Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
"Szerintem egyértelmûen nem jelenthetõ ki, hogy az egér,a kormány vagy a kontroller a legjobb az LFS-hez" <#vigyor3><#guluszem1>

Tomsteel
<#hehe>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Írta ,hogy a kézifék be volt húzva ,de ez elõfordul bárkivel és lehet azért csúszott ki 😉

Tomsteel
Ilyen videókat nem szabad belinkelni, mert kiderül, hogy az Istenek is hibáznak ! <#eplus2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

E jelenet miatt mentettem a replayt, mert olyan reflex próbás 😉

mackosajt
legközelebb engedd ki, mert éreztem az égett szagot

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Pepsi Twist
jaj bocs én is elfelejtettem mondani hogy a kézifék mindig behúzva marad... :S sose veszem észre

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

solo
Gondolom, de b@szik mûködni:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

yamaha26
Hello!Nekem is olyan kontrollerem van, mint Csabesz6-nak. Én megvagyok elégedve, mert élvezhetõ vele a játék. Szerintem egyértelmûen nem jelenthetõ ki, hogy az egér,a kormány vagy a kontroller a legjobb az LFS-hez. Mindenkinek más a kedvence én pl. egérrel nemtudok jó köröket menni, de van aki az egeret nem adná semmilyen fullos kormányért.
Nekem volt kormányom is, de nagyot csalódtam benne szóval megfogadtam, hogy vagy Logitec G25 vagy semmi.

mackosajt
Na várjál, mert nem váltottunk fel 4estõl, mert azt akartuk, hogy ezt le tudd ide írni. <#banplz>
Amúgy nekünk tényleg nem a pb a lényeg, hanem csak a kikapcs.
Ha pbzünk, az plussz öröm. 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

ChuckyHUN
Ennyi 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pepsi Twist
majd holnap

Na, van má Scirocco, vagy csak pénteken jön? Remélem van már!!!!!44négy <#idiota><#banplz>

Pepsi Twist
csicska geci motoros bocs 😊

Smicy2
FBM 0:24.060 0:53.810 1:14.100 WR-diff +0:02.020

nekem -.-

Charade GTti

Pepsi Twist
jó hát aki csicska tweaker 😄

ChuckyHUN
offlineba én megyek 1.09et ugy hogy 6-ba be se váltok <#hehe>

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pepsi Twist
online annyit sikerült 😄 de offlineba 1:13 vége am ha a vége felõl rajtolsz könnyen elsõ 3 között lehetsz a verseny végén (én se vagyok HC tag mindössze 4 napja FBMezek)

LFsworld szerint 14.730 a pb-d ,de télleg nehéz jó idõket menni (admin n/lapper/airio nélküli demo hoston) 😉
Engem leelõzni nem nagy dolog ,mert nem vagyok HChájperpró gyors egyáltalán, viszont a versenyek 99% án célba is érek (megedzödtem) 😉
Sajtszagú barátom meg azé' nem olyan béna ,mint én ,de nem is ez a lényeg ki-milyen jó ,csak a megfelelõ kikapcsolódást nyújtsa -legalábbis nekünk ez a fontos <#wave>

Blacklista meg már 150 körüli (akit érdekel ill használná pl lapperes szeróján az privizzen) és egy krasher válogatást is tervezek videóban(nevekkel).

hezi
Ezek szerint te egy kiváló pilóta vagy. Remélem nem baj, ha ezután téged tekintelek példaképnek.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Pepsi Twist
én driftes vagyok és FBM-el qrva jól lehet kenni 😄 am nem hiszik el hogy elsõ lennék FBMel magyar szerókon szánalom idõket mennek ilyen 1:16 a legjobb én meg belövöm az 1:13-1:14et (ami igazából közel sem a legjobb) mert mindig kilöknek az elején qrva sok a barom demo szerón 😄 "mackosajt"ot meg "target"-ot 1 kör alatt lazán megelõztem 😄DD

attila2323
Na most már sikerült kettéválasztani a tengelyeket, de az most a baj, hogy ha nyomom a pedálokat akkor csak vagy padlózza vagy semmi.

semmi

Csabesz6
ok

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

attila2323
Azért nem adom fel, csak egy kicsit elkeseredtem, de azért próbálkozom.
Az online-ról meg csak annyit, hogy türelmes ember vagyok.

semmi

Pummis
de mikkor beállitom hogy egy együtt legyen akkor is lasul ha fékezem 😊 igaz akkor másabb a dolog az tény

Ha együtt van ,akkor nehéz lenne gázt és féket nyomni 1xre 😉 Olyan ,mint egy joy fel vagy le.

Pummis
na ha az nekem bevan pipálva akkor csak együtt müködik ha meg nincs akkor külön.de amugy miért jó külön?

