16062
  • Ombika
    Nemhiaba nyert Kerenyi, ilyen vassal! :)
  • mackosajt
    Hogy jót nevessünk rajta, mert ezt a szenvedést driftnek nevezni túlzás.

(Ha már drift, akkor inkább ilyen videókat nézek.)
  • r4f1
    kérdés: Otthon G25öm van, de külföldön tartózkodom, találtam igencsak jó árban G25öt. Az a ciki ,hogy váltó modul nélkül. Tudom a nélkül használni a kormányt? Ha otthon lennék kipróbálnám, de így most nem megy.
    valaki nézze meg plz, köszi!
  • wakizashi
    Tök ügyi és különben is van g25-t neki ,ezért pjofivá vált és a palánkon izé mellett is jól gurul őő megy driftelve vagy hogyan!? :D

• Tomsteel
    Ilyet mi a fenéért kell feltölteni? :D
  • raczger
    Nem kell flamelni köszönjük, ha nem akarod elhinni nem kötelező. Mint sokan mások Rockinghamet is tudtam már nyáron, hogy jönni fog az új peccsben.
  • wakizashi
    Azt hittem ,hogy ironikusan írod :D
    A graf úgy jó ahogy van szerintem ,mert mit ér' a graf ,ha tartalom nem folyékony és nem is szilárd halmazállapotú ,hane.. pl nfs shiftdelnél (jó kis mókulással emészthetőbb ,de 1 órát nem élt meg a gépemen e csúcsgém) ;)
    S3 ban lesz rock ingem kollekció ,közvetlenül a duke nukem forever megjelenése után, az s2 -be meg lesz indításgátló system és légzsák +south city autocross !
    Biztos ,forrásaim vannak a konyhában a gázon !
  • GhostR1der
    azt mindjárt gondoltuk...
    nekem scawen a bátyám
  • raczger
    megvannak a források:)
  • kifli
    "Amúgy Sciroccorol meg annyit, hogy a VW dobta vissza a dolgot, azért nem jelent meg tavaly decemberben."

ezt hol olvastad?
  • raczger
    Hehe, aztat én írtam:P
    Egyébként meg eléggé reális a dolog, a többiekre nem kell hallgatni, ők el vannak foglalva a fikázódással meg a péntekjükkel, nem tudom mi lesz velük, ha kijön a peccs, talán játszani is fognak.
    Karácsony több szempontból is reális: ekkor szokásuk kiadni a frissítéseket, többnyire. A pálya meg az autó gyakorlatilag kész van, szerintem a gumifizika is már a végénél jár, és valószínűleg az új autó is megvan, véleményem szerint már csak tesztelniük kell ezerrel, meg hibákat javítani, ezért is ér most rá picit Scawen a public test patchekre, apróságokra.
    Meg ugye a "sooner rather than later" kifejezés is mond valamit:)

Amúgy Sciroccorol meg annyit, hogy a VW dobta vissza a dolgot, azért nem jelent meg tavaly decemberben.
  • Alexease
    Igen, a Karacsony realis lehet. 2010 karacsonya:)))
  • Alexease
    1 honapja van fent a hivatalos oldalon, vagyis meg biztos nem volt...:)))))
  • mackosajt
    8524.13.45
  • High end PC #12723
    Akkor mik a lehetőségek? Legpesszimistább pletyka micsoda az S3-ra?
  • fiat126
    Tud valaki segíteni mien beáll. kell a g25-höz drifthez de nem a játékban hanem a játékvezérlőben?
  • Máté94
  • GhostR1der
    Ez? Karácsonyra?

ESÉLYTELEN
  • High end PC #12719
    Az igaz lehet, hogy karácsony környékén jön?
    Csak mert rohadtul örülnék ha mostanság jönne!
    z a grafika LFS-hez pff nagyon ott van!!!!!!!!
  • High end PC #12718
    Ha volt már, bocs.
    http://gamepod.hu/hir/lfs_s3_elobb_mint_kesobb_2.html

• fiat126
    Tudsz benne segíteni?
  • Misi az ezredes
    Szerintem fölösleges bármilyen mod-ot letölteni, beállítás függő a Drift és nem Mod...
  • fiat126
    De miben jo?
  • Loco
    Szedd, ha akarod, neked jó lesz biztos. Googlezz tovább.
  • fiat126
    Helló sziasztok!Most találtam a neten ,hogy van lfs drift mod .Szerintetek érdemes leszedni vagy nem és ha igen tudna valaki egy jó helyet ahonnan lel lehet szedni mert eddig még men sikerült mert mindik csak fizetös helyet találtam.
  • wakizashi
    Háromig számolok és felébredsz a kínzó s száraz valóságba ,ahol sima aszfalton kőröznek minduntalan a XFG drift királyok és bár durcásan ,de felszabadulva élvezik a banánültetvény minden zamatát ,2005 -ös grafikán !
  • Alexease
    Nem latom. Hol jon?!;)
  • High end PC #12710
    hűű, jön az S3!!!!
    kurvajó graffal, meg még jobb fizikával!!!!
  • Tomsteel
    Ez a felni ez telitalálat lett, meg ezek a hátsó lámpák is vadítóan jól néznek ki.

Szép a skin !
  • Prézli
    Azért én nem panaszkodnék, nagyon szép lett ez

Eléggé apró bug, de talán lehetne jelezni fórumon, hogy a magyar fordításban a Delete és a Clear ugyanúgy Törlésnek van fordítva. Kép
  • Tomsteel
    És ha igen, akkor mi van? Örülj neki, hogy dolgoznak rajta!
    Mivel nem tudnak minden apróságot letesztelni, így a közönségtől várják a visszajelzést.
  • tenkenorman
    Nem hiszek a szememnek. z019, z20, z21, z22 most akkor megyünk 100ig? esetleg 1000ig ?
  • attila2323
    Most belehúztak. Egy pár hét alatt kijött 7 patch.
  • wakizashi
    z22
    Új felnik xrg / xrt / xrr ;) meg néhány apróság !
  • csige791
    nK PRO-ban a Demóban az összes pálya használható, még a mod pályák is. Annyi a megkötés , hogy csak egy autó, de lfs-ben is szinte minden demós csak xfg-zik. nK Pro hibája , hogy jóval nehezebb vezetni azt az egy autót mint egy xfg-t. Igaz ez főleg az új pályára mert nagyon dobálja az autót és a kanyarokban elpattog a segge, ezért inkább mindenki aki kipróbálja visszamegy a jó öreg könnyen vezethető xfg-hez meg a tükörsima blackwood-hoz.
    Én személy szerint sajnálom nk PRO-t, hogy elbukik, mert szerintem alapjaiban jobb mint lfs csak a körítést kéne fejleszteni, ráadásul így most rengeteg pénzt kell "kidobnom" iRacingre.
  • attila2323
    Igazad van. Lehet, hogy túl nagyok az igényem.
  • kifli
    nem csak lfs-nél csinálja, gtr evo ban is szar, minnyá felteszem race on-t meglesem abban is, nfs shiftbe jó, csak a játék a szar :D
  • wakizashi
    Ha egy jó ideje tolod demóban ,akkor nem lehet annyira rossz ez a gém föleg ,hogy ingyé teheted meg, nem :D ?! (hirtelen nem jut eszembe egy demó sem ,amit ilyen sokan és ilyen sokáig játszanak/hatnak/!)
    S2ben meg sokan, még ki sem próbálták az összes kombót ,mint ahogy én sem és pl.: ezért nálam nem egy könnyen megunható játék ,ráadásul mindig lehet benne fejlődni ;)
    Az ,hogy nem dobálóznak rahedli pályával és autóval az személy szerint engem nem zavar (a modderek úgyis csinálnak hetente gnu-tehén-faodvasítólóhangya formájú XRG-t :DD) ,mert amennyit fizettem érte teljesen korrekt ár/tudás-tartalom arányban +ha nem is über tempóval ,de fejlesztik folyamatosan (ez igen kevés játékról mondható el ,mert a többség :install-play 1 week-uninstall=10eft kuka effekt)!

pl.: a z21 host teszt peccses szervereket gyorsabban listázza ,az ilyen apróságok sokat dobnak rajta -jó persze már akinek ;)
  • attila2323
    Én egyszer nem dugtam be a tápot és 2 napig azt hittem, hogy elb***ódott a kormány.
    Nézd meg a tengelyek menüpontban, hogy igenen van-e az erő visszacsatolás. "Egyebet nem tudok mondani"
  • kifli
    (más játéknál jó :/)