16062
-
#12697 az mitől lehet hogy nincs ff lfsbe? g25-öm van, ja és nem is érzékeli a kormány hogy elindítottam a játékot, mert ugyanúgy nehéz kormányzni, mint amikor az asztalon vagyok pl :/ -
#12696 A netKarPro-val ismet az a baj, mint ezzel, hogy latva az rFactor-hoz keszult szemet hegyeket, kaoszt, megsem engedik MOD-olni a palyakat.
Pedig az nKP-nal volt rola szo, hogy a palyakra lesz lehetoseg modolni. Az nKP-nal a jelenlegi koncepcio az, hogy benfentesek kaptak meg a lehetoseget, es csak "minosegi" palyakat jelentetnek meg hozza. Mar azis jobb, mint az LFS, itt is ugy kellett volna.
Az nKP-hoz legalabb van Dijon, Adelaide, Donington, Laguna, Monaco, Silverstone, Spa stb.
Ott a felhasznalokkal es az autovallasztekkal van a gond. Foleg openwheel, raadasul kiskategoria, ami nem divatos. A felhasznalok szama meg a szazada az LFS-hez kepest;) Raadasul az online resze is docogos:) A kezelofeluletrol mar nem is beszeljunk;)
Ez NEM flame, ne is kezdjetek, csak tapasztalat;) En mindegyik programot megvettem a megjelenes napjan, van osszehasonlitasi alap:) -
#12695 kő -
#12694 Szerintem nem egy új pályába kellett volna belekezdeni, hanem teljesen új tartalmat kellett volna kiadniuk már rég. Itt gondolok új autókra és sok-sok új pályára. Nem csak a verziószámot növelgetni és lökni valami sz*rt a népnek, ne hogy elfelejtsék. Szerintem azért nem olyan kevés az a lóvé ami bejön nekik. Jó igaz,hogy még csak demózom, de szeretnék szimet vásárolni, csak előbb alaposan szétnézek mit érdemes. Az a helyzet, hogy nagyon hajlok a nK pro felé, mert azt jobban fejlesztik. Jöhet a kőzápor! -
#12693 Jah :D Amm.. szerintem elég szégyen. Ahelyett h kiadták volna bele kezdtek új pályába stb.. -
#12692 úgy hogy mikor megjelent a hír hogy lesz nemsoká scirocco, akkor valaki azt mondta hogy úgy tudja pénteken tuti jön, aztán mindenki várta mint állat és azóta sem lett semmi belőle :) -
#12691 kérdés, hogy honnan :D -
#12690 ez amúgy honnan jött ,hogy pénteken adják ki ? -
#12689 Már el is indult. -
#12688 ma jön a scirocco -
#12687 Lassan elerkezik a "nagy nap" 1 eves evforduloja:))) -
#12686 PÉNTEK -
#12685 Holnap lesz a nagy nap. -
#12684 tess ez nem az amit majd kiadnak hivatalosan, csak lecseréli az fxo, fxr-t -
#12683 lfsmods.com -
moro91 #12682 sziasztok!le lehet valahonnan tölteni már a vw siroccot?ha igen akkor honnan?én sehol nem találom,pedig úgy hallottam,hogy már fent van valahol.aki tudja legyen szíves írja le!!!előre is köszönöm!!! -
#12681 lfs.net oldalon regisztrálj -
moro91 #12680 köszi nevano!eddig értem,de ahhoz kell regisztrálni is nem?csak azt se tudom,hogy kell. -
#12679 Nincsnincs, még fiatal vagyok, járom be a ranglétrát :)))) -
#12678 off: Ghostrider tényleg van R1-ed?
Ghost Rider gixxerrel ment mindig is .P az a király
Mi régen toltuk hamachin amíg csapattársam nem vett S2-t :)
Meglehet azt oldani , de nem ér annyit az egész szenvedés...
Megveszed egyszer mostani árfolyamon 7000 FT!! Egyáltalán nem sok. Aztán addig nyüstölöd ameddig akarod. Nem mint a többi
"nagy nevet"megveszed 10K körül vagy fölött és bírja max 2 hónapig... -
#12677 nem lehet feltörni a játékot. max hamán de akk me be kell szervezni a játékosokat -
#12676 mégsem híreszteled, hogy warezolsz, vagy hasonlók.. -
#12675 nekem nincs meg... és két éve nyomom -
#12674 demoval is lehet multizni... -
#12673 Lacko86
ma 15:58 | privát | válasz erre | #12666
szerinted megvan neki eredetiben?
erre válaszoltam >
GhostR1der
ma 16:43 | privát | válasz erre | #12667
Itt mindenkinek megvan, aki ide jön :)
és ebbe kötöttél bele
Egyébként állati nagy poén volt, magadtól sikerült?
lehet csak én vagyok a pénisz... :D -
#12672 Velem van a baj, bocs, de én nem értem a poént. :) -
#12671 Válasz 'GhostR1der' üzenetére (#12667)
Komolyan gondoltam amit írtam, szerintem csak rosszra válaszoltál :) -
#12670 -
#12669 WTF?
mi a problémád? nekem is megvan, több mint egy éve... -
#12668 Mivel, hogy ez a topik kimondottan eredeti játékkal kapcsolatos dolgok kitárgyalására szolgál, így igen.
Egyébként állati nagy poén volt, magadtól sikerült? -
#12667 Itt mindenkinek megvan, aki ide jön :) -
Lacko86 #12666 szerinted megvan neki eredetiben? -
#12665 Elindítod, lfs.exe -> Többjátékos Mód -> Csatlakozás. -
moro91 #12664 sziasztok!arra vagyok kíváncsi hogy hogyan lehet multiban játszani?aki tudja írja meg előre is köszönöm!!! -
Pitti #12663 piros momo eladó -
#12662 Te mé nem indulsz? -
#12661 Emberek, megy az LFS liga közvetítés!
itten -
#12660 :) -
#12659 :D
láton nevano hogy nem az én ismerőseim, akkor rövidített volna és csak annyit mond hogy mo :D -
#12658 nem, 'more' volt asszem :D