tenni lfs-be? lfsmods.com-on fent volt de most nem jó a letöltése. -
#12605 bocs. nem is tudom miért sikerült ilyen rondára a hsz.
szóval cska azt írtam hogy szerintem változtasd meg a hátteret valami másra. de ha az wotörmárk akk nemsózltam :P -
#12604 Simán lehet:P -
Sanchez23 #12603 Mi építkezési anyagokat forgalmazunk, szóval átérzem :).
Nem baj, majd a Rocco megjelenésével ismét felragyog a nap az égen -
#12602 próbáltam irónikus lenni
Amúgy éppen építkeznék, de így nem lehet. -
Sanchez23 #12601 Mackósajt: Nálunk már nem sérókócoló szél van, hanem a fejedet is leszedi :) Ahogy Panel Lackó mondaná: MIND ITT HALUNK MEG! -
#12600 Úgy, hogy hibával mindig leáll.
Airio meg egyből fut, hibátlanul.
Csak ma ez a sérókócoló szél picit elvitte a búsba a netet, és mostanra állt vissza a rend.
Amúgy a legújabb, Target koma által bekonfigolt lapper lett volna, csak a hiba ne lenne. Amint sikerül rájönni és kijavítani a hiba forrását, az fog menni. -
Sanchez23 #12599 @Nevano: Tetszik az elképzelésed. Privátban írtam tovább. -
#12598 A háttéren vízjel van, hogy ne lopják az alkotást. -
#12597 hogyhogy nem indult el lapper? nekem is linux alatt fut. Igaz, az 5.7xx verzió. -
#12596 feltöltöd plz a képet még egyszer? kíváncsi vagyok mi ez :) -
#12595 ezt nekem szántad? Mert akkor bocsi de nem értelek. -
#12594 sztemá a háttér ne ez legyen. vagy ugyan ez csk más sözveggel... -
#12593 Majd megtekinthető lesz. Úgy tervezem fél éven belül elkészül. (Összetett)
A tartalommal meg nem lenne probléma ha a magyaroknál felkapottabbá lehetne tenni a dolgokat. -
#12592 dobd fel plz a képet , mert nem jeleníti meg :( -
#12591 eltudom képzelni... -
wakizashi #12590 Tetszetős! De kár ,hogy nem vagyunk elhalmozva infó áradattal LFSben ,de mindenképp ötletes alkotás ;)!
Megtekinthető ez valahol?
Más:Próbaképp fut egy (remélhetőleg) állandó demó (XFG+XRG) szerverünk AIRIO-val (lapper nem indult el linuxon sajna). -
#12589 :) Unaloműzésnek nem utolsó dolog. Rossz a net már single playert is unom :D. -
#12588 Jól néz ki, csak lehet h nincs annyi infó az lfs-ről h tartalmas is legyen :) -
#12587 Vélemény? Még csak V1.
-
#12586 am ide nem kell valamelyik banner? döntetlen a szavazás állása és mindkettő szép. egyenlőre a váltakozó megoldás van, de szerintem csak úgy simán jobb lenne
persze az off/warez felirat nélkül lenne itt :)
(mondjuk ez a banner is jó, szal ezt is meg kéne tartani, valaki valami 3. topikot nem akar nyitni a játéknak? ) -
#12585 off:
off/warez topikba pls gyertek át szavazni, mert csináltak 2 bannert, 20 szavazat van és 50%-50% az állás, csak egy gombnyomás kell nemtöbb :D
on! -
#12584 Meglepő módon baromság, imádják a csajok a hacsit :DDD -
#12583 Ez annyira igaz :D
-
#12582 na meg is csinálták a bannert, nézzétek meg, kibajó lett :) -
#12581 bannerkovácsoknat már megkértem valamit dobjanak össze :) -
#12580 Nyugodtan használd, bár érdemes lenne valamilyen másfajtát csinálni oda, hogy ne legyen összekeverhető. -
#12579 oks -
#12578 Én készítettem, nem örülök neki.