Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Pedig van magyar tagjuk is, a honlapjuk szerint Dark.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Pummis
És most kell nevezni ?😄

attila2323

semmi

kifli
kinek van itt s1 license-e
Vagy menj a B2R szerverre, oda nem jönnek és még d9 is ott szokott lenni a PINKrõl <#eljen>

raczger
LOL pedig néhány b2r-essel szoktam játszani, fõleg anthoop-al meg concept-x-el ugye 😊 na velük sosem volt baj 😊 velocity-t is láttam párszor gamelni, nem tûnt parasztnak, ha van visszajátszásod megnézném 😊

Lol, most bannoltak egy egész jó demó szerórol(még d9 is fennt volt a PINKrõl õt is kiakarták szavazni <#falbav>) ,mert beszabadult pár B2R jelzésû életforma. Egy másik szerón az egyik delikvens B2R velocity krasselgette ki a népet és mondtam neki ,hogy nem igazán kifejlett emberi lény - más szavakkal 😄 . Erre utánnam jött az egész bagázs a másik szeróra és kiszavaztak csak úgy...
A legnagyobb gond ,hogy nincs admin egysem aki szelektálná ezeket mikor kéne -az tuti ,ha én hostolok egy ilyen B2R is belép már kapja az egyéves banánt kapásból 😄
honlapjuk is van ,elnézve még azthinném kulturháltak ,de nöm

kifli
az nagyon unfair hogyha egy kanyarban tudom hogy nem tud megelõzni ezéert lassaban megyek mint amennyivel be lehet venni?
yamaha26
Hát persze ez így korrekt.Én csak nyáron játszok.Szeptemberben kezdõdik a szezon aztán nem nagyon lesz idõm játszani.

kifli
én mikor demoztam és kezdõ voltam inkább elvettem a gázt hogy elmennyen mellettem a gyorsabb, mostmár nemigazán engedek el senkit csak úgy, bár mostanában nem is jut idõm játszani :/
yamaha26
Van olyan aki csak azért lép be,hogy a többieket kiüsse,mert nem tud menni egy normális kört. Sajnos én is találkoztam már egy jó párral pedig még nem régóta játszok az LFS-el. Azért vannak jó versenyek is ahol mindenki korrekt, még aki 1:41-es idõt megy az is nyomja a gázt nem pedig azt figyeli, hogy kinek menjen neki.

passatgt
füzetet a papír-írószer boltban találsz

kifli
valahogy éreztem hogy nem lesz s1-es 😊
Pummis
Huh az jó na regelek is

attila2323
Szükségem lenne egy PROFI drift visszajátszásra. Köszi

semmi

kifli
a demo nem
Pummis
de ez fûzetös ?

passatgt
szóval ezért nem csinálnak vele semmit😊

Alexease
Laza fel milliard forint😊
kifli
350z-hez meg egész fasza kis hangot csináltak 😊
kifli
na ez kurvajó 😄

ITT lehet letölteni
attila2323
Szerintem jövõhónapba megveszem. Ha így hozzájárulhatok a további fejlesztéshez akkor én megteszem az elsõ lépést, mert ez a játék megérdemelné. ...mondjuk nem hiszem, hogy elkallódna anélkül is. Na de nem fényezem tovább, majd megteszik amodderek.

semmi

kifli
persze azt tudom, rosszul fogalmaztam, a haszonra gondoltam 😊
szal a haszon egy nagyobb fejlesztõgárdánál többefél oszlik
raczger
Mint minden cégnél vannak egyéb költségek, amire elég sok pénz elmegy, plusz az adó, stb...

kifli
jaja és csak 3 felé oszlik
Smicy2
60000 eladott s2

egész nagy bevétel 😊

Charade GTti

kifli
csináljunk bannerba szavazást ki s2-zik ki demozik 😊
a szavazást megcsinálom csak a hg-nak be kell raknia
hezi
Az LFS.NET-en rákattintasz a Create Account feliratocskára. Aztán kitöltöd az ûrlapot. Utána az itt létrehozott felhasználónévvel, és megadott game passworddel tudsz online menni, mikor belépsz a többjátékos módba.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

raczger
LFSWorld alapján az online versenyzõk aránya fele demos, fele pedig s1 vagy s2 licenszes. Egyébként jelenleg 60000 eladott s2-nél járnak (ehhez jön még az s1, abból nem tudom mennyit).

