Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Nekem volt kormányom is, de nagyot csalódtam benne szóval megfogadtam, hogy vagy Logitec G25 vagy semmi.
Amúgy nekünk tényleg nem a pb a lényeg, hanem csak a kikapcs.
Ha pbzünk, az plussz öröm. 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Engem leelõzni nem nagy dolog ,mert nem vagyok HChájperpró gyors egyáltalán, viszont a versenyek 99% án célba is érek (megedzödtem) 😉
Sajtszagú barátom meg azé' nem olyan béna ,mint én ,de nem is ez a lényeg ki-milyen jó ,csak a megfelelõ kikapcsolódást nyújtsa -legalábbis nekünk ez a fontos <#wave>#wave>
Blacklista meg már 150 körüli (akit érdekel ill használná pl lapperes szeróján az privizzen) és egy krasher válogatást is tervezek videóban(nevekkel).
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
semmi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az online-ról meg csak annyit, hogy türelmes ember vagyok.
semmi
-vérpistik: "a murva édesanyádér' jössz belém ,mikó a' ideális íven állok"
-crasherek: "én most kezdtem bocs ,hogy direkt kilökök mindenkit"
-setupgyüjtõk: "grat az elsõ helyért ,elkérhetem a seted?"
-restartolósok: "kicsúsztam, kezdjünk újat!"(nem baj ,hogy mindenki más versenyben van)
-drift & drag májerek : "fegyuzzámán miJet driftelek XFGvel" & "valaki drag?" (race közben) <#zavart2>#zavart2><#circling>#circling>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
semmi
szóval ne is próbálkozz joypaddal mert nincs értelme sztem 😄
de am igazából leszarom hogy itt a fórumon ki hány éves itt nem számít
semmi
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Én is gamepaddal játszok, és tökéletes.Analóg karokkal nagyon jól lehet terelni az autót.
inkább kormány vagy egér+bill
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
semmi