Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
(130+ db név eddig a feketelistán)
Képzeld, a petike utána még visszatért új néven. Egybõl ott kezdte, ahol befejezte. Majd ismét távoznia kellett. <#nevetes2>#nevetes2>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Mert gúgliban ezeket találtam hirtelen:
-a monitor driverét tedd fel vagy frissítsd
-a vga driver-t frissítsd -ez megvolt
-a hardveres gyorsítást kapcsold be a videokártya tulajdonságainál ,ha nem lenne bekapccsolva
Fõleg. A mostani LFS versiok meg úgy gondolom jobban vannak megírva. Ugyanis a tavaly nyáron kikerült frissítés után nagyobb grafikán is akadás nélkül futott. Aztán new videokártya 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
De. Settings a mappa neve. A setek fájlnevének elõtagjai pedig az autók teljes neve, pl "XR GT Turbo uberfaszadriftszet.set"
Bigdaddy >
elõször is a data\engine könyvtárba kell másolni a .eng kiterjesztésû fájlokat. Aztán kigurusz a pályára. Shift+A, és az elõügró menürengeteg tetején van egy bûvös LOAD gomb.
tss >
milyen videokártyád van?
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
lfs.net - sokkal tisztább és szárazabb érzés hidd el 😉
most meg új telepítésel azt írja ki hogy could not detect any suitable screen modes
mit állítsak át? már a 3 driverrel kipróbáltam ugyanez a hiba
De télleg lehet átkéne írni pl lfs HELP/HILFE/sággiccség re (mert sokan
a rövídítést sem ismerik -ami nem baj persze) és ,ha azután is kérdése lenne valakinek ,akkor jól betámad minket vele <#crazya>#crazya> ?!
Lapperben meg találtam egy hasznos utasítást/parancsot amivel a pálya adott részét lehet figyelni ,hogy ha áthalad rajta valaki mit kezdjen vele.kb ,mint a marshal s2 ben ,de ez teljesen személyre szabható! pl elhelyeztem a kényes szakaszokon ilyeneket(sikán vége,egyenesben stb) bl1 en ,amik 40 km/h vagy lassabb sebességû jármûvet nézõbe dobja.Ezzel is lehet szûrni a népet rendesen demóban és ráadásúl 2-3 sor az egész 😉
elõre is kössz
és neked mien verziód van?
de semmi te gyerek még eccer megnézem és ha nem akkor mit tok még csinálni?
Vmit nem kéne valahova másolni vagy vmi?
bocs hogy nem tom de iet még nem csináltam
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
semmi
Megköszönném segítségedet
Elõre is köszi
Mert az újabbakban ugye van a setup mappa.De ebben nincs-.-
Amúgy igaz... ezért is kezdtünk el egy másikat. Csak ez hosszú folyamat mivel nem fõ állásban történik, ráadásul egy nagyon segítõkész hozzáértõ versenyzõ ajánlotta fel a segítséget, mert mi nem vagyunk annyira otthon a php-ben.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu