Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A támadás Magyarországról érkezett.
Ha már így alakult, nem foglalkozunk a helyreállítással hisz, egy ideje már készül az új weboldalunk magja, ami elméletileg, mindenkirõl vezetni fogja a statisztikákat LFS World név szerint, meg még lesz benne jó sok jóság.
Sajnos a támadás miatt a Summer Series elmarad. Szeptemberben indul a II. X-1 kupa, illetve az Endurance bajnokság.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
semmi
Milyen porton keresztül megy ki internetre a játék? Koliból szeretnék felmenni szerverre, de nem tudok, mert portok vannak tiltva
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha nem, akkor a #11818-at probald.
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Azert van a beiromezoben a warez tiltas, es segitsegnek, lehetosegnek a banner alatt a link, hogy ne legyen teleszemetelve a topic. Igy a szemetet torlom, senki ne sertodjon meg. A warez megmagyarazasa es az egyeni siras is szemetnek szamit!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Sztem csak kifogtál egy bibis példányt ,jómagam elõtte egy régi tipusú kormányt használtam ill próbáltam ,azt inkább billel lámultam helyette ,na ahhoz képest ez g25 hidd el 😉
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
semmi
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Tegnap körbejártam pár demó szervert és irogattam még pár nevet a listához (ezért ,ha nézõben vok "idegen" szerveren ,akkor lehet épp ezt teszem) . Miért nem flatoutoznak ezek a véristvánok inkább, az errõl szól konykrétan ?!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Írtam a tárhelyszolgáltatónak, jelenleg a válaszra várok.
Mindenestre sorry. Remélhetõleg pár nap mulva helyre áll a rend.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Give room-ot én értelmezem rosszul? bele kellett volna taposnom a fékbe, hogy õkelme kényelmesen elférjen? tényleg my fault?
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Concept: a régi lfsben volt ilyesmi singliben ,hogy bizonyos versenyek után vált elérhetõ a jobb kocsi. Hasonló nem lenne rossz ,hogy egyfajta rang rendszer pl megtett km után vagy pb-k alapján besorolja a játékost és a szervereken külön opcióként lehetne kiválasztani milyen rangtól léphetnek be valaki. Aki jó angolos akár felvethetné lfsforumon 😉 (bár szerintem tuti megírta valaki már ott). Lapperrel vagy más insimes cuccal megoldható ,de ahhoz több szerver kellene ala CTRA.
(bár nem lenne rossz ,ha ilyen lista minden lapperes/AIRIO szerveren lenne)
A szavazatokat koszi mindenkinek, ha valamennyire valos adatokat tukrozi, akkor elmondhato, hogy az idejarok es szavazok 2/3 megvette a programot.
Összelehetne állítani egy listát és ebben kérném a segítséged (ezek az username -k kellenének) ,de bárki ,ha tud ilyeneket megköszönném! (addig is átfutom a wreckers baricad-ot meg egyéb lelõhelyeket)
Akit érdekel, a lapperben (legfrissebb) a "Event OnConnect() # Player event" sor után biggyessze be ezt:
UserGroupFromFile( "crashers", "./crashers.txt" );
IF( UserInGroup( "crashers",GetCurrentPlayerVar("UserName") ) == 1 )
THEN
cmdLFS( "/msg " . $UserName . " ^1is crasher!" );
cmdLFS( "/kick " . $UserName);
ENDIF
A crasher.txt -t meg létre kell hozni(ahol az admin.txt van) és a neveket vesszõvel elválasztva beírni.
Tudom fél megoldás ,mert regelnek másikat...
Ami a neveket illeti, elég "trükkösek"... a fene a fejüket
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Target78 semmi gond, tényleg nehéz csak név alapján észrevenni, hogy ki az "igazi", viszont ha azt látod, hogy crashel akkor garantálom, hogy nem csapattag. Azt csinálják, hogy az igazi tag usernevében ha van l betû akkor azt lecserélik I-re és ilyen accountot csinálnak, pl: smolar -> smoIar
LFS-ben pedig nem látsz különbséget l és I között ezért megtévesztõ.
Itt van a tegnapi eset visszajátszása:
1.mpr
Ha rákeresel valamivel 'smoiar'-ra a fájlban akkor láthatod a másolat account nevét, míg ha 'smolar'-ra keresel akkor csak a játékon belüli nicknevet találod
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A 2 magyart láttam a tagok listájában ,róluk tudtam ,hogy jófejek ,ezért furcsáltam ,de hirtelen..
Esportosok honlapján meg nem tudok kiigazodni ,pedig szupi szeró ,mind1 akkor körözgetek saját hoszton.
Maci : köszi, most legalább megerõsítettél a döntésemben
Azért csinálják ezt mert a mi demo szerverünkön általában van admin és onnan mindig ban-t kapnak, és így akarnak visszavágni.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Az éjjel azok ál B2R-esek voltak.
Darkhmz, ha jól sejtem te volnál Dark(HUN)?
Na, a lényeg, hogy ahogy Dark (ha õ az) is írta, valami vérpista csoport lejáratja a B2R-t.
Õt is kiszavazták a szerverrõl.
Aztán amikor Targetet szavazták ki, akkor elsõnek épp a versenyben vezetõ srácot akarták kiszavazni(épp "harcoltunk erõsen"), mert az egyik álB2R-es kikrassolt mindkettõnket a célvonalnál.
Nem jött be a szavazás, nem volt elég szavazat. Aztán valaki kilépett, és Target-re nyomták, meg automatikusan a sok láma (köztük a 3-4 álB2R-es) az 1-est, én meg csak azt láttam, hogy szegényt kibannolták. Nyomkodták tovább a szavazásokat, megint nem jött össze... folyamatosan kattogtam az egyikük neve mellett... bejött... a láma haverjai fejezték be a szavazást... nyomtam a másikra... erre mind kilépett.
Target! esetleg, ha nem tudsz felmenni a szeróra, írj a csapatnak, akik üzemeltetik.
Mellesleg ezt nevezem igazi köcsögségnek, mert mint a példa is mutatja, aki nem olvas utána, vagy nincs információja, kapásból a csapatra haragszik meg, holott nem õk a bûnösök.
A minap ugye volt itt egy kisebb adok-kapok köztem és volt csapattársam között, a történet ehhez kapcsolódik de nem errõl szól. Az én értékrendem azt kívánta, hogy - ugyan rég nem versenyzek ott, sõt nem is kedvelnek - jelezzem a legnagyobb és egyben legrégebbi Magyar LFS bajnokság fórumán is, hogy figyeljenek oda a volt csapattársamra, mert nem mindig tisztességes. A célom nem az volt, hogy kitiltsák onnan is, vagy bármi ilyesmi, csak gondoltam - mivel ott elég nagy jelentõsége van a prequalnak - nem árt ha tisztában vannak az emberke múltjával.
Természetesen nem vártam ettõl semmit, mármint ,hogy megköszönjék vagy ilyesmi, hisz mint mondtam nem annyira kedvelnek engem a konkurens bajnokság miatt (ASR Series). Szóval írtam a fórumba egy nagyon rövid hozzászólást, melyben megemlítettem az illetõ LFS World nevét meg , hogy figyeljenek oda nehogy balról vegye a jobbos lassítót a prequalon amikor csak õ van fent. Ezzel lezártnak tekintettem a dolgot.
A reakció viszont "érdekes" volt.
Elõször nézzük rFactor közösségben ez hogy mûködik:
Elõször is 10+ Magyar bajnokság van mégis aránylag békében élnek egymás mellet. Tudom , hogy ez nem tartozik ide ezért errõl ennyit.
Viszont ezen a linken található egy hír az elsõ(?) Magyar rFactoros csalóról, a hírben pedig egy link ami a részletesebb bemutatóhoz vezet az emberrõl, valódi név stb... A hír több Magyar szimulátoros hír oldalon is megjelent, jól láthatóan elzárkóznak a vétkestõl.
Nézzük LFS-ben:
Legnagyobb meglepetésemre csak egy válasz üzenet tudott érkezni a hozzászólásra - ez sem volt semmi, mindjárt részletezem - ki lett moderálva, pedig nulla darab csúnya szót tartalmazott.
A még nagyobb meglepetés az egy darab hozzászólás tartalma volt, igaz ezt is kitörölték. Sajnos pontosan nem emlékszem de valami ilyesmi volt:
Senki nem kíváncsi a büdös számból jövõ hangokra, illetve az összes az ASR Seriesben versenyzõ MB3-as szintû és nem kéne oda szivárogni megint. Ismétlem nem pontos az idézet, de a lényege az, hogy A mi bajnokságunk MB3-as az övüké MB1-esével szemben, én meg egy büdös szájú paraszt vagyok.
Az ember(?) nevét nem írnám le de annyit fontos kiemelni hogy NEM az egyik szervezõ vagy ilyesmi írta hanem egy nagyon régóta ott versenyzõ sima user, aki egyébként az elõkelõ 45-48. hely környékén végzett az "NB1"-ben, és még minõsíteni is próbál, olyan versenyzõket akik õt körönként kétszer köröznek le.
Na akkor a kérdésem (kérjük bekarikázni a helyes választ) 😊
A; Az egész Magyar LFS társadalom ilyen ?
B; Nem szabad általánosítani, ne egy ember alapján ítéljük(el) az egész közösséget.
C; Egyéb.
A C; válasz megjelölésekor kérjük indokolja hozzászólását. 😊