Pummis

Nekem nem is fut a profiler ,mert csak lfshez használom a kormányt ill egyféle beállítással.Csak egyszer belõttem ezt amit Conceptx is leírt és megy. A játékban a tengelyek újrakalibrálására katt és végig zongorázod a pedálokat ,majd tekergeted s látod melyik merre moccan a képernyõn ,azután értelemszerûen beállítod a gázt,féket kormányzást. Szöszölni kell vele ,de csak egyszer kell "végigszenvedni" ,de ha itt feladod ,akkor a késöbbi online élményektõl kíméled meg magad:
-vérpistik: "a murva édesanyádér' jössz belém ,mikó a' ideális íven állok"
-crasherek: "én most kezdtem bocs ,hogy direkt kilökök mindenkit"
-setupgyüjtõk: "grat az elsõ helyért ,elkérhetem a seted?"
-restartolósok: "kicsúsztam, kezdjünk újat!"(nem baj ,hogy mindenki más versenyben van)
-drift & drag májerek : "fegyuzzámán miJet driftelek XFGvel" & "valaki drag?" (race közben) <#zavart2><#circling>

Pummis
Nem jó gamepad nekem elöször az volt kiábráditó :S bár jobb mit a semmi

Csabesz6
Szerintem kurva jól lehet menni gamepaddal😊
Már ha egyrõl beszélünk.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Pummis
szia azt hiszem én tudok segiteni nekem egy logitech wigman formula gp kormányom van.És ahoz amit kaptam drive cd feraktam és ott tudom beálitani hogy külön tengelyen legyen vagy nem esetleg képet ha kell csinálok

attila2323
Nem mûködik úgy se, de mindegy már nem ér meg ennyi fáradtságot az egész. Azért köszi a segítséget!!

semmi

atenza
Ha a profilerben nincs bepipálva a combined pedals, és a játék menüjében a beállítások/irányításban a gáz/fék beállításnál "külön"-re van állítva, akkor külön kell mozognia. A kormány beállításnál a tengelyeknél egérrel klikkelj a gázra, nyomd le a pedált h lásd melyik tengely, és klikkelj arra, így hozzárendeled ahhoz a tengelyhez a gázt. Tedd ezt a fékkel is és mûködnie kell.

Pepsi Twist
én se a 12 éves Vér Istvánok közé tartozom mivel közelebb vagyok a 30hoz mint a 29hez de akkor is inkább vegyél 1 szar kormányt me' biztos jobb mint a joypad 😄DDDDDDDDD (amondó vagyok hogy sztem egérrel jobban lehet vezetni, mint joypaddal)

szóval ne is próbálkozz joypaddal mert nincs értelme sztem 😄

de am igazából leszarom hogy itt a fórumon ki hány éves itt nem számít

attila2323
Szia! Szedj le Xpadder-t és azzal próbáld meg. Annyi a lényeg, hogy analóg kell a gamepadra, ha van akkor arra állítsd be a kormányzást. Ha segítségre van szükséged, írj pm-et!

semmi

ChuckyHUN
Nyugi, csak pepszi néha fasz, hagyni kell.

Csabesz6
Pedig de.
Én is gamepaddal játszok, és tökéletes.Analóg karokkal nagyon jól lehet terelni az autót.

kifli
ezzel csak azt akarta mondani hogy controllerel nemnagyon vezethetõ :/
inkább kormány vagy egér+bill
Köszi a segitõkészséget,de azért tudok olvasni.Az én gépemen még nem volt fenn soha NFS,még demo se róla.Tudom miröl szól ez a LFS.Nem 12 éves vérpistike vagyok,hanem már majdnem 40.Ki szerettem volna próbálni de látom mindenkit látatlanba leblamáltok.Köszönöm szépen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Pepsi Twist
ez 1 szimulátor nem NFS

Sziasztok,szeretném kipróbálni a demót de a joypadon nem tudom beállitani a kormányzást rendesen.Kis mozdulatra is körbefordul tejesen.Egyátalán müködik joypaddal?Köszi elõre is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

attila2323
Nem mûködik. Még mindig ugyan azon a tengelyen van.<#confused>

semmi

Misi az ezredes
Csak láttam h gyerekeknek van rajzolás 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Pepsi Twist
ja elég szánalmas a demo

atenza
Logitech prfilerben keress olyat h combined pedals, a pipát vedd ki és elvileg mûködni fog, persze játékban a tengelyeket utána állítsd be.

attila2323
Hy. Szeretném kettéosztani a féket és a gázt, de nem sikerül. Hiába van a funkció a játékban. Kiválasztom, gáz rákatt, megnyomom, rákattintok a tengelyre és itt jön a gond. Fék rákatt és mi történik? ...ugyanazon a tengelyen van mint a gáz. Valaki segítsen már!<#worship> Ezt a kormányt használom.

semmi

mackosajt
??? Mit?

Misi az ezredes

Eskü gyerek vagyok. Ha csinálok egy élõ képet valamelyik jármûrõl mit nyerek? 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...