Alexease
Itt most nem az volt a lenyeg, hogy jon-e a Sci vagy nem, megkapjak-e a demosok vagy nem, mert tokmindegy, auto van boven, amugy is jellegtelen, csak a marka es a tipus a vonzo.

A lenyeg az, hogy vannak emberek, akik evek ota demoznak, megvenni nem akarjak (mindenfele indokkal), de elvarjak, zsinnyegnek, lazadnak hogy legyen mar valami fejlesztes, ujdonsag, plusz tartalom stb.

De tok mindegy, ez mar ki lett targyalva😊

Ezta demo-s dolgot mar az elejen elbaltaztak, szigorubban kellett volna venni. Lenne alap S1 meg S2 demo, minimal tartalommal, korlatozott online-nal, semmi frissites, fejlesztes, ujdonsag, csak esetleges hibajavitas. Ennyi.

Kivancsi lennek, hogy az rendszeres, aktiv felhasznaloknak hany szazaleka demos (valahoil biztos van statisztika, csak annyira mar nem erdekel😛)? Es mi tortenne, ha azoknak a nagyresze megvenne a programot? Lenne akkora mennyiseg, hogy motivalna a keszitot, hogy csinaljon is valamit? Valtozna valami a fejlesztes tempojaban?
Pummis
ez a demos dolog hogy müködik ?

raczger
Meg lett írva, hogy az S1-be fog belekerülni a Sci.

Egyébként pedig simán lehet hogy napi 8 órában dolgozik rajta Scawen, gondoljatok bele, õ egyedül programozza a játékot, máshol egy egész gárda van erre.

kifli
fbm kijött demosok is megkapták egybõl, bár ha vw bekerül demoba akkor max lecserélik az xfg-t, de nemhiszem hogy bekerülne, mert demoban van egy kezdõ pálya, egy kezdõ fronthajtásos, egy kezdõ hátsókerekes, és egy kezdõ formaautó, örüljenek hogy fronthajtásosnak nem az uf1-et rakták be, formaautónak meg nem az mrt-t, amiket beraktak autót arra jók hogy ráérezzen az ember a játékra és megtanulja kezelni nagyából
Igazad van, de a Scirocco egy reklám autó, tehát elvileg a demósok is megkaphatják (ingyen).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Szerintem nyar vegeig semmit ne varjatok😊 Ez neki hobby elfoglaltsag, nem gondoljatok, hogy majd izzadni fog ilyenkor😉
Talan majd osszel, a nyaralas es a teli udules kozott lesz meg valami teszt patch😊

Persze, ez csak poen, lehet hogy napi 8-10 oraban dolgozik rajta, hogy a 6-7 eve demosok vegre megkapjak es hasznalhassak ingyen a Scirocco-t😊 <#idiota>
attila2323
De jó hideg legyen, mert k**va meleg van kint!<#nyes>

semmi

tuzfal3
HA ma megjelenik akkor fizetek mindenkinek egy sört...

Opel Movano 2.8DTi

attila2323
Na van Scirocco a Demo-ban? Tud valaki valamit?

semmi

Nagyon fain😊

mackosajt
Ilyenkor jönne jól egy flesbeng, és kiégne a sok kresser monitorja. 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

hezi
Nice vid <#eljen> Még jöhet sok ilyen <#idiota>

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

attila2323
Én is szeretnék versenyezni neten és azt akarom megtudni, hogy mi kell hozzá. Jelenleg nem eredeti a játék, de ha az kell hozzá beszerzem. Nagyon tetszett a belinkelt futam. Belekukkantottam és mint az élõ. Mindenki precízen, odafigyelve, fegyelmezetten araszolgat. Késõbb végignézem. ...ja és ha valami kulcshoz vagy ilyesmihez hozzá lehetne jutni olcsón, érdekel. THX.

semmi

csige791
nagy hiba ez. 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Máté94
SG-n nem lehet!

FAIL!
csige791
A neved elöl azért töröld már ki ,hogy ASR légyszíves.

felõlem is már tisztáztuk csigével a dolgot

csige791
Felõlem törölheted, mindkettõt, nem én akartam ezt idehozni. 😊

Alexease
😊)))
"Szar" volt a Hungaroring Fest, igy gyorsan hazaertem😊